UN NOU DESTIN (SON BAHAR)
+25
chrisa
gabytzyca
florina1989
dlacatus65
lucyana
clio 24
nety
monicuta
prytymeu
milia
mariusghencea
iulianagl
IRIS
dobrealina
dukytz
iulia
PITZIKE
Bruni-My
bad_girl
dea05
iulia1965
DENISA
elena50
Admin_dea05
demiruta
29 participanți
Pagina 18 din 30
Pagina 18 din 30 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 24 ... 30
Re: UN NOU DESTIN (SON BAHAR)
LA MULTI ANI, FLORILE NOASTRE DRAGI!
Sa traiti fiind iubite si adorate precum florile, sa fiti sanatoase si implinite!
https://www.youtube.com/watch?v=FKS7dt9wjZ0&feature=sub
Sa traiti fiind iubite si adorate precum florile, sa fiti sanatoase si implinite!
https://www.youtube.com/watch?v=FKS7dt9wjZ0&feature=sub
demiruta- vip
Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI
Vreau sa urez si eu un sincer LA MULTI ANI !!! tuturor celor ce poarta nume de floare, sa fiti sanatoase, fericite, iubite, sa aveti parte numai de soare si de zile senine , sa vi se indeplineasca toate dorintele. inima
IRIS- membru senior
Data de inscriere : 06/10/2009
Varsta : 52
Localizare : MUNTENIA
Celor ce poarta nume de flori va urez tot binele din lume.Sa aveti parte de sanatate si multe bucurii.
dlacatus65- membru activ
Data de inscriere : 08/12/2009
Varsta : 59
Localizare : Buzau
Am avut musafiri, dragele mele pentru ca tovarasul meu de viata are nume de floare, dar nici nu se punea problema sa ma culc inaintea unui raid virtual:))
Frumoase daruri si tratatie pe masura zilei de astazi ne-ati oferit, fetelor!
Va mai las si eu un dar muzical...
https://www.youtube.com/watch?v=V4e8wduyzbU&feature=sub
P.S.Abia astept episodul de maine, poate se impaca si nebunaticii astia(Galip&Sabiha) sa-i apuce Pastele impacati:))
Noapte buna!
Frumoase daruri si tratatie pe masura zilei de astazi ne-ati oferit, fetelor!
Va mai las si eu un dar muzical...
https://www.youtube.com/watch?v=V4e8wduyzbU&feature=sub
P.S.Abia astept episodul de maine, poate se impaca si nebunaticii astia(Galip&Sabiha) sa-i apuce Pastele impacati:))
Noapte buna!
demiruta- vip
Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI
Buna dimineata, fetelor !!! O zi minunata, va doresc, si va astept la o cafeluta...
Va multumesc pentru urarile de ieri inima si va servesc astazi cu ceva bun, ca sa incepem saptamana cu mai multa energie...
Va multumesc pentru urarile de ieri inima si va servesc astazi cu ceva bun, ca sa incepem saptamana cu mai multa energie...
IRIS- membru senior
IRIS a scris:Buna dimineata, fetelor !!! O zi minunata, va doresc, si va astept la o cafeluta..
Va multumesc pentru urarile de ieri inima si va servesc astazi cu ceva bun, ca sa incepem saptamana cu mai multa energie..https://2img.net/r/ihimizer/img28/822/1207asschocbig.jpg
mulţumim ptr dulciuri.
Miercuri pe Fox TV va fi prezent Erkan Petekkaya la emisiunea Kürþat Baþarla , la 23:00
http://www.tvkeyfim.com/134/Fox-Turk-Tv.html
http://www.tvkeyfim.com/134/Fox-Turk-Tv.html
Son Bahar
Incapatanati amandoi,nici unul nu vrea sa cedeze iar Kursat nu stie ce intrigi sa mai teasa. have a nice day
milia- membru activ
Data de inscriere : 08/03/2010
Galip o să joace într-un serial cu Berguzar Korel..
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau
Buna dimineata, fetelor !!! O zi frumoasa, tuturor !
...si ceva bun, sper sa va placa...
...si ceva bun, sper sa va placa...
IRIS- membru senior
Cred ca vor face un cuplu bun.Berguzar este o actrita placuta si talentata iar Galip de asemeni.florina1989 a scris:Galip o să joace într-un serial cu Berguzar Korel..
dlacatus65- membru activ
Data de inscriere : 08/12/2009
Varsta : 59
Localizare : Buzau
Son Bahar
Ce mi-ar placea sa-i vad. De fapt mie Sabiha imi aminteste in unele momente Berguzar.dlacatus65 a scris:Cred ca vor face un cuplu bun.Berguzar este o actrita placuta si talentata iar Galip de asemeni.florina1989 a scris:Galip o să joace într-un serial cu Berguzar Korel..
milia- membru activ
Data de inscriere : 08/03/2010
LA MULŢI ANI !! IRIS
De ziua ta iţi urăm multă sănătate, împlinirea tuturor dorinţelor tale cele mai lăuntrice, succes şi reuşite în tot ceea ce faci, drumul să îţi fie presărat cu flori si plin de soare, întelegere, întelepciune şi peste toate acestea multă dragoste şi multă iubire.
membrii forumului https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro
Multumesc din suflet, dragelor, pentru toate urarile si cadourile oferite.......m-ati coplesit...sunt atat de emotionata, incat nici nu-mi gasesc cuvintele.... inima ...ma bucur din suflet ca v-am "cunoscut" si sper sa mai petrec multe clipe frumoase alaturi de voi...
Va invit sa ciocniti alaturi de mine un pahar de sampanie.......si sa serviti cate o bombonica...
Va invit sa ciocniti alaturi de mine un pahar de sampanie.......si sa serviti cate o bombonica...
IRIS- membru senior
IRIS a scris:
Va invit sa ciocniti alaturi de mine un pahar de sampanie. https://2img.net/r/ihimizer/img11/7646/sampania.jpg...si sa serviti cate o bombonica..https://2img.net/r/ihimizer/img2/434/seeschocolate.jpg[/b][/color]
La mulţi ani !! chiar dacă ţin post o să i-au o bombonică.
Milliyet Gazetesi Magazin Eki Haberi
ERKAN PETEKKAYA
HANIMIN ÇİTLİĞİ DİZİSİNDE ERKAN PETEKKAYA
Dizide Muzaffer Bey'i canlandıran Mehmet Aslantuğ cuma günü vurulacak. Bir sonraki hafta da ölerek diziden ayrılacak Aslantuğ'a duygusal bir cenaze töreni düzenlenecek. Sürpriz bir isim de cenaze törenine katılacak.
Son olarak "Son Bahar" dizisinde oynayan Erkan Petekkaya, Adana'da çekilen 'Hanımın Çiftliği'nde kısa da olsa rol almak istedi. Yapımcı Faruk Turgut da Petekkaya'nın isteğini kabul etti. Petekkaya dizide sadece bir iki plan için kamera karşısına geçecek ve ücret de almayacak.
ERKAN PETEKKAYA
HANIMIN ÇİTLİĞİ DİZİSİNDE ERKAN PETEKKAYA
Dizide Muzaffer Bey'i canlandıran Mehmet Aslantuğ cuma günü vurulacak. Bir sonraki hafta da ölerek diziden ayrılacak Aslantuğ'a duygusal bir cenaze töreni düzenlenecek. Sürpriz bir isim de cenaze törenine katılacak.
Son olarak "Son Bahar" dizisinde oynayan Erkan Petekkaya, Adana'da çekilen 'Hanımın Çiftliği'nde kısa da olsa rol almak istedi. Yapımcı Faruk Turgut da Petekkaya'nın isteğini kabul etti. Petekkaya dizide sadece bir iki plan için kamera karşısına geçecek ve ücret de almayacak.
Buna ziua ladies.Ce mai face-ti?A-ti reusit sa terminati treburile de paste?
Ma nu stiu de ce se comporta asa Galip cu Sabiha cu toate ca sustine ca o iubeste la nebunie si mai este si hapsana de mama-sa care tot sustine ca dupa ce naste copilul o sa o alunge Galip si m-a surprins faptul ca asta i-a si spus lui Galip si el n-a zis nimic de parca intradevar asa e cum zice baba.M-a enerveaza rau de tot cu gelozia lui de parca ea si accepta imediat cererea in casatorie a lui Kursat.
Ma nu stiu de ce se comporta asa Galip cu Sabiha cu toate ca sustine ca o iubeste la nebunie si mai este si hapsana de mama-sa care tot sustine ca dupa ce naste copilul o sa o alunge Galip si m-a surprins faptul ca asta i-a si spus lui Galip si el n-a zis nimic de parca intradevar asa e cum zice baba.M-a enerveaza rau de tot cu gelozia lui de parca ea si accepta imediat cererea in casatorie a lui Kursat.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
iulianagl a scris:Buna ziua ladies
bună cucuiato ! Şi eu sunt puţin dezamăgită de răspunsul dat de Galip la afirmaţia lui mumăsa, mă aşteptam să o pună la punc nu-l înţeleg de ce o lasă pe Sabiha să creadă că o vrea doar ptr copil , el doar o iubeşte . dar mi-a plăcut că a fost sigur că ea îl va respinge pe Kurşat
DENISA a scris:iulianagl a scris:Buna ziua ladies
bună cucuiato ! Şi eu sunt puţin dezamăgită de răspunsul dat de Galip la afirmaţia lui mumăsa, mă aşteptam să o pună la punc nu-l înţeleg de ce o lasă pe Sabiha să creadă că o vrea doar ptr copil , el doar o iubeşte . dar mi-a plăcut că a fost sigur că ea îl va respinge pe Kurşat
Ha ha ha si mie mi- a placut de siguranta lui, totusi era mai bine ca Merve sa nu se bage, era Kursat dar nu facea nimic deosebit dar de cand cu ideile ei geniale totul a luat-o razna si totusi mie mi s-a parut ca lui Galip nu prea ii convine cad Merve incepe sa spuna cate ceva despre Kursat sunt tare curioasa ce o sa se intample cand o sa afle ca Merve e bagata pana in gat in afacerea revistelor oare o sa afle?
H
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
[quote="IRIS"][color=darkblue][b]Multumesc din suflet, dragelor, pentru toate urarile
Iti doresc sa fii sanatoasa , sa fii bucuroasa si sa petreci cat mai frumos de ziua ta. cantec
Sa fii iubita!
La multi ani!
:flower: :flower: :flower: :flower:
Iti doresc sa fii sanatoasa , sa fii bucuroasa si sa petreci cat mai frumos de ziua ta. cantec
Sa fii iubita!
La multi ani!
:flower: :flower: :flower: :flower:
prytymeu- membru activ
Data de inscriere : 24/10/2009
Varsta : 65
Pagina 18 din 30 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 24 ... 30
Subiecte similare
» Canan-Destin furat
» CUM TE INREGISTREZI PE FORUM ~~ HOW TO REGISTER
» 1.Yalancı Bahar - Cansel Elçin ve Fahriye Evcen
» 2.Yalancı Bahar - Cansel Elçin ve Fahriye Evcen