UN NOU DESTIN (SON BAHAR)
+25
chrisa
gabytzyca
florina1989
dlacatus65
lucyana
clio 24
nety
monicuta
prytymeu
milia
mariusghencea
iulianagl
IRIS
dobrealina
dukytz
iulia
PITZIKE
Bruni-My
bad_girl
dea05
iulia1965
DENISA
elena50
Admin_dea05
demiruta
29 participanți
Pagina 10 din 30
Pagina 10 din 30 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 20 ... 30
Re: UN NOU DESTIN (SON BAHAR)
iulia1965 a scris:Daca o iubeste asa de mult,ar trewbui sa-i arate si ei asta,nu sa se comporte ca un... :|
Daca ar fi fost convinsa ca el o iubeste...ar fi avut curaj sa-i spuna! Dar asa...Sa-i daruiesti un copil unuia caruia i-a placut sa te duca de cateva ori in dormitor (sau doar pe saltea... ), si apoi nu l-ai mai interesat ca femeie...nu stiu daca merita...Sa-i faci cadou un copil doar din recunostinta,pt ce a facut pt familia ta ??Si daca peste 1 an isi gasea alta mandra...si nu-l mai interesa nici copilul?
se mai chinuie şi ei unul pe altul, dar se iubesc .
Raman la parerea ca scenaristii turci sunt complet batuti in cap...Incep niste povesti de dragoste asa frumoase...si dau cu muci-n fasole,de nu se vad...
Si la "Son Bahar"...probabil sunt numai barbati ..(scenaristii)... Vad ca spun povestea numai d.p.d.v. al unui barbat...Nu dau doi bani pe ce simte saraca femeie...si nici nu sunt in stare sa intuiasca corect actiunile unei femei...Unei femei care a trait o viata in occident..care nu-i obisnuita sa fie tratata ca o carpa...ca un obiect..
Si la "Son Bahar"...probabil sunt numai barbati ..(scenaristii)... Vad ca spun povestea numai d.p.d.v. al unui barbat...Nu dau doi bani pe ce simte saraca femeie...si nici nu sunt in stare sa intuiasca corect actiunile unei femei...Unei femei care a trait o viata in occident..care nu-i obisnuita sa fie tratata ca o carpa...ca un obiect..
iulia1965- vip
Data de inscriere : 01/12/2009
Buna seara.Serialul nu se termina la ep. 46?
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Ba da !! Bine ca n-o lungesc prea mult !!iulianagl a scris:Buna seara.Serialul nu se termina la ep. 46?
iulia1965- vip
Data de inscriere : 01/12/2009
Si sezonul doi de care vorbeste Bruny ar incepe de la ep. 44 ca sa inteleg. :nh8:
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Buna seara, dragele mele!
Sunt putin dezamagita de comportamentul lui Galip din ultimele episoade.Daca ii pasa asa de mult copil si il doreste asa de mult cine nu l-a lasat sa se manifeste in momentul in care a aflat direct de la sursa(doctor) ca Sabiha este insarcinata?Practic, sabiha a avut certitudinea acestei sarcini exact in momentul in care a aflt si el; de ce nu a luat-o in brate atunci, sa se bucurea, asa cum lasa sa se inteleaga ca ar vrea, de acest copil...nu am niciun dubiu ca-si doreste copilul, dar a actionat total aiurea si ma mir ca Sabiha nu i-a facut o figura sa-l lase cu ochii in soare mai repede, pentru ca puternica este,harnica, frumoasa , desteapta si apreciata de catre toata lumea, s-ar descurca sa creasca copilul! Stiu ca o iubeste, stiu ca vrea copilul, dar a intrecut masura si ea a intrecut orice limita tot incercand sa-i intre in voie. Il salutam demult daca eram in locul ei.
Sunt convinsa ca el are traume din trecut;dar si ea are nevoie de sigurantza ca sa faca acest copil si din prea multa grija pentru el nu i-a spus;ajutorul pe care i-l da , este fiindca asa vrea el;Mi-a placut ca astazi la final de episod, Sabiha a schimbat un pic registrul, sa -l puna putin pe ganduri, sa vad nu se duce dupa ea ?
Ce ti-e cu barbatii astia, cred ca sunt stapanii femeilor, domnule!
Sunt putin dezamagita de comportamentul lui Galip din ultimele episoade.Daca ii pasa asa de mult copil si il doreste asa de mult cine nu l-a lasat sa se manifeste in momentul in care a aflat direct de la sursa(doctor) ca Sabiha este insarcinata?Practic, sabiha a avut certitudinea acestei sarcini exact in momentul in care a aflt si el; de ce nu a luat-o in brate atunci, sa se bucurea, asa cum lasa sa se inteleaga ca ar vrea, de acest copil...nu am niciun dubiu ca-si doreste copilul, dar a actionat total aiurea si ma mir ca Sabiha nu i-a facut o figura sa-l lase cu ochii in soare mai repede, pentru ca puternica este,harnica, frumoasa , desteapta si apreciata de catre toata lumea, s-ar descurca sa creasca copilul! Stiu ca o iubeste, stiu ca vrea copilul, dar a intrecut masura si ea a intrecut orice limita tot incercand sa-i intre in voie. Il salutam demult daca eram in locul ei.
Sunt convinsa ca el are traume din trecut;dar si ea are nevoie de sigurantza ca sa faca acest copil si din prea multa grija pentru el nu i-a spus;ajutorul pe care i-l da , este fiindca asa vrea el;Mi-a placut ca astazi la final de episod, Sabiha a schimbat un pic registrul, sa -l puna putin pe ganduri, sa vad nu se duce dupa ea ?
Ce ti-e cu barbatii astia, cred ca sunt stapanii femeilor, domnule!
demiruta- vip
Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI
Un nou destin
De acord cu tine,Demiruta.Nu mi-a placut de loc azi Galip,a fost cam badaran,bine face
Sabiha ca vrea sa mearga la Frankfurt.
milia- membru activ
Data de inscriere : 08/03/2010
Sa vedem daca ii lasa sa plece, ai vazut ca l-a chemat pe directorul economic sa-i spuna sa nu mai finanteze proiectul lor;sau exista varianta sa-si ia si el bilet si sa plece la Frankfurt.Eu nu vreau sa ma uit in avans, e drept ca ma abtin cu greu, dar vreau sa vad in voie , titrat episod de episod;dupa dependenta de Asi, m-am lecuit si nu-mi mai trebuie alta dependenta, am inghitit mult Demirofen si Asicalm ca sa ma vindec si tot nu am putut:)))))))))))))milia a scris:De acord cu tine,Demiruta.Nu mi-a placut de loc azi Galip,a fost cam badaran,bine face
Parca mi-e ciuda ca trebuie sa astept pana luni continuarea, dar voi fi ocupata si trece timpul!
Oricum, mi-am schimbat impresia despre Galip, il vedeam atat de echilibrat si nu-i gaseam defect, dar a reusit zilelel astea sa ma faca sa-mi sxchimb radical parerea, chiar daca stiu sigur ca o iubeste pe Sabiha;nu inteleg insa de ce trebuie sa chiunuiesti persoana pe care o iubesti!
demiruta- vip
Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI
demiruta a scris:Sa vedem daca ii lasa sa plece,milia a scris:De acord cu tine,Demiruta.Nu mi-a placut de loc azi Galip,a fost cam badaran,bine face
Nu va pleca Sabiha , apare acea Marve şi nu-i va lăsa Sabiha terenul liber , şi bravo ei , amândoi sunt 2 orgolioşi dar frumoşi .
Son Bahar
Sabiha,este o frumoasa,imi aminteste de Sehrazat(berguzar Korel)din 1001 nopti,si galip imi placea,sper ca in episoadele urmatoare sa nu mai fie asa nesuferit.
milia- membru activ
Data de inscriere : 08/03/2010
buna.lui BEY GALIP ii sta fff bine tuns scurt woauuuuuuuuu nu credeam ca am sa spun asta .imi tradez febletea,,MURAT,, inima .
Bruni-My- membru senior
Data de inscriere : 17/09/2009
Varsta : 46
Localizare : Galati
Sunt 2 frumosi, orgoliosi. amandoi joaca foarte bine rolurile. imi place mult serialul.aaaaa, chiar cineva facea o apropiere cu 1001 de nopti. interesant! floare
prytymeu- membru activ
Data de inscriere : 24/10/2009
Varsta : 65
[quote="Bruni-My"]buna.lui BEY GALIP ii sta fff bine tuns scurt woauuuuuuuuu nu credeam ca am sa spun asta .imi tradez febletea,,MURAT,, inima .
Eiiiiiiii, parca numai tie iti place.
prytymeu- membru activ
Data de inscriere : 24/10/2009
Varsta : 65
[quote="prytymeu"]
buna .eu faceam asemanarea intre bbg si son bahar.
am vazut intr-un interviu un paragraf care zicea cam asa:,,cei doi sunt foarte compatibil in roluri,,.si asa este chiar se potrivesc. have a nice day
Bruni-My a scris:buna.lui BEY GALIP ii sta fff bine tuns scurt woauuuuuuuuu nu credeam ca am sa spun asta .imi tradez febletea,,MURAT,, inima .
buna .eu faceam asemanarea intre bbg si son bahar.
am vazut intr-un interviu un paragraf care zicea cam asa:,,cei doi sunt foarte compatibil in roluri,,.si asa este chiar se potrivesc. have a nice day
Bruni-My- membru senior
Data de inscriere : 17/09/2009
Varsta : 46
Localizare : Galati
frumosi amandoi
monicuta- membru activ
Data de inscriere : 27/09/2009
frumos!!!!!!
monicuta- membru activ
Data de inscriere : 27/09/2009