Serialesitelenovelet
UN  NOU  DESTIN (SON  BAHAR) - Pagina 13 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
UN  NOU  DESTIN (SON  BAHAR) - Pagina 13 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

UN NOU DESTIN (SON BAHAR)

+25
chrisa
gabytzyca
florina1989
dlacatus65
lucyana
clio 24
nety
monicuta
prytymeu
milia
mariusghencea
iulianagl
IRIS
dobrealina
dukytz
iulia
PITZIKE
Bruni-My
bad_girl
dea05
iulia1965
DENISA
elena50
Admin_dea05
demiruta
29 participanți

Pagina 13 din 30 Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 21 ... 30  Urmatorul

In jos

UN  NOU  DESTIN (SON  BAHAR) - Pagina 13 Empty Re: UN NOU DESTIN (SON BAHAR)

Mesaj Scris de iulianagl Mar 16 Mar 2010, 6:10 pm

https://www.youtube.com/watch?v=0Cf8b2eeaJM

In ep. 44.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 16 Mar 2010, 6:12 pm

iulianagl a scris:https://www.youtube.com/watch?v=0Cf8b2eeaJM

In ep. 44.

aici cred că se duc la ea acasă să se lămurească Sabiha că e nimic între ei .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 16 Mar 2010, 6:12 pm

Bruni-My a scris:
DENISA a scris:
Bruni-My a scris:

e fratele lui merve chiar in ep de ieri a fost pomenit ,ca tatal ei mereu il da ca exemplu pe galip in fata lui erdal.
eu tradus nu pot să-l văd ziua .

dragalasa dar il poti vedea dupa seara tradus ce e urcat pe yt. kiss

Ce bucurie deci si in familia lui Merve exista un ticalos.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Bruni-My Mar 16 Mar 2010, 6:13 pm

. Din cauza cotoroanţei Sabiha va pleca cu copii de la vilă.[/color][/quote]

nu din cauza cotoroantei pleaca ea de la vila,la un moment dat galip revine in firma dar nu am inteles de ce era serdar acolo si face unele schimbari cum ar fi sa inchida sectorul lui kursat si sabiha,atunci el iii propune sa numai lucreze cu kursat dar si sabiha a venit cu propunerea sa numai lucreze nici el cu merve,dar galip nu a fost de acord si atunci ea pleaca de la el.si el face unule faze ca mi vine Evil or Very Mad slap slap slap sa -i vina mintea la cap.
Bruni-My
Bruni-My
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 17/09/2009
Varsta : 46
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 16 Mar 2010, 6:13 pm

acesta e ERDAL ????? chiar are faţă de psihopat

UN  NOU  DESTIN (SON  BAHAR) - Pagina 13 280-2
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 16 Mar 2010, 6:15 pm

DENISA a scris:

In ep. 44.

Asa cred dar uite ca-i arata un test de sarcina mie asa mi s-a parut dupa care ea vecina lesina.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 16 Mar 2010, 6:15 pm

Bruni-My a scris:.

nu din cauza cotoroantei pleaca ea de la vila,la un moment dat galip revine in firma dar nu am inteles de ce era serdar acolo si face unele schimbari cum ar fi sa inchida sectorul lui kursat si sabiha,.

cred că renunţă condiţionat de Nursel ptr a obţine divorţul .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 16 Mar 2010, 6:17 pm

iulianagl a scris:

Asa cred dar uite ca-i arata un test de sarcina mie asa mi s-a parut dupa care ea vecina lesina.
da pare a îi arăta ceva dar nu ştiu ce este .nu am văzut ca Galip să se atingă de ea poate tipul cu barbă care locuieşte în casa lui Galip .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 16 Mar 2010, 6:19 pm

Bruni-My a scris:. Din cauza cotoroanţei Sabiha va pleca cu copii de la vilă.[/color]

nu din cauza cotoroantei pleaca ea de la vila,la un moment dat galip revine in firma dar nu am inteles de ce era serdar acolo si face unele schimbari cum ar fi sa inchida sectorul lui kursat si sabiha,atunci el iii propune sa numai lucreze cu kursat dar si sabiha a venit cu propunerea sa numai lucreze nici el cu merve,dar galip nu a fost de acord si atunci ea pleaca de la el.si el face unule faze ca mi vine Evil or Very Mad slap slap slap sa -i vina mintea la cap.[/quote]
Intradevar Galip isi schimba atitudinea fata de ea si nici mie nu-mi place asta.Dar cand cand vrea sa plece ea in Germania el fuge dupa ea nu parca asa am inteles din spicuiri.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Bruni-My Mar 16 Mar 2010, 6:20 pm

iulianagl a scris:
DENISA a scris:

In ep. 44.

nu nu nu acum mi am adus aminte ce i-a aratat lor este inregistrarea cu fratele ei cum il chinuiau stupid stupid
Bruni-My
Bruni-My
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de Bruni-My Mar 16 Mar 2010, 6:23 pm

DENISA a scris:
Bruni-My a scris:.

nu din cauza cotoroantei pleaca ea de la vila,la un moment dat galip revine in firma dar nu am inteles de ce era serdar acolo si face unele schimbari cum ar fi sa inchida sectorul lui kursat si sabiha,.

cred că renunţă condiţionat de Nursel ptr a obţine divorţul .

nu stiu nu prea am inteles dar stiu ca serdar pierde atunci pentru ca va fii exclus din firma,dar cu divortul serdar ii face bucata,o cere in casatorie ea nu vrea si atunci el ordona sa se pronunte divortul in numele ei. kiss
Bruni-My
Bruni-My
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de demiruta Mar 16 Mar 2010, 6:25 pm

Vai de mineeeee, ce de probleme urmeaza !Si eu care credeam ca se rezolva pe rand;e clar ca turcii astia chinuie lumea cu scenariile astea si la sfarsit, dau un strop de fericire pentru imbrobodire; sa se mai uite lumea si la urmatorul film facut de casa de productie respectiva.Macar sper ca Galip si Sabiha sa lupte pentru iubirea lor, ma demoralizeaza ce ziceti voi aici, pleaca Sabiha cu copiii, wowww, ce trist!
demiruta
demiruta
vip
vip

Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 16 Mar 2010, 6:26 pm

iulianagl a scris:
Intradevar Galip isi schimba atitudinea fata de ea si nici mie nu-mi place asta.Dar cand cand vrea sa plece ea in Germania el fuge dupa ea nu parca asa am inteles din spicuiri.

da se duce după ea şio întoarce din drum . https://www.youtube.com/watch?v=ctGRUB5E9Jk
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 16 Mar 2010, 6:26 pm

demiruta a scris:Vai de mineeeee, ce de probleme urmeaza !Si eu care credeam ca se rezolva pe rand;e clar ca turcii astia chinuie lumea cu scenariile astea si la sfarsit, dau un strop de fericire pentru imbrobodire; sa se mai uite lumea si la urmatorul film facut de casa de productie respectiva.Macar sper ca Galip si Sabiha sa lupte pentru iubirea lor, ma demoralizeaza ce ziceti voi aici, pleaca Sabiha cu copiii, wowww, ce trist!

nu pleacă prea departe face o scurtă plimbare cu maşina .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Bruni-My Mar 16 Mar 2010, 6:37 pm

demiruta a scris:Vai de mineeeee, ce de probleme urmeaza !Si eu care credeam ca se rezolva pe rand;e clar ca turcii astia chinuie lumea cu scenariile astea si la sfarsit, dau un strop de fericire pentru imbrobodire; sa se mai uite lumea si la urmatorul film facut de casa de productie respectiva.Macar sper ca Galip si Sabiha sa lupte pentru iubirea lor, ma demoralizeaza ce ziceti voi aici, pleaca Sabiha cu copiii, wowww, ce trist!

da si iar traiesc separat dar tot in fiecare dimi sucul ii vine la birou ea face afaceri cu kursat cica un contract dar cred ca el umbla cu prostii si din asta se alege cu un apartament la malul marii.sunt multe de vazut si chiar mie drag sa l revad. daca mai vreti sa va spun va spunem cele care l-am vz dar numai daca vreti kiss kiss kiss
Bruni-My
Bruni-My
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 16 Mar 2010, 6:41 pm

Bruni-My a scris:

da si iar traiesc separat dar tot in fiecare dimi sucul ii vine la birou ea face afaceri cu kursat cica un contract dar cred ca el umbla cu prostii si din asta se alege cu un apartament la malul marii.sunt multe de vazut si chiar mie drag sa l revad. daca mai vreti sa va spun va spunem cele care l-am vz dar numai daca vreti kiss kiss kiss

spune tot ce ştii. asta îmi place la el că deşi sunt separaţi el îi ştie toate mişcările ei , are în continuare grijă de ea. dar nu am înţeles de ce la un moment dat Galip o ţine aproape sechestrătă la vilă , când vine Kemal şi o scoate cu arma din vilă.
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 16 Mar 2010, 6:48 pm

UN  NOU  DESTIN (SON  BAHAR) - Pagina 13 495-1UN  NOU  DESTIN (SON  BAHAR) - Pagina 13 494-1UN  NOU  DESTIN (SON  BAHAR) - Pagina 13 491-1UN  NOU  DESTIN (SON  BAHAR) - Pagina 13 511-1UN  NOU  DESTIN (SON  BAHAR) - Pagina 13 510-1UN  NOU  DESTIN (SON  BAHAR) - Pagina 13 507-1UN  NOU  DESTIN (SON  BAHAR) - Pagina 13 509UN  NOU  DESTIN (SON  BAHAR) - Pagina 13 505-1UN  NOU  DESTIN (SON  BAHAR) - Pagina 13 501-1UN  NOU  DESTIN (SON  BAHAR) - Pagina 13 523-1UN  NOU  DESTIN (SON  BAHAR) - Pagina 13 522-1UN  NOU  DESTIN (SON  BAHAR) - Pagina 13 520-1UN  NOU  DESTIN (SON  BAHAR) - Pagina 13 518-1UN  NOU  DESTIN (SON  BAHAR) - Pagina 13 516-1UN  NOU  DESTIN (SON  BAHAR) - Pagina 13 515-1UN  NOU  DESTIN (SON  BAHAR) - Pagina 13 513-1UN  NOU  DESTIN (SON  BAHAR) - Pagina 13 535-1UN  NOU  DESTIN (SON  BAHAR) - Pagina 13 531-1UN  NOU  DESTIN (SON  BAHAR) - Pagina 13 529-1UN  NOU  DESTIN (SON  BAHAR) - Pagina 13 527-1UN  NOU  DESTIN (SON  BAHAR) - Pagina 13 525-1UN  NOU  DESTIN (SON  BAHAR) - Pagina 13 547UN  NOU  DESTIN (SON  BAHAR) - Pagina 13 545
UN  NOU  DESTIN (SON  BAHAR) - Pagina 13 540UN  NOU  DESTIN (SON  BAHAR) - Pagina 13 538UN  NOU  DESTIN (SON  BAHAR) - Pagina 13 559UN  NOU  DESTIN (SON  BAHAR) - Pagina 13 556UN  NOU  DESTIN (SON  BAHAR) - Pagina 13 552UN  NOU  DESTIN (SON  BAHAR) - Pagina 13 551UN  NOU  DESTIN (SON  BAHAR) - Pagina 13 550UN  NOU  DESTIN (SON  BAHAR) - Pagina 13 568UN  NOU  DESTIN (SON  BAHAR) - Pagina 13 567UN  NOU  DESTIN (SON  BAHAR) - Pagina 13 562UN  NOU  DESTIN (SON  BAHAR) - Pagina 13 561UN  NOU  DESTIN (SON  BAHAR) - Pagina 13 582UN  NOU  DESTIN (SON  BAHAR) - Pagina 13 581UN  NOU  DESTIN (SON  BAHAR) - Pagina 13 579UN  NOU  DESTIN (SON  BAHAR) - Pagina 13 578UN  NOU  DESTIN (SON  BAHAR) - Pagina 13 577UN  NOU  DESTIN (SON  BAHAR) - Pagina 13 574UN  NOU  DESTIN (SON  BAHAR) - Pagina 13 572UN  NOU  DESTIN (SON  BAHAR) - Pagina 13 593UN  NOU  DESTIN (SON  BAHAR) - Pagina 13 586UN  NOU  DESTIN (SON  BAHAR) - Pagina 13 584UN  NOU  DESTIN (SON  BAHAR) - Pagina 13 605UN  NOU  DESTIN (SON  BAHAR) - Pagina 13 603UN  NOU  DESTIN (SON  BAHAR) - Pagina 13 602UN  NOU  DESTIN (SON  BAHAR) - Pagina 13 600UN  NOU  DESTIN (SON  BAHAR) - Pagina 13 616UN  NOU  DESTIN (SON  BAHAR) - Pagina 13 615UN  NOU  DESTIN (SON  BAHAR) - Pagina 13 632UN  NOU  DESTIN (SON  BAHAR) - Pagina 13 629UN  NOU  DESTIN (SON  BAHAR) - Pagina 13 624UN  NOU  DESTIN (SON  BAHAR) - Pagina 13 620UN  NOU  DESTIN (SON  BAHAR) - Pagina 13 643UN  NOU  DESTIN (SON  BAHAR) - Pagina 13 641
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 16 Mar 2010, 6:49 pm

DENISA a scris:
Bruni-My a scris:

spune tot ce ştii. asta îmi place la el că deşi sunt separaţi el îi ştie toate mişcările ei , are în continuare grijă de ea. dar nu am înţeles de ce la un moment dat Galip o ţine aproape sechestrătă la vilă , când vine Kemal şi o scoate cu arma din vilă.

Ceeee se intampla si asta?A inebunit lupul.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Bruni-My Mar 16 Mar 2010, 6:50 pm

DENISA a scris:
Bruni-My a scris:

dn kursat a binevoit sa o ceara pe sabiha in casatorie iar el afland de la merve,atunci adoua zi il da afara pe kursat din firma si dupa se duce la ea ii face toate bagajele si o ia. indragostit indragostit
frumos dar si ea incapatanata cu orgoliul ei ii reproseaza lui ca o tine sechestrata in casa lui si aude zeyno ,iar fata se duce la kemal si ii spune si asta a luato de capital si s-a dus cu arma dupa el Smile :D
Bruni-My
Bruni-My
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 16 Mar 2010, 6:52 pm

In episodul de astazi ati vazut ce fel se uitau Merve si Kursat la ei doi cand dansau?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 16 Mar 2010, 6:53 pm

iulianagl a scris:In episodul de astazi ati vazut ce fel se uitau Merve si Kursat la ei doi cand dansau?

unde dansau ???
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 16 Mar 2010, 6:54 pm

Bruni-My a scris:
DENISA a scris:
Bruni-My a scris:

dn kursat a binevoit sa o ceara pe sabiha in casatorie iar el afland de la merve,atunci adoua zi il da afara pe kursat din firma si dupa se duce la ea ii face toate bagajele si o ia. indragostit indragostit
frumos dar si ea incapatanata cu orgoliul ei ii reproseaza lui ca o tine sechestrata in casa lui si aude zeyno ,iar fata se duce la kemal si ii spune si asta a luato de capital si s-a dus cu arma dupa el Smile :D

Pai lui Kemal nu-i trebuie mult el este dintr-o bucata ii sare tandara din orice. Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Bruni-My Mar 16 Mar 2010, 6:55 pm

iulianagl a scris:In episodul de astazi ati vazut ce fel se uitau Merve si Kursat la ei doi cand dansau?

au sarit peste faza asta noi am vazut la tr la noi pauza cam fura din ep. sad
Bruni-My
Bruni-My
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 16 Mar 2010, 6:56 pm

iulianagl a scris:

Pai lui Kemal nu-i trebuie mult el este dintr-o bucata ii sare tandara din orice. Smile Smile
uneori am senzaţia că doar gura e de el .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 16 Mar 2010, 6:57 pm

DENISA a scris:

unde dansau ???

Pai cand se duceau sa o ceara pe Gulsen in casatorie taman suna Merve sa-l cheme la bar iar el il suna pe Kursat sa mearga acolo pana vin ei.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 13 din 30 Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 21 ... 30  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum