UN NOU DESTIN (SON BAHAR)
+25
chrisa
gabytzyca
florina1989
dlacatus65
lucyana
clio 24
nety
monicuta
prytymeu
milia
mariusghencea
iulianagl
IRIS
dobrealina
dukytz
iulia
PITZIKE
Bruni-My
bad_girl
dea05
iulia1965
DENISA
elena50
Admin_dea05
demiruta
29 participanți
Pagina 26 din 30
Pagina 26 din 30 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30
Re: UN NOU DESTIN (SON BAHAR)
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 02 Noi 2012, 9:04 pm, editata de 1 ori
Buna ziua, dragele mele !
Ce repede s-a sfarsit filmul si ce rau imi pare, parca ieri a inceput!
A fost un episod foarte fain; toata lumea a zambit, am vazut imbratisari, pupaturi, vorbe frumoase si de duh; si,in sfarsit, Sabiha si Galip s-au cununat si si-au adunat iarasi familia la un chef, gandit frumos de Sabiha, fara pompa, in familie, alturi de cei dragi, ce frumos!
Regret ca ne-am despartit prea repede parca, de acest cuplu dragutz;dar si restul actorilor, care si-au facut treaba la fel de bine, bineinteles ca fiecare pe felia lui in fimul asta.
Au fost alesi fiecare pe masura rolului si au confirmat.
Kemal si Ruhsar o sa-mi lipseasca mult, tare dragalasi, Doamne ce cuplu, imi imginez cum ar fi astia doi daca ar fi impreuna cu adevarat!
Ma bucur si pentru ca filmul ne-a dat prilej de vorba aici, din cand in cand,in functie de timpul lber.
Nu rehgret timpul pierdut nici aici si nici cu filmul.
Ba din contra, multumesc pentru tot;voua pentru prezenta, producatorilor pentru film, actorilor pentru prestatie s.a.md..
Pupicei tuturor!
Ce repede s-a sfarsit filmul si ce rau imi pare, parca ieri a inceput!
A fost un episod foarte fain; toata lumea a zambit, am vazut imbratisari, pupaturi, vorbe frumoase si de duh; si,in sfarsit, Sabiha si Galip s-au cununat si si-au adunat iarasi familia la un chef, gandit frumos de Sabiha, fara pompa, in familie, alturi de cei dragi, ce frumos!
Regret ca ne-am despartit prea repede parca, de acest cuplu dragutz;dar si restul actorilor, care si-au facut treaba la fel de bine, bineinteles ca fiecare pe felia lui in fimul asta.
Au fost alesi fiecare pe masura rolului si au confirmat.
Kemal si Ruhsar o sa-mi lipseasca mult, tare dragalasi, Doamne ce cuplu, imi imginez cum ar fi astia doi daca ar fi impreuna cu adevarat!
Ma bucur si pentru ca filmul ne-a dat prilej de vorba aici, din cand in cand,in functie de timpul lber.
Nu rehgret timpul pierdut nici aici si nici cu filmul.
Ba din contra, multumesc pentru tot;voua pentru prezenta, producatorilor pentru film, actorilor pentru prestatie s.a.md..
Pupicei tuturor!
demiruta- vip
Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI
eu nu am văzut ultimul episod , nu a mers kanal d online .... îmi pare rău că s-a terminat chiar îmi plăceau Sabiha şi Galip .
Pagina 26 din 30 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30
Subiecte similare
» Canan-Destin furat
» CUM TE INREGISTREZI PE FORUM ~~ HOW TO REGISTER
» 1.Yalancı Bahar - Cansel Elçin ve Fahriye Evcen
» 2.Yalancı Bahar - Cansel Elçin ve Fahriye Evcen
» CUM TE INREGISTREZI PE FORUM ~~ HOW TO REGISTER
» 1.Yalancı Bahar - Cansel Elçin ve Fahriye Evcen
» 2.Yalancı Bahar - Cansel Elçin ve Fahriye Evcen
Pagina 26 din 30
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum