1.Sila - Puterea destinului - comentarii
+9
gabriela
Criss Criss
Andreea_Miha
victorelalove
Admin_dea05
DENISA
costearamona
angelica_g
axxa246
13 participanți
Pagina 37 din 42
Pagina 37 din 42 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 42
Re: 1.Sila - Puterea destinului - comentarii
sexi kim al meu e mai batran decat sexi kim ala micu si sexi aga.
mai examineaza poza aia in care sta in picioare si are barba maaare.
vezi in ce pozitie sta.... cineva/ceva.
maine astept explicatii. :))))))
noapte buna axxa
gabriela- vip
Data de inscriere : 11/06/2011
..vaiiiiiiiaxxa246 a scris:
:))))))
Camelia_Monica- vip
Data de inscriere : 08/05/2011
Varsta : 57
Localizare : spania
axxa246 a scris:mai examineaza poza aia in care sta in picioare si are barba maaare.
ce inseamna sa ai ochiul format ... ne explici tu maine cum este cu poza aia . cupidon
aaa , deci sexi kim al tau , al tau ...
super este clipul ala , monica . si mie imi place de mor . facut asa de frumos . si adaptat dupa muzica .
aici este regulamentar ?
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
axxa246 a scris:deci. Viv. deci. nu ma omora cu poze dastea ianinte de culcare
- Spoiler:
stii la cema refer.
nu la barba.
acum observ si ca ai scris gresit cuvinte . deci a fost puternic impactul .
Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Mar 20 Ian 2015, 10:32 pm, editata de 1 ori
victorelalove- moderator
...bine ca aparu aga Boran la orizont ca erau forumurile in moarte clinica!
Camelia_Monica- vip
Camelia_Monica a scris:...bine ca aparu aga Boran la orizont ca erau forumurile in moarte clinica!
dar nici sa ne ia in halul asta ; adica trebuia sa ne revenim si noi treptat din moartea clinica , nu asa ... zbang , zbang ...
dar denisa ce pati ? aia este sa ia prosopul .
victorelalove- moderator
...se pierdu in prosoape Denisa!!
Vic o fost socul prea puternic!
Camelia_Monica- vip
Camelia_Monica a scris:...se pierdu in prosoape Denisa!!
eee , atunci maine mai avem vesti de la ea .
da , si ea se tot da mare ca-i face fata si tot asa ...
la nunta de olteni , dupe cateva paharele .
victorelalove- moderator
fetele!!
...azi aga o sa fie
...azi aga o sa fie
Camelia_Monica- vip
si noi , monica ? noi cum crezi ca vom fi ?
buna dimineata
offfff , ma omoara cu zile . bine ca-i dat in fiecare zi de luni pe saptamana .
si sa fac si rezumat . desi ma doare inima . cum a aruncat el , mititelul , tot ce tinea de yezda , ca o gasi pe sila , tradatoarea . isi elibera fosta ca si actuala se elibera .
buna dimineata
offfff , ma omoara cu zile . bine ca-i dat in fiecare zi de luni pe saptamana .
si sa fac si rezumat . desi ma doare inima . cum a aruncat el , mititelul , tot ce tinea de yezda , ca o gasi pe sila , tradatoarea . isi elibera fosta ca si actuala se elibera .
victorelalove- moderator
Vic!
...da bine ca nu-i doar o data pe sapt,. ca la turci!...ce diferenta la tv!
Camelia_Monica- vip
Camelia_Monica a scris: Vic!
da . nu mai stai o saptamana sa vezi alt episod .
sa vezi ce plangem urmatoarea saptamana .
scriu de zor la rezumat . daca ai vreo idee . vreo ce-ti placu ...
victorelalove- moderator
...mi-a placut in ep. asta ca era ft. fericit si zambea intr-una!
Camelia_Monica- vip
...spor la rezumat Vic!!
Camelia_Monica- vip
Camelia_Monica a scris:...mi-a placut in ep. asta ca era ft. fericit si zambea intr-una!
daaa . asta te face sa fii si mai trist . a fost un zambaret . si cand colo sila nostra ...
mai bine nu ar mai ierta-o . isi gaseste el alta . sila prea l-a suparat ...si cred ca-l va supara si mai tare .
mersic , monica .
victorelalove- moderator
episodul 11 .
" as pleca ...dar as mai sta . sau : cand bunicul canta la mandolina pentru bunica ."
cred ca totusi va iesi un rezumat amuzant . plangem din seara asta mai mult .
offffffff , adica bine mai ...se apuca el si gateste maslinele alea delicioase si branza o aseaza pe tava , cu manutele alea ale lui superbe si cu degetele lungi de sa mori de inima si alta nu , de sa stai sa te feresti de tigai prin casa ...cum ca tu nu renunti nici moarta la aga si la faptul ca tv-ul va fi de acum incolo o perioada lunga ocupata de fata lui superba ...si nu de meciuri de te miri unde ...si sila nostra tot vrea sa plece . cum ca libertatea , cum ca am fabricile de ibrice si bluze lasate de izbeliste ...si ca angajatii sunt pierduti fara mine . ca si la ibricele astea trebuie facute cu programari ... nu-i asa de usor . offff si iar offff .
a intins-o el prin toata vila si sa o pupe si i-a facut si salata de vinete ( cu ajutorul alora de la hotel , deh ... ) de a dat-o pe spate . dar s-a temut fata , ca deh , s-a intamplat ce s-a intamplat mai acum ceva timp . si este de inteles . si el a spus ca nu o mai atinge pana nu vrea ea asta ...si asa va face . nu cum ca spuse denisa ca ea ar fi sarit pe aga de-i sareau fulgii 5 metrii .... si se superglueta de el ... de nu-i mai trebuia alta locatie in veci ( dar , deh ... denisa nu are fabrici de condus , nici de ibrice si nici de blaizere )
era rosu bordo aga cand s-a sculat de pe jos . greu s-a ridicat saracul , i-a fost greu tare . si sila plangea ...si el a linistit-o . nu se va intampla nimic ...oricum ma duc afara si stau toata noaptea pe terasa . asa a facut ... si-a luat pozitia cracita ( tipica pentru el ) si acolo a stat . apoi a dus-o pe sila in patul bunicii . si a invelit-o . ce om !!! che hombre , mujeres . che hombre !!
apoi a gatit iar masline . vinete nu stiu daca au mai avut . si in sfarsit a papat si el ceva . ca nu mai mancase de cateva zile . a ascultat-o pe soata .
si apoi da-i cu o plimbare prin gradina . apropo , superba gradina .
-stii sila ca ti-am spus ca aceasta casa a fost construita de bunicul meu pentru bunica .
-ce frumos . cok guzel .
-da , el a construit-o .
-incepusei sa-mi spui povestea . dar te-ai oprit .
-da . ei bine ...se facea ca bunicul vroia si el sa stea singur cu bunica .
-eee , nu pot sa cred , borane .
-ba sa crezi , silo . exact asa era .
-cok guzel .
-cok . si deci asa ...bunicul era foarte indragostit de bunica . si vroia sa aiba un loc unde sa stea doar el cu ea . ( era un vizionar bunicul asta . mortal . aga cu bunicul seamana . ) stii ca-n conac intrau multi peste ei . ca deh ... ca la nebuni . nimeni nu cioc cioc .
si el ii canta si la mandolina( mortal . m-am si intrebat cum i-ar canta la madolina >
sofico , sofico ... am vrut sa fugim de lumile toate
si ete acum ca avem propria proprietate ...
tar la la la la laaaaa ...soficuta mea .
sau stati ca-mi veni alta versiune in cap :
sofico sofico am fugit de lumea toata ...
si ete acum , avem proprietate privata .
tra la la la laaaa , soficuta mea . )
-ce frumos . au vrut ei sa plece de lume .
-da .
destept bunicu-sau .
il tot intreba de ce nu vrea sa plece de acolo ? pai aici este frumos . nu-i alt loc pe planeta unde sa ma simt mai bine . si oricum aici vom imbatrani .
offff , si acum ma doare sufletul . cat de fericit a fost el tot episodul . cat de mult a simtit totul ca pe un nou inceput ( hai ca acum dadui in lacrimonagela -dar chiar am suferit vazandu-l asa de fericit ) si cum a luat el lucrurile fostei , ca acum o iubesc pe sila . de cand a aparut ea lucrurile s-au schimbat yezda . acum te eliberez . si sila nostra ... ete la ea ce face .
emre daca nu a batut-o la cap pe sila cu mostenirea(stati ca iar fac paranteza , deci ...emre nu stiu cu cel dau aia pe fata ...zici ca este caramida rosie ... parca il machiaza rajgaindu-l de peretii conacului ) , cum ca trebuie sa fie la stanbul in miezul problemei . offf . si ea a plans tot episodul . ba ca ar pleca , dar parca ar mai sta . parca nu-i asa de grav langa el . si el vesel tare ( lasa ... ca-si iar revansa urmatoarea decada )
i-a luat si manz . sa aiba grija de el . manz , un manz ... saracul . deja este orfan de mama . . ca aga cica avem grija amandoi de el , silo , amandoi . amandoi, silo ...auzisi ? aude sila nostra de nu mai poate .
amandoi , silo ...
a luat si bilete pentru stambul , aga . el si ea . el si ea auzi , silo ? offf , macar de iar fi spus ca a facut asta . cred ca s-ar fi sucit sila . dar bine ca pleaca totusi . asa isi da seama ca inseamna sa nu fie cu el . ca apoi ar fi spus ...cum ar fi fost daca ... ?????
Doamne , si cat de fericit si zambaret a fost el . mortal . tot la viata noua cu ea se gandea . asa de sigur sa fi fost oe sila ? adica ... sa nu fi banuit o clipa ca ea tot mai vrea sa plece ? off , aga , of ... ce fraieri suntem indragostiti . si el fericit .
ar fi trebuit sa se insoare cu alta , doar asa ... sa vaza sila cum este .
dar a plans fata asta . eu nu credeam ca va regreta ca pleaca . la cat si-a dorit ea libertatea ... si cand colo a stat doar cu lacrimi in ochi .
i-a luat si poza . de ce naiba ? ca sa ce ? ori se indeparteaza definitiv ...ori ce face ? pai poza aia nu o va ajuta deloc . si ce poza super i-a luat . de cand a fost el mister boboc .
si a luat si telefon pentru ayse . smechera sila . cica ca sa te sun . sa vad ce mai faci ( cu alte cuvinte , eu plec ... dar o sa te sun sa te intreb de aga , ca sigur imi va face bine asta . cum ??? ) .
tare faza cu telefonul . cat costa la astia telefoanele ? ca cica ii spune lu frate-su : ai bani la tine azad ? am ceva bani ... avea la el bani de un telefon ? pai daca el are atatia bani , cu cati bani umbla aga la el ?
offf . si iar aga fericit ...si sila cu suparare ca pleaca . de ce maiba o mai pleca ? aaaa , ibricele , angajatii , libertatea ... .
bine ca a plecat ... bine ca a facut asta . chiar de-i baiatul suparat , dar barem nu o mai vedem pe ea suparata ca sta langa el , gandindu-se ca ce super va fi viata la stanbul , ca mare patroana , regina a economiei .
si are ea puterea sa-l lase pe aga . puternica fomeie . ca scaiul ma tineam de el ... putea el sa spuna : du-te fomeie la afacere . nu , nu si nu .
ce de noroc pe capul silei ... si ea habar are . pleaca la emre cel dat cu pamant rosu pe fata ...si lasa mandrete de aga , bronzat . cine sa o inteleaga ?
i-a facut omul toate placerile , toate ... bine ca a plecat . ca nemultumitului i se ia darul . de n-ar mai ierta-o ... ca stea ea singura si sa se multumeasca cu asta .
si pleca sila , cam nu prea mai vruse la final . dar pleca . este in drum spre libertate ...si aga este fericit pe stanca . ca s-a eliberat . ca , deh .... de cand cu sila lucrurile s-au schimbat . IUBESTE DIN NOU AGA NOSTRU .
" as pleca ...dar as mai sta . sau : cand bunicul canta la mandolina pentru bunica ."
cred ca totusi va iesi un rezumat amuzant . plangem din seara asta mai mult .
offffffff , adica bine mai ...se apuca el si gateste maslinele alea delicioase si branza o aseaza pe tava , cu manutele alea ale lui superbe si cu degetele lungi de sa mori de inima si alta nu , de sa stai sa te feresti de tigai prin casa ...cum ca tu nu renunti nici moarta la aga si la faptul ca tv-ul va fi de acum incolo o perioada lunga ocupata de fata lui superba ...si nu de meciuri de te miri unde ...si sila nostra tot vrea sa plece . cum ca libertatea , cum ca am fabricile de ibrice si bluze lasate de izbeliste ...si ca angajatii sunt pierduti fara mine . ca si la ibricele astea trebuie facute cu programari ... nu-i asa de usor . offff si iar offff .
a intins-o el prin toata vila si sa o pupe si i-a facut si salata de vinete ( cu ajutorul alora de la hotel , deh ... ) de a dat-o pe spate . dar s-a temut fata , ca deh , s-a intamplat ce s-a intamplat mai acum ceva timp . si este de inteles . si el a spus ca nu o mai atinge pana nu vrea ea asta ...si asa va face . nu cum ca spuse denisa ca ea ar fi sarit pe aga de-i sareau fulgii 5 metrii .... si se superglueta de el ... de nu-i mai trebuia alta locatie in veci ( dar , deh ... denisa nu are fabrici de condus , nici de ibrice si nici de blaizere )
era rosu bordo aga cand s-a sculat de pe jos . greu s-a ridicat saracul , i-a fost greu tare . si sila plangea ...si el a linistit-o . nu se va intampla nimic ...oricum ma duc afara si stau toata noaptea pe terasa . asa a facut ... si-a luat pozitia cracita ( tipica pentru el ) si acolo a stat . apoi a dus-o pe sila in patul bunicii . si a invelit-o . ce om !!! che hombre , mujeres . che hombre !!
apoi a gatit iar masline . vinete nu stiu daca au mai avut . si in sfarsit a papat si el ceva . ca nu mai mancase de cateva zile . a ascultat-o pe soata .
si apoi da-i cu o plimbare prin gradina . apropo , superba gradina .
-stii sila ca ti-am spus ca aceasta casa a fost construita de bunicul meu pentru bunica .
-ce frumos . cok guzel .
-da , el a construit-o .
-incepusei sa-mi spui povestea . dar te-ai oprit .
-da . ei bine ...se facea ca bunicul vroia si el sa stea singur cu bunica .
-eee , nu pot sa cred , borane .
-ba sa crezi , silo . exact asa era .
-cok guzel .
-cok . si deci asa ...bunicul era foarte indragostit de bunica . si vroia sa aiba un loc unde sa stea doar el cu ea . ( era un vizionar bunicul asta . mortal . aga cu bunicul seamana . ) stii ca-n conac intrau multi peste ei . ca deh ... ca la nebuni . nimeni nu cioc cioc .
si el ii canta si la mandolina( mortal . m-am si intrebat cum i-ar canta la madolina >
sofico , sofico ... am vrut sa fugim de lumile toate
si ete acum ca avem propria proprietate ...
tar la la la la laaaaa ...soficuta mea .
sau stati ca-mi veni alta versiune in cap :
sofico sofico am fugit de lumea toata ...
si ete acum , avem proprietate privata .
tra la la la laaaa , soficuta mea . )
-ce frumos . au vrut ei sa plece de lume .
-da .
destept bunicu-sau .
il tot intreba de ce nu vrea sa plece de acolo ? pai aici este frumos . nu-i alt loc pe planeta unde sa ma simt mai bine . si oricum aici vom imbatrani .
offff , si acum ma doare sufletul . cat de fericit a fost el tot episodul . cat de mult a simtit totul ca pe un nou inceput ( hai ca acum dadui in lacrimonagela -dar chiar am suferit vazandu-l asa de fericit ) si cum a luat el lucrurile fostei , ca acum o iubesc pe sila . de cand a aparut ea lucrurile s-au schimbat yezda . acum te eliberez . si sila nostra ... ete la ea ce face .
emre daca nu a batut-o la cap pe sila cu mostenirea(stati ca iar fac paranteza , deci ...emre nu stiu cu cel dau aia pe fata ...zici ca este caramida rosie ... parca il machiaza rajgaindu-l de peretii conacului ) , cum ca trebuie sa fie la stanbul in miezul problemei . offf . si ea a plans tot episodul . ba ca ar pleca , dar parca ar mai sta . parca nu-i asa de grav langa el . si el vesel tare ( lasa ... ca-si iar revansa urmatoarea decada )
i-a luat si manz . sa aiba grija de el . manz , un manz ... saracul . deja este orfan de mama . . ca aga cica avem grija amandoi de el , silo , amandoi . amandoi, silo ...auzisi ? aude sila nostra de nu mai poate .
amandoi , silo ...
a luat si bilete pentru stambul , aga . el si ea . el si ea auzi , silo ? offf , macar de iar fi spus ca a facut asta . cred ca s-ar fi sucit sila . dar bine ca pleaca totusi . asa isi da seama ca inseamna sa nu fie cu el . ca apoi ar fi spus ...cum ar fi fost daca ... ?????
Doamne , si cat de fericit si zambaret a fost el . mortal . tot la viata noua cu ea se gandea . asa de sigur sa fi fost oe sila ? adica ... sa nu fi banuit o clipa ca ea tot mai vrea sa plece ? off , aga , of ... ce fraieri suntem indragostiti . si el fericit .
ar fi trebuit sa se insoare cu alta , doar asa ... sa vaza sila cum este .
dar a plans fata asta . eu nu credeam ca va regreta ca pleaca . la cat si-a dorit ea libertatea ... si cand colo a stat doar cu lacrimi in ochi .
i-a luat si poza . de ce naiba ? ca sa ce ? ori se indeparteaza definitiv ...ori ce face ? pai poza aia nu o va ajuta deloc . si ce poza super i-a luat . de cand a fost el mister boboc .
si a luat si telefon pentru ayse . smechera sila . cica ca sa te sun . sa vad ce mai faci ( cu alte cuvinte , eu plec ... dar o sa te sun sa te intreb de aga , ca sigur imi va face bine asta . cum ??? ) .
tare faza cu telefonul . cat costa la astia telefoanele ? ca cica ii spune lu frate-su : ai bani la tine azad ? am ceva bani ... avea la el bani de un telefon ? pai daca el are atatia bani , cu cati bani umbla aga la el ?
offf . si iar aga fericit ...si sila cu suparare ca pleaca . de ce maiba o mai pleca ? aaaa , ibricele , angajatii , libertatea ... .
bine ca a plecat ... bine ca a facut asta . chiar de-i baiatul suparat , dar barem nu o mai vedem pe ea suparata ca sta langa el , gandindu-se ca ce super va fi viata la stanbul , ca mare patroana , regina a economiei .
si are ea puterea sa-l lase pe aga . puternica fomeie . ca scaiul ma tineam de el ... putea el sa spuna : du-te fomeie la afacere . nu , nu si nu .
ce de noroc pe capul silei ... si ea habar are . pleaca la emre cel dat cu pamant rosu pe fata ...si lasa mandrete de aga , bronzat . cine sa o inteleaga ?
i-a facut omul toate placerile , toate ... bine ca a plecat . ca nemultumitului i se ia darul . de n-ar mai ierta-o ... ca stea ea singura si sa se multumeasca cu asta .
si pleca sila , cam nu prea mai vruse la final . dar pleca . este in drum spre libertate ...si aga este fericit pe stanca . ca s-a eliberat . ca , deh .... de cand cu sila lucrurile s-au schimbat . IUBESTE DIN NOU AGA NOSTRU .
Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Mier 21 Ian 2015, 10:44 am, editata de 6 ori
victorelalove- moderator
Buna fetelor! In sfarsit am vazut si eu ep.....astazi va fi mare jale sa ne pregatim batistele ...il consolam pe aga al nostrum ca tare dezamagit va fi.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
multumim...abia astept sa-l citesc.....! ..victorelalove a scris:[b][i][color=#cc0066]episodul 11 .
b]
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Vic!
...o bagasi si pe Denisa in rezumat!!
...o bagasi si pe Denisa in rezumat!!
Camelia_Monica- vip
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
buna , dea , iuliana .
monica , pai cica ca ea ar fi sarit pe aga , de numai , numai ...
putea sa zica omul ala : pai . deniso . ti-am spus ca nu te mai ating ... si ea : cand ?
vedeti ca am mai facut greseli . am mai modificat . ca asa fac mereu . scuzati . dar ma emotionez cand ii vorba de aga .
monica , pai cica ca ea ar fi sarit pe aga , de numai , numai ...
putea sa zica omul ala : pai . deniso . ti-am spus ca nu te mai ating ... si ea : cand ?
vedeti ca am mai facut greseli . am mai modificat . ca asa fac mereu . scuzati . dar ma emotionez cand ii vorba de aga .
victorelalove- moderator
...am plecat!
...pe deseara!!
...pe deseara!!
Camelia_Monica- vip
pe deseara , monica . dar se nu plangem .
spor la treburi .
spor la treburi .
victorelalove- moderator
Pagina 37 din 42 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 42
Subiecte similare
» 7. SÎLA - Puterea destinului - comentarii
» 2. SÎLA - Puterea destinului - comentarii
» 3. SÎLA - Puterea destinului - comentarii
» 4. SÎLA - Puterea destinului - comentarii