11. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
+5
axxa246
gabriela
Camelia_Monica
victorelalove
DENISA
9 participanți
Pagina 24 din 41
Pagina 24 din 41 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 41
Re: 11. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
eii de vroia Boran să se apropie de Gizem , don” șoara era dispusă să îi permită dar pe Abay nu prea îl place , nu e Agă .
ce au pățit aștia ?? bagă mai multă reclamă ?? li s-a urcat la cap locul din top
ce au pățit aștia ?? bagă mai multă reclamă ?? li s-a urcat la cap locul din top
chiar ca au exagerat cu reclamele astazi .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
pentru scenele cu ei din acest episod a meritat sa ne enervam in episoadele de saptamana trecuta
gabriela- vip
Data de inscriere : 11/06/2011
buna Denisa
buna fetelor si pe acesta pagina
buna fetelor si pe acesta pagina
gabriela- vip
bună Gabriela !!!
a fost un ep f romantic , cred că e unul din f ff puținele ep frumoase
sper ca relatia dintre ei sa fie de acum asa ca in acest episod desi nu cred, ar fi prea frumosDENISA a scris:bună Gabriela !!!
stilul lor, al turcilor, este sa ne faca sa suferim , asa cred ei ca este un film bun, ei nu gandesc ca noi, pentru care un film bun are multaaaaaaaaa dragoste
gabriela- vip
nu va fi Gabriela !!
cred că Emre în urma accidentului va face orice să o facă să se simtă responsabilă de accidentul lui, va încerca să o țină cât mai mult lipită de el , va fi o fază tare când se duce Boran la el la spital cu flocirele.
cred că Emre în urma accidentului va face orice să o facă să se simtă responsabilă de accidentul lui, va încerca să o țină cât mai mult lipită de el , va fi o fază tare când se duce Boran la el la spital cu flocirele.
” dă-i Doamne minte lui VIC să mă lase să fiu fericit cu Denisa ”
...vor avea tot felul de probleme dar ce-mi place mie ca Boran va fi tot langa ea !
Camelia_Monica- vip
Data de inscriere : 08/05/2011
Varsta : 57
Localizare : spania
vai!...DENISA a scris:[center]” dă-i Doamne minte lui VIC să mă lase să fiu fericit cu Denisa ”
Camelia_Monica- vip
DENISA a scris:” dă-i Doamne minte lui VIC să mă lase să fiu fericit cu Denisa ”
- Aga-ul inimii mele :
gabriela- vip
ce pateste scaiul de Emre? nu ar fi rau daca ar dispareaDENISA a scris:nu va fi Gabriela !!
gabriela- vip
omul lui Cihan îl împușcă și cred că rămâne paralitic , la un moment dat dispare din peisaj .
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 02 Feb 2015, 9:04 pm, editata de 1 ori
...o sa-i impuste omul lui Cihan dar nu moare, ce.i mai rau ca o sa-l acuze pe aga!gabriela a scris:
ce pateste scaiul de Emre? nu ar fi rau daca ar disparea
Camelia_Monica- vip
sper ca vom mai avea parte de momente ca cele din acest episodCamelia_Monica a scris:...vor avea tot felul de probleme dar ce-mi place mie ca Boran va fi tot langa ea !
acum ma uit pe net la scenele din acest episod cu ei doi , cred ca le voi vedea sa de mult ca voi invata replicile
gabriela- vip
EU RECUNOSC CĂ AM VĂZUT ACEST EP DE VREO 5 ORI ȘI DE FIECARE DATĂ AM DESCOPERIT GESTURI , priviri noi
chiar ca descoperi , denisa .
denisa ... nu mai vreau minte .
denisa ... nu mai vreau minte .
victorelalove- moderator
ai vrea tu denisa ...
dar poate te face bine .
dar poate te face bine .
victorelalove- moderator
noapte buna fetelor
gabriela- vip
bună fetelor !!
urmează un ep. 24 poate mai sărac în secvențe ” power love ” dar cu o secvență superbă, Sîla vine la Boran acasă și se bagă lângă el în pat ( canapea , el era întins în living pe o canapeluță ) superb momentul, pacat că nu ține f mult .
urmează un ep. 24 poate mai sărac în secvențe ” power love ” dar cu o secvență superbă, Sîla vine la Boran acasă și se bagă lângă el în pat ( canapea , el era întins în living pe o canapeluță ) superb momentul, pacat că nu ține f mult .
victorelalove a scris:
episodul 20
episodul : ala cu impacarea ... sau cum s-a intamplat sa raman fara apa in casa ???
a fost odata ca niciodata un aga . bai , dar ce aga !! adica toata lumea cred ca a visat la asa ceva ... si nici macar ala din vise nu-l egaleaza . este tacut ( de-ti vine sa-l omori ) fratilor , dar nimic nu spune . nimiiiiccc ...si se asteapta ca sila sa citeasca in stele . dar este asa de scumpic !!!
adica fuse de ajuns doar sa fie singur cu sila ...si uitara de tot dupa 3 minute . pe ceas . 3 minute si cateva scatoalce zdravene . si cine stie cate alte duble ... ca era saracul mehmetu rosu cand incepu scena . dar chiar le-a incasat .
deci se face ca sila tzopa -tzopa spre cremenalu ei :
-borane , ete ca ma salvasi ...
-nu-ti fa iluzii femeie ...
-pai nu te riscasi pentru mine ? ca eu asa crezui ...
-nuuuu , m-am riscat pentru copil . si zbang ... pleaca cu masina .
-eeee , fir-ar tu sa fii de cremenal ... nu ma lasi asa si pleci ... sa nu care cumva ...si pleaca sila cu tancul dupa el ( eee , nu era un tanc ... dar nici departe de tanc nu era ) si da-i cu urmarirea pe strada .
-borane , nu poti sa pleci si sa ma lasi asa ...
-ce ai fomeie ? lasa-ma-n pace ... nino-nino , brum, brum ....
si s-au tot urmarit ... pana facu sila noastra accident .
boran isi vazu mai departe de drum . ca nici nu vazu ce facu soata . daca era sa se intalneasca soata cu emre prin rondul cu flori ... vedea cu raze x ...asa ... nu vazu ... si se duse la holding . ca aveau sedinte multe .
sila la spital . ingrijorata pentru copil .
hopa ca vine emre .
-unde-i sila ?
-pe culoar ... salonul 4 .
asa i-a spus . si el a inceput sa urce pe scari . cam greu de cap emre .
ajunge el la sila .
bine ca ma sunasi .
emre daca pateste kikiputpuruku ceva ... nu stiu ce fac .
hai sa-l vedem la ecografie . ete ca-i aci . era bine .
afla si aga . vedeti ca soata facu accident .
olelei ... cand ?
pai cand alegati ca dipretatii pe autostrada . aoleu ... la ce spital ? la ala de stat ( normal )
gata , plec ... ajunge si el la spital . afla unde-i sila .
si tot nu inteleg cum de facu asa de mult pana la salonul ei . ca iesira ( ea si emre ) din salon ... si abia atunci aparu si aga . dupa coltul peretelui . exact cat sa auda ca vaiiii , silo ... bine ca pe mine ma sunasi , pe mine , pe mine .
eeee , hai ca sila-i bine .
ajunge si sila la holdingul ei . ajunge si boran la holdingul lui .
dar le era mintea la holdinge ? eeee , de unde atata ?
atay : borane , hai de fapt spune-mi ce se intampla .
-pai eu si sila ne intalniram la scoala . ea sa vorbeasca cu mine ... ca sa-mi multumeasca cum ca o salvai ...si eu dragut cum sunt ...ii spusei cum ca de fapt pe copil il salvai .
-adica fata iti multumi si tu cum ca nici nu te intereseaza ...
-cam asa ...
sila nu mai rabda . il suna pe boran ;
-borane . ne vedem intr-o ora pe faleza .
-ce ai femeie ?
si-i inchide telefonul .
hhhhiiiiiii ... suna boran :
-sa nu care cumva sa-mi mai inchis telefonul .
-eee , da ... si-i inchide .
capoasa femeie .
-gata , directoareo ... amana toate sedintele . dar domn boran ... ce aveti ? ce se intampla ?
amana astia sedintele ... daca s-ar intampla asa in realitate s-ar duce naiba totata treaba .
hai sa ne intalnim pe plaja . si se vezi ce omor iti dau .
si da-i cu intalnirea . se vazura , ei asa > mai de la 1km distanta ... se apropiara sfiosi , se uitara unul la altul , tacuti , tacuti ... se murata mai spre stanci .
-ee , borane ... ia colea palme .
una cum ca ma inseli
una cum ca te-am iubit candva
una pentru faza cu copilul
zbang , zbang , zbang ...si el nimic . isi da jos aparatoarea aia de la mana ... si da-i cu imbratisatul . real nenea rau de tot in imbratisarile lui . a sufocat-o .
hai sa ne plimbam ( bine ... ei nu spuneau nimic ... dar ma gandesc ca asa gandeau . ) se mai tinura de manute , se mai tinura de mijlocele ...se mai atinseara . se mai oprira de stanci ...se mai crucira cum ca aparu unul cu baloane de plaja . si :
-borane , au as vrea sa vorbesc .
-taci ... hai sa ne ascultam inimile .
si da-i cu imbratisare si priviri .
-ai vrut sa ma omori ?
-da ...
a fost sincer cu ea .
si i-a mai spus ca viata ei este si viata lui . stai sa afle clanul .
eee , hai ca as cam merge acasa ...zise sila .
-stai cu mine , nu pleca ...zise el . auzi si tu ... stai cu mine . ce frumos . sau cred ca de fapt modul cum a spus-o .
-ne este foame mie si lu bebe .
-hai sa mancam . siigur gasim noi ceva .
si gasesc .
as vrea o salata verde . dar sa fie spalata bine . sa nu aiba nisip . auzi si la sila ... pai nisipul este cel mai bun . nu stie ea .
si sa luam si platica . bai , nu cred ca au tradus bine ... ca paltica aia era somon toata ziua si toata noapatea ( noaptea aia ce abia incepea ) si isi dau si sa pape unul altuia . si : hai ramai cu mine in noaptea asta !!!
gasim noi o cabana , ceva . offf ...vezi mai ca au si turcii cabane ...si le gasesc cand este nevoie .
aia pa acasa ... dar sila noastra unde-i . eee , cred ca are o sedinta . ce ssedinta ? eu o suna ca de nu ... nu stau linistita .
suna bedara : alo , pe unde esti draga ?
-ete sunt la o pretena . era cam suparat boran ca mintea .
-ce pretene , mama ?
-stai ca-ti spun adevarul ... dar nu mai spui la nimeni . sunt cu boran .
-valeleu , yupyyyyyy ... sedinta placuta !! o veselie .
narin se prinse imediat . azad cu tac-su ( barbatii ) vezi ... ti-am spus eu ca-i cu sedinta .
hai la nani .
la nani si cu aga si sila . stau asa de frumos pe pat ... si atingerile , si mangaierile , si tot ...
si ea ii spune ca il iubeste ...
aaa , dar si el i-a spus . nu ca o iubeste pe ea . ci ca este indragostit ( asta dupa ce il gelozise ea cu directoarea ) ...hai silo , intelegi ce vreau sa-ti spun ?
si iar imbratisari ...si tot felul de atingeri si priviri . si ei singuri . si el cu telefonul inchis ... si aia ai lui sa moara de inima ca nu-l gasesc .
si ei iar se imbratiseaza ... si tot asa . si secene de sa le vezi o eternitate . si el frumos . si cu licariri in ochi ... si ea sa-i spuna ca-l iubeste . si hai sa ne mai imbratisam putin . si ca hai sa stai mereu langa mine .
si ca simt ca ma iunesti atata de mult incat pentru prima data am simtit ca m-ai omora cu adevarat . cu iubire , presupum .
superb!!!
dar ce mai conteaza . sila il iubeste . aga o iubeste pe sila ...si vedem astazi ce se mai intampla ..
cok guzel episod !!! ufffff iaaaaaa !!!
aaa , si v-am spus de imbratisari si de priviri ?
adica o privire din aia de zici ca vezi pentru prima data o planeta indepartata ...
denisa , ma asteptam sa ne spui ca tu te bagi langa el in pat .
buna , fetelor !!
buna , fetelor !!
victorelalove- moderator
Pagina 24 din 41 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 41
Subiecte similare
» 6. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
» 2. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
» 1. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
» 3. Kara para ask - General Discussions - Comentarii