LA UMBRA TEILOR ((Ihlamurlar altinda)
+26
vivi
TheCattallyn
mmchit
cryss
iulia
daniela_010
elenas
ancastanciu
hdragomiroiu
lulu
IRIS
pissycutz
emine
emilia63
mitzymeu
eli81
clio 24
tubafan
florina1989
monicuta
lucyana
nety
DENISA
Luana
dea05
Admin_dea05
30 participanți
Pagina 9 din 38
Pagina 9 din 38 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 23 ... 38
tubafan- membru activ
Data de inscriere : 02/10/2009
Re: LA UMBRA TEILOR ((Ihlamurlar altinda)
buna dimineata la toata lumea sa aveti o zi frumoasa si o saptamana minunata
dea multumesc pt episoade
vad ca incep sa se adune poze imi plac foarte mult si sa stiti ca mie imi place si de bulent de tuba ce sa mai zic ii o scumpica
vad ca incep sa se adune poze imi plac foarte mult si sa stiti ca mie imi place si de bulent de tuba ce sa mai zic ii o scumpica
lucyana- membru senior
Data de inscriere : 28/09/2009
Varsta : 44
tubafan- membru activ
lucyana a scris:buna dimineata la toata lumea sa aveti o zi frumoasa si o saptamana minunata
BUNA DIMINEATA!as vrea sa te intreb si eu daca ai vazut ep de astazi din la umbra teilor ce s-a intamplat la inceputul filmului ca din pacate am vazut de pe la 7:45 :pale: :pale:
tubafan- membru activ
tubafan- membru activ
buna dimi din pacate nu l-am vazut sant la firma de la ora 6.30 si eu sper sa apara un din fetele care l-au vazut sa ne povesteascatubafan a scris:lucyana a scris:buna dimineata la toata lumea sa aveti o zi frumoasa si o saptamana minunata
BUNA DIMINEATA!as vrea sa te intreb si eu daca ai vazut ep de astazi din la umbra teilor ce s-a intamplat la inceputul filmului ca din pacate am vazut de pe la 7:45 :pale: :pale:
lucyana- membru senior
tubafan a scris:
opropo la poza asta cu bulet fara mustata mie imi place mai mult cu
lucyana- membru senior
dea05 a scris:
Vreau si eu MP!
Te pup!
Sa ai o zi buna ! Si o saptamana la fel de buna!
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Localizare : Romania
lucyana a scris:buna dimi din pacate nu l-am vazut sant la firma de la ora 6.30 si eu sper sa apara un din fetele care l-au vazut sa ne povesteascatubafan a scris:lucyana a scris:buna dimineata la toata lumea sa aveti o zi frumoasa si o saptamana minunata
atunci sa speram ca o sa ne povesteasca cineva
mie mi se pare tare ciudat fara mustata nici mie nu-mi place fara, daca asa l-am vazut prima data cu mustata asa mi-a ramas intiparit in minte
Ce zici ca si seamana foarte mult cu sotul prietenei mele cand ma uit la el parca il vad pe Bulent live dar numai fata ca e mai grasut /mult decat Bulent :lol: :lol: :lol:
Ultima editare efectuata de catre tubafan in Lun 05 Oct 2009, 9:50 am, editata de 1 ori
tubafan- membru activ
Buna dimineata Luana! ai vazut episodul de astazi?poti sa-mi povestesti te rog prima parte?
tubafan- membru activ
Buna dimineata ,uffazi ca de obicei iar nu am vazut decit jumatate din episod ,poate ni-l povesteste si noua cineva
eli81- membru incepator
Data de inscriere : 01/10/2009
am gasit acest rezumat al Luanei de pe port..cu multumiri...
Yilmaz este la spital, dar si Handan.
Se intorc repede acasa amandoi, dar Handan se duce sa aduca fetita acasa, jurandu-si in casa ei vor sta cu totii de la mic la mare. Si o aduce in ciuda opozitiei fetitei.
Yilmaz se duce la mama lui acasa, iar aceasta surprinzand o discutie intre amicii lui Yilmaz, afla ca e vinovat de lovire Omer (asa credeau ei) si merge la Filiz unde ii spune sa nu-l mai faca nefericit pe fiul ei,pt. ca a fost destul de nefericit in cei 4 ani si ca se teme ca dupa atac va urma omorarea lui...
Filiz care si ea banuia mana lui Omer, se intristeaza si incepe sa fie mai retrasa fata de Yilmaz,care e nedumerit de ce se intampla cu ea.Nu stie de vizita mamei lui.
Cem ticalosul a pus la cale o afacere prin care sa piarda o licitatie Yilmaz iar Omer sa o castige, dar e atat de prost afacerist Omer, incat nu-si da seama cat va pierde. Ideea lui Cem este sa o castige pe Filiz, saracindu-i familia.
Dar Omer, in ura lui oarba fata de Yilmaz, nu pricepe...Colaboratorii lui isi dau seama, dar nu se pot opune, iar Filiz nu a vrut sa participe la aranjamente de niciun fel si le-a spus sa uzeze de procura data de ea. In concluzie, Omer baga gatul in lat, dar Yilmaz si firma lui s-au retras din licitatie inainte de a incepe , spre ciuda lui Omer.
Dupa o plimbare cu masina, yilmaz o aduce pe Filiz la firma, dar masina lor se opreste langa masina cu Cem si Omer si probabil , maine vom avea iar o disputa.
Cam asta este.
Ar mai fi faptul ca Cemil si-a inchiriat o casa pe care o amenajeaza si care este in acelasi cartier cu cea a Fahryei.
cam atat!
Yilmaz este la spital, dar si Handan.
Se intorc repede acasa amandoi, dar Handan se duce sa aduca fetita acasa, jurandu-si in casa ei vor sta cu totii de la mic la mare. Si o aduce in ciuda opozitiei fetitei.
Yilmaz se duce la mama lui acasa, iar aceasta surprinzand o discutie intre amicii lui Yilmaz, afla ca e vinovat de lovire Omer (asa credeau ei) si merge la Filiz unde ii spune sa nu-l mai faca nefericit pe fiul ei,pt. ca a fost destul de nefericit in cei 4 ani si ca se teme ca dupa atac va urma omorarea lui...
Filiz care si ea banuia mana lui Omer, se intristeaza si incepe sa fie mai retrasa fata de Yilmaz,care e nedumerit de ce se intampla cu ea.Nu stie de vizita mamei lui.
Cem ticalosul a pus la cale o afacere prin care sa piarda o licitatie Yilmaz iar Omer sa o castige, dar e atat de prost afacerist Omer, incat nu-si da seama cat va pierde. Ideea lui Cem este sa o castige pe Filiz, saracindu-i familia.
Dar Omer, in ura lui oarba fata de Yilmaz, nu pricepe...Colaboratorii lui isi dau seama, dar nu se pot opune, iar Filiz nu a vrut sa participe la aranjamente de niciun fel si le-a spus sa uzeze de procura data de ea. In concluzie, Omer baga gatul in lat, dar Yilmaz si firma lui s-au retras din licitatie inainte de a incepe , spre ciuda lui Omer.
Dupa o plimbare cu masina, yilmaz o aduce pe Filiz la firma, dar masina lor se opreste langa masina cu Cem si Omer si probabil , maine vom avea iar o disputa.
Cam asta este.
Ar mai fi faptul ca Cemil si-a inchiriat o casa pe care o amenajeaza si care este in acelasi cartier cu cea a Fahryei.
cam atat!
nety- membru activ
multumim mult melek
eli81- membru incepator
Data de inscriere : 01/10/2009
buna dimineata...emine cine e in poza ta???:)
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau
...petrecere final
primul copil
al doilea copil si al treilea in burtica:P
primul copil
al doilea copil si al treilea in burtica:P
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau
Urmăreşte online serialul La umbra teilor
luni, 05 octombrie 2009
Ştim că vă place povestea de dragoste din serialul La umbra teilor pentru că am citit toate comentariile şi mesajele trimise de voi pe email sau postate pe forum, deşi nu am reuşit să răspundem chiar la toate. Iată de ce ne-am dorit să-ţi oferim o alternativă... difuzarea online a serialului tău preferat.
Din 5 octombrie, vom difuza câte un episod pe zi, de luni până vineri, începând cu episodul 44. Fiecare episod va fi disponibil pe site timp de 24 de ore, urmând ca după acest interval de timp să fie inlocuit cu un nou episod.
Tot ce trebuie să faci pentru a viziona un episod este să îţi faci cont sau să te autentifici în Contul meu pe www.kanald.ro şi să accesezi pagina de episod corespunzător serialului.
Detaliile privind difuzarea online a episoadelor le aveti in lista de mai jos:
5 octombrie – Episodul 44 - Se vor despărţi Yilmaz şi Filiz?
6 octombrie – Episodul 45 - Filiz îi cere scuze lui Yilmaz
7 octombrie – Episodul 46 – Răpirea
8 octombrie – Episodul 47 - Filiz se întoarce la Yilmaz
9 octombrie – Episodul 48 - Filiz şi Yilmaz împreună
luni, 05 octombrie 2009
Ştim că vă place povestea de dragoste din serialul La umbra teilor pentru că am citit toate comentariile şi mesajele trimise de voi pe email sau postate pe forum, deşi nu am reuşit să răspundem chiar la toate. Iată de ce ne-am dorit să-ţi oferim o alternativă... difuzarea online a serialului tău preferat.
Din 5 octombrie, vom difuza câte un episod pe zi, de luni până vineri, începând cu episodul 44. Fiecare episod va fi disponibil pe site timp de 24 de ore, urmând ca după acest interval de timp să fie inlocuit cu un nou episod.
Tot ce trebuie să faci pentru a viziona un episod este să îţi faci cont sau să te autentifici în Contul meu pe www.kanald.ro şi să accesezi pagina de episod corespunzător serialului.
nety- membru activ
buna seara
ce mai faceti ?
foarte frumoase pozele, va felicit, eu nu pot sa intru prea des, dar de cate ori imi permite timpul ajung si aici
ce mai faceti ?
foarte frumoase pozele, va felicit, eu nu pot sa intru prea des, dar de cate ori imi permite timpul ajung si aici
monicuta- membru activ
Data de inscriere : 27/09/2009
monicuta a scris:buna seara
ce mai faceti ?
buna!multumim....te mai asteptam
dea05- vip
Data de inscriere : 13/09/2009
dea esti extraordinara
multam :D
monicuta- membru activ
Data de inscriere : 27/09/2009
Melek a scris:Urmăreşte online serialul La umbra teilor
luni, 05 octombrie 2009
sal!superb o veste destul de buna
pacat ca pe mine ma enerveaza ca sa te loghezi la ei trebuie sa-i dai parca toate datele de pe buletin si cnp-ul...pe mine lucrul asta m-a dat innapoi de la logare
dea05- vip
monicuta a scris:dea esti extraordinara
si altadata cu placere...
dea05- vip
[
quote="florina1989"]buna dimineata...emine cine e in poza ta???:)[/quote]
Buna seara florina si la toate fetele.Tuba este in poza,am luat-o intr-o zi de pe port.Vreau sa-ti multumesc si eu pt poze,traduceri si pentru tot ce ai facut pe port si aici.Iti doresc bafta multa la facultate. :flower:
quote="florina1989"]buna dimineata...emine cine e in poza ta???:)[/quote]
Buna seara florina si la toate fetele.Tuba este in poza,am luat-o intr-o zi de pe port.Vreau sa-ti multumesc si eu pt poze,traduceri si pentru tot ce ai facut pe port si aici.Iti doresc bafta multa la facultate. :flower:
emine- membru senior
Data de inscriere : 04/10/2009
Varsta : 56
Localizare : cyprus
Off iar cred ca nu am scris raspunsul bine
emine- membru senior
emine a scris:
buna!
dea05- vip
Si ca sa va spun si parerea mea despre Tuba si Bulet,cred ca se potrivesc foarte bine.Bulet este un barbat bine (dar cu mustata),chiar daca nu este asa de expresiv ca Murat.Asta nu inseamna ca Murat nu ar fi un barbat bine si are niste priviri...... :shock: si bineinteles ca s-au potrivit si ei ff bine(Tuba&Murat).Sincera sa fiu nu am crezut ca o sa-mi placa filmele turcesti,dar m-am convins ca au niste actori f buni si foarte expresivi,cred ca au o scoala de actorie f buna,pacat ca nu este si in Romania la fel.eu una nu pot sa urmaresc nici un film romanesc,si vorbesc de cele facute recent,totul e fals,fara sare si piper...pacat.Va spun noapte buna,si mai intru sa mai vorbim daca o sa fie cineva.Eu din pacate numai seara pot sa intru. Va pup
emine- membru senior
Pagina 9 din 38 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 23 ... 38
Pagina 9 din 38
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum