Serialesitelenovelet
1.Kiralik Ask - comentarii - Pagina 34 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
1.Kiralik Ask - comentarii - Pagina 34 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

1.Kiralik Ask - comentarii

+6
Admin_dea05
axxa246
lombicutz
Irina111
costearamona
Deya.Andreea
10 participanți

Pagina 34 din 40 Înapoi  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Urmatorul

In jos

1.Kiralik Ask - comentarii - Pagina 34 Empty Re: 1.Kiralik Ask - comentarii

Mesaj Scris de carina Vin 08 Ian 2016, 7:08 pm

Nicky a scris:Ar fi fost bine să fie și el acolo, împreună cu ea. Să sperăm că acum el se simte mai bine, indiferent ce a avut.
Dacă scena aia e la final , ne vor lăsa iar în așteptare până săptămâna viitoare pentru ”artificii”.
Am mai găsit un clip fain:
sunny

...pe forumuri se discuta cum ca Baris a fost la ziua Yaseminei ( Senem)

carina
vip
vip

Data de inscriere : 18/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de carina Vin 08 Ian 2016, 7:10 pm

...ps. scena aceea sigur este la final...asa comentau si araboaicele cum ca ar fi finalul ep.28...

carina
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Vin 08 Ian 2016, 7:51 pm

carina a scris:...ps. scena aceea sigur este la final...asa comentau si araboaicele cum ca ar fi finalul ep.28...
da , are dunga aceea galbena la jumatate cu final de episod
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Vin 08 Ian 2016, 7:53 pm

Smile

Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Camelia_Monica Sam 09 Ian 2016, 9:32 am

1.Kiralik Ask - comentarii - Pagina 34 648483

Camelia_Monica
Camelia_Monica
vip
vip

Data de inscriere : 08/05/2011
Varsta : 57
Localizare : spania

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Sam 09 Ian 2016, 9:46 am

Buna dimineata! Deci Baris chiar e bolnav saracutul , are pneumonie. 1.Kiralik Ask - comentarii - Pagina 34 1450537109

OYUNCUMUZ BARIŞ ARDUÇ HAKKINDA BASIN AÇIKLAMASI
Oyuncumuz Barış Arduç’a uzun süren gribal hastalığı sonrası maalesef başlangıç seviyesinde zatürre teşhisi konulmuştur. Doktoru tarafından tüm gerekli tedaviler eksiksiz şekilde uygulanmaktadır.
Kendisini merak edenlere selam söyleyen Barış Arduç’a, Ortaks Yapım ailesi olarak acil şifalar diliyor, bir an önce iyileşip aramıza katılmasını bekliyoruz.
Ayrıca Kiralık Aşk’ın yayını şu an için sorunsuz bir şekilde devam etmektedir.
Oyuncumuz Barış Arduç hakkında konuyla ilgili çıkan veya çıkacak olan asılsız haberlere lütfen itibar etmeyiniz.
Saygılarımızla,
ORTAKS YAPIM
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Nicky Sam 09 Ian 2016, 10:34 am

Bună dimineața! Foarte frumos visul lui Defne! Mie mi s-a părut atât de real...
https://youtu.be/H2C9ex9SgrQ

1.Kiralik Ask - comentarii - Pagina 34 2vwxkr7

Era chiar după scena în care preparau ciocolata caldă și chiar am crezut că se întâmplă de adevăratelea. Mi-am zis: Ce efect a avut ciocolata aia! Uite ce le trebuia ca să ajungă în pat.

1.Kiralik Ask - comentarii - Pagina 34 2u753wg

Ultima editare efectuata de catre Nicky in Sam 09 Ian 2016, 11:35 am, editata de 4 ori
Nicky
Nicky
vip
vip

Data de inscriere : 29/08/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Nicky Sam 09 Ian 2016, 10:35 am

Admin_dea05 a scris:Buna dimineata! Deci Baris chiar e bolnav saracutul , are pneumonie. 1.Kiralik Ask - comentarii - Pagina 34 1450537109

Bietul de el. Să sperăm că se va face bine repede.
Nicky
Nicky
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Nicky Sam 09 Ian 2016, 11:58 am

https://youtu.be/i47ISszjYAQ
Frumoasă scenă, emoționantă, cum plângeau amândoi...
Dacă i-ar spune acum adevărul oare s-ar termina?  

După ce am văzut că se întâmplă în episodul următor Defne nu-i spune încă nimic, iar amână.
Nicky
Nicky
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de carina Sam 09 Ian 2016, 1:16 pm

1.Kiralik Ask - comentarii - Pagina 34 12494947_1032470193493238_501860631963174802_n

....tot de la festivitatea de premiere de la Universitatea tehnica

carina
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de carina Sam 09 Ian 2016, 1:18 pm

1.Kiralik Ask - comentarii - Pagina 34 12509197_1560112897612430_1237303894818871597_n

carina
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de carina Sam 09 Ian 2016, 2:51 pm

Nicky a scris:https://youtu.be/i47ISszjYAQ
Frumoasă scenă, emoționantă, cum plângeau amândoi...
Dacă i-ar spune acum adevărul oare s-ar termina?  

După ce am văzut că se întâmplă în episodul următor Defne nu-i spune încă nimic, iar amână.

intr-adevar este o scena emotionanta...

https://youtu.be/i47ISszjYAQ

D: as fi putut veni si singura/pe cont propriu
   noi intr-adevar am lucrat bine
O: da, a fost bine
D: d-na Yasemin, cand va vedea ii va placea
    tie iti place?
O: pardon?
D: munca pe care am facut-o impreuna?
    tu nu simti acelasi lucru?/ nu-ti place si tie?
O: oh,... da, da!
D: multumesc ptr.tot
   noi putem fi placuti, impotriva tuturor
O: Defne...eu nu vreau sa fie asa?
D: Cum?
O: nu stiu...adica asa, cum am fi doi colegi de munca
D: dar noi astazi am fost f. bine, nu-i asa?
O: asta-i problema Defne, noi suntm bine, f. bine
   noi suntem minunati, cand suntem impreuna
   dar, noi nu suntem in stare sa fim impreuna intr-un anumit fel
   tu vii si te apropii si joci unele jocuri
   lasand pe biroul meu stiloul, cadourile....si apoi sa actionezi
    ca si cum nimic n-ar fi sus, ca si cum nimic nu s-a intamplat
   eu chiar nu te inteleg!
D: nici mie nu-mi place starea mea/situatia mea
    am fost tare furioasa pe mine
O: Defne, ce se intampla?
D: ar trebui sa plec acum!
O: stai...
O: hai sa vorbim
    de ce palngi?
    sa nu facem acest lucru reciproc...( cred ca se refera la
    faptul " sa nu plangem impreuna")
D: eu incerc sa stau departe
   dupa toate cele...tu nu ai incredere in mine
O: eu vreau sa am incredere
    eu vreau sa ne fie bine din nou
    hai sa facem primul pas...sa traim/ sa lasam prima data sa
    treaca mareele....sa traim
    noi meritam sa fim impreuna
    sa fim fericiti
    indiferent ce sta intre noi/indiferent ce obstacole sunt intre noi
    spune-mi!
    spune-mi!...indiferent ce-ar fi sa ne rezolvam problemele impreuna
    hai, vorbeste...
    spune-mi!

Ultima editare efectuata de catre carina in Sam 09 Ian 2016, 3:05 pm, editata de 1 ori

carina
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Nicky Sam 09 Ian 2016, 3:00 pm

Ce ocazie mai bună să-i spună adevărul? El și-a pus practic sufletul pe tavă. I-a spus ce gândește, i-a spus că-i place de ei împreună. Că se simte bine cu ea. El era dispus să discute, să o asculte.
Dar nu cred că-i va spune nimic nici de data asta.
Nicky
Nicky
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de carina Sam 09 Ian 2016, 3:21 pm

Nicky a scris:Ce ocazie mai bună să-i spună adevărul? El și-a pus practic sufletul pe tavă. I-a spus ce gândește, i-a spus că-i place de ei împreună. Că se simte bine cu ea. El era dispus să discute, să o asculte.
Dar nu cred că-i va spune nimic nici de data asta.
...da intr-adevar ar fi fost o ocazie buna...dar vad ca iarasi o iau de la capat cu orgolii, aiureli etc.. ep de aseara a fost destul de plictisitor, cu exceptia unor pasaje...am avut impresia ca urmaresc un teatru...actiunea s-a petrecut in diveste incaperi, s-a tot sarit dint-o locatie in alta.....cred ca asta tine de regizor...poate si faptul ca Baris este bolnav....Elcin am inteles ca se simte fff obosita...am inteles ca actorii nu au avut deloc vacanta...ei de anul trecut ( sep.2014) au fost angajati in alte proiecte si spre sfarsitul primaverii 2015 au fost suspendate proiectele din cauza rating-lui si s-au angajat in acest proiect si au filmat toata vara pana in prezent...vom vedea ce va mai fi pe viitor...

carina
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de carina Sam 09 Ian 2016, 3:36 pm

...stau si ma intreb daca nu cumva scenaristul sa aibe in cap ca Omer sa afle toate aceste lucruri de la Sude...Neriman i-a gasit lui Sude un pretendent dupa aceeasi "reteta" Omer-Defne...numai ca tipul a fost sincer cu Sude si i-a explicat cum stau lucrurile si ca el a fost angajat de Neriman ca sa joace rolul indragostitului ...poate ca de la aceasta faza Sude va afla ca maica-sa a facut acelasi lucru si cu Defne...in fragmentul 29 apare Sude in biroul Defnei si spune ceva de " Kiralik ask"...si Defne se inneaca, dar cred totusi ca-i poveste de faza pe care a facut-o maica-sa si cu acel baiat

Ultima editare efectuata de catre carina in Dum 10 Ian 2016, 1:11 am, editata de 2 ori

carina
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Nicky Sam 09 Ian 2016, 4:16 pm

Se poate. Sude de abia așteaptă să-i dea peste nas lui Omer. Sper să fie bine intenționată în noua relație cu Defne și Yasemin. Să nu fi venit să lucreze la ele la firmă doar pentru a se răzbuna pe Omer sau pe Sinan. Iar Defne nu cred că va avea curajul să-i spună chiar ea adevărul.
Mi-a plăcut totuși la băiatul cel nou că i-a spus lui Sude despre planurile mamei ei.
Dezvăluind toată situația astfel Sude ar putea cumva să-i dea o lecție și mamei ei, să-i treacă năravul de a se juca cu oamenii ca și cum ar fi păpușile ei.
Nicky
Nicky
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de carina Sam 09 Ian 2016, 4:38 pm

Nicky a scris:Se poate. Sude de abia așteaptă să-i dea peste nas lui Omer. Sper să fie bine intenționată în noua relație cu Defne și Yasemin. Să nu fi venit să lucreze la ele la firmă doar pentru a se răzbuna pe Omer sau pe Sinan. Iar Defne nu cred că va avea curajul să-i spună chiar ea adevărul.
Mi-a plăcut totuși la băiatul cel nou că i-a spus lui Sude despre planurile mamei ei.
Dezvăluind toată situația astfel Sude ar putea cumva să-i dea o lecție și mamei ei, să-i treacă năravul de a se juca cu oamenii ca și cum ar fi păpușile ei.
...cu siguranta scenaristul are ceva in plan cu aceasta situatie creata de Neriman...vad ca Sude de comun acord cu acel baiat joaca rolul indragostitilor...s-ar putea chiar Neriman sa cada in propria ei 'plasa"

carina
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Nicky Sam 09 Ian 2016, 5:02 pm

carina a scris:
..actiunea s-a petrecut in diveste incaperi, s-a tot sarit dint-o locatie in alta.....

Pentru că Defne și Omer nu s-au prea înțeles să lucreze din nou împreună. O locație nouă a fost acea cafenea, un loc neutru, nici în biroul ei, nici în biroul lui. N-au stat mult acolo pentru că, după ce i-a arătat desenele la care lucrase cu o seară înainte și l-a rugat să-i spună sincer ce părere are despre ele, ea nu i-a suportat ușoara critică, sau mai degrabă sfatul. I-a spus că desenează ca un copil, timid, fără îndrăzneală, fără curaj. Ea s-a supărat și a plecat fără să-i mai zică nimic.
Apoi s-a plâns la Yasemin că nu poate lucra cu Omer. Yasemin și Sinan i-au luat apoi pe fiecare în parte la consiliat, spunându-le să lase orgoliile deoparte și să se apuce de desenat pentru colecție.
Yasemin i-a sugerat lui Defne să o ia de la început, să se comporte cu Omer ca și cum s-ar fi întâlnit pentru prima dată. Și au hotărât ca Defne să se ducă la Omer acasă ca să lucreze împreună. ”Bună seara. Sunt Defne. / Omer.” Încep să discute în limbaj protocolar. Încearcă să lucreze, nu prea au inspirație. O cafea. O mică partidă de golf. Mărturisiri de dragoste la persoana a 3-a, dar fiecare din ei știe despre cine vorbește celălalt. Cât de surprins a fost când a auzit-o spunând că s-a îndrăgostit! Ca să se încălzească el propune să bea ...o ciocolată caldă...și prepară amândoi la bucătărie, ca în vremurile lor frumoase. Nu-i de mirare că Defne a visat frumos în noaptea aceea.
Însă n-a mers nici de data asta. Sinan și Yasemin pun la cale să-i aducă în casa lui Sinan, un alt loc neutru, care să nu le trezească amintiri.
De data asta reușesc împreună să facă o schiță. Amândoi sunt mulțumiți de ce a ieșit.
Cred că și în episodul următor se vor comporta la fel. Posibil ca ea să-i propună să meargă la biliard.
Presimt că Iz va începe să-și scoată gheruțele. Pare prietenoasă, dar cred că radiază la ideea că Omer și Defne sunt despărțiți.
Cât de șocată a fost când a găsit ”semnătura” lui Defne peste  grafittiul pe care ea îl făcuse împreună cu Omer!
Ce a crezut când i-a arătat desenul lui Defne? A vrut să-i mai răsucească un pic cuțitul în rană. Normal că Defne a reacționat. Adică Omer face grafitti cu Iz și cu ea nu poate să lucreze?!

Ultima editare efectuata de catre Nicky in Sam 09 Ian 2016, 5:18 pm, editata de 1 ori
Nicky
Nicky
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de carina Sam 09 Ian 2016, 5:14 pm

fragment 29 tradus

https://www.youtube.com/watch?v=BAO3o4yBQA4

carina
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Nicky Sam 09 Ian 2016, 5:27 pm

carina a scris:fragment 29 tradus

https://www.youtube.com/watch?v=BAO3o4yBQA4

Mulțumesc. Trebuie să fie și altceva în afara partidei de biliard. Când ea spune: ”Încă nu dormi...nu adormi...” Oare ce îi propune el, oare se duc undeva și rămân peste noapte? Planul lui Neriman?!

Ultima editare efectuata de catre Nicky in Sam 09 Ian 2016, 5:46 pm, editata de 1 ori
Nicky
Nicky
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de carina Sam 09 Ian 2016, 5:43 pm

..

Ultima editare efectuata de catre carina in Sam 09 Ian 2016, 5:47 pm, editata de 1 ori

carina
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de carina Sam 09 Ian 2016, 5:46 pm

Nicky a scris:

Mulțumesc. Trebuie să fie și altceva în afara partidei de biliard. Când ea spune: ”Încă nu dormi...nu adormi...” Oare ce îi propune el, oare se duc undeva și rămân peste noapte?

...nu stiu care va fi actiunea, sa speram ca va fi un ep mai antrenant, dar araboaicele aveau aceasta informatie cu cel putin o saptamana inainte...cred ca am scris si eu aici pe forum ( nu-mi mai aduc aminte)..si tot ele spuneau ca in ep 30 parca vor fi la ski si patinuar...poate vor pleca la ski in ep 29...dar oare ii spune lui Omer ...nu dormi?

ps. cu placere

carina
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Nicky Sam 09 Ian 2016, 5:49 pm

carina a scris:...nu stiu care va fi actiunea, sa speram ca va fi un ep mai antrenant, dar araboaicele aveau aceasta informatie cu cel putin o saptamana inainte...cred ca am scris si eu aici pe forum ( nu-mi mai aduc aminte)..si tot ele spuneau ca in ep 30 parca vor fi la ski si patinuar...poate vor pleca la ski in ep 29...dar oare ii spune lui Omer ...nu dormi?

Poate ea încearcă să se autosugestioneze, să nu adoarmă. Smile
De curând am văzut o poză a unui tip de la filmări pe un pat într-o cameră de hotel. Vom vedea.
Nicky
Nicky
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de carina Sam 09 Ian 2016, 5:57 pm

Nicky a scris:

Mulțumesc. Trebuie să fie și altceva în afara partidei de biliard. Când ea spune: ”Încă nu dormi...nu adormi...” Oare ce îi propune el, oare se duc undeva și rămân peste noapte? Planul lui Neriman?!

...am revazut din nou fragmentul si m-a umflat rasul la gandul ca Defne ar fi putut sa-i spuna sora-si ca" tu inca nu adormi"...ar fi chiar culmea!!!!!...nu pot sa-mi dau seama din fragment daca Defne l-a invitat pe Omer la acea partida de biliard...mai degraba inclin sa cred ca s-au intalnit intamplator acolo...nu cred ca Omer ar fi facut imprudenta sa se duca insotit de Iz la o invitatie de a lui Defne...

carina
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de carina Sam 09 Ian 2016, 6:04 pm

Nicky a scris:

Poate ea încearcă să se autosugestioneze, să nu adoarmă. Smile  
De curând am văzut o poză a unui tip de la filmări pe un pat într-o cameră de hotel. Vom vedea.
...da, s-ar putea!!!...noi ne asteptam la niste fapte " marete" si pana la urma primim un mare fasss!
...am vazut si eu poza acea cu individul acela trantit intr-un pat de hotel...daca nu ma insel era chiar cameramanul cu care este combinat Sinem ( Yasemin)...am s-o caut sa vad daca o mai gasesc

carina
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 34 din 40 Înapoi  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare