1.Kiralik Ask - comentarii
+6
Admin_dea05
axxa246
lombicutz
Irina111
costearamona
Deya.Andreea
10 participanți
Pagina 34 din 40
Pagina 34 din 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Re: 1.Kiralik Ask - comentarii
Nicky a scris:Ar fi fost bine să fie și el acolo, împreună cu ea. Să sperăm că acum el se simte mai bine, indiferent ce a avut.
Dacă scena aia e la final , ne vor lăsa iar în așteptare până săptămâna viitoare pentru ”artificii”.
Am mai găsit un clip fain:
...pe forumuri se discuta cum ca Baris a fost la ziua Yaseminei ( Senem)
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
...ps. scena aceea sigur este la final...asa comentau si araboaicele cum ca ar fi finalul ep.28...
carina- vip
da , are dunga aceea galbena la jumatate cu final de episodcarina a scris:...ps. scena aceea sigur este la final...asa comentau si araboaicele cum ca ar fi finalul ep.28...
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Camelia_Monica- vip
Data de inscriere : 08/05/2011
Varsta : 57
Localizare : spania
Buna dimineata! Deci Baris chiar e bolnav saracutul , are pneumonie.
OYUNCUMUZ BARIŞ ARDUÇ HAKKINDA BASIN AÇIKLAMASI
Oyuncumuz Barış Arduç’a uzun süren gribal hastalığı sonrası maalesef başlangıç seviyesinde zatürre teşhisi konulmuştur. Doktoru tarafından tüm gerekli tedaviler eksiksiz şekilde uygulanmaktadır.
Kendisini merak edenlere selam söyleyen Barış Arduç’a, Ortaks Yapım ailesi olarak acil şifalar diliyor, bir an önce iyileşip aramıza katılmasını bekliyoruz.
Ayrıca Kiralık Aşk’ın yayını şu an için sorunsuz bir şekilde devam etmektedir.
Oyuncumuz Barış Arduç hakkında konuyla ilgili çıkan veya çıkacak olan asılsız haberlere lütfen itibar etmeyiniz.
Saygılarımızla,
ORTAKS YAPIM
OYUNCUMUZ BARIŞ ARDUÇ HAKKINDA BASIN AÇIKLAMASI
Oyuncumuz Barış Arduç’a uzun süren gribal hastalığı sonrası maalesef başlangıç seviyesinde zatürre teşhisi konulmuştur. Doktoru tarafından tüm gerekli tedaviler eksiksiz şekilde uygulanmaktadır.
Kendisini merak edenlere selam söyleyen Barış Arduç’a, Ortaks Yapım ailesi olarak acil şifalar diliyor, bir an önce iyileşip aramıza katılmasını bekliyoruz.
Ayrıca Kiralık Aşk’ın yayını şu an için sorunsuz bir şekilde devam etmektedir.
Oyuncumuz Barış Arduç hakkında konuyla ilgili çıkan veya çıkacak olan asılsız haberlere lütfen itibar etmeyiniz.
Saygılarımızla,
ORTAKS YAPIM
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Bună dimineața! Foarte frumos visul lui Defne! Mie mi s-a părut atât de real...
https://youtu.be/H2C9ex9SgrQ
Era chiar după scena în care preparau ciocolata caldă și chiar am crezut că se întâmplă de adevăratelea. Mi-am zis: Ce efect a avut ciocolata aia! Uite ce le trebuia ca să ajungă în pat.
https://youtu.be/H2C9ex9SgrQ
Era chiar după scena în care preparau ciocolata caldă și chiar am crezut că se întâmplă de adevăratelea. Mi-am zis: Ce efect a avut ciocolata aia! Uite ce le trebuia ca să ajungă în pat.
Ultima editare efectuata de catre Nicky in Sam 09 Ian 2016, 11:35 am, editata de 4 ori
Nicky- vip
Data de inscriere : 29/08/2010
Bietul de el. Să sperăm că se va face bine repede.Admin_dea05 a scris:Buna dimineata! Deci Baris chiar e bolnav saracutul , are pneumonie.
Nicky- vip
https://youtu.be/i47ISszjYAQ
Frumoasă scenă, emoționantă, cum plângeau amândoi...
Dacă i-ar spune acum adevărul oare s-ar termina?
După ce am văzut că se întâmplă în episodul următor Defne nu-i spune încă nimic, iar amână.
După ce am văzut că se întâmplă în episodul următor Defne nu-i spune încă nimic, iar amână.
Nicky- vip
....tot de la festivitatea de premiere de la Universitatea tehnica
carina- vip
Nicky a scris:https://youtu.be/i47ISszjYAQ
intr-adevar este o scena emotionanta...
https://youtu.be/i47ISszjYAQ
D: as fi putut veni si singura/pe cont propriu
noi intr-adevar am lucrat bine
O: da, a fost bine
D: d-na Yasemin, cand va vedea ii va placea
tie iti place?
O: pardon?
D: munca pe care am facut-o impreuna?
tu nu simti acelasi lucru?/ nu-ti place si tie?
O: oh,... da, da!
D: multumesc ptr.tot
noi putem fi placuti, impotriva tuturor
O: Defne...eu nu vreau sa fie asa?
D: Cum?
O: nu stiu...adica asa, cum am fi doi colegi de munca
D: dar noi astazi am fost f. bine, nu-i asa?
O: asta-i problema Defne, noi suntm bine, f. bine
noi suntem minunati, cand suntem impreuna
dar, noi nu suntem in stare sa fim impreuna intr-un anumit fel
tu vii si te apropii si joci unele jocuri
lasand pe biroul meu stiloul, cadourile....si apoi sa actionezi
ca si cum nimic n-ar fi sus, ca si cum nimic nu s-a intamplat
eu chiar nu te inteleg!
D: nici mie nu-mi place starea mea/situatia mea
am fost tare furioasa pe mine
O: Defne, ce se intampla?
D: ar trebui sa plec acum!
O: stai...
O: hai sa vorbim
de ce palngi?
sa nu facem acest lucru reciproc...( cred ca se refera la
faptul " sa nu plangem impreuna")
D: eu incerc sa stau departe
dupa toate cele...tu nu ai incredere in mine
O: eu vreau sa am incredere
eu vreau sa ne fie bine din nou
hai sa facem primul pas...sa traim/ sa lasam prima data sa
treaca mareele....sa traim
noi meritam sa fim impreuna
sa fim fericiti
indiferent ce sta intre noi/indiferent ce obstacole sunt intre noi
spune-mi!
spune-mi!...indiferent ce-ar fi sa ne rezolvam problemele impreuna
hai, vorbeste...
spune-mi!
Ultima editare efectuata de catre carina in Sam 09 Ian 2016, 3:05 pm, editata de 1 ori
carina- vip
Ce ocazie mai bună să-i spună adevărul? El și-a pus practic sufletul pe tavă. I-a spus ce gândește, i-a spus că-i place de ei împreună. Că se simte bine cu ea. El era dispus să discute, să o asculte.
Dar nu cred că-i va spune nimic nici de data asta.
Nicky- vip
...da intr-adevar ar fi fost o ocazie buna...dar vad ca iarasi o iau de la capat cu orgolii, aiureli etc.. ep de aseara a fost destul de plictisitor, cu exceptia unor pasaje...am avut impresia ca urmaresc un teatru...actiunea s-a petrecut in diveste incaperi, s-a tot sarit dint-o locatie in alta.....cred ca asta tine de regizor...poate si faptul ca Baris este bolnav....Elcin am inteles ca se simte fff obosita...am inteles ca actorii nu au avut deloc vacanta...ei de anul trecut ( sep.2014) au fost angajati in alte proiecte si spre sfarsitul primaverii 2015 au fost suspendate proiectele din cauza rating-lui si s-au angajat in acest proiect si au filmat toata vara pana in prezent...vom vedea ce va mai fi pe viitor...Nicky a scris:Ce ocazie mai bună să-i spună adevărul? El și-a pus practic sufletul pe tavă. I-a spus ce gândește, i-a spus că-i place de ei împreună. Că se simte bine cu ea. El era dispus să discute, să o asculte.
carina- vip
...stau si ma intreb daca nu cumva scenaristul sa aibe in cap ca Omer sa afle toate aceste lucruri de la Sude...Neriman i-a gasit lui Sude un pretendent dupa aceeasi "reteta" Omer-Defne...numai ca tipul a fost sincer cu Sude si i-a explicat cum stau lucrurile si ca el a fost angajat de Neriman ca sa joace rolul indragostitului ...poate ca de la aceasta faza Sude va afla ca maica-sa a facut acelasi lucru si cu Defne...in fragmentul 29 apare Sude in biroul Defnei si spune ceva de " Kiralik ask"...si Defne se inneaca, dar cred totusi ca-i poveste de faza pe care a facut-o maica-sa si cu acel baiat
Ultima editare efectuata de catre carina in Dum 10 Ian 2016, 1:11 am, editata de 2 ori
carina- vip
Se poate. Sude de abia așteaptă să-i dea peste nas lui Omer. Sper să fie bine intenționată în noua relație cu Defne și Yasemin. Să nu fi venit să lucreze la ele la firmă doar pentru a se răzbuna pe Omer sau pe Sinan. Iar Defne nu cred că va avea curajul să-i spună chiar ea adevărul.
Mi-a plăcut totuși la băiatul cel nou că i-a spus lui Sude despre planurile mamei ei.
Dezvăluind toată situația astfel Sude ar putea cumva să-i dea o lecție și mamei ei, să-i treacă năravul de a se juca cu oamenii ca și cum ar fi păpușile ei.
Mi-a plăcut totuși la băiatul cel nou că i-a spus lui Sude despre planurile mamei ei.
Dezvăluind toată situația astfel Sude ar putea cumva să-i dea o lecție și mamei ei, să-i treacă năravul de a se juca cu oamenii ca și cum ar fi păpușile ei.
Nicky- vip
...cu siguranta scenaristul are ceva in plan cu aceasta situatie creata de Neriman...vad ca Sude de comun acord cu acel baiat joaca rolul indragostitilor...s-ar putea chiar Neriman sa cada in propria ei 'plasa"Nicky a scris:Se poate. Sude de abia așteaptă să-i dea peste nas lui Omer. Sper să fie bine intenționată în noua relație cu Defne și Yasemin. Să nu fi venit să lucreze la ele la firmă doar pentru a se răzbuna pe Omer sau pe Sinan. Iar Defne nu cred că va avea curajul să-i spună chiar ea adevărul.
carina- vip
carina a scris:
..actiunea s-a petrecut in diveste incaperi, s-a tot sarit dint-o locatie in alta.....
Pentru că Defne și Omer nu s-au prea înțeles să lucreze din nou împreună. O locație nouă a fost acea cafenea, un loc neutru, nici în biroul ei, nici în biroul lui. N-au stat mult acolo pentru că, după ce i-a arătat desenele la care lucrase cu o seară înainte și l-a rugat să-i spună sincer ce părere are despre ele, ea nu i-a suportat ușoara critică, sau mai degrabă sfatul. I-a spus că desenează ca un copil, timid, fără îndrăzneală, fără curaj. Ea s-a supărat și a plecat fără să-i mai zică nimic.
Apoi s-a plâns la Yasemin că nu poate lucra cu Omer. Yasemin și Sinan i-au luat apoi pe fiecare în parte la consiliat, spunându-le să lase orgoliile deoparte și să se apuce de desenat pentru colecție.
Yasemin i-a sugerat lui Defne să o ia de la început, să se comporte cu Omer ca și cum s-ar fi întâlnit pentru prima dată. Și au hotărât ca Defne să se ducă la Omer acasă ca să lucreze împreună. ”Bună seara. Sunt Defne. / Omer.” Încep să discute în limbaj protocolar. Încearcă să lucreze, nu prea au inspirație. O cafea. O mică partidă de golf. Mărturisiri de dragoste la persoana a 3-a, dar fiecare din ei știe despre cine vorbește celălalt. Cât de surprins a fost când a auzit-o spunând că s-a îndrăgostit! Ca să se încălzească el propune să bea ...o ciocolată caldă...și prepară amândoi la bucătărie, ca în vremurile lor frumoase. Nu-i de mirare că Defne a visat frumos în noaptea aceea.
Însă n-a mers nici de data asta. Sinan și Yasemin pun la cale să-i aducă în casa lui Sinan, un alt loc neutru, care să nu le trezească amintiri.
De data asta reușesc împreună să facă o schiță. Amândoi sunt mulțumiți de ce a ieșit.
Cred că și în episodul următor se vor comporta la fel. Posibil ca ea să-i propună să meargă la biliard.
Presimt că Iz va începe să-și scoată gheruțele. Pare prietenoasă, dar cred că radiază la ideea că Omer și Defne sunt despărțiți.
Cât de șocată a fost când a găsit ”semnătura” lui Defne peste grafittiul pe care ea îl făcuse împreună cu Omer!
Ce a crezut când i-a arătat desenul lui Defne? A vrut să-i mai răsucească un pic cuțitul în rană. Normal că Defne a reacționat. Adică Omer face grafitti cu Iz și cu ea nu poate să lucreze?!
Ultima editare efectuata de catre Nicky in Sam 09 Ian 2016, 5:18 pm, editata de 1 ori
Nicky- vip
fragment 29 tradus
https://www.youtube.com/watch?v=BAO3o4yBQA4
carina- vip
carina a scris:fragment 29 tradus
Mulțumesc. Trebuie să fie și altceva în afara partidei de biliard. Când ea spune: ”Încă nu dormi...nu adormi...” Oare ce îi propune el, oare se duc undeva și rămân peste noapte? Planul lui Neriman?!
Ultima editare efectuata de catre Nicky in Sam 09 Ian 2016, 5:46 pm, editata de 1 ori
Nicky- vip
..
Ultima editare efectuata de catre carina in Sam 09 Ian 2016, 5:47 pm, editata de 1 ori
carina- vip
Nicky a scris:
Mulțumesc. Trebuie să fie și altceva în afara partidei de biliard. Când ea spune: ”Încă nu dormi...nu adormi...” Oare ce îi propune el, oare se duc undeva și rămân peste noapte?
...nu stiu care va fi actiunea, sa speram ca va fi un ep mai antrenant, dar araboaicele aveau aceasta informatie cu cel putin o saptamana inainte...cred ca am scris si eu aici pe forum ( nu-mi mai aduc aminte)..si tot ele spuneau ca in ep 30 parca vor fi la ski si patinuar...poate vor pleca la ski in ep 29...dar oare ii spune lui Omer ...nu dormi?
ps. cu placere
carina- vip
carina a scris:...nu stiu care va fi actiunea, sa speram ca va fi un ep mai antrenant, dar araboaicele aveau aceasta informatie cu cel putin o saptamana inainte...cred ca am scris si eu aici pe forum ( nu-mi mai aduc aminte)..si tot ele spuneau ca in ep 30 parca vor fi la ski si patinuar...poate vor pleca la ski in ep 29...dar oare ii spune lui Omer ...nu dormi?
Poate ea încearcă să se autosugestioneze, să nu adoarmă.
De curând am văzut o poză a unui tip de la filmări pe un pat într-o cameră de hotel. Vom vedea.
Nicky- vip
Nicky a scris:
Mulțumesc. Trebuie să fie și altceva în afara partidei de biliard. Când ea spune: ”Încă nu dormi...nu adormi...” Oare ce îi propune el, oare se duc undeva și rămân peste noapte? Planul lui Neriman?!
...am revazut din nou fragmentul si m-a umflat rasul la gandul ca Defne ar fi putut sa-i spuna sora-si ca" tu inca nu adormi"...ar fi chiar culmea!!!!!...nu pot sa-mi dau seama din fragment daca Defne l-a invitat pe Omer la acea partida de biliard...mai degraba inclin sa cred ca s-au intalnit intamplator acolo...nu cred ca Omer ar fi facut imprudenta sa se duca insotit de Iz la o invitatie de a lui Defne...
carina- vip
...da, s-ar putea!!!...noi ne asteptam la niste fapte " marete" si pana la urma primim un mare fasss!Nicky a scris:
Poate ea încearcă să se autosugestioneze, să nu adoarmă.
De curând am văzut o poză a unui tip de la filmări pe un pat într-o cameră de hotel. Vom vedea.
...am vazut si eu poza acea cu individul acela trantit intr-un pat de hotel...daca nu ma insel era chiar cameramanul cu care este combinat Sinem ( Yasemin)...am s-o caut sa vad daca o mai gasesc
carina- vip
Pagina 34 din 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Subiecte similare
» 11. Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii
» 9. Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii