7. Kiralik Ask - comentarii
+8
violeta maicariu
Crisu
Iuliana Maties
lombicutz
iulianagl
carina
Nicky
ninnet
12 participanți
Pagina 1 din 40
Pagina 1 din 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
7. Kiralik Ask - comentarii
Eu sper sa nu fie adevarat. M-am uitat si pe pagina Kiralik Ask de pe facebook si încă nu au postat nimic....Încă mai am speranței .carina a scris:
@Boncuk gözlüm a redistribuit
hkn @h_malli · 36 min.Acum 36 de minute
Vezi traducerea
@startv #KiralıkAşk Çok konuşulan,taktit edilen başka dizin varmı yok 2.sezon ver,bu güzel uyumu izleyelim @bonya6
....ce zic, nu avem sezonul 2?
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Vin 27 Mai 2016, 7:12 pm, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Re: 7. Kiralik Ask - comentarii
La inceput citeste o stire ca Baris a fost vazut la cumparaturi pe nu stiu unde...apoi nenea zice: a aparut si poza cu el, era f zambaretcarina a scris:...Crisu, te rog mult, o scurta prezentare...multumesc mult!!!!...cand il vad pe Baris in prezenta duduitei, ma a apuca scranteala...parca este alt om langa ea, parca ii ia si din frumusete...
blonda: pentru ca era singur era asa zambaret?
nenea: posibil
blonda: cand e singur e foarte fericit, nu i asa?
Apoi comenteaza declaratia lui G, ca nu e geloasa pe E, ca o cunoaste, e o femeie frumoasa, E si B sunt doar parteneri de film...Nenea zice ca G n are niciun motiv sa fie geloasa, ca E are pe cineva in viata ei, ca G a facut aceste declaratii ca sa linisteasca lucrurile pentru ca se vorbea ca Baris vrea sa se desparta, dar nu l lasa managerul...Satena zice ca G este actrita de comedie, iar ei, turcii, nu se asteapta ca actritele de comedie sa fie frumoase (nu e necesar), ca Baris e f chipes, arata bine pe ecran, ca si G e o fata frumoasa, dar nu a jucat in roluri de femeie frumoasa...intervine blonda: nu e atat de frumoasa incat sa zici -vai, ce femeie frumoasa!- atunci cand o vezi, e placuta. Satena zice ca retelele de socializare sunt f periculoase (negative, critice, daunatoare - in sensul asta), nimeni nu a considerat ca G si B se potrivesc, toti (de pe retele) spun ca B se potriveste cu E, ca vor ca cei doi sa se casatoreasca, ca fanii nu vor sa accepte realitatea. ... Cand dau pozele cu G si B, zice blonda (cred) ca le sta bine impreuna, se potrivesc...nenea zice ca G e o fata vesela, distractiva si povesteste o intamplare care sa demonstreze cat de comica e G. Blonda zice ca intr o relatie nu conteaza doar frumusetea, bla bla, e sigura ca G e o fata desteapta, isteata, ca si lucrurile astea atrag un barbat, poate B a fost atras de lucrurile astea...apoi zice nenea ca e o actrita de comedie de succes si incep sa vb asta si despre cum sta treaba in Turcia cu actritele de comedie. apoi o dau dintr una intr alta fara nimic important.
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
Crisu a scris:
La inceput citeste o stire ca Baris a fost vazut la cumparaturi pe nu stiu unde...apoi nenea zice: a aparut si poza cu el, era f zambaret
blonda: pentru ca era singur era asa zambaret?
nenea: posibil
fara nimic important.
....multumesc Crisu,
ps...s-o ia blonda acasa pe Gupse daca tot este asa de incantata de "inteligenta" ei///
Ultima editare efectuata de catre carina in Joi 12 Mai 2016, 12:01 am, editata de 1 ori
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
lombicutz a scris:http://www.gayesokmen.com.tr/manager/en/actors-actresses
De pe pagina de instagram a lui Elcin am ajuns pe cea a agentiei care o reprezinta. Apare acolo si Turku si multe alte fete cunoscute.
Destule fete cunoscute...nu m am prins care i faza cu stilistul, la postarea aceea se deschide tot link ul asta cu agentia.
Crisu- vip
Pt putin.carina a scris:
...fetelor, sa fiti convinse ca fum fara foc nu exista...ceva ,ceva este,nu cred ca Baris a avut vreo altercatie directa cu Turku, dar probabil ca a influentat-o pe Elcin in luarea anumitor decizii, nu neaparat sentimentale...
Mda, nu inteleg fazele astea cu blocatul persoanelor, pana la urma nu poti bloca milioane de conturi, daca esti persoana publica, asuma ti si parerile pro si cele contra...sau fa ti contul privat si gata...
Crisu- vip
...Deea, tu stii ceva de fetele de la Dizi?...ce s-a intamplat de-au devenit asa de ocupate dintr-o data?...pana acum nu aveau serviciu?...s-au mai apucat sa traduca si altceva?..
carina- vip
Deci Baris devine mai zâmbaret când nu este in compania lui Gupse .... interesant!
Multumim Crisu
Multumim Crisu
Admin_dea05- Admin
Crisu a scris:
Pt putin.
Mda, nu inteleg fazele astea cu blocatul persoanelor, pana la urma nu poti bloca milioane de conturi, daca esti persoana publica, asuma ti si parerile pro si cele contra...sau fa ti contul privat si gata...
..Crisu, pe cuvantul meu ca nu i-am transmis nimic ce-ar fi putut s-o deranjeze...poti sa intri si sa citesti mesajul...cred ca s-a simtit cu musca pe caciula...
carina- vip
carina a scris:https://t.co/nwtdlxcm7I Baris Murat ( Eymen) prof universitar KA, a avut o interventi chirurgicala
Am vazut si eu o poza cu el si piciorul in gips sau bandajat...cred ca a avut o ruptura de tendon.
Crisu- vip
Pt putin. Si pe mine m a amuzat faza asta...si pe ei i a apucat rasul, iar satena zice la un moment dat ca e rusine ceea ce fac ei :)))Admin_dea05 a scris:Deci Baris devine mai zâmbaret când nu este in compania lui Gupse .... interesant!
Multumim Crisu
Crisu- vip
Din cate stiu nu traduc altceva doar ca momentan nu au timp.Andreea am vazut ca zilele trecute învață pe la nu mai stiu ce materie.carina a scris:...Deea, tu stii ceva de fetele de la Dizi?...ce s-a intamplat de-au devenit asa de ocupate dintr-o data?...pana acum nu aveau serviciu?...s-au mai apucat sa traduca si altceva?..
Admin_dea05- Admin
...Elcin si Baris pe nicaieri...nici o poza si nici o informatie astazi
carina- vip
Admin_dea05 a scris:
Din cate stiu nu traduc altceva doar ca momentan nu au timp.Andreea am vazut ca zilele trecute învață pe la nu mai stiu ce materie.
...multumesc mult...am vazut anuntul lor, dar m-am gandit ca s-a intamplat ceva...
carina- vip
Imi imaginez ca n ai injurat o sau ceva de genul asta :)))carina a scris:
..Crisu, pe cuvantul meu ca nu i-am transmis nimic ce-ar fi putut s-o deranjeze...poti sa intri si sa citesti mesajul...cred ca s-a simtit cu musca pe caciula...
Probabil ca ceva o fi la mijloc, asa e, fara fum nu iese foc...insa faza cu blocatul chiar n o inteleg.
Crisu- vip
...ce se intampla cu "golanii" astia, nici promo 2 n-au mai dat...sezon 2, nu se stie.., am citit pe undeva zilele trecute, dar nu mai stiu pe unde, cum ca postul Star TV ar fi taiat din secvente...probabil ca au tot interesul sa scada rating-ul, ca alta explicatie nu-mi pot da...
carina- vip
Era poza de la Devon Diamonds cu Elcin si colierul, am taiat o ca era prea lunga :)))carina a scris:
Scriu ca Elcin poarta un colier cu pasarea simurgh si pun flacari la final - astea cred ca s au uitat la alt serial, in KA doar merele sunt cu flacari
Sper sa nu l poarte Defne in serial, mi s ar parea ciudat. Ok, pt Omer are o semnificatie aparte legata de mama lui, dar, totusi, este simbolul Tristei...eu cand aud de simurgh, la ea ma gandesc...
Crisu- vip
Timpul asta parca a intrat in sac ..carina a scris:
...multumesc mult...am vazut anuntul lor, dar m-am gandit ca s-a intamplat ceva...
Admin_dea05- Admin
nici eu nu vad logica de ce ar purta asa ceva.Crisu a scris:
Era poza de la Devon Diamonds cu Elcin si colierul, am taiat o ca era prea lunga :)))
Scriu ca Elcin poarta un colier cu pasarea simurgh si pun flacari la final - astea cred ca s au uitat la alt serial, in KA doar merele sunt cu flacari
Sper sa nu l poarte Defne in serial, mi s ar parea ciudat. Ok, pt Omer are o semnificatie aparte legata de mama lui, dar, totusi, este simbolul Tristei...eu cand aud de simurgh, la ea ma gandesc...
Admin_dea05- Admin
carina a scris:https://www.facebook.com/KAFamily1/videos/540515756151471/?video_source=pages_finch_main_video
...ce "bairam" au incins fetele in casa lui Omer
Astia se distreaza, n au treaba si noi fierbem aici din cauza lor, ba cu promo 2, ba cu sezonul 2...
Crisu- vip
Noapte bună! !!!
Admin_dea05- Admin
nu-mi trebuie promo 2 ,eu vreau sezon 2Crisu a scris:carina a scris:https://www.facebook.com/KAFamily1/videos/540515756151471/?video_source=pages_finch_main_video
...ce "bairam" au incins f6etele in casa lui Omer
Astia se distreaza, n au treaba si noi fierbem aici din cauza lor, ba cu promo 2, ba cu sezonul 2...
Admin_dea05- Admin
Nu zic nimic concret, si ei ca si noi zic ca dureaza prea mult si vor un sezon 2, sa ne bucuram in continuare de acest serial.carina a scris:
@Boncuk gözlüm a redistribuit
hkn @h_malli · 36 min.Acum 36 de minute
Vezi traducerea
@startv #KiralıkAşk Çok konuşulan,taktit edilen başka dizin varmı yok 2.sezon ver,bu güzel uyumu izleyelim @bonya6
....ce zic, nu avem sezonul 2?
Crisu- vip
Si eu vreau sezon 2Admin_dea05 a scris:
nu-mi trebuie promo 2 ,eu vreau sezon 2
Nu accept alta decizie :))))
Crisu- vip
Pagina 1 din 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Subiecte similare
» 2. Kiralik Ask - comentarii