7. Kiralik Ask - comentarii
+8
violeta maicariu
Crisu
Iuliana Maties
lombicutz
iulianagl
carina
Nicky
ninnet
12 participanți
Pagina 2 din 40
Pagina 2 din 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Re: 7. Kiralik Ask - comentarii
Admin_dea05 a scris:Noapte bună! !!!
Noapte buna!
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
Le am gasit pe insta si zic ca ar fi de azi de la filmari
Crisu- vip
Cred ca n-am fost atenta ce link s-a postat. stilistul lui peste apare intr-un costum rosu ca ccel purtat de Yasemin in ultimul promo.Am pierdul poza daca o gasesc, revin.Crisu a scris:
Destule fete cunoscute...nu m am prins care i faza cu stilistul, la postarea aceea se deschide tot link ul asta cu agentia.
lombicutz- vip
Data de inscriere : 19/04/2010
Localizare : Cluj-Napoca
...o fi poza noua, din ep 46?
...acum am realizat ca este din ep 44
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Nu i problema, nu mai cauta...daca ai zis costum rosu, seamana cu cel purtat de Yasemin, nu stiu daca vreau neaparat sa l vadlombicutz a scris:
Cred ca n-am fost atenta ce link s-a postat. stilistul lui peste apare intr-un costum rosu ca ccel purtat de Yasemin in ultimul promo.Am pierdul poza daca o gasesc, revin.
Cred ca stilistul asta are idei traznite doar in ce o priveste pe Defne, restul au fost mereu imbracate ok...totusi, in ultimul timp au fost dragute si tinutele purtate de Defne.
Crisu- vip
carina a scris:
...o fi poza noua, din ep 46?
...acum am realizat ca este din ep 44
Da, aici se uita urat la Trista care il sorbea din ochi pe Omeru ei :)))
Crisu- vip
Crisu a scris:
Vreau sa-i vad promovand sezonul doi!!!! Abia astept.
lombicutz- vip
Data de inscriere : 19/04/2010
Localizare : Cluj-Napoca
http://www.gecce.com/haber-iliski-durumu-evli-geliyor-iliski-durumu-karisik-berk-oktay-seren-sirince-eda-ece
Un serial care l-am urmarit pe sarite, serialul abia i-a facut finalul iar acum surpriza cica vor continua cu sezonul 2 ..Daca si asta il continua care nu a avut un rating asa de bun pai atunci la Kiralik la ce sa ma astept.
Un serial care l-am urmarit pe sarite, serialul abia i-a facut finalul iar acum surpriza cica vor continua cu sezonul 2 ..Daca si asta il continua care nu a avut un rating asa de bun pai atunci la Kiralik la ce sa ma astept.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Arka Sokaklar, serialul care iese pe primul loc vinerea de vreo 2 saptamani, e un fel de Tanar si Nelinistit de al lor...a inceput in 2006, adica 10 sezoane, 400 de ep, intre 1h30m si 2h20m per ep, are toate genurile: politist, actiune, aventura, comedie, drama...si inca e pe primul loc cu un rating urias
Crisu- vip
...cica promo 2 va fi publicat orele 18,00
carina- vip
...am tot revazut promo 46 si totusi nu cred ce cel care ii spune lui Defne "ajunge, sa nu-ti fie frica, etc..." este Nacmie...mai degraba pare a fi Iso...
carina- vip
Daca ID:K continua si KA nu, chiar sunt ...Admin_dea05 a scris:http://www.gecce.com/haber-iliski-durumu-evli-geliyor-iliski-durumu-karisik-berk-oktay-seren-sirince-eda-ece
Nu se compara unul cu altul...Mediha, mama lui Can, e o varianta nefericita a lui Neriman, as suporta o de 3 ori mai mult pe Neri, lalaiala la greu in fiecare episod, scene intre actorii principali nu prea au existat, iar cand au existat m au lasat rece, nici macar indiferenta nu mi au transmis, cuplul, ca si aspect, sunt haiosi rau, ea cu tot cu tocuri e mai mica cu un cap jumate ca el...de el imi place cum joaca, dar cel mai tare ramane bunicul :)))
Crisu- vip
carina a scris:...am tot revazut promo 46 si totusi nu cred ce cel care ii spune lui Defne "ajunge, sa nu-ti fie frica, etc..." este Nacmie...mai degraba pare a fi Iso...
E Necmi sigur, a lui e vocea...sa vedem ce va mai fi si in promo 2, poate ne vom mai lamuri putin legat de actiune.
Sper sa vina si cu anuntul legat de sezonul 2 tot azi...
Crisu- vip
Crisu a scris:
E Necmi sigur, a lui e vocea...sa vedem ce va mai fi si in promo 2, poate ne vom mai lamuri putin legat de actiune.
Sper sa vina si cu anuntul legat de sezonul 2 tot azi...
...eu nu inteleg de ce inca nu s-a luat o decizie cu privire la sezon 2...parca vad ca vor spune ca nu vor mai continua, actorii se vor angaja in alte proiecte si apoi vor reveni asupra deciziei, dar nu vor mai avea cu cine continua actiunea...asa cum s-a intamplat cu Feriha, Fatih-Harbie, etc
carina- vip
...intreba ieri cineva unde are casa Omer....aici sunt adresele celor 3 locatii..
carina- vip
Daca promo nu avem inca, macar o poza de la fani :)))
Crisu- vip
Promo yok, anunt yok...si inima yok
Crisu- vip
Elcin, reclama Boyner
Crisu- vip
Cum arata Sinan acum cativa ani