10. Kiralik Ask - comentarii
+11
Nicky
carina
Milly18
Grety71
Iuliana Maties
ninnet
Irina111
violeta maicariu
Admin_dea05
DENISA
Crisu
15 participanți
Pagina 1 din 40
Pagina 1 din 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
10. Kiralik Ask - comentarii
Mama ce frumosi sunt, ca intr-o poveste !!!.. Deci cred ca ne lasa asa pana la toamna sa aflam decizia lui Ma bucur ca si-a luat inima in dinti si i-a spus totul .
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Sam 20 Aug 2016, 7:55 pm, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Re: 10. Kiralik Ask - comentarii
Irina111 a scris:Baris are inel de logodna aci??..so fi logodit cu nebuna aia sa i inchida gura oare?..sa poata face si el o poza cu Elcin
https://twitter.com/kiralikaskdizi/status/746387203568373765
...am vazut si eu mai devreme poza, dar am sperat ca poarta inelul de la filmari....si totusi m-am uitat mai atent si parca mi se pare mai plat fata de cel din serial...dar Elcin poarta inelul din serial?...eu nu stau prea grozav cu vederea si nu-mi pot da seama?
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Admin_dea05 a scris:Buna fetelor! Am ajuns si eu mai tarziu. A fost ceva important?
...Deea nu a fost nimic important, in afara de cancan-urile dintre Turkan si Neriman, nimic interesant...ba, o da, ba n-o da pe Defne,,,la seara de hena, Defne s-a dus sa-l spioneze pe Omer la petrecerea burlacilor si Nihan a inlocuit-o...
carina- vip
...da, vad ca si fetele comenteaza de inelul lui Baris...se banuieste ca s-a logotit cu "frumoasa" si probabil ca au asteptat finalul sezonului 1 ca sa faca publica logodna...sa le fie de bine!!!!
carina- vip
Cat de frumosi sunt! Am la ce visa pana in septembrie. Sper totusi sa nu vad prea multe poze in vara asta cu el si fufa luicarina a scris:
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris:
Cat de frumosi sunt! Am la ce visa pana in septembrie. Sper totusi sa nu vad prea multe poze in vara asta cu el si fufa lui
...eu garantez ca va fi o explozie de poze, stiri, reportaje cu cei doi...si ma astept chiar de maine sa inceapa, mai piano,...si dupa 1 iulie, dupa Bayram sa te tii...
...parerea mea este ca in aceasta relatie Baris nu a vrut sa se angajeze....nu cred ca Elcin nu si-ar fi dorit...
carina- vip
..tot asa am gandit si eu ...el este cel care "nn a putut"sa aiba o idila cu Elcin .si asta numai din cauza "influentei sociale"care o detine superba lui Gcarina a scris:
...eu garantez ca va fi o explozie de poze, stiri, reportaje cu cei doi...si ma astept chiar de maine sa inceapa, mai piano,...si dupa 1 iulie, dupa Bayram sa te tii...
...parerea mea este ca in aceasta relatie Baris nu a vrut sa se angajeze....nu cred ca Elcin nu si-ar fi dorit...
Irina111- membru senior
Data de inscriere : 06/09/2015
Bună dimineața! Mie mi-a plăcut episodul final de sezon. Bravo,Defne! Îmi pare bine că și-a făcut curaj să-i spună lui Omer adevărul, chiar dacă momentul nu e tocmai bine ales, momentul care ar fi trebuit să fie cel mai frumos și fericit din viața lor. Cuvintele lui au determinat-o să-i spună, altfel, așa ea cum i-a zis lui Nihan când Nihan i-a adus aminte de problema cu ”închiriatul”, ar mai fi așteptat să treacă niște ani. E mai bine că el a aflat de la Defne și nu de la alții. Mi-a fost teamă să nu apară Tranba, că tot văzusem o poză nouă cu el. Sau Sude să facă ceva. De acum vom aștepta o vară întreagă ca să vedem ce va face Omer în continuare, va merge înainte cu nunta sau va pleca?
Johnny deja a postat 2 părți din ep.52. Dacă puteți , să vă uitați repede, până nu sunt blocate.
https://youtu.be/bnpiJWrSHP8 - scena finală
https://youtu.be/LaUHhZlqKZw - Omer la mormântul părinților lui și Defne la ”noaptea de henna”
Johnny deja a postat 2 părți din ep.52. Dacă puteți , să vă uitați repede, până nu sunt blocate.
https://youtu.be/bnpiJWrSHP8 - scena finală
https://youtu.be/LaUHhZlqKZw - Omer la mormântul părinților lui și Defne la ”noaptea de henna”
Ultima editare efectuata de catre Nicky in Sam 25 Iun 2016, 9:28 am, editata de 3 ori
Nicky- vip
Data de inscriere : 29/08/2010
Era frumoasă și prima rochie. Ce m-a distrat faza asta! Ce ghinion! Cine a pus-o să iasă din camera ei? Și ce mai plângea de parcă era sfârșitul lumii! Dar Omer calm: Doar nu e singura rochie de mireasă din lume...
Nicky- vip
Data de inscriere : 29/08/2010
https://youtu.be/bnpiJWrSHP8- scena finală
D: Omer, trebuie sa-ti spun ceva..
dna: in regula, suntem gata de plecare. Incepem, muzica a inceput..
dna: haideti!!
D: totul a inceput ca un joc...
tu trebuia sa te casatoresti...
si dna Neriman m-a gasit pe mine si mi-a facut o oferta...
mi-a oferit 200.000 TL....
fratele meu avea o datorie...
si ea de asemenea a vrut ca dl Sinan sa ascunda acest lucru...
el a vrut sa-ti spuna cand Sude a aflat...
si dl Koray stia de asemenea...
dl Necmi a spus ca acest joc trebuie sa inceteze...
m-am indragostit de tine si acesta este motivul ptr care am fugit...
luptele mele, minciunile mele....
D: Omer, trebuie sa-ti spun ceva..
dna: in regula, suntem gata de plecare. Incepem, muzica a inceput..
dna: haideti!!
D: totul a inceput ca un joc...
tu trebuia sa te casatoresti...
si dna Neriman m-a gasit pe mine si mi-a facut o oferta...
mi-a oferit 200.000 TL....
fratele meu avea o datorie...
si ea de asemenea a vrut ca dl Sinan sa ascunda acest lucru...
el a vrut sa-ti spuna cand Sude a aflat...
si dl Koray stia de asemenea...
dl Necmi a spus ca acest joc trebuie sa inceteze...
m-am indragostit de tine si acesta este motivul ptr care am fugit...
luptele mele, minciunile mele....
carina- vip
...a-2-a rochie a lui Defne a fost superba...
carina- vip
İz->Gitti
Fikfik->Gitti
Yöş->Gitti
MakeupAyşe->Gitti
Sude->Gitti
Rutkay->?
...astazi Ayse-makeup, a anuntat pe instagram ca a parasit echipa KA...vad ca bonya o da plecata si pe Sude in sezonul 2...
Fikfik->Gitti
Yöş->Gitti
MakeupAyşe->Gitti
Sude->Gitti
Rutkay->?
...astazi Ayse-makeup, a anuntat pe instagram ca a parasit echipa KA...vad ca bonya o da plecata si pe Sude in sezonul 2...
carina- vip
..."este in totalitate alegerea lor, dar ar fi trebuit sa fie impreuna.."
carina- vip
Melisa ( Sude) si-a luat ramas bun de la echipa KA...
carina- vip
...poza postata de Elcin pe IG si cu msg-ul:
elcinsangu@museumoffineclothing @edagungor1 'e haftalarca emek vererek tasarladığı ve hazırladığı benim de çok beğenerek giydiğim bu gelinlik için tekrar çok teşekkür ederim ve tabiki bu aşamada hep yanıbaşımızda koşturan @rutkayozis can
carina- vip
Pagina 1 din 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Subiecte similare
» 11. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii