10. Kiralik Ask - comentarii
+11
Nicky
carina
Milly18
Grety71
Iuliana Maties
ninnet
Irina111
violeta maicariu
Admin_dea05
DENISA
Crisu
15 participanți
Pagina 40 din 40
Pagina 40 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: 10. Kiralik Ask - comentarii
iulianagl a scris:
Normal ca e putred si -a facut el o imaginevin cap si numai conteaza ce-si doreste Defne, el vrea sa fie ca in trecut.
O fi vrând el, dar ea să nu zică nimic? Să cedeze așa de simplu, fără să protesteze, fără să se apere? Atât de puțin a durat rezistența ei?
Nicky- vip
Data de inscriere : 29/08/2010
Ați văzut anunțul fetelor de la DiziTeamRo? Au fost nevoite să șteargă tot și nu vor mai face episoade cu traducere de aici înainte, doar rezumate și traduceri în scris.
Nicky- vip
Nu, unde este pe blog?Nicky a scris:Ați văzut anunțul fetelor de la DiziTeamRo? Au fost nevoite să șteargă tot și nu vor mai face episoade cu traducere de aici înainte, doar rezumate și traduceri în scris.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Blogul nu mai există. L-au șters. Anunțul este pus pe pagina FERIHA de pe FB.iulianagl a scris:
Nu, unde este pe blog?
https://www.facebook.com/FerihaRomanianFans/
Nicky- vip
Deci de aici se alege praful de serialul nostruNicky a scris:Blogul nu mai există. L-au șters. Anunțul este pus pe pagina FERIHA de pe FB.iulianagl a scris:
Nu, unde este pe blog?
https://www.facebook.com/FerihaRomanianFans/
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
https://twitter.com/baris_arduc/status/791314536297033729
Reclama pentru Garanti Bank
A postat-o chiar el pe TT.
Reclama pentru Garanti Bank
A postat-o chiar el pe TT.
Ultima editare efectuata de catre Nicky in Mier 26 Oct 2016, 7:47 pm, editata de 1 ori
Nicky- vip
Asta e, atat se poate atat se face, sincer eu de multe ori daca citeam sau traduceam in scris un serial, de multe ori il vedeam fara traducere ca deja aveam in cap traducerea.
iulianagl- moderator
Si daca l-au cumparat si romanii o sa fie si mai naspa.Admin_dea05 a scris:
Deci de aici se alege praful de serialul nostru
iulianagl- moderator
Admin_dea05 a scris:
Deci de aici se alege praful de serialul nostru
Ei, lasă că nu-i chiar atât de grav. Vor face traduceri în scris , rezumate. Vom mai înțelege câte puțin și din traducerile în engleză.
Mai înțelegem și noi 2-3 cuvinte în turcă,nu?
Da, e adevărat că e mai ușor să urmărești în lb. română, dar dacă nu se poate altfel? Îmi pare rău pentru munca lor.
După ce serialul a început să fie difuzat la tv în Grecia și acolo au fost blocate paginile unde se făceau traduceri. Mi se pare că acolo e blocat și postul turcesc Startv.
Nicky- vip
De ce? Că o să-l ciopârțească? Sigur se va găsi cineva să-l înregistreze și să-l pună undeva pe net. Eu cam așa am putut să văd serialele în ultima vreme, la tv nu am mai putut să mă uit.iulianagl a scris:
Si daca l-au cumparat si romanii o sa fie si mai naspa.
Nicky- vip
Asa e.Nicky a scris:
Ei, lasă că nu-i chiar atât de grav. Vor face traduceri în scris , rezumate. Vom mai înțelege câte puțin și din traducerile în engleză.
Mai înțelegem și noi 2-3 cuvinte în turcă,nu?
Da, e adevărat că e mai ușor să urmărești în lb. română, dar dacă nu se poate altfel? Îmi pare rău pentru munca lor.
După ce serialul a început să fie difuzat la tv în Grecia și acolo au fost blocate paginile unde se făceau traduceri. Mi se pare că acolo e blocat și postul turcesc Startv.
iulianagl- moderator
Exact, mereu se gaseste o portita.Nicky a scris:
De ce? Că o să-l ciopârțească? Sigur se va găsi cineva să-l înregistreze și să-l pună undeva pe net. Eu cam așa am putut să văd serialele în ultima vreme, la tv nu am mai putut să mă uit.
iulianagl- moderator
Fetele trebuie sa ne organizam si sa punem ceea ce gasim tradus pe topicul cu traduceri , asa va fi mai usor de gasit si citit.
Admin_dea05- Admin
Buna seara tuturor,
ce tinuta frumoasa au ales pentru Eda la petrecere si ce urat au imbracat-o pe Defne...nu-mi place deloc, parca nu vor sa o mai scoata in evidenta cu nimic, nici macar prin tinute...Personal imi place rolul pe care il joaca Pamir. Mi-ar placea sa vad cum se infiripa o relatie intre el si Defne...cine stie poate ca vom vedea astfel de scene...Dar cum toti fanii lui O si D il urasc...slabe sanse sa vrea scenarista sa-i cupleze
PS: si eu regret ca a fost sters contul fetelor de la Dizi. In schimb in grupul secret lui Johnny e o activitate de n-ai vazut...
ce tinuta frumoasa au ales pentru Eda la petrecere si ce urat au imbracat-o pe Defne...nu-mi place deloc, parca nu vor sa o mai scoata in evidenta cu nimic, nici macar prin tinute...Personal imi place rolul pe care il joaca Pamir. Mi-ar placea sa vad cum se infiripa o relatie intre el si Defne...cine stie poate ca vom vedea astfel de scene...Dar cum toti fanii lui O si D il urasc...slabe sanse sa vrea scenarista sa-i cupleze
PS: si eu regret ca a fost sters contul fetelor de la Dizi. In schimb in grupul secret lui Johnny e o activitate de n-ai vazut...
Violeta O.- membru activ
Data de inscriere : 10/04/2016
E drăguță rochia, seamănă, dacă n-o fi chiar aceeași , cu o rochie Boyner pentru care face Elcin reclamă.
Eu l-am plăcut pe Pamir la început. Mi-a dat altă impresie. Speram că-i va da lui Neriman peste cap planul cu ”dragostea închiriată”, în aparență să accepte și ulterior să-l divulge. Și să-i ajute într-un fel pe Omer și pe Defne să se apropie din nou, să comunice și să se împace.
Dar mi-am schimbat părerea despre el. E finuț, e stilat, dar ...nu-i frumos să-i furi iubita vărului tău.
Eu l-am plăcut pe Pamir la început. Mi-a dat altă impresie. Speram că-i va da lui Neriman peste cap planul cu ”dragostea închiriată”, în aparență să accepte și ulterior să-l divulge. Și să-i ajute într-un fel pe Omer și pe Defne să se apropie din nou, să comunice și să se împace.
Dar mi-am schimbat părerea despre el. E finuț, e stilat, dar ...nu-i frumos să-i furi iubita vărului tău.
Nicky- vip
Nu-i frumos , da-i sănătosNicky a scris:E finuț, e stilat, dar ...nu-i frumos să-i furi iubita vărului tău.
-------
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/viewtopic.forum?t=848
Admin_dea05- Admin
Pagina 40 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Subiecte similare
» 11. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii