6. Kiralik Ask - comentarii
+8
Irina111
violeta maicariu
ninnet
Violeta O.
Crisu
Admin_dea05
carina
Camelia_Monica
12 participanți
Pagina 1 din 40
Pagina 1 din 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Re: 6. Kiralik Ask - comentarii
Fetelor, sa vin si eu cu o veste! L-au schimbat pe regizor.Chiar sunt curioasa cine vine.
lombicutz- vip
Data de inscriere : 19/04/2010
Localizare : Cluj-Napoca
...astazi este ultima zi in care Yos se ocupa de regia KA...ESTE INLOCUIT DE D-L CARE NU STIU CUM II CHEAMA
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
lombicutz a scris:Fetelor, sa vin si eu cu o veste! L-au schimbat pe regizor.Chiar sunt curioasa cine vine.
...nici eu nu stiu cum il cheama, este cel din poza pe care am pus-o...cautam sa vad de ce si cu cine a fost aseara Elcin la acel restaurant, in conditiile in care toata echipa era in afara Istanbul-ului la filmat...si ea a fost mai devreme fiindca au aparut multe poze cu ea de la filmari...
carina- vip
lombicutz a scris:Fetelor, sa vin si eu cu o veste! L-au schimbat pe regizor.Chiar sunt curioasa cine vine.
Senol Sönmez, este noul regizor
carina- vip
carina a scris:
...nici eu nu stiu cum il cheama, este cel din poza pe care am pus-o...cautam sa vad de ce si cu cine a fost aseara Elcin la acel restaurant, in conditiile in care toata echipa era in afara Istanbul-ului la filmat...si ea a fost mai devreme fiindca au aparut multe poze cu ea de la filmari...
O fi fost la negocieri pentru sezonul 2? Zic si eu. Cred ca au trecut/trec printr-o perioada cam agitata dragutii nostri.
lombicutz- vip
carina a scris:
Senol Sönmez, este noul regizor
E confirmat? Cica a regizat Iffet? Voi ati vazut serialul asta?
lombicutz- vip
Crisu, te rog mult!!!!!
Ultima editare efectuata de catre carina in Mier 20 Apr 2016, 4:44 pm, editata de 1 ori
carina- vip
https://twitter.com/tubikodono1/status/722765409024393216
Irina111- membru senior
Data de inscriere : 06/09/2015
lombicutz a scris:
E confirmat? Cica a regizat Iffet? Voi ati vazut serialul asta?
...eu nu am vazut Iffet si trebuie sa recunosc ca este ptr prima data cand aud de acest regizor...nu stiu daca este "oficiala" aceasta schimbare, dar zvonul acesta circula pe site-uri...Yos, a suferit acum 1-2 saptamani un preinfarct si-am inteles ca medicii i-au recomandat un anumit program pe care nu-l poate respecta in conditiile in care in fiecare zi este pe platoul de filmare...poate acesta este motivul acestei schimbari...
carina- vip
Buna!
Se pare ca va fi si fragmentul 2 :)))
What?? Pleaca Yos??
What?? Pleaca Yos??
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
Crisu a scris:Buna!
...fanii sunt deja fff agitati ca in ultima perioada n-au mai aparut poze cu cei doi si isi pun n intrebari...probabil ca din acest motiv s-au hotarat sa dea cel de al-2-lea promo..
carina- vip
E si o varianta mai lunga a interviului, de 2 min si ceva...carina a scris:
Crisu, te rog mult!!!!!
Zice ca a iesit sa ia masa, ca se gandeste la vacanta, reporterul o intreaba daca vacanta va fi in Bodrum, Cesme...adica in Turcia, iar ea spune ca va fi intr un loc mai indepartat, linistit...E intrebata iar de Kivanc Tatlitug, spune ca sunt la aceeasi agentie, dar atat, nu este vorba despre vreun proiect comun. E intrebata daca i s a propus sa joace in vreun film, spune ca sunt discutii, dar nu e nimic concret in acest sens. O intreaba ceva legat de fani, iar ea zice ca n au fost fani care s o deranjeze, ca isi exprima doar admiratia, dragostea fata de ea. Si mai este intrebata daca va continua cu KA, iar ea spune ca decizia este a postului tv si daca ei hotarasc continuarea, ea va juca.
Asta e interviul intreg.
Crisu- vip
Am citit pe undeva ca tocmai din cauza fanilor nu mai apar poze cu ei, pentru a evita discutiile si tot ce se intampla.carina a scris:
...fanii sunt deja fff agitati ca in ultima perioada n-au mai aparut poze cu cei doi si isi pun n intrebari...probabil ca din acest motiv s-au hotarat sa dea cel de al-2-lea promo..
Vad ca pana acum nu e confirmata oficial stirea cu Yos, dar se vorbeste ca din cauza problemelor de sanatate ar pleca...poate "pufosul" cel nou (nu i am retinut numele) il inlocuieste sezonul asta si daca va fi si un sezon 2, poate revine Yos, are timp sa se refaca...presupun si eu.
Din Iffet n am vazut nici eu mare lucru, nu mi a placut, nu m a atras...
Crisu- vip
E photoshop, Baris e plantat acolo :)))carina a scris:
Crisu- vip
Crisu a scris:Buna!
What?? Pleaca Yos??
...da, am inteles ca astazi a fost ultima zi a lui Yos pe platoul de filmare KA
carina- vip
Crisu a scris:
E photoshop, Baris e plantat acolo :)))
evet,
carina- vip
Am obs si eu, dar astea nu sunt singurele de pana acum. Au mai fost scene de acest gen, nu mai stiu exact fazele, si nu numai in acest serial, aproape in toate pe care le am vazut eu...probabil pentru ca filmeaza scenele pe bucati, eu zic ca alt motiv nu e.carina a scris:acum revenind la KA, am sesizat ca atat in ep 41, ( la inceputul ep) cand cei doi servesc micul-dejun si Omer ii trage scaunul, Defne avea dumicatul in gura ( partea stanga fiind proeminent vizibila) si intr-o fractiune de secunda dispare aceasta faza...in ep.42, min 17,20 ( partea a-2-a tradus ) in timp ce se deplasau cei doi spre aceea conferinta si Defne se agita sa-si ia tlf de pe bancheta din spate si se loveste...Omer purta centura de siguranta cand s-a intors spre bancheta si in secunda urmatoare isi pune centura ( pe care n-o scosese) si-i da poseta Defnei...oare si in KA, marele Yos sa faca astfel de nazdravadii?...nu inteleg de ce cei doi nu mai sunt deloc zariti impreuna in pauza filmarilor?
Crisu- vip
Crisu a scris:
E si o varianta mai lunga a interviului, de 2 min si ceva...
Zice ca a iesit sa ia masa, ca se gandeste la vacanta, reporterul o intreaba daca vacanta va fi in Bodrum, Cesme...adica in Turcia, iar ea spune ca va fi intr un loc mai indepartat, linistit...E intrebata iar de Kivanc Tatlitug, spune ca sunt la aceeasi agentie, dar atat, nu este vorba despre vreun proiect comun. E intrebata daca i s a propus sa joace in vreun film, spune ca sunt discutii, dar nu e nimic concret in acest sens. O intreaba ceva legat de fani, iar ea zice ca n au fost fani care s o deranjeze, ca isi exprima doar admiratia, dragostea fata de ea. Si mai este intrebata daca va continua cu KA, iar ea spune ca decizia este a postului tv si daca ei hotarasc continuarea, ea va juca.
Asta e interviul intreg.
....multumesc fff mult Crisu...dar ai idee cine este "bodyguard-ul"?
carina- vip
Pt putin...n am idee, poate si a luat pe cineva s o protejeze de fani...carina a scris:
....multumesc fff mult Crisu...dar ai idee cine este "bodyguard-ul"?
Crisu- vip
Se zice ca e noua, dar nu stiu alaturi de cine este.
Chiar ca asta a fost saptamana ei, au aparut destule poze...2 saptamani, cel putin, n o mai vedem :)))
Chiar ca asta a fost saptamana ei, au aparut destule poze...2 saptamani, cel putin, n o mai vedem :)))
Crisu- vip
I a lovit primavara pe toti, se pare ca si directorul de imagine, Ali Aslan, pleaca din echipa. A postat acest mesaj pe insta si tt...ce or fi patit?!!
Crisu- vip
Pagina 1 din 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Subiecte similare
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii
» 9. Kiralik Ask - comentarii
» 3. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii
» 9. Kiralik Ask - comentarii