6. Kiralik Ask - comentarii
+8
Irina111
violeta maicariu
ninnet
Violeta O.
Crisu
Admin_dea05
carina
Camelia_Monica
12 participanți
Pagina 3 din 40
Pagina 3 din 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Re: 6. Kiralik Ask - comentarii
Am vazut si eu pozele cu ei doi in taxi, dar am incercat sa le ignor :))))carina a scris:
...mi-au stricat seara...se pare ca aseara au fost impreuna si au servit cina...araboaicele au tot comentat ca au fost impreuna si ca el o astepta afara, dar dupa ce am vazut inregistrarea cu reportajul lui Elcin, am sperat ca "bat campii", dar m-am inselat...au aparut si pozele cu cei doi...
Nu prea mai apar G si B in ultima perioada si au inceput ei...
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
Crisu a scris:
Am vazut si eu pozele cu ei doi in taxi, dar am incercat sa le ignor :))))
Nu prea mai apar G si B in ultima perioada si au inceput ei...
...ai sesizat tinuta lui Yunus si zambetul acela de cretinism?...nu stiu, dar cred ca fetei asteia ii lipseste ceva... va face si ea ca si Tuba...acum am dat peste un art pe gecce.com cum ca divorteaza
un art cu Gupse...https://gecce.com/haber-gupse-ozaydan-sasirtan-aciklama-evlilikten-sogudum-baris-arduc
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Daaa, l am vazut cum ranjea fasolea si m am enervat instant :)))carina a scris:
...ai sesizat tinuta lui Yunus si zambetul acela de cretinism?...nu stiu, dar cred ca fetei asteia ii lipseste ceva... va face si ea ca si Tuba...acum am dat peste un art pe gecce.com cum ca divorteaza
un art cu Gupse...https://gecce.com/haber-gupse-ozaydan-sasirtan-aciklama-evlilikten-sogudum-baris-arduc
Crisu- vip
Buna dimi, tot bantuie zvonul asta pe situri dar ea a dezmintit zvonurile care sunt prea exagerate.Eu cred ca Baris si Gumpse numai sunt impreuna ca daca erau ieseau impreuna mai des asa cum faceau si inainte acum e pacostea asta de Yunus.carina a scris:
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
....ce parere aveti?
carina- vip
iulianagl a scris:
Buna dimi, tot bantuie zvonul asta pe situri dar ea a dezmintit zvonurile care sunt prea exagerate.Eu cred ca Baris si Gumpse numai sunt impreuna ca daca erau ieseau impreuna mai des asa cum faceau si inainte acum e pacostea asta de Yunus.
...si eu cred ca nu mai sunt impreuna....cred ca si ei au fost constieti ca aceasta relatie nu putea sa se finalizeze printr-o casatorie....si relatia lui Elcin pare destul de dubioasa...cat de gingasa si vesela era cand raspundea intrebarilor jurnalistilor si dintr-o data, in taxi , langa "Don Juan" s-a facut arici...
carina- vip
....fetele spun ca cea cu parul mai inchis la culoare ar fi mama lui Elcin si cealalta matusa...nu stiu cum stau lucrurile cu "matusa", dar parca cealalta d-na nu pare a fi mama...
carina- vip
Crisu a scris:
Daaa, l am vazut cum ranjea fasolea si m am enervat instant :)))
Buna dimineata.
Deci Baris s-a scapat de comediana, nu mai apare in foto pe platou iar Elcin dintr-o data are viata sociala cu Yunus
Eu zic ca e de bine. Imi miroase a strategie, cu un ajutor de la sefii serialului. Prea multe actiuni coordonate ca sa nu aibe in spate un motiv serios.(sezonul doi cel mai probabil)
lombicutz- vip
Data de inscriere : 19/04/2010
Localizare : Cluj-Napoca
Te apuca plansu' sa strangi in brate pe Baris si sa te trezesti la realitate cu aratarea asta...fata asta e dusa cu capu' DEFOcarina a scris:
....ce parere aveti?
lombicutz- vip
Ea s a facut arici si el ranjea de nu mai putea :)))carina a scris:
...si eu cred ca nu mai sunt impreuna....cred ca si ei au fost constieti ca aceasta relatie nu putea sa se finalizeze printr-o casatorie....si relatia lui Elcin pare destul de dubioasa...cat de gingasa si vesela era cand raspundea intrebarilor jurnalistilor si dintr-o data, in taxi , langa "Don Juan" s-a facut arici...
Parca cea cu parul inchis ar fi mama ei...
Crisu- vip
Buna dimineata!lombicutz a scris:
Buna dimineata.
Deci Baris s-a scapat de comediana, nu mai apare in foto pe platou iar Elcin dintr-o data are viata sociala cu Yunus
Eu zic ca e de bine. Imi miroase a strategie, cu un ajutor de la sefii serialului. Prea multe actiuni coordonate ca sa nu aibe in spate un motiv serios.(sezonul doi cel mai probabil)
Pana acum G si B erau mereu vazuti in public, iar E cu Y nu apareau mai deloc, acum s au inversat rolurile :))) E ceva putred in Danemarca :)))
Crisu- vip
In legatura cu Yos si Ali. Ei ca echipa au venit, impreuna pleaca. Si fostul regizor il avea director de imagine pe fostul dragut al lui Yasemin(nu-mi aduc aminte acum numele) si au plecat deodata cand li s-a terminat contractul.Eu cred ca nu numai programul impus de medici lui Baris Yos sta in spatele plecarii. Cred ca e o debarcare in toata regula. Curioasa sunt ce alte schimbari vor mai fi in echipa tehnica.
cineva a pus biciul pe ei, om vedea daca e de bine sau de rau.
cineva a pus biciul pe ei, om vedea daca e de bine sau de rau.
lombicutz- vip
Si ce fel arata zici ca e butoi, e umflat rau.Ce o fi vazut fata asta la el n-am sa inteleg niciodata, oare ii este frica de el?carina a scris:
....ce parere aveti?
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
:))))carina a scris:
lombicutz- vip
..oare ei de ce nu se tin macar de mana cum o facea B si G ..macar asa daca nu zambesc ...merg si cu taxi ...sunt ciudati parerea mea...am mai scris undeva pe TT ...parca ea ar fi promisa sau vanduta lui cum am vazut prin filmele lor turcesti ca si o traditie ...(de 5 ani impreuna-la asa o perioada te sa fie iubire nu gluma)carina a scris:
....ce parere aveti?
Irina111- membru senior
Data de inscriere : 06/09/2015
S au tinut de mana cand au venit la premiere la Fluturele de Aur, a fost norma pe un anIrina111 a scris:
..oare ei de ce nu se tin macar de mana cum o facea B si G ..macar asa daca nu zambesc ...merg si cu taxi ...sunt ciudati parerea mea...am mai scris undeva pe TT ...parca ea ar fi promisa sau vanduta lui cum am vazut prin filmele lor turcesti ca si o traditie ...(de 5 ani impreuna-la asa o perioada te sa fie iubire nu gluma)
Ea e imbracata cu o bluzita cu manecile pana la cot, iar el cu ditamai haina si inchisa pana la gat aproape...cred ca e mai friguros din fire
Crisu- vip
...cica Sinem s-a casatorit ( nu stiu daca am inteles bine)...si se pare ca a fost in ziua cand toti erau imbracati la 4 ace inclusiv Yos si ne tot intrebam la ce eveniment participa intreaga echipa in afara de Baris si Elcin...
Sinem Öztürk'e nikah şoku! Sevgilisi evli çıktı! https://gecce.com/fotogaleri-sinem-ozturkun-sevgilisi-evli-cikti …
carina- vip
Crisu a scris:
S au tinut de mana cand au venit la premiere la Fluturele de Aur, a fost norma pe un an
Ea e imbracata cu o bluzita cu manecile pana la cot, iar el cu ditamai haina si inchisa pana la gat aproape...cred ca e mai friguros din fire
...nu stiu cat de friguros este, dar am constatat ca este fff neglijent in alegerea tinutei si "imbacsit"/nespalat...poate m-am inselat, dar asta este impresia care mi-a lasat-o atat la stadion, cat si la acea cina...
carina- vip
Crisu, ce afirmatie a facut Elcin de toata lumea comenteaza pe TT ca "delfinul/ursul se va trezi fericit dimineata"...etc
Elçin Sangu'nun bikini korkusu! https://gecce.com/fotogaleri-elcin-sangu-bikinili-goruntulenmekten-korkuyorum …
carina- vip
Stirea din link zice ca iubitul ei s a dovedit a fi insurat. Sinem si iubitul se pregateau sa faca nunta in mai, dar procesul de divort dintre el si fosta nevasta este inca pe rol, nu este pronuntat divortul si au amanat nunta pentru septembrie.carina a scris:...cica Sinem s-a casatorit ( nu stiu daca am inteles bine)...si se pare ca a fost in ziua cand toti erau imbracati la 4 ace inclusiv Yos si ne tot intrebam la ce eveniment participa intreaga echipa in afara de Baris si Elcin...
Sinem Öztürk'e nikah şoku! Sevgilisi evli çıktı! https://gecce.com/fotogaleri-sinem-ozturkun-sevgilisi-evli-cikti …
Crisu- vip
Pagina 3 din 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Subiecte similare
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii
» 9. Kiralik Ask - comentarii
» 3. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii
» 9. Kiralik Ask - comentarii