3. Kiralik Ask - comentarii
+8
costearamona
iulianagl
Crisu
Admin_dea05
Camelia_Monica
violeta maicariu
Nicky
carina
12 participanți
Pagina 27 din 40
Pagina 27 din 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re: 3. Kiralik Ask - comentarii
...echipa de filmare....in casa lui Defne
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
poza asta e din ep 21 cand a venit Omer la Defne in cartier pentru a face cunostinta cu fratele si cu Nihancarina a scris:
...va spune ceva poza aceasta?...din ce ep este? o fi din ep 38?
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
...Crisu, multumesc mult..
carina- vip
Buna dimineata!!!!
Poze by funda ....cine a urmarit Asi si Gonulcelen o stie , eram innebunita dupa pozele ei am descarcat tot ..si imi doream sa reusesc sa fac poze asa ca ea ...mama ce mai ma chinuiam si urmaream tot felul de clipuri despre photoshop pe you tube
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t821p300-kiralik-ask-poze#431696
Poze by funda ....cine a urmarit Asi si Gonulcelen o stie , eram innebunita dupa pozele ei am descarcat tot ..si imi doream sa reusesc sa fac poze asa ca ea ...mama ce mai ma chinuiam si urmaream tot felul de clipuri despre photoshop pe you tube
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t821p300-kiralik-ask-poze#431696
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
...da, Dea frumoase poze face Funda ...o tot intrebam pe Denisa cum de nu o fi facut si la Sila !
Camelia_Monica- vip
Data de inscriere : 08/05/2011
Varsta : 57
Localizare : spania
acum ca si noi e fan kiralik askCamelia_Monica a scris:
...da, Dea frumoase poze face Funda ...o tot intrebam pe Denisa cum de nu o fi facut si la Sila !
Vizionare placuta , fetelor!!!!
Admin_dea05- Admin
Am trecut pe langa infarct in seara asta din cauza sadicutei si a aluia cu codita..bravo Iso!aferim!deci voiau sa dea teapa?si-au luat-oooo!
violeta maicariu- vip
Data de inscriere : 02/02/2015
Buna seara, un nou episod plictisitor, sa i-l dea cineva pe Sinan mai repede lui Sude poate asa trece mai repede peste subiect, am impresia ca vad un triller si nici decum un serial romantic.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Doua-trei minute cu Defne si Omer fac tot atat de bine ca frectia la piciorul de lemn..personaje principale:Neriman si Koray,locul doi:Yasemin si Sinan,locul trei :sadicuta si incornoratul,locul patru:Gallo si vrabia malai viseaza(da ce-a tresarir Omer neplacut cand i-a luat scama de pe gat!),locul 5:Turkan si compania,locul 6:Iso si masina lui.....in roluri secundare:Omer,figuratie:Defne..asta e ce-am vazut in seara asta... ne ung ochii cu o imbratisare la sfarsit si SECETA pana saptamana viitoare..
violeta maicariu- vip
Pana la urma Fikret cred ca e fata cu pasarea din ep 30, cel putin asa au lasat sa se inteleaga...si se pare ca i s au cam aprins calcaiele dupa Omer.
Ne au ametit si cu secretul lui Omer...mare secret, nimeni n ar fi banuit...
Crisu- vip
Sincer nu stiu ce vor sa faca in continuare dar a incurcat rau de tot itele, nu renunt la el din cauza lui Elcin dar sincer chiar numai e nimic de vazut o tot invarte cu un cec si cu un Tranba, nu stiu ce sa spun..Noapte buna.violeta maicariu a scris:Doua-trei minute cu Defne si Omer fac tot atat de bine ca frectia la piciorul de lemn..personaje principale:Neriman si Koray,locul doi:Yasemin si Sinan,locul trei :sadicuta si incornoratul,locul patru:Gallo si vrabia malai viseaza(da ce-a tresarir Omer neplacut cand i-a luat scama de pe gat!),locul 5:Turkan si compania,locul 6:Iso si masina lui.....in roluri secundare:Omer,figuratie:Defne..asta e ce-am vazut in seara asta... ne ung ochii cu o imbratisare la sfarsit si SECETA pana saptamana viitoare..
iulianagl- moderator
Atunci chiar am crezut ca bantuie sufletul maicasii prin casa , ca dupa aceea sa vad fluturele si sa-mi dau seama ca ii face o surpriza Fikret care chiar da i s-au aprins calcaile dupa Omer si inca nu stie ca el pe cale sa se casatoreasca cu Defne si mai e o chestie atunci cand ia spus de flori Omer de ce nu i-a spus ca viitoarea lui sotie le-a pus acolo si nu o prietena.Crisu a scris:Pana la urma Fikret cred ca e fata cu pasarea din ep 30, cel putin asa au lasat sa se inteleaga...si se pare ca i s au cam aprins calcaiele dupa Omer.
iulianagl- moderator
Din pacate, asa e, nu mai stim cine e in rol principal si cine in rol secundar...cred ca cel mai bine ar fi sa ia o pauza sa si revina cu totii, sa se odihneasca si poate revin cu forte proaspete in sezonul 2
Crisu- vip
Iar sunt multe virgule si vad ca se tot aduna fara sa le rezolve cineva.Pacat!
iulianagl- moderator
I a zis ca iubita lui s a ocupat de flori...sunt curioasa ce fata o sa faca Fikret cand o afla ca iubita e Defneiulianagl a scris:
Atunci chiar am crezut ca bantuie sufletul maicasii prin casa , ca dupa aceea sa vad fluturele si sa-mi dau seama ca ii face o surpriza Fikret care chiar da i s-au aprins calcaile dupa Omer si inca nu stie ca el pe cale sa se casatoreasca cu Defne si mai e o chestie atunci cand ia spus de flori Omer de ce nu i-a spus ca viitoarea lui sotie le-a pus acolo si nu o prietena.
Crisu- vip
...marul lui Meris
carina- vip
Ai vazut ca Defne si Omer nu mai incep marul te-ai hotarat sa li-l cureti tu sau ai trimis-o pe Gallo cu bicicleta sa-l inceapa???carina a scris:
...marul lui Meris
violeta maicariu- vip
...mare pacat de acest serial ca si a pierdut intensitatea emotiei si frumusetea transmisa publicului cu care a inceput si si a pastrat o 25 de episoade ...parodia ce a continuat dupa lasa loc de discutii si interpretari inutile care in opinia mea desgusta consumatorul...
... un bun proiect dupa parerea mea a fost acesta ... https://www.youtube.com/watch?v=GwmasMr1dLQ au inceput o data ...
... un bun proiect dupa parerea mea a fost acesta ... https://www.youtube.com/watch?v=GwmasMr1dLQ au inceput o data ...
Irina111- membru senior
Data de inscriere : 06/09/2015
Buna dimineata!!!
Admin_dea05- Admin
Multumim ca ne ajuti sa ne incepem dimineata optimisti..o cafeluta cu fundal ElBar e binevenita.. ne trezeste instant..Admin_dea05 a scris:Buna dimineata!!!
violeta maicariu- vip
..nu am vazut filmul dar vad ca nu am pierdut mult dupa cum va citesc !
...pana la urma cine era cel ce cobora scarile ???
Camelia_Monica- vip
Data de inscriere : 08/05/2011
Varsta : 57
Localizare : spania
Omer, Tranba deja era la masa si o presa pe Defne, se pare ca vrea Passionis cu orice pret si acest pret e Defne, bineinteles ajutat de antipatica Sude.Yasemin a pus-o in garda cu Tranba dar si Sude vrea ca sa-i desparta cu orice pret pe Omer si Defne deci trag sforile impreuna.Imi pare rau de Defne ca nu are curajul sa-i spuna lui Omer despre toate poate asa lupta impreuna impotriva celorrlalti.Camelia_Monica a scris:
..nu am vazut filmul dar vad ca nu am pierdut mult dupa cum va citesc !
...pana la urma cine era cel ce cobora scarile ???
iulianagl- moderator
Cine poate sa spuna ce o necajeste pe Defene aci..pare tare afectata in culise.. https://youtu.be/zU0EftP-NsY
Irina111- membru senior
Parca vb ceva de dusmani.. https://youtu.be/LsAJ3SBDMPQ
Irina111- membru senior
Pagina 27 din 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Subiecte similare
» 11. Kiralik Ask - comentarii
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii