4. Kiralik Ask - comentarii
+7
Admin_dea05
Crisu
Iuliana Maties
carina
Irina111
violeta maicariu
Nicky
11 participanți
Pagina 8 din 40
Pagina 8 din 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Re: 4. Kiralik Ask - comentarii
...mai dragalaselor, ...si totusi unde "aterizeaza" ametita de Defne?...pare a fi o casa, dar casa cui?
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Nu stiu a cui e casa, vad ca are si piscina...n am putut observa prea multe detalii din cauza lorcarina a scris:...mai dragalaselor, ...si totusi unde "aterizeaza" ametita de Defne?...pare a fi o casa, dar casa cui?
Cert e ca trebuie facuta curatenie dupa
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
A postat cineva pe pagina lor poza asta...cica dupa vizionarea fragmentului...am sculat tot blocul de ras
Crisu- vip
....alta "dandana"...
carina- vip
...Crisu, ai idee care este ID-ul de pe Twitter? ...a postat ieri o fata aici diverse scene in genul Elbar Humor...aseara am intrat si acum nu mai stiu unde naibii sa intru...
carina- vip
Daa,cred ca se intreaba cum a ajuns acolo cu ea dupa doar 2l de tuica de prune..Crisu a scris:
Si asta pare oripilat
violeta maicariu- vip
Data de inscriere : 02/02/2015
Da,intr-adevar,e perfecta sa speram ca va ramane asa...Crisu a scris:Mai degraba asta i reactia
violeta maicariu- vip
ID ul cui? Eu nu prea intru pe twitter, n am cont.carina a scris:...Crisu, ai idee care este ID-ul de pe Twitter? ...a postat ieri o fata aici diverse scene in genul Elbar Humor...aseara am intrat si acum nu mai stiu unde naibii sa intru...
Crisu- vip
Data viitoare sa incerce tuica de merevioleta maicariu a scris:
Daa,cred ca se intreaba cum a ajuns acolo cu ea dupa doar 2l de tuica de prune..
Crisu- vip
Crisu a scris:
ID ul cui? Eu nu prea intru pe twitter, n am cont.
...nici eu nu stiu...a pus ieri o fata niste mesaje a unor fani si cu niste inregistrari....o sa caut eu in urma sa vad daca dau de ele...multumesc!!1
carina- vip
Wow! Nu-mi vine să cred ce promo ne-au dat!...Super! Șahane!
Îmi place, mă bucur, dar nu mă așteptam ca vuslat-ul să se întâmple acum.
Numai să nu fie cenzurați și amendați de CNA-ul lor pentru scenele astea, cum a fost în ep.17 cu visul lui Omer.
Sper să nu fie iar vreun vis și doar să ne amăgească.
Îmi place, mă bucur, dar nu mă așteptam ca vuslat-ul să se întâmple acum.
Numai să nu fie cenzurați și amendați de CNA-ul lor pentru scenele astea, cum a fost în ep.17 cu visul lui Omer.
Sper să nu fie iar vreun vis și doar să ne amăgească.
Nicky- vip
Data de inscriere : 29/08/2010
Admin_dea05 a scris:
Frumoase poze! Dacă aș locui în Turcia mi-aș lua revista.
Interesant costum, culoarea mai ales. Îi stă bine.
Mi-am adus aminte de episodul în care au sărbătorit ziua de naștere a lui Koray.
Koray a vrut inițial ca toată lumea să se îmbrace în roșu.
Omer: EU în ROȘU nu mă îmbrac!
Nicky- vip
Irina111 a scris:https://instagram.com/p/BDihPFMHWDv/
Ce drăguț! Au interpretat genericul serialului.
Nicky- vip
https://youtu.be/eYH2xWUbdvo
Johnny a tradus și versurile cântecului. ”E ca și cum soarele ar răsări deasupra capului tău...mă orbește, iubite...pot să râd? Iubesc ochii tăi...Raiul e pe buzele tale, mor sărutându-te...”
Model - Mey
Johnny a tradus și versurile cântecului. ”E ca și cum soarele ar răsări deasupra capului tău...mă orbește, iubite...pot să râd? Iubesc ochii tăi...Raiul e pe buzele tale, mor sărutându-te...”
Model - Mey
Ultima editare efectuata de catre Nicky in Mier 30 Mar 2016, 9:27 am, editata de 1 ori
Nicky- vip
Parca vis nu prea imi vine a crede sa fie, mai degraba sa nu fie vreo pacaleala de 1 aprilie ca pica vineri si sa difuzeze un ep care sa nu aiba nicio treaba cu fragmentul :)))
Crisu- vip
Crisu a scris:Parca vis nu prea imi vine a crede sa fie, mai degraba sa nu fie vreo pacaleala de 1 aprilie ca pica vineri si sa difuzeze un ep care sa nu aiba nicio treaba cu fragmentul :)))
Exact. Mi-a trecut prin minte și că se va întâmpla pe 1 aprilie.
Sper ca scenele astea să nu fie spre finalul episodului, așa preț de doar câteva minute și să ne lase în suspans până săptămâna viitoare.
Și totuși cât de tare îl îmbrățișează și cât de apăsat îl sărută...de parcă ar fi pentru ultima dată...schimbare majoră față de cum se comportă de obicei cu el.
Nu-i părerea mea, vă spun și vouă ce am citit pe net, unii cred că poate fi un fel de cadou de despărțire din partea ei pentru el.
Nicky- vip
Fie si cadou..numai sa se iubeasca amandoi..ca parca prea mare e chimia intre ei sa nu se intample ..urma o alege ..vb vine ..adica daca afla cum a fost sa intre D in viata lui cel putin sa si aduca aminte de aceste momente de iubire si s o ierte..cotoroantele de N si S sa plateasca pe urma ..sa le iasa pe nas castelul..
Irina111- membru senior
Data de inscriere : 06/09/2015
Omer,baiat prevazator,a facut praf orice recipient aflat prin casa sau pe masa..ca si de la zahar putea s-o ia glicemia pe Defne,doamne fereste,intra intr-o stare de agitatie si iar,, se strica toata maioneza"..asa a ramas gazda fara dulceata..iar noi super indulciti..Crisu a scris:
Nu stiu a cui e casa, vad ca are si piscina...n am putut observa prea multe detalii din cauza lor
Cert e ca trebuie facuta curatenie dupa
violeta maicariu- vip
Si baietii cateodata...un Omer cu ochii plansi...
violeta maicariu- vip
Mă doare sufletul când îi văd plângând...
Nicky- vip
Buna, eu cred ca Defne ajunge in casa aia prin Ismail.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
iulianagl a scris:Buna, eu cred ca Defne ajunge in casa aia prin Ismail.
Bună! Posibil. Ea de unde să știe de o astfel de casă , poate momentan e părăsită , proprietarii fiind plecați.
Fiind încolțită din toate părțile, poate ea intră în panică, în agitație, vrea să plece departe, nu știe unde să se ascundă pentru o perioadă, ca să-și pună gândurile și sentimentele în ordine. Acasă, sub ochii bunicii, sau ai lui Nihal, în niciun caz. Poate Ismail o vede în situația asta și îi vine ideea de a o duce la casa asta. Între timp Omer o va căuta îngrijorat și Iso îi va da adresa unde o va găsi.
Nicky- vip
Apropo de comentarii pe la turci, inafara de presupuneri si alte dezbateri sunt o groaza de genul: mi a stat inima, n am putut sa ma uit, mai e un secol pana vineri, Dumnezeule, vin la tine (Allah'im sana geliyorum - vorba tipei din ep 5 de la piscina)...
Mai mult ca sigur va fi spre final scena, asta ca sa mentina suspansul si sa le creasca ratingul, sper doar sa nu fie mai multe detalii in fragment decat in episod.
Am observat si imbratisarile si sarutul patimas, probabil se pregateste sa i spuna adevarul si, stiind ce se va intampla dupa, profita de ultimele clipe.
Mai mult ca sigur va fi spre final scena, asta ca sa mentina suspansul si sa le creasca ratingul, sper doar sa nu fie mai multe detalii in fragment decat in episod.
Am observat si imbratisarile si sarutul patimas, probabil se pregateste sa i spuna adevarul si, stiind ce se va intampla dupa, profita de ultimele clipe.
Crisu- vip
Pagina 8 din 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Subiecte similare
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii
» 9. Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii