8. Kiralik Ask - comentarii
+5
Nicky
Crisu
Iuliana Maties
Irina111
violeta maicariu
9 participanți
Pagina 35 din 40
Pagina 35 din 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Re: 8. Kiralik Ask - comentarii
Eu cred ca-l învârte pe degete asa cum vrea ea. Păcat de el.Irina111 a scris:Ia uitati ce seamana ei amandoi in aceata poza..cat de smerita si intelegatoare arata ea. https://instagram.com/p/BGIdMW1hp48/
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris:
Eu cred ca-l învârte pe degete asa cum vrea ea. Păcat de el.
...aici, amandoi sunt piliti bine...
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Buna dimineata!
Ce pacat ca incep sa cred ca si lui ii place...
Pana la urma, nunta asta cred ca aseara a fost.
Sa ne asteptam sa apara si interviul, sa vedem ce au mai declarat.
Astept acum mutarea celeilalte parti, nu stiu de ce am impresia ca zilele astea o sa i vedem pe E si Y prinsi pe undeva...
Astept acum mutarea celeilalte parti, nu stiu de ce am impresia ca zilele astea o sa i vedem pe E si Y prinsi pe undeva...
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
Crisu a scris:Buna dimineata!
...nu stiu daca cei doi vor aparea, dar pur si simplu prin gestul lor/amploarea pozelor nu au dorit decat sa dezlatuie "iadul", sa demonstreze fanilor ca ei au fost corecti cand si-au declarat relatia, sunt f fericiti si nu au decat sa-i accepte...nu vor sa accepte relatia, este strict problema lor...
carina- vip
...bonya s-a dezlantuit...astept sa vad si cad o urca pe masa...
carina- vip
...mai rezistati?....mai vreti?...mai avem((((((
carina- vip
...oricat de mult am astepta "replica" celuilalt cuplu, eu n-o vad pe Elcin sa faca astfel de gesturi in public...
...si totusi nu cred ca sunt ei , acolo unde danseaza si se pupa...sau or fi de la un alt eveniment?
...si totusi nu cred ca sunt ei , acolo unde danseaza si se pupa...sau or fi de la un alt eveniment?
Ultima editare efectuata de catre carina in Joi 02 Iun 2016, 10:02 am, editata de 2 ori
carina- vip
Sa fie fericiti...carina a scris:
...nu stiu daca cei doi vor aparea, dar pur si simplu prin gestul lor/amploarea pozelor nu au dorit decat sa dezlatuie "iadul", sa demonstreze fanilor ca ei au fost corecti cand si-au declarat relatia, sunt f fericiti si nu au decat sa-i accepte...nu vor sa accepte relatia, este strict problema lor...
Sa vedem ce s o mai intampla pe perioada vacantei, multi asteapta despartirea, dar poate fac vreo surpriza si o sa auzim de nunta, eventual dubla :))))
Crisu- vip
Cine sunt cei din poza? Nu i recunosc...carina a scris:...mai rezistati?....mai vreti?...mai avem((((((
Crisu- vip
Neata! Nu mai pot iesi la un concert linistita ca astia apar cu poze sa-ti stea in gat evenimentul:))) Ce moda e asta cu nunta in timpul saptamanii? Plus promo, plus Gupse cu priviri de matza blanda....
lombicutz- vip
Data de inscriere : 19/04/2010
Localizare : Cluj-Napoca
Crisu a scris:
Cine sunt cei din poza? Nu i recunosc...
Nu e Basris, e Burak Oz..cu Mandra lui. Fahrye...
lombicutz- vip
Crisu a scris:
Sa fie fericiti...
Sa vedem ce s o mai intampla pe perioada vacantei, multi asteapta despartirea, dar poate fac vreo surpriza si o sa auzim de nunta, eventual dubla :))))
...pai si asa pe site-uri se vorbeste ca cica sunt logoditi...a aparut acum cateva zile o poza cu Baris si un pusti gen mulatru, poza facuta in casa lui Omer...almiteri poza fff clara, dar in schimb mana lui Baris era usor in ceata...fanii au facut speculatia cum ca ar fi avut inel...poate si faptul cu incertitudinea sezon 2 i-a determinat sa fie usor mai retinuti...vom vedea de ce surprize vom avea parte in continuare...
carina- vip
lombicutz a scris:Neata! Nu mai pot iesi la un concert linistita ca astia apar cu poze sa-ti stea in gat evenimentul:))) Ce moda e asta cu nunta in timpul saptamanii? Plus promo, plus Gupse cu priviri de matza blanda....
...G, era "matoala" bine...este cunoscut faptul ca-i place pileala...a avut si permisul suspendat datorita acestui viciu...
carina- vip
lombicutz a scris:
...nu stiu, astia i-au dat ca fiind Baris si G...dar se trezesc araboaicele si incep analiza cu lupa a fiecarei poze..
carina- vip
Asa, pe ploaie si fara destula cofeina in sistem, dati-mi voie sa spun ca adevarata "dragoste de inchiriat" e la Gupse.
lombicutz- vip
lombicutz a scris:
...vad ca acum a pus cineva pe TT si cica sunt Burak cu Fahrye..nu sunt ai nostri...
Ultima editare efectuata de catre carina in Joi 02 Iun 2016, 10:16 am, editata de 1 ori
carina- vip
Burak si iubita sunt in pozele alea...e sigurcarina a scris:
...nu stiu, astia i-au dat ca fiind Baris si G...dar se trezesc araboaicele si incep analiza cu lupa a fiecarei poze..
Crisu- vip
lombicutz a scris:Asa, pe ploaie si fara destula cofeina in sistem, dati-mi voie sa spun ca adevarata "dragoste de inchiriat" e la Gupse.
...poate credeti ca sunt dusa cu sorcova, ....imi mentit parerea ca ultimile ep din KA, l-au determinat pe Baris s-o incurce pe G...dupa filmarile "strong" si incarcatura emotionala, cred ca o vedea pe G miss(((
carina- vip
Aproape toata lumea e de aceeasi parere, dar nu vezi ce insista cu fericirea lui/lor, e replica nelipsita, m a innebunit...:))lombicutz a scris:Asa, pe ploaie si fara destula cofeina in sistem, dati-mi voie sa spun ca adevarata "dragoste de inchiriat" e la Gupse.
Crisu- vip
:))) Saracul baiat....carina a scris:
...poate credeti ca sunt dusa cu sorcova, ....imi mentit parerea ca ultimile ep din KA, l-au determinat pe Baris s-o incurce pe G...dupa filmarile "strong" si incarcatura emotionala, cred ca o vedea pe G miss(((
lombicutz- vip
Zici ca se incarca la filmari si se descarca cu Gcarina a scris:
Mie, faptul ca s a apucat si el de scris scenarii, mi a dat de gandit...
Crisu- vip
Da, și mie mi s-a părut că și-a scurtat puțin părul, în față mai ales.Crisu a scris:S a tuns
Bună dimineața!
Ultima editare efectuata de catre Nicky in Joi 02 Iun 2016, 10:29 am, editata de 1 ori
Nicky- vip
Data de inscriere : 29/08/2010
Crisu a scris:
Aproape toata lumea e de aceeasi parere, dar nu vezi ce insista cu fericirea lui/lor, e replica nelipsita, m a innebunit...:))
Pai daca ma tin de ce am zis ieri, trebuie sa am rabdare. Sa vina vacanta de vara.Va fi departe de Elcin.O sa inceapa filmarile la Seria doi suparat si furios si in film si in realitate. Si apoi va accepta, va zice, vai fetelor, ce dreptate ati avut:)))))
lombicutz- vip
Neata!Nicky a scris:
Da, și mie mi s-a părut că și-a scurtat puțin părul, în față mai ales.
Bună dimineața!
In fata se vede destul de bine, parca si din lungime si a taiat putin, cred ca era stresat cu atata incretit.
Crisu- vip
Pagina 35 din 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Subiecte similare
» 9. Kiralik Ask - comentarii
» 3. Kiralik Ask - comentarii
» 10. Kiralik Ask - comentarii
» 4. Kiralik Ask - comentarii
» 5. Kiralik Ask - comentarii
» 3. Kiralik Ask - comentarii
» 10. Kiralik Ask - comentarii
» 4. Kiralik Ask - comentarii