9. Kiralik Ask - comentarii
+7
Nicky
violeta maicariu
Crisu
Iuliana Maties
lombicutz
Irina111
iulianagl
11 participanți
Pagina 16 din 40
Pagina 16 din 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Re: 9. Kiralik Ask - comentarii
Toate momentele care ar fi trebuit sa fie frumoase le a nenorocit Meric cu ideile ei si cica ea e de partea lui Defne...
Bine macar ca nu a oficializat bunicul logodna, cred ca asta ii lipsea lui Omer.
Bine macar ca nu a oficializat bunicul logodna, cred ca asta ii lipsea lui Omer.
Crisu- vip
Data de inscriere : 23/01/2016
...nu-mi trece, scenarista asta-i masochista...cum a dus-o capul ca cel mai importat moment sa-l distruga in halul acesta...Omer nu se mai intalnise cu bunica-su de 11-12 ani, cum i-a fatat mintea s-o cera Hulus pe Defne?...asta este sadism...la naiba, cu scenariul ei cu tot!!!!
carina- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Si totusi Omer pare destul de entuziasmat si nu cred ca doar din cauza nuntii lui Sinan...carina a scris:...un ep cu un inceput urat...m-a luat deja durerea de cap...pana la urma este nunta lui Sinan...cu cine?, nu se stie...
Crisu- vip
Exact, a fost cel mai prost moment cu putinta in care putea sa i aduca fata in fata pe Omer si mos Hulusi...cu ideile ei cu totcarina a scris:...nu-mi trece, scenarista asta-i masochista...cum a dus-o capul ca cel mai importat moment sa-l distruga in halul acesta...Omer nu se mai intalnise cu bunica-su de 11-12 ani, cum i-a fatat mintea s-o cera Hulus pe Defne?...asta este sadism...la naiba, cu scenariul ei cu tot!!!!
Crisu- vip
Deci Sinan este cel care se insoara dar nu s-a zis ca Omer afla de secret in ziua nuntii...sa vedem atunci cand se va insuraCrisu a scris:Si totusi Omer pare destul de entuziasmat si nu cred ca doar din cauza nuntii lui Sinan...carina a scris:...un ep cu un inceput urat...m-a luat deja durerea de cap...pana la urma este nunta lui Sinan...cu cine?, nu se stie...
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Eu merg pe varianta nunta dubla...
A trecut o ora si ceva din ep si n am inteles nimic in afara de vâr vâr ul lui Koray, bâr bâr ul lui Neriman si taka taka a lui Derya...cu lalaiala asta strica, mai bine terminau sezonul la ep 50...
Deci marea marturisire aflata de Sinan e ca Iso inca are sentimente pt Yasemin...woow...
Necmi ii cere socoteala lui Neriman ca s a implicat si i a suparat nepotul, cred ca are probleme de memorie, oare nu el cu Neriman au decis s o foloseasca pe Defne pentru impacarea lui Omer cu bunicul?!
Mi a placut ca Yasemin a pus o la punct pe Derya sa mai lase barfa si sa se preocupe de propria viata.
A trecut o ora si ceva din ep si n am inteles nimic in afara de vâr vâr ul lui Koray, bâr bâr ul lui Neriman si taka taka a lui Derya...cu lalaiala asta strica, mai bine terminau sezonul la ep 50...
Deci marea marturisire aflata de Sinan e ca Iso inca are sentimente pt Yasemin...woow...
Necmi ii cere socoteala lui Neriman ca s a implicat si i a suparat nepotul, cred ca are probleme de memorie, oare nu el cu Neriman au decis s o foloseasca pe Defne pentru impacarea lui Omer cu bunicul?!
Mi a placut ca Yasemin a pus o la punct pe Derya sa mai lase barfa si sa se preocupe de propria viata.
Crisu- vip
O nunta dubla nu mi-ar placeaCrisu a scris:Eu merg pe varianta nunta dubla...
.
Admin_dea05- Admin
Ce naiba a zis Omer ? Ea de ce nu si-a lasat si inelul si a lasat doar verigheta?
Admin_dea05- Admin
Ne-a rezolvat cu nunta, astia se despart la dubluAdmin_dea05 a scris:O nunta dubla nu mi-ar placeaCrisu a scris:Eu merg pe varianta nunta dubla...
.
Admin_dea05- Admin
A zis ca nu e sigur - cred ca la casatorie s a referit, si sa stea pentru o perioada departe unul de celalalt.Admin_dea05 a scris:Ce naiba a zis Omer ? Ea de ce nu si-a lasat si inelul si a lasat doar verigheta?
N am inteles nici eu de ce Defne nu a lasat si inelul...
Crisu- vip
Mda...daca situatia dintre Omer si Defne o inteleg, ce s a intamplat intre Sinan si Yasemin mi se pare cel putin stupid...Admin_dea05 a scris:
Ne-a rezolvat cu nunta, astia se despart la dublu
Crisu- vip
Melodia de la sfarsit
Admin_dea05- Admin
Crisu a scris:
Mda...daca situatia dintre Omer si Defne o inteleg, ce s a intamplat intre Sinan si Yasemin mi se pare cel putin stupid...
...cred ca pana la urma Sinan cu Sude se vor casatorii....eram aproare sigura ca Omer isi va scoate verigheta de cand era la "picnic"...a avut o intentie de a o scoate si acolo...nu inteleg de ce Defne nu si-a scos si inelul?
carina- vip
Nu stiu ce sa zic dar parca si Omer asta vrea perfectiune.carina a scris:Crisu a scris:
Mda...daca situatia dintre Omer si Defne o inteleg, ce s a intamplat intre Sinan si Yasemin mi se pare cel putin stupid...
...cred ca pana la urma Sinan cu Sude se vor casatorii....eram aproare sigura ca Omer isi va scoate verigheta de cand era la "picnic"...a avut o intentie de a o scoate si acolo...nu inteleg de ce Defne nu si-a scos si inelul?
Admin_dea05- Admin
Crisu a scris:
....crede-ma te rog, ca eu nu-l inteleg pe Omer...Defne i-a explicat ca a fost ideea /a fost fortata lui/de Neriman si el i-a spus ca de fiecare data gaseste o scuza...si chiar mi se pare un motiv de cacao...si pana la urma urmei, nu familia Defnei l-a invitat pe Hulus...el ce-ar fi facut daca ar fi venit la usa lui, mama sau tatal lui Defne, i-ar fi dat afara?
Ultima editare efectuata de catre carina in Vin 10 Iun 2016, 11:59 pm, editata de 2 ori
carina- vip
Defne told Omar about his grand pa, that Nariman made her do that, Omar said: you always put the blame on others and it is not your fault, but do you ever think about Omar he might get upset..
Admin_dea05- Admin
O familie are si urcusuri si coborasuri, asta vrea ca totul sa fie perfect ..cum se iveste o problema gata isi ia jucariile si pleacacarina a scris:Crisu a scris:
....crede-ma te rog, ca eu nu-l inteleg pe Omer...Defne i-a explicat ca a fost ideea /a fost fortata lui/de Neriman si el i-a spus ca de ficare data gaseste o scuza...si chiar mi se pare un motiv de cacao...si pana la urma urmei nu familia Defnei l-a invitat pe Hulus...el ce-ar fi facut daca ar fi venit la usa lui mama sau tatal lui Defne, i-ar fi dat afara?
Admin_dea05- Admin
Ce prostie! Nici in asa situatie Defne nu e in stare sa se adune. Inelul nu l-a lasat pentru ca e temporara despartirea.Eu am asta am inteles.
Dintre toate episoadele proaste, macar asta avut un sens...Dar ma dispera astia,nu stiu ce planuri au dar pe mine m-au innebunit. Neriman m-a facut sa-mi trantesc castile de pamant. Ce faza gretoasa!
Dintre toate episoadele proaste, macar asta avut un sens...Dar ma dispera astia,nu stiu ce planuri au dar pe mine m-au innebunit. Neriman m-a facut sa-mi trantesc castile de pamant. Ce faza gretoasa!
lombicutz- vip
Data de inscriere : 19/04/2010
Localizare : Cluj-Napoca
Admin_dea05 a scris:
O familie are si urcusuri si coborasuri, asta vrea ca totul sa fie perfect ..cum se iveste o problema gata isi ia jucariile si pleaca
...eu daca as fi fost in locul lui Defne, i-as fi pus si inelul pe masa si mi-as fi facut bagajele si as fi plecat....
carina- vip
Eu nu pot sa inteleg ce naiba are scenarista asta in cap, ii desparte pe toti cu 2 ep inainte de finalul sezonului, ultimul episod va fi cu nunta/nuntile, asta inseamna ca ep viitor trebuie sa i impace, Omer trebuie sa afle adevarul, sigur o sa ne lase in maximul dramei pe perioada vacantei...mai bine terminau sezonul cu ep 50 si gata, decat atata invarteala in jurul cozii...
Crisu- vip
Si apropos, despartirea dintre Sinan si Yasemin are sens daca unul dintre ei nu va aparea in S2. Pariez pe Yasemin.
lombicutz- vip
Data de inscriere : 19/04/2010
Localizare : Cluj-Napoca
Cred ca vor sa duca serialul in asa fel incat sezonul 2 Omer va fi cel care va alerga dupa Defne .carina a scris:Admin_dea05 a scris:
O familie are si urcusuri si coborasuri, asta vrea ca totul sa fie perfect ..cum se iveste o problema gata isi ia jucariile si pleaca
...eu daca as fi fost in locul lui Defne, i-as fi pus si inelul pe masa si mi-as fi facut bagajele si as fi plecat....
Admin_dea05- Admin
Omer se astepta ca macar Defne sa l anunte de situatia cu bunicul, ok, n a putut s o refuze pe Neriman, dar astepta de la ea sa nu l puna in fata faptului implinit, mai ales intr o asa zi.
Crisu- vip
Chiar vrei sa dormi linistita fara un pic de nervi la serialul acesta nu sti la ce sa te astepti....Crisu a scris:Eu nu pot sa inteleg ce naiba are scenarista asta in cap, ii desparte pe toti cu 2 ep inainte de finalul sezonului, ultimul episod va fi cu nunta/nuntile, asta inseamna ca ep viitor trebuie sa i impace, Omer trebuie sa afle adevarul, sigur o sa ne lase in maximul dramei pe perioada vacantei...mai bine terminau sezonul cu ep 50 si gata, decat atata invarteala in jurul cozii...
Admin_dea05- Admin
Pagina 16 din 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Subiecte similare
» 1.Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii
» 3. Kiralik Ask - comentarii
» 7. Kiralik Ask - comentarii
» 2. Kiralik Ask - comentarii
» 8. Kiralik Ask - comentarii