20. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors
5 participanți
Pagina 5 din 7
Pagina 5 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: 20. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors
ee , hai , mai , denisa ...ca esti tu prea pretentioasa . daca era sa apara murat acu ceva ani asa ...cum apare acu ...cred ca erai in al noualea cer ...si chiar mai sus . spune tu ca nu-i asa ? cred ca s-a dus vraja marii pe stramtoare . cand ai vrut tu nu s-a putut ...si cand se poate nu te mai atrage vraja . cred . nu ? oricum ...mai bine mai tarziu decat niciodata . si-au dat si ei seama ca parca asa trebuie sa fie treaba /situatia ... eu mai stiu . si-or fi zis si ei ; hai , mai , turcule , ca parca nu ne papa nimeni daca facem si putina plimbare prin lumina blitzurilor ... ''
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
da de apărea atât de des și să fi fost atât de deschis vizzavi de presă , de fani eram leșinată , alergam după o poză de mă usturau ochii pe pag sau îmi umpleam căsuța de e mail
hahahahahaDENISA a scris:da de apărea atât de des și să fi fost atât de deschis vizzavi de presă , de fani eram leșinată , alergam după o poză de mă usturau ochii pe pag sau îmi umpleam căsuța de e mail
aparea cate o poza la evenimente speciale ? eee .... de unde stii tu ca toata aceasta ''situatie misterioasa'' nu este exact ceea ve te-a tinut langa el atata timp ???? ai ? ai ??
victorelalove- moderator
Bună fetele !!! Bună Vic !!!
Sincer Vic nu știu ce m-a atras la ei ... poate că era ceva diferit de poveștile siropoase din clasicele telenovele ,
unii turcaleți mi-au stârnit interesul cu privirea lor , foarte grăitoare , tăcerea lor ilustra foarte multe trăiri sufletești,
trăiri ce nu le exteriorizau prin cuvinte , majoritatea dintre ei foarte carismatici , frumușei, la prima vedere chiar
timizi, poate m-a intriga și finalizarea poveștilor de iubire , la final majoritatea în loc de clasica frază ” și au trăit
fericiți până la adânci bătrâneți ” aici se termina cu moartea unuia dintre personajele principale , totul era o jale ,
când evoluau într-o relație brusc îi îmbolnăveau de ceva crunt , ori murea careva , la ei totul era ” lapte și pelin ”
PROBABIL LA EI NU EXISTĂ MIERE... pelinul și bocetele sunt la putere ..... nu mai spun că trebuia să ajungă la
ultimul episod al serialului să văd un pupic și acela pe nas sau în cel mai fericit caz pe obraz ..
fetele
Vic bine ai revenit ...iaca mai ne intalnim dupa un an de zile ...ca la turci
Ne pregatim de sarbatori!
Vic bine ai revenit ...iaca mai ne intalnim dupa un an de zile ...ca la turci
Ne pregatim de sarbatori!
Camelia_Monica- vip
Data de inscriere : 08/05/2011
Varsta : 57
Localizare : spania
daaaaaaaa , monica :D EXACT CA LA TURCI ...OBOSISEM SI EU . TREBUIA VACANTA MULTA . nu-i asa ?
era o problema ...nu mai mai lasa forumul sa intru . de fapt calculatorul cum ca nu este sigura treaba . poate se saturase si el de turci . tu ce mai faci ? tot cu turcii ? tot cu turcii ? denisa s-a descarcat de suferinte ...mi-a spus tot . spune-mi si tu . hai , spune-ne , descarca-te ...suntem aci pentru tine . cine muri la final ? el sau ea ? sau ei ??? ai ?
LA MULTI ANI !!!!!!!!!!
era o problema ...nu mai mai lasa forumul sa intru . de fapt calculatorul cum ca nu este sigura treaba . poate se saturase si el de turci . tu ce mai faci ? tot cu turcii ? tot cu turcii ? denisa s-a descarcat de suferinte ...mi-a spus tot . spune-mi si tu . hai , spune-ne , descarca-te ...suntem aci pentru tine . cine muri la final ? el sau ea ? sau ei ??? ai ?
LA MULTI ANI !!!!!!!!!!
victorelalove- moderator
..nu Vic mai putin cu turcii ...sunt in criza de timp
...si pe mine ma avertizeaza antivirusul de cate ori intru ,pe pag principala cred ca este o poza virusata
Camelia_Monica- vip
Data de inscriere : 08/05/2011
Varsta : 57
Localizare : spania
Camelia_Monica a scris:
..nu Vic mai putin cu turcii ...sunt in criza de timp
...si pe mine ma avertizeaza antivirusul de cate ori intru ,pe pag principala cred ca este o poza virusata
o poza cu vreun turc ...clar .
hai , mai .... nu mai ai tu timp de ei ?
offff , ce dor imi este de perioada SILA ...atunci parca am renascut iar ...si cat am vorbit , vorbit si scris si scris ... era superb si cum s-au dus anii .
poate la un moment dat ...poate . hm ? oricum ...
am fost cu juniorul la filmul asta . mai , sa ma ia plansul pe acolo ....
victorelalove- moderator
Bună seara fetele !!!!
văz că e invazie de drame turcești la kannal D ro , acasă Tv. happy etc
toată lumea e în extaz , Kanal D începe seriale fără număr și apoi cică
le întrerup brusc ( chipurile le dau pe sezoane cu pauze lungi de difuzare
intre sezoane de uită lumea acțiunea ) am văzut și eu câteva secvențe din
Mireasă din Istanbul dar nu m-a prins , la mine numai au priză
turcaleții ... o fi ștecherul stricat ... o fi greșită percepția mea vizavi de ” amorul lor lacrimogen ” .
văz că e invazie de drame turcești la kannal D ro , acasă Tv. happy etc
toată lumea e în extaz , Kanal D începe seriale fără număr și apoi cică
le întrerup brusc ( chipurile le dau pe sezoane cu pauze lungi de difuzare
intre sezoane de uită lumea acțiunea ) am văzut și eu câteva secvențe din
Mireasă din Istanbul dar nu m-a prins , la mine numai au priză
turcaleții ... o fi ștecherul stricat ... o fi greșită percepția mea vizavi de ” amorul lor lacrimogen ” .
se strica , deniso . se strica de tot ... asta este . repari ceva ? sau este pierdut pe vecie ? lasa , ca poate apare enginel cu o mega productie de ne reinvie stecheru' ...sau ce-o mai fi de resuscitat cu tarie . trebuie sa fie ceva strong la un moment dat ...ceva sa ne ratuteasca grav de cap si sa uitam de somn . hm , sau s-o intoarce Mehmetu' dupa atata amar de vreme tot intr-o ceva de iubire a la turci ... cum altfel ...dar tot de prins rau . ufff , ca dor imi este de zilele alea ...sau noptile . cand se violau ei ...sau ce-si mai faceau . de stateam pana dimineata sa despicam firul in 100 ...si tot ne iesea cu virgula turceasca . off si cat mai scriam ...scriam de nervi , normal . ca altfel nu se putea ...dar eram prinse rau . rau . rau . analizam noi tot ... cum stateau ei cu tot familionul pe langa ei , de ne lua disperarea ca pupatul ala ...nu este chiar ca-n trailer ...si cand era mai altfel ...puneau ei norisori in cadru , mai cadea cate un cuier ...si tot nu era ca-n vise . dar era ...si noi tot analizam si analizam ... fisierele trecutului stau martore pe acilisa .
victorelalove- moderator
Bună fetele !!!!
Vic să știi că uneori duc dorul tumultului acelor zile când urmăream câte un serial, toată ziua în fiecare clipă liberă
alergam după câte ceva pe net amu e liniște și pace , e puțin tristuț când în jurul meu se comentează seriale iar eu
habar nu am .
Vic să știi că uneori duc dorul tumultului acelor zile când urmăream câte un serial, toată ziua în fiecare clipă liberă
alergam după câte ceva pe net amu e liniște și pace , e puțin tristuț când în jurul meu se comentează seriale iar eu
habar nu am .
eee , hai mai , deni .... nici chiar asa , desi poate este chiar asa . offff si chiar ca alergam , mai ales cand era cate o impuscatura si nu stiam ce se va intampla ...ca astia mor , mor .... nu se joaca . adica ai sanse juma -juma ...ori traiesc fericiti pana la adanci batraneti cu familionul pe cap ...ori adio si te-am iubit tot cu familionul pe langa ei . lasa , lasa ...ca poate la un moment dat se va reaprinde valvataie napastioasa si ia iar foc inima corazon salvaje . va fi bine . pana atunci eu ma bucur ca am iar ocazia sa vorbesc cu voi . Sila a fost ultima traire apasionamente . GUZEL ...chiar ca asa ...
in rest : axxa , lica , lumile alelalte ce mai fac ? mai stiti ceva ?
in rest : axxa , lica , lumile alelalte ce mai fac ? mai stiti ceva ?
victorelalove- moderator
Bună seara !!!
eu nu știu nimic de fete
eu nu știu nimic de fete
VIC sincer nu știu cam cum ar trebui să arate personajele principale ale unui serial ptr a mă
zăpăci iară de cap .....
da , trebuie mai intai sa le vezi !!!!!!!!!!!!!!
apoi sa vezi daca poti sa suferi dupa ele .
hei , ati fost cuminti ???
apoi sa vezi daca poti sa suferi dupa ele .
hei , ati fost cuminti ???
victorelalove- moderator
Bună seara !!!
Daaaa..... am fost cuminte .... Moșul cred că a pierdut nuielușele până să ajungă la mine ....
Astă seară se anunță mare premieră.... „Steaua Sufletului”
Fikret Karakaya, unul dintre cei mai bogati si influenti oameni din regiunea Cappadocia, vrea sa se casatoreasca cu tanara
si frumoasa Zühre. Tatal fetei isi aduce fata la conacul de la Niğde pentru nunta. Zühre provine dintr-o familie foarte
saraca stie ca tatal ei o „vinde” pentru o bucata de pamant, pentru a-si putea intretine familia, insa tanara nu accepta,
sub nicio forma o astfel de casatorie. Odata cu ajungerea ei la conac, Zühre incepe lupta pentru eliberare si ...
supravietuire. Intamplarea face ca in imprejurimile conacului tanara sa-l cunoasca pe Seyit, un tanar chipes
care locuieste in vecinatate, cu familia. Drama prin care trece Zühre ajunge la urechile lui Seyit care, de indata
ce o zareste pe tanara, se indragosteste iremediabil de aceasta.
Clasica poveste .. fata săracă obligată de tată să se căsătorească cu băiatul bogat doar ptr a își scoate familionul
din sărăcie... și ce să vezi că apare Făt frumos de care culmea ea se amorezează .....
Daaaa..... am fost cuminte .... Moșul cred că a pierdut nuielușele până să ajungă la mine ....
Astă seară se anunță mare premieră.... „Steaua Sufletului”
Fikret Karakaya, unul dintre cei mai bogati si influenti oameni din regiunea Cappadocia, vrea sa se casatoreasca cu tanara
si frumoasa Zühre. Tatal fetei isi aduce fata la conacul de la Niğde pentru nunta. Zühre provine dintr-o familie foarte
saraca stie ca tatal ei o „vinde” pentru o bucata de pamant, pentru a-si putea intretine familia, insa tanara nu accepta,
sub nicio forma o astfel de casatorie. Odata cu ajungerea ei la conac, Zühre incepe lupta pentru eliberare si ...
supravietuire. Intamplarea face ca in imprejurimile conacului tanara sa-l cunoasca pe Seyit, un tanar chipes
care locuieste in vecinatate, cu familia. Drama prin care trece Zühre ajunge la urechile lui Seyit care, de indata
ce o zareste pe tanara, se indragosteste iremediabil de aceasta.
Clasica poveste .. fata săracă obligată de tată să se căsătorească cu băiatul bogat doar ptr a își scoate familionul
din sărăcie... și ce să vezi că apare Făt frumos de care culmea ea se amorezează .....
Engin Akyürek çizgi film konusu oldu! Engin Akyürek sevgisi Amerika kıtasına yayıldı!
https://televizyongazetesi.com/engin-akyurek-cizgi-film-konusu-oldu-engin-akyurek-sevgisi-amerika-kitasina-yayildi/176002
care moare in final , deniso ? hahahaha
victorelalove- moderator
Bună fetelor! Ați fost cumințele ? A venit moșul?
Em mă uit la *În numele fericirii* , PRO2 ....are de toate...și râzi și plăngi , treci cu ușurința de la o stare la cealaltă. Cel mai mult îmi place de tata Bayram.
Hülya + Kerim | HUMOR!
Încă nu a fost faza aceasta. Să te trezești din somn și să nu ști cine este lăngă tine
Hayat Şarkısı - Hülya'dan Kerim'e Peruklu Şaka
Hayat Şarkısı 54. Bölüm - Hülya faka basıyor!
Hayat Şarkısı 26. Bölüm - Çok edepsizsin!
Hayat Şarkısı 56. Bölüm - Hülya ile Kerim'in intikam oyunu!
Em mă uit la *În numele fericirii* , PRO2 ....are de toate...și râzi și plăngi , treci cu ușurința de la o stare la cealaltă. Cel mai mult îmi place de tata Bayram.
Hülya + Kerim | HUMOR!
Încă nu a fost faza aceasta. Să te trezești din somn și să nu ști cine este lăngă tine
Hayat Şarkısı - Hülya'dan Kerim'e Peruklu Şaka
Hayat Şarkısı 54. Bölüm - Hülya faka basıyor!
Hayat Şarkısı 26. Bölüm - Çok edepsizsin!
Hayat Şarkısı 56. Bölüm - Hülya ile Kerim'in intikam oyunu!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
“In numele fericirii" un nou serial turcesc de success vine din 25 octombrie, de la 19:00, la PRO 2!
https://www.facebook.com/pro2.ro/videos/1456304701073251/
https://www.facebook.com/pro2.ro/videos/1456304701073251/
Admin_dea05- Admin
dea , ne bucuram pentru tine
dar nu vezi ca noua ne-a scazut drastig turcismul ????
buna seara !!!
a fost darnic mosul ?
buna seara !!!
a fost darnic mosul ?
victorelalove- moderator
darnic!!!victorelalove a scris:dea , ne bucuram pentru tine
buna seara !!!
a fost darnic mosul ?
Admin_dea05- Admin
eee , inseama ca am fost buni , dea
wow ... imi era dor de forumul asta .
doamne , ce m-am speriat prima data cand o vazui pe fomeia aia plina de faina sau ce a fi ...am crezut ca-i fantoma .
mai , si mai ... hai ca pana la urma tot ma prinse iar un serial . face ce face sexy kim ...mai ...si-si ia un cate un serial si rol de te lasa masca . incepu acu ...vad ca deja romanii il tradusera . deci primele 2 episoade ... hai ca primul fuse asa , zic ... hai sa ma uit . dar al doilea episod . are un rol asa de calm . terapie . filmara in slovenia ...peisaje de peisaje si o muzica si neste castele .
as vrea sa vad asa ceva la turci . si ei singuri ...nu cu neam si fratii neamului pe cap , nu cu matusi mucadese , nu tu parinti disperati ca pe cine iubeste asta micu' ... singuri , fratilor . toata ziua si ziua urmatoare . cam cum statu' aga cu sila cand fuse ziua ei . dar rara clipa in 3000 de episode . in rest cu tot clanul peste ei . tineti minte aia nu faceau nimic fara consimatamantul agai . cred ca si izmane isi cumparau cand le spunea aga .
wow ... imi era dor de forumul asta .
doamne , ce m-am speriat prima data cand o vazui pe fomeia aia plina de faina sau ce a fi ...am crezut ca-i fantoma .
mai , si mai ... hai ca pana la urma tot ma prinse iar un serial . face ce face sexy kim ...mai ...si-si ia un cate un serial si rol de te lasa masca . incepu acu ...vad ca deja romanii il tradusera . deci primele 2 episoade ... hai ca primul fuse asa , zic ... hai sa ma uit . dar al doilea episod . are un rol asa de calm . terapie . filmara in slovenia ...peisaje de peisaje si o muzica si neste castele .
as vrea sa vad asa ceva la turci . si ei singuri ...nu cu neam si fratii neamului pe cap , nu cu matusi mucadese , nu tu parinti disperati ca pe cine iubeste asta micu' ... singuri , fratilor . toata ziua si ziua urmatoare . cam cum statu' aga cu sila cand fuse ziua ei . dar rara clipa in 3000 de episode . in rest cu tot clanul peste ei . tineti minte aia nu faceau nimic fara consimatamantul agai . cred ca si izmane isi cumparau cand le spunea aga .
victorelalove- moderator
Aseară Tuba s-a întălnit cu Engin .
Admin_dea05- Admin
bună fetele !!
Dea pe mine nikkk nu mă mai prinde ... nu mai au turcaleții lipiciul bun
Ce vesel e Enginel .... ce l-o fi entuziasmat atât de tare ???
Închide
[ltr]
[/ltr]
Dea pe mine nikkk nu mă mai prinde ... nu mai au turcaleții lipiciul bun
Ce vesel e Enginel .... ce l-o fi entuziasmat atât de tare ???
Închide
ENGİN AKYÜREK PANTENE ALTIN KELEBEK ÖDÜL TÖRENİ-2017
[/ltr]
Continut sponsorizat
Pagina 5 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Subiecte similare
» 19. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors
» 17. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors
» 18. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors
» 8. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors
» 9. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors
» 17. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors