20. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors
5 participanți
Pagina 7 din 7
Pagina 7 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: 20. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors
Soc la Istanbul! S-a aflat cine e iubitul lui Cansu Dere (cadana Firuze din Suleyman Magnificul)! E frumos, celebru si l-a facut gelos pe Burak Ozcivit cand i-a sarutat nevasta!
Autorii dau ca sigura informatia conform careia Cansu Dere si Engin Akyurek, doi actori de succes, formeaza,
de ceva vreme, un cuplu.
Despre viata amoroasa a lui Engin Akyurek nu se mai stie nimic ce ceva vreme, in timp ce relatia lui Cansu
cu iubitul francez s-a destramat, ea dedicandu-se carierei.
Se pare ca cei doi aleg sa se vada departe de aparatele foto ale jurnalistilor, in Istanbul, acasa la Engin, pe malul asiatic al Bosforului.
Cei doi inca nu au facut nicio declaratie oficiala pe aceasta tema.
Cei doi inca nu au facut nicio declaratie oficiala pe aceasta tema.
Engin Akyurek este actorul care a reusit sa-l infurie pe mult-mai-celebrul Burak Ozcivit
(Burak din "Dragoste infinita") in 2015, din cauza unui sarut mult prea pasional cu iubita acestuia
de atunci (actualmente sotie), actrita Fahriye Evcen, alaturi de care juca in "Olene Kadar" ("Pana la moarte").
Engin Akyurek, alaturi de Fahriye Evcen in "Olene Kadar"
Cei doi actori au avut multe scene de dragoste si se pare ca in acea vreme, Burak Ozcivit era mult mai posesiv decat in prezent, deoarece conform presei din Turcia, acesta i-ar fi interzis iubitei sale sa se sarute pasional cu colegul ei.
Bietul Enginel ( 12 January 1981 37 ani ) cred că nici nu suflă în fața lui Cansu ( October 14, 1980 37 ani) .
Enginel e frumușel foc pe lângă arătarile octogenare cu care se afișa Cansu.
Ce diferență ....................... unul dintre foștii lui Cansu
DENISA a scris: Aoleu Dea cu crime ???? ceva mai cu love ??????
- Spoiler:
și ceva care să se fi terminat filmarea să știu și finalul, să-l văz* repede, să nu mai stau
să rabd câte o săptămână ptr a vedea o privire sau o îmbrățișare .
Vreau să văz o poveste ușoară , fără violențe cu final fericit , fără mortăciuni , cu loveuuuuu .
Am mai aruncat eu câte o privire pe Kanal D , Pro 2 , Antena 1 , Happy Channel sau pe Pro Gold
dar nu m-a prins nimic , lipsește acel ceva care să mă prindă din mers de la o simplă privire.
Monica !!!!!! Vic !!!!!! sper că sunteți bine
Fara violenta e numai Dragoste inchiriata, il gasesti pe net. ..si acum la un an dupa terminarea serialului cei doi actori sunt in topul retelelor de socializare.... Mie actorul mi se pare a fi exact ca Murat Yildirim pe timpul lui Asi . ( adica ma refer la iubita, nu inteleg de ce naiba sta cu ea). Actorii astia au emanat iubire prin toti porii...
Final de episod distribuit doar pe internet. Cica nu au avut voie sa difuzeze aceste imagini 34.415.333 de vizionări
Eu ma uit acum pe PRO2 la Camera 309 de la ora 19 00
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Bună Dea !! Câte ep are serialul pe care mi l-ai recomandat ???
camera 309 , acum pe pro2
În „Camera 309”, Furkan îi dă viaţa lui Onur, un tânăr care provine dintr-o familie înstărită. El este moştenitorul afacerilor de familie împreună cu nepotul său, Erol (Cihan Ercan). Amândoi îşi trăiesc viaţa şi nu se gândesc să-şi întemeieze o familie. Înainte să moară, bunicul lor lasă o scrisoare prin care pune o condiţie: cine se căsătoreste şi are un copil este cel care va prelua afacerea familiei.
Lale (Demet Özdemir) este provine dintr-o familie modestă, ea lucrând la magazinul cu flori al familiei sale. Din coincidenţă, Onur şi Lale se întâlnesc într-un local, petrec împreună, consumă alcool şi se trezesc dimineaţă, în acelaşi pat, într-o cameră cu numărul 309. La trei luni distanţă, Onur se logodeşte cu Pelinsu (Irem Helvacioglu) chiar dacă nu era îndrăgostit de ea.
Între timp, Lale află că este înărcinată. Tânăra se află într-o situaţie dificilă, deoarece, în afară de numele tatălui copilului ei, nu ştie nimic despre acesta. La un moment dat, ea vede o fotografie cu ceremonia de logodnă a lui Onur. Astfel află unde îl poate găsi pe bărbat şi se duce să îi spună că aşteaptă un copil cu el. Bărbatul nu crede însă în sinceritatea ei. Nici Onur nici Lale nu vor să se căsătorească, însă părinţii lor cred contrariul.
Onur asta are un caracter pe care nu l-am mai intalnit , e asa de calm si manierat!!!
În „Camera 309”, Furkan îi dă viaţa lui Onur, un tânăr care provine dintr-o familie înstărită. El este moştenitorul afacerilor de familie împreună cu nepotul său, Erol (Cihan Ercan). Amândoi îşi trăiesc viaţa şi nu se gândesc să-şi întemeieze o familie. Înainte să moară, bunicul lor lasă o scrisoare prin care pune o condiţie: cine se căsătoreste şi are un copil este cel care va prelua afacerea familiei.
Lale (Demet Özdemir) este provine dintr-o familie modestă, ea lucrând la magazinul cu flori al familiei sale. Din coincidenţă, Onur şi Lale se întâlnesc într-un local, petrec împreună, consumă alcool şi se trezesc dimineaţă, în acelaşi pat, într-o cameră cu numărul 309. La trei luni distanţă, Onur se logodeşte cu Pelinsu (Irem Helvacioglu) chiar dacă nu era îndrăgostit de ea.
Între timp, Lale află că este înărcinată. Tânăra se află într-o situaţie dificilă, deoarece, în afară de numele tatălui copilului ei, nu ştie nimic despre acesta. La un moment dat, ea vede o fotografie cu ceremonia de logodnă a lui Onur. Astfel află unde îl poate găsi pe bărbat şi se duce să îi spună că aşteaptă un copil cu el. Bărbatul nu crede însă în sinceritatea ei. Nici Onur nici Lale nu vor să se căsătorească, însă părinţii lor cred contrariul.
Onur asta are un caracter pe care nu l-am mai intalnit , e asa de calm si manierat!!!
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Mier 31 Ian 2018, 7:16 pm, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
69 la turci , astia de pe pro2 l-au facut de peste 100 de episoade la noi.. daca vrei iti trimit linkurile... e comedie romanticaDENISA a scris:Bună Dea !! Câte ep are serialul pe care mi l-ai recomandat ???
]
http://www.pro2.ro/stiri/pretul-dragostei-revine-acasa.html
Admin_dea05- Admin
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2089139784648487&id=2038471383048661
Din nou ne-au dat ăștia un promo așa că până luni să înnebunim pe facebook ..... Ferhat ăsta nu știe ce vrea.
Din nou ne-au dat ăștia un promo așa că până luni să înnebunim pe facebook ..... Ferhat ăsta nu știe ce vrea.
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:69 la turci , astia de pe pro2 l-au facut de peste 100 de episoade la noi.. daca vrei iti trimit linkurile... e comedie romanticaDENISA a scris:Bună Dea !! Câte ep are serialul pe care mi l-ai recomandat ???
]
http://www.pro2.ro/stiri/pretul-dragostei-revine-acasa.html
Si inca ceva. Fata lor din ultimul episod este pe jumatate romanca. Am scris despre ea pe pagina mea dedicata serialului si filmului care l-au facut impreuna. Mama ei chiar mi-a comentat la postare.
https://www.facebook.com/pretuldragostei/photos/a.276665386098346.1073741828.276494579448760/354497034981847/?type=3&theater
In sezonul 2 apare si concurenta!!!! Amandoi sunt ai naibii de frumosi!!!!!
https://www.facebook.com/pretuldragostei/videos/350523668712517/
Regele îşi ascundea mereu emoțiile.
https://www.facebook.com/pretuldragostei/videos/372825626482321/
................
Să nu vină, Faryal ?
Ce-mi pasă mie, dragă!
https://www.facebook.com/pretuldragostei/videos/296518724113012/
.............................
Azi fără nervi, dna Defne!
Nu ne certăm, nu ne enervam.
https://www.facebook.com/pretuldragostei/videos/293957704369114/
,.........................
Aş putea face alte lucruri mai bune pentru sănătate ...
https://www.facebook.com/pretuldragostei/videos/324367307994820/
..............
Prima intalnire....Omer trebuie sa scape de intalnirea cu blonda. La intalnire s-a dus de gura matusii.
Defne:Nebunul naibii !
Omer:Nu comenta ! E suficient să mă conduci.
https://www.facebook.com/pretuldragostei/videos/415722942192589/
Admin_dea05- Admin
E invazie de seriale turcești pe toate canalele și culmea în mare majoritate cu actori noi ...... tineri .....
feblețile mele tot la naftalină șed ...... deja sunt amintiri..... au fost odată....
Daca stai dupa ei s-ar putea sa ramani cu statul....DENISA a scris:feblețile mele tot la naftalină șed ...... deja sunt amintiri..... au fost odată....
Admin_dea05- Admin
Dea nu mai stau după ei , nu mă mai atrag serialele turcești ori nu mai am răbdare
să stau să văz dramele lor amoroase , nu știu dar nu mai găsesc povești care să îmi
placă, actori care să mă facă să mă uit , la telenovele nu m-am uitat de când eram prin facultate.
Nici prin presa lor nu mai caut de ceva timp , dacă îmi pică în față vreun titlu
ce îmi stârnește curiozitatea caut , dar rar se întâmplă asta , pe Mehmetu” îl mai urmăresc pe ,
mai arunc câte o privire și la Murat sau Tuba dar nu mai am disperarea de altădată.
DENISA a scris:[[/center]
Ma atrag mai mult comediile pe mine, PRO2 le-a luat pe toate asa ca am inceput sa ma uit de la ora 19 :00 ....Acum e povestea lui Onur si Lale ....la acestia intai apare copilul apoi se cunosc mai bine ,
Admin_dea05- Admin
DENISA a scris:
Vic văzuși zvonurile ??? Enginel cu Cansu ???
mai , stii ce ma gandeam ... or promova vreun serial de viitor ????
mai ... la cum sunt astia . dar chiar m-au surprins . la combinatia asta nici ca ma asteptam ... cred ca nici sa joace macar impreuna ...
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Admin_dea05- Admin
cu nenea lord ? nu ca as fi spus ca-mi place /...Admin_dea05 a scris:Ne-am mutat in camera 309 ....
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/f59-camera-309
banuiesc ca-i mai bine . poate sunt fani care cauta camera . cupidon adica topicul .
victorelalove- moderator
Da...poate in camera ea și Onur....super oferta , e la pachetvictorelalove a scris:cu nenea lord ? nu ca as fi spus ca-mi place /...Admin_dea05 a scris:Ne-am mutat in camera 309 ....
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/f59-camera-309
banuiesc ca-i mai bine . poate sunt fani care cauta camera . cupidon adica topicul .
Admin_dea05- Admin
victorelalove- moderator
Buna , buna fetele
..cum sunteti ?..eu bine , cu pauza mare de seriale !
Va pup pe toate !!
..cum sunteti ?..eu bine , cu pauza mare de seriale !
Va pup pe toate !!
Camelia_Monica- vip
Data de inscriere : 08/05/2011
Varsta : 57
Localizare : spania
https://viatacuaromadecafea.com/2019/03/03/din-indragitul-boran-a-ramas-un-oarecare-mehmet-akif-alakurt/
Admin_dea05- Admin
După atâți ani , se difuzează din nou!
Admin_dea05- Admin
Continut sponsorizat
Pagina 7 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Subiecte similare
» 19. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors
» 17. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors
» 18. SÎLA - Puterea destinului - comentarii Comments about serial and actors