7. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
5 participanți
Pagina 40 din 40
Pagina 40 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: 7. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
They said they worked really hard today for this scene to be perfect But why separate ways? Something must have happened they fought about Azize. Then the two dumb fucks thought they can live without each other for 5 sec and then BOOM,a hard, angry,passionate kiss #Hercai
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
tot degete pupă și acum pe pod ???
dacă e tot o amintire și sărutul e pierdere de timp .. prezentul contează
Ei au spus că au muncit mult astăzi pentru ca această scenă să fie perfectă. Dar de ce separat ? Ceva s-a întâmplat că s- au certat pentru Azize. Apoi, cei doi au crezut că pot trăi unul fără altul mai mult de 5 secunde și apoi BOOM, un sărut apăsat , , pasionalAdmin_dea05 a scris:They said they worked really hard today for this scene to be perfect But why separate ways? Something must have happened they fought about Azize. Then the two dumb fucks thought they can live without each other for 5 sec and then BOOM,a hard, angry,passionate kiss #Hercai
Deci , Miran și Reyyan călăresc merg în direcții opuse ca și cum sunt pe punctul de a părăsi podul, Miran se înfurie și se întoarce iar Reyyan aleargă cu calul ei și spre el. Apoi s-au întâlnit și au început să se săruteAdmin_dea05 a scris:
So Miran and Reyyan are riding horses and they go separate ways but just as they about to leave the bridge Miran gets angry turns around and Reyyan is running with her horse towards him too. Then they meet and started KISSING...::
PS eu cred că e fantezia unuia după acolo
nu e trecutul...Miran e fara breton...acum nu inteleg faza cu calul..si cum sunt ei separați de unul vine pe o parte și celălalt pe cealaltă....eu nu cred ca ea iar pleacă de la el....posibil doar să se fi certat înainte.DENISA a scris:tot degete pupă și acum pe pod ???
Admin_dea05- Admin
sa vedem e prea frumos sa fie adevarat.....DENISA a scris:Deci , Miran și Reyyan călăresc merg în direcții opuse ca și cum sunt pe punctul de a părăsi podul, Miran se înfurie și se întoarce iar Reyyan aleargă cu calul ei și spre el. Apoi s-au întâlnit și au început să se săruteAdmin_dea05 a scris:
So Miran and Reyyan are riding horses and they go separate ways but just as they about to leave the bridge Miran gets angry turns around and Reyyan is running with her horse towards him too. Then they meet and started KISSING...::
PS eu cred că e fantezia unuia după acolo
Admin_dea05- Admin
se rupe lanțul de iubire , vine ciclonul, podul cred că va abia peste vreo 2 saptămâni
Neața!
Se pare că Firat face o alegere buna...Azize.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Am adaugat Capitole la carte. Incerc sa pun si poze acolo unde mi se pare mie ca se potrivesc secventele ca in film.
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t933-hercai-carte#464764
Buna dimineata!
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t933-hercai-carte#464764
Buna dimineata!
Admin_dea05- Admin
Ma gandesc ca cearta poate li se trage de la aeroport....Poate Azize pune ceva la cale ca Miran sa-i vada la aeroport pe Azat cu Reyyan...si de aici Miran turbat.... ...din nou vor fi probleme de incredere....asta diserat ca o pierde....poate un pic si posesiv....si din nou o supara pe Reyyan.....Reyyan a vrut sa-i spuna ca se duce la aeroport, poate Miran nu-i raspunde atunci la telefon pentru ca e cu treaba...ca nici Reyyan nu cred ca pleaca asa fara sa-i dea instiintare lui Miran... ...gata scenarist ma fac....
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05- Admin
Pai sincer, e posibil orice in acest serial, după cum i-ar spus și ea că nu știe cum să facă să fie înțeleasă, Miran este dificil.Admin_dea05 a scris:Ma gandesc ca cearta poate li se trage de la aeroport....Poate Azize pune ceva la cale ca Miran sa-i vada la aeroport pe Azat cu Reyyan...si de aici Miran turbat.... ...din nou vor fi probleme de incredere....asta diserat ca o pierde....poate un pic si posesiv....si din nou o supara pe Reyyan.....Reyyan a vrut sa-i spuna ca se duce la aeroport, poate Miran nu-i raspunde atunci la telefon pentru ca e cu treaba...ca nici Reyyan nu cred ca pleaca asa fara sa-i dea instiintare lui Miran... ...gata scenarist ma fac....
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
Continut sponsorizat
Pagina 40 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Subiecte similare
» 3. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors