Serialesitelenovelet
8. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 25 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
8. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 25 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

8. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors

+4
DENISA
IrinaParasca
Admin_dea05
iulianagl
8 participanți

Pagina 25 din 42 Înapoi  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 33 ... 42  Urmatorul

In jos

8. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 25 Empty Re: 8. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors

Mesaj Scris de Admin_dea05 Sam 02 Noi 2019, 8:05 pm

Ciudată relație mai are și Akin. Pe ăștia din toate pozele și filmările cu ei parcă zici ca nici nu se cunosc.
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

8. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 25 Empty Re: 8. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors

Mesaj Scris de Admin_dea05 Sam 02 Noi 2019, 8:32 pm

Oare chiar e veche filmarea?....cum de nu am vazut-o până acum?...si mai e si poza cu el dormind și are aceiași geacă
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 02 Noi 2019, 8:48 pm

Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Sam 02 Noi 2019, 9:08 pm

iulianagl a scris:

Smile

Eu nu prea am inteles de ce trebuie să filmezi așa ceva daca nu se dă pe post...as mai zice dacă filmul în alte țări se vinde cu varianta completă dar nu, tot ce au dat ei o să fie și  la noi pe post.....ce rost are ?..... mai ales ca la noi e ceva obisnuit...chiar nu-i deloc iesit din comun...
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 02 Noi 2019, 9:12 pm

Diferența între cele două clipuri.Acolo parca nici nu s-ar cunoaște.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Sam 02 Noi 2019, 9:34 pm

iulianagl a scris:
Diferența între cele două clipuri.Acolo parca nici nu s-ar cunoaște.

E vorba și de Sandra....mereu mi se pare ca nu-i convine ceva...acum după mine cred ca are testul cel mare ...nu cred ca nu a fost macar un pic curioasă sa-l vada pe Akin sarutandu-se cu altcineva...fie macar o simulare cum se presupune....😜
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Sam 02 Noi 2019, 9:43 pm

Admin_dea05 a scris:

Eu nu prea am inteles de ce trebuie să filmezi așa ceva daca nu se dă pe post...as mai zice dacă filmul în alte țări se vinde cu varianta completă dar nu, tot ce au dat ei o să fie și  la noi pe post.....ce rost are ?..... mai ales ca la noi e ceva obisnuit...chiar nu-i deloc iesit  din comun...
in general multe nu se dau pe post... se filmeaza mai mult decat e nevoie, se taie la montaj. asta asha a fost gandit. nu aveau voie sa dea atata , ca timp si ca moment explicit. intotdeauna cand se termina montajul au cateva minute bune in plus si incepe taierea...la ritmul lor de lucru nu cred ca se gandeste cineva prea mult ce sa taie, taie de unde e fara replici si ce dureaza mai mult...asha se taie. nimeni nu a reusit sa calculeze cu exactitate cat va dura o scena cu replici, asta depinde de atatia factori...balbe, tonalitate, fluiditatea frazei, pauzele de respiratie....daca ii apuca si vorbesc lent e criminal cat timp mananca. asta e cand se lucreaza pe repede, nu au acuratetea filmelor care stau la post productie 4-5 luni. aici e ca la macelar -taieturi cu toporu... sper sa nu monteze in FCP X ca e criminal.
michiper68
michiper68
vip
vip

Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 02 Noi 2019, 10:27 pm

michi , dar de ce nu taie din tipete ??

buna seara , dragi copii !! kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Dum 03 Noi 2019, 2:29 am

Fetelor Sido si-a pus o mulțime de poze din Mardin pe is. Se pare că a vizitat-o pe Ebru.
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Dum 03 Noi 2019, 3:02 am

michiper68 a scris:
sa inteleg ca nu prea au avut ce tăia așa că au ciopartit sărutul ala dar în schimb ne-a amețit Cameramanul cu invârtitul...deci eu am să zic că e lipsa de inspirație....si pe you tube se vede clar ca sărutul ala e făcut din mai multe filmulețe...🤣🤣🤣....cred ca au tras la duble de le-au obosit la ăștia buzele...🤣🤣🤣
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Dum 03 Noi 2019, 3:03 am

victorelalove a scris:michi , dar de ce nu taie din tipete ??

țipetele sunt la modă...
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 03 Noi 2019, 7:50 am

Admin_dea05 a scris:Fetelor Sido si-a pus o mulțime de poze din Mardin pe is.  Se pare că a vizitat-o pe Ebru.
Foarte frumos.
Neața! cafea
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 03 Noi 2019, 8:39 am

Admin_dea05 a scris:

E vorba și de Sandra....mereu mi se pare ca nu-i convine ceva...acum după  mine cred ca are testul cel mare ...nu cred ca nu a fost macar un pic curioasă sa-l vada pe Akin  sarutandu-se cu altcineva...fie macar o simulare cum se presupune....😜
Ea este foarte rece ori e nefericita în relație ori așa e ea, in cate poze am văzut-o langa el niciodată nu a zâmbit și din câte am auzit și tatăl lui e împotriva relației lor.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 03 Noi 2019, 8:41 am

Admin_dea05 a scris:
sa inteleg ca nu prea au avut ce tăia așa că au ciopartit sărutul ala dar în schimb ne-a amețit Cameramanul cu invârtitul...deci eu am să zic că e lipsa de inspirație....si pe you tube se vede clar ca sărutul ala e făcut din mai multe filmulețe...🤣🤣🤣....cred ca au tras la duble de le-au obosit la ăștia buzele...🤣🤣🤣
Nu știu ce să cred dar o fata de prin Croația sau o țară apropiata acolo au dat și fazele care au fost tăiate și noi le-am văzut pe ytb.Ca ne întreba dacă noi am văzut așa ceva că la ei au dat.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 03 Noi 2019, 8:42 am

Admin_dea05 a scris:Ciudată relație mai are și Akin. Pe ăștia din toate pozele și filmările cu ei parcă zici ca nici nu se cunosc.
Așa este eu stau și mă întreb oare ascund ceva sau sa fie că o acoperire pentru el?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Dum 03 Noi 2019, 9:08 am

iulianagl a scris:
Admin_dea05 a scris:Ciudată relație mai are și Akin. Pe ăștia din toate pozele și filmările cu ei parcă zici ca nici nu se cunosc.
Așa este eu stau și mă întreb oare ascund ceva sau sa fie că o acoperire pentru el?

Nu cred. E o rutina...

Pe astia ii iubesc cel mai mult ca si cuplu.

Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 03 Noi 2019, 9:15 am

Admin_dea05 a scris:

Nu cred. E o rutina...

Pe astia ii iubesc cel mai mult ca si cuplu.

Da au relație frumoasă, pe când la ceilalți doi ea pare plictisită el indiferenta.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Dum 03 Noi 2019, 9:57 am

8. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 25 Fb_img26
Ăștia s-au pupat cu atâția oameni în jurul lor?
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 03 Noi 2019, 11:23 am

Admin_dea05 a scris:
Spoiler:
Ăștia s-au pupat cu atâția oameni în jurul lor?
Că și cum nu le-au pasat. Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 03 Noi 2019, 11:27 am

victorelalove a scris:michi , dar de ce nu taie din tipete ??

sunt de netaiat...si nu cred ca mai are editorul nervi sa le ntot asculte..saracul cate calmante o lua...
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 03 Noi 2019, 11:27 am

era pe grupul hercai in engleza varianta lunga a episodului. nu am verificat-o.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Dum 03 Noi 2019, 1:00 pm

michiper68 a scris:era pe grupul hercai in engleza varianta lunga a episodului. nu am verificat-o.
Nici eu. Sper să fi pus si sărutul.
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Dum 03 Noi 2019, 1:02 pm

bună  fetele  !  

am  răușit  să  văz  și  eu  amu  varianta  în  engleză  a  ep  de  vineri  ,

pe  repede  înainte,  pupăceala  am  văzut-o  vineri  apoi  detaliat  pe  YB  ,  

acolo  se  pupăceau  EBRU  CU  AKIN  NU   Reyyan  și  Miran......  

care  mai  de care  a  văzut  limba   ...  eu  spun  că  era  doar  partea  interioară  a  

buzei  lui  ..  oricum  frumos   moment  ..  cred  că  le-a  plăcut  și  lor..  dacă  

chiar  au  avut  atâția  ochi  în  jur  iar  ei  au  răușit să  facă  momentul  

atât de  real  ... ep  în  sine  nu  mi-a  plăcut...  cum  am  mai  spus  

cred  că   îi  salut  din mers  , înțeleg  că  e  o  dramă,  că  bocetele 

sunt  prezente  dar  parcă  e  prea  mult  ...  tensiune  tensiune 

dar  ar  putea  scăpa  ceva  mai multe  momente  frumoase  cu  cei  doi  ,  de ce  nu  și  

cu  amețitul  de Azat  și  Elif,,,  Miran  a  fost  un necioplit  vineri  

vizavi  e  soață,  nu  cred  că  moare  Hazar  după  cum  e  zvonistica  

pe  net  nu  ar  mai  avea  sens  răzbunarea  lui  Miran  ... el  nu  va  mai  

avea  pe cine  să  se  răzbune  ,  nu  ar  mai  avea   nici un rost  sarcina  Zehrei  , 

poate  schimbă  personajul  deși  nu  cred  nici  asta  ... 

cu  atâtea  dovezi Miran tot  ii  găseste  scuze babei  , înțeleg  că  e  

persoana  care  l-a  crescut  dar  nu îți poți  renega  soața  ..  

ei  îi  cere  să  renunțe  la  familia  ei  neavând  

nici o  dovadă  palpabilă  despre  vinovăția  Șadoglilor     în  schimb  vrăjitoarei 

îi  găsește  scuze  ,  se  dă  viteaz  dar    îâ  joacă baba  precum  face

un  păpușar  cu  păpușele la  teatru  .. ..  patetic  ..  nu  îmi  mai  

place  ...  nicioadtă  nu  m-a  atras  100%  dar  s-a  cam  dus 

și  ce  mă  mai incita  să  mă  uit  ..    8. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 25 155656 8. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 25 155656 8. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 25 155656 8. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 25 155656

vizavi  de  poza  apărută  ieri  cu  Akin ,  câinele  lui  și  blonda  nu contează  

dacă  e  veche  sau  recenta,  , după  cum  spuneați  si  voi  e  cu  aceeasi  geacă 

și  in  avion  ..  par  plictisiți  , doi  străini, el  pare  preocupat  de  câine  , 

ea  e și  ea  pe acolo  parcă  ea e  cățelul  merge  în urma  lor  ,  dacă  e  veche  e  și  

mai  grav  că  se  complace  vizibil  într-o  astfel  de  relație  ,  totuși  stau 

la  distanță  atâtea  zile  unul  de  altul dar  nu  prea  se  vede  bucuria  revederii  ..

Ultima editare efectuata de catre DENISA in Dum 03 Noi 2019, 1:09 pm, editata de 1 ori
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 03 Noi 2019, 1:09 pm

Denis, baba a plecat la Kars dar așa a vrut ea, ea a făcut că sa se întâmple toate astea, știe foarte bine ce face Esma cu Hazar, cum o sa acționeze Miran vizavi de Reyyan și Hazar.Eu n-am văzut încă episodul că am avut de făcut niște acte de încheiere de luna dar mi-am propus să mă uit în după amiaza asta.Multora nu le-a plăcut episodul și cum s-a comportat Miran, eu as zice sa nu fie așa de sigur că Reyyan va sta la el.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Dum 03 Noi 2019, 1:12 pm

din  cât  am  văzut  Iuliana  nici  mie  nu  mi-a  plăcut  ,  sunt  destul  de  multe  goluri  în traducere  dar  o  idee  îți  poți  face...  probabil  nici  promo  nu  au  dat  ,  au  vrut  să  vadă  care  sunt  reacțiile  pe  net  și  îngropesc repede  ceva  
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 25 din 42 Înapoi  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 33 ... 42  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum