9.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
+3
iulianagl
Admin_dea05
DENISA
7 participanți
Pagina 1 din 40
Pagina 1 din 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
9.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
Titlu original: Hercai
Titlu romana: Inima schimbătoare
Gen: Dramă
Episoade:
Produs de: MIA Yapim
Distribuitor: ATV
Primul episod: 15 martie 2019
Roluri principale :
Akin Akinözü – Miran Aslanbey
Ebru Sahin – Reyyan Sadoglu
Gülçin Santircioglu – Sultan Aslanbey
Serhat Tutumluer – Hazar Sadoglu
Ayda Aksel – Azize Aslanbey
Macit Sonkan – Nasuh Sadoglu
Oya Unustasi – Gönül Aslanbey
Ahmet Tansu Tasanlar – Azat Sadoglu
Serdar Özer – Cihan Sadoglu
Gülçin Hatihan – Handan Sadoglu
Ilay Erkök – Yaren Sadoglu
Feride Çetin – Zehra Sadoglu
Serialul Hercai spune povestea lui Reyyan, nepoata familiei Sadoglu, una dintre cele mai puternice din Midyat. Ea se îndrăgostește de Miran, cu care se și căsătorește și cu care vrea să înceapă o viață nouă.
Miran o părăsește pe Reyyan după prima noapte împreună, ca parte dintr-un plan de răzbunare. Tatăl lui Reyyan i-a omorât pe părinții lui Miran cu ani în urmă, iar tânărul vrea să-și răzbune părinții. În mod neașteptat, el se îndrăgostește de Reyyan, va schimba planurile sale ?
Miran Aslanbey este un om de afaceri care a venit din Istanbul.... El îi propune lui Nasuh Shadoglu mai mult decât un parteneriat de afaceri - dorește mâna și inima uneia dintre nepoatele sale - Reyan . Dar bunicul și capul familiei Shadoglu are alte planuri. Nasuh intenționează să-i dea lui Miran mâna celeilalte nepoate, Yaren. Decizia celor doi bărbați va afecta adânc soarta celor două fete îndrăgostite de același bărbat.
Aceasta este povestea a doi tineri care se îndrăgostesc la prima vedere, dar trebuie să depășească multe obstacole .
Admin_dea05 a scris:Am adăugat Capitole la carte. Încerc să pun ți poze acolo unde mi se pare mie că se potrivesc
secvențele ca în film.
Site ATV tr https://www.canlitv.legal/ateve-2
Admin_dea05 a scris:De la 18:00...nu prea am inteles mare lucru...ceva de pupat ...de CNA....si la sfârșit ca Akin are iubită...
Re: 9.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
https://www.canlitv.legal/turkiye-atv
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Aici colectează lucrurile lui Hazar.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
Este adevărată sau Photoshop?
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Este adevărată sau Photoshop?
Photoshop
Admin_dea05- Admin
Vă urez vizionare plăcută!
Eu sunt in masina...la noapte mă uit.
Eu sunt in masina...la noapte mă uit.
Admin_dea05- Admin
fuse si promo de la engin .
offf si la ei se plange . si la ei pe cai . este sezonul cailor la turci .
dar pare interesant serialul . abia il asteptam . pot posta aici ?? daca nu ...stergem . si punem in alta parte .
offf si la ei se plange . si la ei pe cai . este sezonul cailor la turci .
dar pare interesant serialul . abia il asteptam . pot posta aici ?? daca nu ...stergem . si punem in alta parte .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
bună VIC !!
fetele aveți idee citește Banu comentariile de la postările după IG ?? după eticheta postată mi s-a dus cam de tot curiozitatea de a mă uita .... Akin parcă a fost forțat cu pușcociul să filmeze tag-ul ... se temea săracul să nu fie mușcat de Ebru .... am spus PAAS și ep-ului din această seară și probabil și serialului în curând .. m-am plictisit de combinația de LOVE STORY cu Twin Peaks în ecranizare turcească .
fetele aveți idee citește Banu comentariile de la postările după IG ?? după eticheta postată mi s-a dus cam de tot curiozitatea de a mă uita .... Akin parcă a fost forțat cu pușcociul să filmeze tag-ul ... se temea săracul să nu fie mușcat de Ebru .... am spus PAAS și ep-ului din această seară și probabil și serialului în curând .. m-am plictisit de combinația de LOVE STORY cu Twin Peaks în ecranizare turcească .
Nu stiu Deni, încearcă și tu...... cred totusi ca se intampla ceva cu el.....ori prostul chiar s-o fi îndrăgostit de Ebru și se comporta din ce in ce mai ciudat ca altfel nu-mi explic , are un altfel de comportament fata de primul sezon...în fine...nici nu stiu ce sa mai cred....a devenit un ciudat....prefer totusi sa ma bucur de personajele Reyyan și Miran și atât...Ebru e o dulcică și cu siguranță o sa-i urmăresc și următoarele proiecte....DENISA a scris:bună VIC !!
Admin_dea05- Admin
Cică...ti-au pus o armă la cap si noi nu stim ?
Admin_dea05- Admin
am comentat Dea
Akin filmed this tag forced ? Ebru save this tag with her naturalness , beauty and smile .... Akin didn't seem to enjoy filming this tag along with Ebru....Too bad, they should promote this series together more often .Viewers would love to see them together promoting the Hercai series.. the two seem to run away from each other to not appear together .
Akin filmed this tag forced ? Ebru save this tag with her naturalness , beauty and smile .... Akin didn't seem to enjoy filming this tag along with Ebru....Too bad, they should promote this series together more often .Viewers would love to see them together promoting the Hercai series.. the two seem to run away from each other to not appear together .
cam așa pare Dea , o fi el obligat de contract dar parcă e prea vizibil .. să mă lase cu frigul ... și ptr Ebru era frig , bănuiesc că obosită și ea era dar el e bărbat .. teoretic că practic mai vedem ...Admin_dea05 a scris:Cică...ti-au pus o armă la cap si noi nu stim ?
- Spoiler:
cred că tot colorant îi curge prin vene și dincolo de ecran... nu au dat promo ptr a vedea ce va fi pe net și ptr a vedea ce scenariu încropesc ptr ep următor ... din ce văd în comentarii lumea nu e încântată de mirobolantl ep și de mult prea preamiatul actor .. astept sa apară duminică varianta in engleză ptr a vedea poate fazele mai ” importante ”” pe Zehra din ce citesc au transformat-o în practicantă de MMA
Pagina 1 din 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Subiecte similare
» 11.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 12.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 2. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 13.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 3. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 12.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 2. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 13.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 3. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
Pagina 1 din 40