10.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
+4
michiper68
iulianagl
Admin_dea05
DENISA
8 participanți
Pagina 1 din 39
Pagina 1 din 39 • 1, 2, 3 ... 20 ... 39
10.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
Titlu original: Hercai
Titlu în română: Inimă Schimbătoare
Gen: Dramă
Episoade:
Produs de: MIA Yapim
Distribuitor: ATV
Primul episod: 15 martie 2019
Roluri principale :
Akin Akinözü – Miran Aslanbey
Ebru Sahin – Reyyan Sadoglu
Gülçin Santircioglu – Sultan Aslanbey
Serhat Tutumluer – Hazar Sadoglu
Ayda Aksel – Azize Aslanbey
Macit Sonkan – Nasuh Sadoglu
Oya Unustasi – Gönül Aslanbey
Ahmet Tansu Tasanlar – Azat Sadoglu
Serdar Özer – Cihan Sadoglu
Gülçin Hatihan – Handan Sadoglu
Ilay Erkök – Yaren Sadoglu
Feride Çetin – Zehra Sadoglu
Gen: Dramă
Episoade:
Produs de: MIA Yapim
Distribuitor: ATV
Primul episod: 15 martie 2019
Roluri principale :
Akin Akinözü – Miran Aslanbey
Ebru Sahin – Reyyan Sadoglu
Gülçin Santircioglu – Sultan Aslanbey
Serhat Tutumluer – Hazar Sadoglu
Ayda Aksel – Azize Aslanbey
Macit Sonkan – Nasuh Sadoglu
Oya Unustasi – Gönül Aslanbey
Ahmet Tansu Tasanlar – Azat Sadoglu
Serdar Özer – Cihan Sadoglu
Gülçin Hatihan – Handan Sadoglu
Ilay Erkök – Yaren Sadoglu
Feride Çetin – Zehra Sadoglu
Serialul Hercai spune povestea lui Reyyan, nepoata familiei Sadoglu, una dintre cele mai puternice din Midyat. Ea se îndrăgostește de Miran, cu care se și căsătorește și cu care vrea să înceapă o viață nouă.
Miran o părăsește pe Reyyan după prima noapte împreună, ca parte dintr-un plan de răzbunare. Tatăl lui Reyyan i-a omorât pe părinții lui Miran cu ani în urmă, iar tânărul vrea să-și răzbune părinții. În mod neașteptat, el se îndrăgostește de Reyyan, va schimba planurile sale ?
Miran Aslanbey este un om de afaceri care a venit din Istanbul.... El îi propune lui Nasuh Shadoglu mai mult decât un parteneriat de afaceri - dorește mâna și inima uneia dintre nepoatele sale - Reyan . Dar bunicul și capul familiei Shadoglu are alte planuri. Nasuh intenționează să-i dea lui Miran mâna celeilalte nepoate, Yaren. Decizia celor doi bărbați va afecta adânc soarta celor două fete îndrăgostite de același bărbat.
Aceasta este povestea a doi tineri care se îndrăgostesc la prima vedere, dar trebuie să depășească multe obstacole .
Admin_dea05
Merita sa va uitati , am ras cu lacrimi!!!!Reyyan's idiot Miran #hercai #ReyMir pic.twitter.com/9uMGu2PHng
— miran's love therapist (@rumpumpumtheboy) November 28, 2019
Site ATV tr https://www.canlitv.legal/ateve-2
Re: 10.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
Neața!
Deni, ne-ai pregătit pentru sărbători?
Deni, ne-ai pregătit pentru sărbători?
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Neața.
Cum de apare tatăl lui Reyyan când Zehra a spus în sezonul unu că Hazar bey a luat-o văduva și gravida.Acum apare tata, minte Zehra oare?
Cum de apare tatăl lui Reyyan când Zehra a spus în sezonul unu că Hazar bey a luat-o văduva și gravida.Acum apare tata, minte Zehra oare?
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
iulianagl a scris:Neața.
Pai oare va fi tatal? Scrie ca e actor invitat, dar nu stim pentru cate episoade
Ai vazut clipul asta?
Admin_dea05
Merita sa va uitati , am ras cu lacrimi!!!!Reyyan's idiot Miran #hercai #ReyMir pic.twitter.com/9uMGu2PHng
— miran's love therapist (@rumpumpumtheboy) November 28, 2019
Admin_dea05- Admin
Da.Admin_dea05 a scris:
Pai oare va fi tatal? Scrie ca e actor invitat, dar nu stim pentru cate episoade
Ai vazut clipul asta?
Admin_dea05
Așa se vorbește pe fb că ar fi tatăl iar bătrânul un bijutier care-i că spune despre inelul pe care-l poartă.
iulianagl- moderator
Nu a mai apărut rezumatul aseară.
iulianagl- moderator
Vad ca nu le-a mai facut. Cred ca a fost ocupata. Site-ul este al unei persoane care s-a ocupat de intalnirea cu Murat Yildirim acum cativa ani. Cred ca o sti . E cea de pe grupul Kiralik Ask unde e si Jonny.iulianagl a scris:Nu a mai apărut rezumatul aseară.
Admin_dea05- Admin
iulianagl a scris:
Da.
Așa se vorbește pe fb că ar fi tatăl iar bătrânul un bijutier care-i că spune despre inelul pe care-l poartă.
Pai parca Hazar i-a zis Reyyanei ca nu mai e nimeni in viata ca sa-i zica lui Miran despre inel.
Admin_dea05- Admin
Nu știu sunt atât de multe necunoscute și ăștia mai tare sa adâncesc in secrete și nimic nu dezvăluie și e atât de enervant că nu știm nimic, și, și...Admin_dea05 a scris:
Pai parca Hazar i-a zis Reyyanei ca nu mai e nimeni in viata ca sa-i zica lui Miran despre inel.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:Nu știu sunt atât de multe necunoscute și ăștia mai tare sa adâncesc in secrete și nimic nu dezvăluie și e atât de enervant că nu știm nimic, și, și...Admin_dea05 a scris:
Dupa cum filmeaza se vede ca inca nu s-au impacat. Acum nu inteleg faza cu pozele acelea cu fana sarbatorita, Reyyan cica ar avea inelul pe deget , dar daca ar fi pai de ce nu sunt impreuna????..Aseara din nou s-a filmat o scena, cred ca cea mica o pacaleste din nou pe Reyyan ca sa se intalneasca cu Miram .
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:
Dupa cum filmeaza se vede ca inca nu s-au impacat. Acum nu inteleg faza cu pozele acelea cu fana sarbatorita, Reyyan cica ar avea inelul pe deget , dar daca ar fi pai de ce nu sunt impreuna????..Aseara din nou s-a filmat o scena, cred ca cea mica o pacaleste din nou pe Reyyan ca sa se intalneasca cu Miram .
- Spoiler:
iulianagl- moderator
neața fetele !!
Dacă orașul e plin de luminițe, cu aer de sărbătoare am spus să ne aliniem trendului.
Tipul despre care se spune ca ar fi tatăl lui
Reyyan , înviat din morți parcă a jucat in Para kara așk cu Tuba, acolo avea rol negativ aci cum o fi ??? Să vezi cum il provoacă pe Hazar la duel ptr a revendica dragostea Zehrei...ar fi culmea ca individul să fie fiul Azizei......
cine e soțul Esmei și unde s-a evaporat ???
Vedetu nu a simțit sa facă poze cu presupusul socrel... e scump la vedere, cred că și el are probleme cu ochii de la blitz uri
Dacă orașul e plin de luminițe, cu aer de sărbătoare am spus să ne aliniem trendului.
Reyyan , înviat din morți parcă a jucat in Para kara așk cu Tuba, acolo avea rol negativ aci cum o fi ??? Să vezi cum il provoacă pe Hazar la duel ptr a revendica dragostea Zehrei...ar fi culmea ca individul să fie fiul Azizei......
Vedetu nu a simțit sa facă poze cu presupusul socrel... e scump la vedere, cred că și el are probleme cu ochii de la blitz uri
DENISA a scris:neața fetele !!
Poate l-a introdus ca sa o scoata pe Zehra din peisaj. Poate crede ca e mort dar el traieste si pleca cu el ..deci fiind casatorita cu el , casatoria cu Hazar nu mai e valabila...
In primul sezon se poza cu toata lumea iar acum abia il vezi.
Admin_dea05- Admin
Da a jucat aici sperăm sa aibe rol pozitiv că m-am saturat de atata negativism și chiar așa unde e soțul Esmei?DENISA a scris:neața fetele !!
iulianagl- moderator
Admin_dea05 a scris:
Poate l-a introdus ca sa o scoata pe Zehra din peisaj. Poate crede ca e mort dar el traieste si pleca cu el ..deci fiind casatorita cu el , casatoria cu Hazar nu mai e valabila...
In primul sezon se poza cu toata lumea iar acum abia il vezi.
Nu tu, am citit că rolul Zehrei merge incontinuare e prevăzută și sarcina și nașterea in serial nu cred că iese din peisaj.
iulianagl- moderator
Păi înseamnă că acțiunea serialului vă merge cu viteza melcului... nu apucăm să o vedem pe Reyyan cu bebe...sau poate ca ei nici nu vor să avem și un bebe in serial....Oare în cate luni e gravidă actrița?iulianagl a scris:
Nu tu, am citit că rolul Zehrei merge incontinuare e prevăzută și sarcina și nașterea in serial nu cred că iese din peisaj.
Admin_dea05- Admin
Cred că vreo 5 luni după cum are burtica.Admin_dea05 a scris:
Păi înseamnă că acțiunea serialului vă merge cu viteza melcului... nu apucăm să o vedem pe Reyyan cu bebe...sau poate ca ei nici nu vor să avem și un bebe in serial....Oare în cate luni e gravidă actrița?
Știi că am intrebat-o sau întrebat pe Ori de pe tweet de ce au închis pagina de pe fb și nu mi-a răspuns de ce dar probabil că din cauza că cealaltă pagina furau.
iulianagl- moderator
numai 5 luni Iuliana ?? pare burta destul de mare ... sa vedeți ce o balonează la foc automat și pe Handan în seara asta , burta lui Handan crește de la neuronul bebelului că tot se ruga ea să semene cu cele două pregenituri ale ei ... faza cu nașterea Zehrei/ Feride am citit-o și eu dar nu mai știu unde ori pe pag de FB in engleză sau pe la rusoaice ...
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 29 Noi 2019, 1:40 pm, editata de 1 ori
Cred că pe amândouă.DENISA a scris:numai 5 luni Iuliana ?? pare burta destul de mare ... sa vedeți ce o balonează la foc automat și pe Handa n în seara asta , burta lui Handan crește de la neuronul bebelului că tot se ruga ea să semene cu cele două pregenituri ale ei ... faza cu nașterea Zehrei/ Feride am citit-o și eu dar nu mai știu unde ori pe pag de FB in engleză sau pe la rusoaice ...
iulianagl- moderator
unde este vedetul ??? El stă
cu pensionarii ???
Eiii sta cu pensionarii e prea prețios sa se filmeze deci considera că acolo e privat dar se afișează la cumpărături pentru nunta acolo numai e viața privată.
Hai mă Denis abia aștept să se termine serialul sa văd cât de prețios va fi și după serial.
Hai mă Denis abia aștept să se termine serialul sa văd cât de prețios va fi și după serial.
iulianagl- moderator
Ce tare! Ăștia au răsturnat și canapeaua...
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Asta e Dacia?bu ne ajksskskkssks https://t.co/bDNl5gYRTC
— ɢrace (@whenimsleppy) November 29, 2019
Da, dar la ei e ceva normal, sunt o multime cu dacii, noi ne bucuram cand le vedeam.
iulianagl- moderator
Amu ma intreb Esma devine dusmanul Azizei?
iulianagl- moderator
Continut sponsorizat
Pagina 1 din 39 • 1, 2, 3 ... 20 ... 39
Subiecte similare
» 1. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 8. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 9.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 11.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 12.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors