Serialesitelenovelet
9.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 6 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
9.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 6 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

9.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors

+3
iulianagl
Admin_dea05
DENISA
7 participanți

Pagina 6 din 40 Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Urmatorul

In jos

9.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 6 Empty Re: 9.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors

Mesaj Scris de iulianagl Mar 12 Noi 2019, 6:17 am

Neața. cafea
Înainte se putea multe acum nu.De ce?Doar Akin știe.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

9.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 6 Empty Re: 9.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 12 Noi 2019, 8:05 am

Neața!
Acum în afara filmărilor parcă nici nu se cunosc.

9.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 6 Inshot10
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 12 Noi 2019, 8:09 am

Admin_dea05 a scris:Neața!
Acum în afara filmărilor parcă nici nu se cunosc.
foto:
Ceva s-a întâmplat cu el că nu e de la Ebru, ori se simte el prea vedeta ori i s-a impus de către Spălăcită ori chiar s-a îndrăgostit de Ebru .
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 12 Noi 2019, 9:14 am

Pai daca este indragostit sa faca si el un pas , doi catre ea . sau o fi facut omul deja ???  si ebru ( care pare o fata  corecta ) i-a spus ca sa fie atent ca el  are iubi  blonda ??? Smile
eu una , privind asa din afara , parca nici nu cred ca stie cum sa te comporti cand chiar esti indragostit . O fi vreuna sa fie un stangaci cand vine vorba de sentimente profunde . Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 12 Noi 2019, 9:17 am

Poate a vrut si el vreo aventura cu Ebru si ea l-a pus la respect.... Smile
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 12 Noi 2019, 9:28 am

Admin_dea05 a scris:Poate a vrut si el vreo aventura cu Ebru si ea l-a pus la respect.... Smile

pai ea este de aventura ?? Smile
sigur nu ramane nici imun cand o vede in rochiile alea sexy .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 12 Noi 2019, 9:56 am

victorelalove a scris:
Admin_dea05 a scris:Poate a vrut si el vreo aventura cu Ebru si ea l-a pus la respect.... Smile

pai ea este de aventura ?? Smile
sigur nu ramane nici imun cand o vede in rochiile alea sexy .

Oare stau toti in acelasi hotel????.. 9.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 6 359517 ..Iti dai seama si-n culcare si-n sculare...si pe platourile de filmare dau nas in nas... 9.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 6 2912202511

Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 12 Noi 2019, 10:53 am

9.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 6 RRE8WildNtI
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 12 Noi 2019, 10:55 am

9.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 6 BQkp5jtMeho9.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 6 XG4177owyKw9.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 6 YimXc1UvwOo
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 12 Noi 2019, 10:56 am

pe ”  nenea” l-au  scos  din peisaj  ????  de  vreo  2  ep  nu  a  mai  apărut  ... 

9.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 6 NCc1uCDQJsk
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 12 Noi 2019, 11:00 am

DENISA a scris:  pe ”  nenea” l-au  scos  din peisaj  ????  de  vreo  2  ep  nu  a  mai  apărut  ... 

Spoiler:
E plecat cu treabă. 9.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 6 131747
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 12 Noi 2019, 11:27 am

fetelor  să  vă  spun  și  părerea  mea  ...  eu cred  că între  ei  nu  e  , nu  a  fost  și  nu  va fi  nimic  ...  în  primul  sezon  erau  mai  dezinvolți,  dornici de  muncă  ,  curioși  de  ce  impact  vor  avea asupra  publicului  confused , posibil  să  nu  se  fi  gândit  că pot  fi  atât  de  iubiți  de  către  public , să  câștige  într-un timp  atât de scurt atât capital de  imagine  ...  acum posibil  să  fie  luați  de val  ..  să  aibă  discuții  acasă  cu  partenerii  ,  văzând că  mai  toată  lumea  îi vor  împreună,  îi  văd împreună  , ei să  își impună  anumite  limite  , nu  știu  dacă  fug  unul  de  altul  dar  categoric  se  evită  și  lucrul  acesta  e  din ce  în ce   mai  vizibil  . 9.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 6 1450537109 9.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 6 1450537109 9.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 6 1450537109 ..  dar  ei  nu  știu  că  ,  cu  cât te  ferești  cu  atât  mai  mult  trezești  suspiciuni  și  bănuieli......  Ebru  e  o  femeie  frumoasă  ,  senzuală    , de cele mai  multe  ori  emană  puritate  și  inocență    mai ceva  ca  o  copilă,  9.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 6 229917 9.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 6 229917 el  are  acel  ceva  , poate  și  datorită  personajului  Miran  are acel  ceva  , ce  îl  diferențiază  de restul  , are  o  relație  de ceva vreme,  se preface că  e  fericit  9.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 6 33802 9.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 6 33802 (  asta  s-a  văzut  atunci când  nu  știau  că  sunt  filmați )  .. posibil  să  nu  fi  rămas  imun  la  atuurile  Ebru    9.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 6 248946 9.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 6 248946 că  doar  nu o  fi  de  piatră,  o  fi  el  scenariu  , or  fi  cerințele   regizorului  dar    e  și  din interior  ,  își  pune  și  el  amprenta  asupra  personajului  Miran , ptr  a  îl  face  atât  de credibil  și  real   sunt  și  propriile  lui  trăiri  ...  și  de  nu  e  așa  se  contrazice  singur  ,,,  o  fi  diferit  de  personajul  Miran    dar  pe  undeva  se  regăsește  de  îi  îl face  atât  de credibil .... ”   sunt  diferit diferit ”  nu  știu  la ce se referă  , nu e atât de  bun  , corect  precum  Miran  , nu  e  însetat  de  răzbunare  și  nu  zbiară  și  în realitate,  nu e un luptător  și  în  viața  personală ..  nu  are  perseverența  lui  Miran  ...  nu  știu la  ce  se referă  ...  la Cannes  am  văzut  un  Akin  vesel ,  zâmbăreț  poate  chiar  copleșit  de  atenția  ce  i  se acordă  ,  am  văzut un  Akin dezinvolt  la  acel  party,  pare  a  îi  fi  plăcut  compania....  Ebru  la  acel  party  în  unele  secvențe  părea  ușor  stângace  , nu  știa  cum  să  reacționeze ,,,  ea  pare  o  fire  veselă  , deschisă  ,,, mereu  cu  zâmbetu  pe  buze  ,,,  nebunatică  ....  chimia  e  vizibilă  între  ei  ,  dau  foarte  bine  pe  ecran  ,  se  pun  în  valoare  reciproc  ,  nu  știu dacă  un alt  Miran sao o  altă  Reyyan  ar  fi  avut un același  feedback  din partea  publicului  ..  eu  cred  că  nu...  dacă  scopul  lor  comun  este  succesul  proiectului  Hercai  atunci  ar trebui  să  îl  promoveze împreună   și de  simt  ceva  mai  mult  unul  ptr  altul  cu  atât  mai  bine    sunt frumoși  împreună ....... 9.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 6 244732 9.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 6 244732 9.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 6 244732

9.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 6 Oc-X5raaDzA
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 12 Noi 2019, 11:31 am

dar  nici  pe  net  nu  mai  e  vizibil ,  apăreau  tot  felul  de  poze  cu  el  ,  l-a  luat  amicul  Riza  cu  el  .. apropo  cum  au motivat  în serial  dispariția  lui  Riza  bey  din  peisaj  ???
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 12 Noi 2019, 11:33 am

9.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 6 1UDdxWvDSnc9.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 6 ZA1eLbU61d09.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 6 Z6ChYuZA7oc9.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 6 SQ3YdL7jmVA
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 12 Noi 2019, 11:49 am

Denis eu văd că acum se evita maxim și asta e.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 12 Noi 2019, 12:23 pm

iulianagl a scris:Denis eu văd că acum se evita maxim și asta e.
  nu  ar  fi  o  mirare  să  auzom  că  nici nu  se  cunosc  ...

acum  că  și  Feride e  graviudă  în viața  reală     să  vedem  cum va  evolua acțiunea  ,  cum o  vor  scoate din  scenariu  ,  din  al  cui  glonte  va  părăsi  serialul  , mă  îndoiesc că  filmările  vor  mai  dura cel  puțin 6  luni  să  nască  Feride  ...

9.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 6 73533156_2770564429631622_2949379051757764608_n.jpg?_nc_cat=111&_nc_oc=AQl8TeVWebp4hCGgFZILV3Y7jCjkd-EQaON5kqzPIusknmjJMAEyRG2GmiwUUCUljaEKgQG5fPp3LHMkJa42iuMz&_nc_ht=scontent-otp1-1
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 12 Noi 2019, 12:26 pm

9.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 6 75096199_2534852349929222_8790118632504950784_o.jpg?_nc_cat=103&_nc_oc=AQnIadrnLUKvPO2VXKGGezHGvjXhdVTbqM-886oXrYB6x9kt35rKo3RERg2M3p-jcAhN43gE0w8gj9jXEPxSSueG&_nc_ht=scontent-otp1-1
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 12 Noi 2019, 12:29 pm

relatiile interumane sunt grele .
tot ce este posibil ca sa fie total diferiti (TOTAL !!! )  . ca-n cazul ala cand cineva arata super bine fizic ... dar cand il cunosti mai bine iti devine atat de antipatic si urat . Si cazuri in care cineva la prima vedere nu ti se pare atragator fizic ...dar cunoscandu-l ti se pare apoi WOW .

si cand il vad pe furkan cum merge , merge si iar merge ... obosesc eu . Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 12 Noi 2019, 12:39 pm

da  Vic  ..  cine  știe  ce  ciufuțel  este  Akin  dincolo  de  camere  ..  ciudățel  și  singuratic este   și  în  serial  ,  ăsta  o  fi  punctul   comun  a  lui  Miran  cu  Akin  ..  Ebru  o  fi  prea  dezinvoltă  ptr  ciudățenia  lui ....
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 12 Noi 2019, 12:42 pm

DENISA a scris:dar  nici  pe  net  nu  mai  e  vizibil ,  apăreau  tot  felul  de  poze  cu  el  ,  l-a  luat  amicul  Riza  cu  el  .. apropo  cum  au motivat  în serial  dispariția  lui  Riza  bey  din  peisaj  ???

Riza cica a fugit cu una... Smile
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 12 Noi 2019, 12:43 pm

da , sigur este o diferenta intre temperamentele lor . dar o fi o diferenta din aia de netrecut . gen nici nu mai pot vorbi unul cu altul . Ei stiu cel mai bine . Pacat ca nu pot pastra relatii de colegialitate .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 12 Noi 2019, 12:46 pm

DENISA a scris:da  Vic  ..  cine  știe  ce  ciufuțel  este  Akin  dincolo  de  camere  ..  ciudățel  și  singuratic este   și  în  serial  ,  ăsta  o  fi  punctul   comun  a  lui  Miran  cu  Akin  ..  Ebru  o  fi  prea  dezinvoltă  ptr  ciudățenia  lui ....

eu ma minunez de sido.... Smile
https://www.instagram.com/stories/sidocamello/?hl=ro
ne arata patratelele pe story ... Smile

https://www.instagram.com/sidocamello/?hl=ro
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mar 12 Noi 2019, 1:00 pm

apăru  subit  o  ea  în  viața  lui  Riza  ???

cine  știe  ce  orientări  o  fi  avânsd și  oaia  creață  (  SIDO )

9.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 6 78160251_3216198255119377_4172578844236054528_o.jpg?_nc_cat=101&_nc_oc=AQmWW0KkMWSQaGYaColfKqD88jdplYl3vvLoB69okN6tOQPFMbGsZNiFfhLITHTPz1Ia9_E8DVrsL55-FlK_4PIA&_nc_ht=scontent-otp1-1
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 12 Noi 2019, 1:18 pm

9.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors - Pagina 6 T10
Kadir si Naslihan, ii ador!!!!
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 12 Noi 2019, 1:36 pm

Admin_dea05 a scris:
Kadir si Naslihan, ii ador!!!!

si in filmuletele de la serialul cu engin , alea din pauze ... tipa pare atata de calda si umana .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 6 din 40 Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum