9.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
+3
iulianagl
Admin_dea05
DENISA
7 participanți
Pagina 6 din 40
Pagina 6 din 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Re: 9.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
Neața.
Înainte se putea multe acum nu.De ce?Doar Akin știe.
Înainte se putea multe acum nu.De ce?Doar Akin știe.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
iulianagl- moderator
Pai daca este indragostit sa faca si el un pas , doi catre ea . sau o fi facut omul deja ??? si ebru ( care pare o fata corecta ) i-a spus ca sa fie atent ca el are iubi blonda ???
eu una , privind asa din afara , parca nici nu cred ca stie cum sa te comporti cand chiar esti indragostit . O fi vreuna sa fie un stangaci cand vine vorba de sentimente profunde .
eu una , privind asa din afara , parca nici nu cred ca stie cum sa te comporti cand chiar esti indragostit . O fi vreuna sa fie un stangaci cand vine vorba de sentimente profunde .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Poate a vrut si el vreo aventura cu Ebru si ea l-a pus la respect....
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Poate a vrut si el vreo aventura cu Ebru si ea l-a pus la respect....
pai ea este de aventura ??
sigur nu ramane nici imun cand o vede in rochiile alea sexy .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:Admin_dea05 a scris:Poate a vrut si el vreo aventura cu Ebru si ea l-a pus la respect....
pai ea este de aventura ??
sigur nu ramane nici imun cand o vede in rochiile alea sexy .
Oare stau toti in acelasi hotel????.. ..Iti dai seama si-n culcare si-n sculare...si pe platourile de filmare dau nas in nas...
Admin_dea05- Admin
pe ” nenea” l-au scos din peisaj ???? de vreo 2 ep nu a mai apărut ...
E plecat cu treabă.DENISA a scris: pe ” nenea” l-au scos din peisaj ???? de vreo 2 ep nu a mai apărut ...
- Spoiler:
iulianagl- moderator
fetelor să vă spun și părerea mea ... eu cred că între ei nu e , nu a fost și nu va fi nimic ... în primul sezon erau mai dezinvolți, dornici de muncă , curioși de ce impact vor avea asupra publicului , posibil să nu se fi gândit că pot fi atât de iubiți de către public , să câștige într-un timp atât de scurt atât capital de imagine ... acum posibil să fie luați de val .. să aibă discuții acasă cu partenerii , văzând că mai toată lumea îi vor împreună, îi văd împreună , ei să își impună anumite limite , nu știu dacă fug unul de altul dar categoric se evită și lucrul acesta e din ce în ce mai vizibil . .. dar ei nu știu că , cu cât te ferești cu atât mai mult trezești suspiciuni și bănuieli...... Ebru e o femeie frumoasă , senzuală , de cele mai multe ori emană puritate și inocență mai ceva ca o copilă, el are acel ceva , poate și datorită personajului Miran are acel ceva , ce îl diferențiază de restul , are o relație de ceva vreme, se preface că e fericit ( asta s-a văzut atunci când nu știau că sunt filmați ) .. posibil să nu fi rămas imun la atuurile Ebru că doar nu o fi de piatră, o fi el scenariu , or fi cerințele regizorului dar e și din interior , își pune și el amprenta asupra personajului Miran , ptr a îl face atât de credibil și real sunt și propriile lui trăiri ... și de nu e așa se contrazice singur ,,, o fi diferit de personajul Miran dar pe undeva se regăsește de îi îl face atât de credibil .... ” sunt diferit diferit ” nu știu la ce se referă , nu e atât de bun , corect precum Miran , nu e însetat de răzbunare și nu zbiară și în realitate, nu e un luptător și în viața personală .. nu are perseverența lui Miran ... nu știu la ce se referă ... la Cannes am văzut un Akin vesel , zâmbăreț poate chiar copleșit de atenția ce i se acordă , am văzut un Akin dezinvolt la acel party, pare a îi fi plăcut compania.... Ebru la acel party în unele secvențe părea ușor stângace , nu știa cum să reacționeze ,,, ea pare o fire veselă , deschisă ,,, mereu cu zâmbetu pe buze ,,, nebunatică .... chimia e vizibilă între ei , dau foarte bine pe ecran , se pun în valoare reciproc , nu știu dacă un alt Miran sao o altă Reyyan ar fi avut un același feedback din partea publicului .. eu cred că nu... dacă scopul lor comun este succesul proiectului Hercai atunci ar trebui să îl promoveze împreună și de simt ceva mai mult unul ptr altul cu atât mai bine sunt frumoși împreună .......
dar nici pe net nu mai e vizibil , apăreau tot felul de poze cu el , l-a luat amicul Riza cu el .. apropo cum au motivat în serial dispariția lui Riza bey din peisaj ???
Denis eu văd că acum se evita maxim și asta e.
iulianagl- moderator
nu ar fi o mirare să auzom că nici nu se cunosc ...iulianagl a scris:Denis eu văd că acum se evita maxim și asta e.
acum că și Feride e graviudă în viața reală să vedem cum va evolua acțiunea , cum o vor scoate din scenariu , din al cui glonte va părăsi serialul , mă îndoiesc că filmările vor mai dura cel puțin 6 luni să nască Feride ...
relatiile interumane sunt grele .
tot ce este posibil ca sa fie total diferiti (TOTAL !!! ) . ca-n cazul ala cand cineva arata super bine fizic ... dar cand il cunosti mai bine iti devine atat de antipatic si urat . Si cazuri in care cineva la prima vedere nu ti se pare atragator fizic ...dar cunoscandu-l ti se pare apoi WOW .
si cand il vad pe furkan cum merge , merge si iar merge ... obosesc eu .
tot ce este posibil ca sa fie total diferiti (TOTAL !!! ) . ca-n cazul ala cand cineva arata super bine fizic ... dar cand il cunosti mai bine iti devine atat de antipatic si urat . Si cazuri in care cineva la prima vedere nu ti se pare atragator fizic ...dar cunoscandu-l ti se pare apoi WOW .
si cand il vad pe furkan cum merge , merge si iar merge ... obosesc eu .
victorelalove- moderator
da Vic .. cine știe ce ciufuțel este Akin dincolo de camere .. ciudățel și singuratic este și în serial , ăsta o fi punctul comun a lui Miran cu Akin .. Ebru o fi prea dezinvoltă ptr ciudățenia lui ....
DENISA a scris:dar nici pe net nu mai e vizibil , apăreau tot felul de poze cu el , l-a luat amicul Riza cu el .. apropo cum au motivat în serial dispariția lui Riza bey din peisaj ???
Riza cica a fugit cu una...
Admin_dea05- Admin
da , sigur este o diferenta intre temperamentele lor . dar o fi o diferenta din aia de netrecut . gen nici nu mai pot vorbi unul cu altul . Ei stiu cel mai bine . Pacat ca nu pot pastra relatii de colegialitate .
victorelalove- moderator
DENISA a scris:da Vic .. cine știe ce ciufuțel este Akin dincolo de camere .. ciudățel și singuratic este și în serial , ăsta o fi punctul comun a lui Miran cu Akin .. Ebru o fi prea dezinvoltă ptr ciudățenia lui ....
eu ma minunez de sido....
https://www.instagram.com/stories/sidocamello/?hl=ro
ne arata patratelele pe story ...
https://www.instagram.com/sidocamello/?hl=ro
Admin_dea05- Admin
apăru subit o ea în viața lui Riza ???
cine știe ce orientări o fi avânsd și oaia creață ( SIDO )
cine știe ce orientări o fi avânsd și oaia creață ( SIDO )
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:
Kadir si Naslihan, ii ador!!!!
si in filmuletele de la serialul cu engin , alea din pauze ... tipa pare atata de calda si umana .
victorelalove- moderator
Pagina 6 din 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Subiecte similare
» 3. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 4. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 5. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 6. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 7. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 4. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors