9.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
+3
iulianagl
Admin_dea05
DENISA
7 participanți
Pagina 13 din 40
Pagina 13 din 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Re: 9.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
Admin_dea05 a scris:
Tot asa gandesc...
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Ebru’nun mu yoksa Reyyan’ın mı burnu kanamış https://t.co/Qsm566xalo
Acum se leagă de nările lui Reyyan.
Acum se leagă de nările lui Reyyan.
iulianagl- moderator
Ia uite mă la el "sprintenatul".
iulianagl- moderator
nu ar fi alergat așa nici de știa că ar fi pupăcit de Reyyan , mai să își rupă gâtul pe scări
Îl aduc acasă pe Hazar dar eu vreau sa vina pe picioarele lui nu în targa. De ce trebuie sa aibe o așa soarta Hazar.
iulianagl- moderator
Ai văzut, amu sa vedem de ce aleargă de frica sa nu o onoare pe bunica lui cea mai cea sau din cauza că Reyyan sa nu pățească ceva?DENISA a scris:nu ar fi alergat așa nici de știa că ar fi pupăcit de Reyyan , mai să își rupă gâtul pe scări
- Spoiler:
iulianagl- moderator
Iuliana sper să alerge așa ca nu cumva să intervină vreo gorilă a babei și să o rănească pe Reyyan ...
Ebru cică pe 16 Noiembrie va fi în Ankara ... iară o pauză de filmare
Ebru cică pe 16 Noiembrie va fi în Ankara ... iară o pauză de filmare
halal om de afaceri , o duce în boscheți nu avea bani de altceva
You are the killer of all! ”
Believing Mirana, Reyan, who first met Zehra and the entire Shadoglu family, was shocked by the blow her mother threw. Believing that she is ready to endure all the love she has experienced, her mother's reaction has deeply hurt Reyan and she blames herself for what happened to her father. Miran, who does not bear Rayyan's accusations about herself, tries to cure her with all her love. On the other hand, danger passes over Khazar and opens his eyes, thus bringing a holiday to the Shadoglu family. At the same time, Zahra regrets the hat he caused his daughter, he wants to find out if the reason for Reyyan's hit was true or not. After finding out that his father woke up, Reyan comes to the hospital with the power he receives to be near Miran. When Reyan was happy to return to her father, everyone had one question. I wonder if Miran really pushed Khazar Shadoglu?
pe madam Zehra o macină deja regretele ... dacă deschide gura fără să gândească plătește ponoasele ca și Miran
Believing Mirana, Reyan, who first met Zehra and the entire Shadoglu family, was shocked by the blow her mother threw. Believing that she is ready to endure all the love she has experienced, her mother's reaction has deeply hurt Reyan and she blames herself for what happened to her father. Miran, who does not bear Rayyan's accusations about herself, tries to cure her with all her love. On the other hand, danger passes over Khazar and opens his eyes, thus bringing a holiday to the Shadoglu family. At the same time, Zahra regrets the hat he caused his daughter, he wants to find out if the reason for Reyyan's hit was true or not. After finding out that his father woke up, Reyan comes to the hospital with the power he receives to be near Miran. When Reyan was happy to return to her father, everyone had one question. I wonder if Miran really pushed Khazar Shadoglu?
pe madam Zehra o macină deja regretele ... dacă deschide gura fără să gândească plătește ponoasele ca și Miran
pai este vreun alt peisaj prin zona aia ??DENISA a scris:halal om de afaceri , o duce în boscheți nu avea bani de altceva
am rad de ma doare burta .
aia este viata . cu ciulini si tipete .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Pai a dat frâu liber furiei și asta s-a întâmplat.DENISA a scris:You are the killer of all! ”
iulianagl- moderator
Ai dreptate Vic nu sunt decât boscheți.victorelalove a scris:
pai este vreun alt peisaj prin zona aia ??
am rad de ma doare burta .
aia este viata . cu ciulini si tipete .
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Ai dreptate Vic nu sunt decât boscheți.
o putea duce si intr-un mic concediu . merita .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
https://www.facebook.com/groups/2246713702247716/permalink/2396630290589389/
iulianagl- moderator
Se putea mult mai mult dar degeaba..El e preocupat de răzbunarea lui.victorelalove a scris:
o putea duce si intr-un mic concediu . merita .
iulianagl- moderator
Ce frumos se uită la ea.
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
Oare ce va face Miran când aude că Hazar nu a căzut singur de pe scari?Eu Cred că și el bănuiește că Hazar nu a căzut singur dar mai are și întrebarea ce căuta Hazar acolo la ora aia?
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Ce frumos se uită la ea.
Miran sau Akin???? ..hai ca iar o iau pe aratura!!!..si chiar imi propusesem sa nu mai incerc sa-i cuplez..... ...in adancul inimii mele eu stiu ca imi tocesc unghiutele mele degeaba cu asemenea cuvinte.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Amu sincer Anda tu chiar crezi că i se cer așa uitături profunde?Nu știu uneori am impresia că el uită că e filmat.Admin_dea05 a scris:
Miran sau Akin???? ..hai ca iar o iau pe aratura!!!..si chiar imi propusesem sa nu mai incerc sa-i cuplez..... ...in adancul inimii mele eu stiu ca imi tocesc unghiutele mele degeaba cu asemenea cuvinte.
iulianagl- moderator
Sprintenatul e iute când vine vorba despre Reyyan.
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
#Hercai #Rezumat #episod21 #poze
Toată lumea din familia Sadoglu dar cea care conduce drumul este Zehra ,care nu crede ca Miran este nevinovat.Reyyan sta drept in fata familiei sale dupa care se prabuseste,dupa palma primita de la mama ei.
Reyyan care a simțit din cauza iubirii profunde și a afecțiunii sale, pentru Miran,că poate purta cu ușurință povara a tot ceea ce se intampla in jurul ei, dar reactia si palma de la mama ei o ranesc adanc si deasemeni incepe sa se invinovateasca pentru ce i s-a intamplat tatalui ei.
Miran care nu poate sa sta si sa o priveasca pe Reyyan suferind cu vinovatie, face tot ce poate sa o ajute pe femeia pe care o iubeste,sa se vindece
Intre timp Hazar iese din pericolul care-i ameinta viata si deschide ochii iar asta devine prilej de bucurie pentru intreaga familie Sadoglu.
Zehra sufera cu vinovatie pentru palma care a plantat-o pe fata lui Reyyan si doreste sa afle daca suspiciunea ei este corecta cu privire la incidentul lui Hazar.
Cand Reyyan afla ca Hazar s-a trezit, cu puterea pe care o primeste de la Miran fiind alaturi de ea merge la spital.
Intrucât Reyyan care a fost reunita cu tatăl ei este plina de bucurie, toată lumea are o singură întrebare care se învârte in mintea lor.Miran a fost cel care la impins pe Hazar Sadoglu, jos pe scari?
Alina Alinuța de la Hercai-Vuslat a preluat traducerea noastra cred că fiind a ei.
Toată lumea din familia Sadoglu dar cea care conduce drumul este Zehra ,care nu crede ca Miran este nevinovat.Reyyan sta drept in fata familiei sale dupa care se prabuseste,dupa palma primita de la mama ei.
Reyyan care a simțit din cauza iubirii profunde și a afecțiunii sale, pentru Miran,că poate purta cu ușurință povara a tot ceea ce se intampla in jurul ei, dar reactia si palma de la mama ei o ranesc adanc si deasemeni incepe sa se invinovateasca pentru ce i s-a intamplat tatalui ei.
Miran care nu poate sa sta si sa o priveasca pe Reyyan suferind cu vinovatie, face tot ce poate sa o ajute pe femeia pe care o iubeste,sa se vindece
Intre timp Hazar iese din pericolul care-i ameinta viata si deschide ochii iar asta devine prilej de bucurie pentru intreaga familie Sadoglu.
Zehra sufera cu vinovatie pentru palma care a plantat-o pe fata lui Reyyan si doreste sa afle daca suspiciunea ei este corecta cu privire la incidentul lui Hazar.
Cand Reyyan afla ca Hazar s-a trezit, cu puterea pe care o primeste de la Miran fiind alaturi de ea merge la spital.
Intrucât Reyyan care a fost reunita cu tatăl ei este plina de bucurie, toată lumea are o singură întrebare care se învârte in mintea lor.Miran a fost cel care la impins pe Hazar Sadoglu, jos pe scari?
Alina Alinuța de la Hercai-Vuslat a preluat traducerea noastra cred că fiind a ei.
iulianagl- moderator
Pagina 13 din 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Subiecte similare
» 3. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 4. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 5. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 6. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 7. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 4. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors