10.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
+4
michiper68
iulianagl
Admin_dea05
DENISA
8 participanți
Pagina 37 din 39
Pagina 37 din 39 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39
Re: 10.Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
"Exact chiar acolo s-a tăiat firul care ne-a legat. Ai plecat și am fost terminata. Dar apoi ai venit din nou în viața mea și te-am iubit din nou. Știu, m-ai iubit și tu Miran.Nu m-am oprit în a crede in tine."
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
buna ziua !!!
Am vazut foarte puțin din ep de ieri seară.. nu
am leșinat să ma adun dupa jos , nu a fost nici
foarte rau ep dar nici foarte bine... prea mult trăiesc din amintiri...
Numai comentarii laudative la adresa lui Akin, toată lumea îl vede cel mai cel actor. . Cred ca
se exagerează, nu spun ca nu are talent, ca nu ar juca bine dar a fi fff bun și cel mai bun mai are de munca.. ok este bun dar in ce este bun ??? Ca transpune ura, suferința, că ragneste pâna nu mai are voce și abia respiră, că bocește foarte credibil ??, aș spune ca nu e destul ptr a te face cel mai bun... personajul Miran e jelit și compătimit vai doamne cât suferă el ..... dar Reyyan oare nu a suferit și nu i-a sângerat inima când el a rănit-o ? Sau cand fam lui a umilit-o public???? REYYAN a uitat si de mândrie și de orgoliu și -a cerut iertare poate când nu era cazul, a trecut peste orice umilința și i-a intins o mână i -a arătat că poate fi iubit sincer.... i-a aratat cât se se poate simti el știindu-se iubit, sa vada cat de important este el ptr ea....
dar el cu ce a rasplatit-o ??? cu reproșuri , zbierăte, uneori chiar cu ignoranță... dacă a iubit-o nu a prea știut sa o arate , ea a dovedit că poate fi si
romantica in ep de ieri seară . Tot Reyyan e cea care l-a ajutat sa îsi regaseasca bunica materna,
sa descopere cauza traumelor copilariei .. deci daca e sa punem in balanta cred ca multt mai mult a facut Reyyan ptr Miran... ""greșeala " ei
a fost sa isi creada parinții în speța tatal , cel pe care il credea cel mai corect om după pământ, cel care pe ea nu o dezamăgise niciodată spre deosebire de Miran
Am vazut foarte puțin din ep de ieri seară.. nu
am leșinat să ma adun dupa jos , nu a fost nici
foarte rau ep dar nici foarte bine... prea mult trăiesc din amintiri...
Numai comentarii laudative la adresa lui Akin, toată lumea îl vede cel mai cel actor. . Cred ca
se exagerează, nu spun ca nu are talent, ca nu ar juca bine dar a fi fff bun și cel mai bun mai are de munca.. ok este bun dar in ce este bun ??? Ca transpune ura, suferința, că ragneste pâna nu mai are voce și abia respiră, că bocește foarte credibil ??, aș spune ca nu e destul ptr a te face cel mai bun... personajul Miran e jelit și compătimit vai doamne cât suferă el ..... dar Reyyan oare nu a suferit și nu i-a sângerat inima când el a rănit-o ? Sau cand fam lui a umilit-o public???? REYYAN a uitat si de mândrie și de orgoliu și -a cerut iertare poate când nu era cazul, a trecut peste orice umilința și i-a intins o mână i -a arătat că poate fi iubit sincer.... i-a aratat cât se se poate simti el știindu-se iubit, sa vada cat de important este el ptr ea....
dar el cu ce a rasplatit-o ??? cu reproșuri , zbierăte, uneori chiar cu ignoranță... dacă a iubit-o nu a prea știut sa o arate , ea a dovedit că poate fi si
romantica in ep de ieri seară . Tot Reyyan e cea care l-a ajutat sa îsi regaseasca bunica materna,
sa descopere cauza traumelor copilariei .. deci daca e sa punem in balanta cred ca multt mai mult a facut Reyyan ptr Miran... ""greșeala " ei
a fost sa isi creada parinții în speța tatal , cel pe care il credea cel mai corect om după pământ, cel care pe ea nu o dezamăgise niciodată spre deosebire de Miran
poate se pun și ei pe saritul
in pat
in pat
Au facut totul pe repede înainte:și bunica,și Zehra,pețitul lui Yaren și împăcarea lor ,de parcă îi fugarea cineva...Reyyan nici nu a avut timp să-și schimbe hainele. E cu aceleași haine din ep.25 și cred că mai rămâne și în ep.27...
Miha79- membru activ
Data de inscriere : 30/11/2019
iulianagl a scris:Neața, de ce?Din cauza că numai e aceeași poveste de dragoste că în sezonul unu.Sa știi că nu doar pe tine, și eu tot la fel înainte nu mă foiam pe scaun deloc acum uneori mă plictisește enorm.Undeva s-a greșit cu scenariul și de aceea multora le convine felul cum e pus Achin in valoare dar e prea mult Miran uneori.Admin_dea05 a scris:
Din ce in ce nu mai ma atrage să revăd fazele de multe ori pana apare traducerea...păi la început cred ca dupa ce se încheia episodul mai ma uitam de câteva ori la fazele.mai importante iar apoi mă culcam....acum Nici nu ma mai atrage să revăd dar nu inteleg de ce ca totusi episodul a fost unul destul de bun....
E posibil , incep sa ma plictisesc... Pentru mine are si efectul acela cu pozele de la set .....la ei lipsesc in sezon doi ...adica in film se iubesc, in afara parca nu se mai inghit mie asa imi da impresia ca s-au certat ....si parca m-am saturat de atata plans si jale......si faza in pat zici ca erau doi frati.....asa se sta cu iubita in pat??? ....macar sa se fi strans in brate...
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris:
E posibil , incep sa ma plictisesc... Pentru mine are si efectul acela cu pozele de la set .....la ei lipsesc in sezon doi ...adica in film se iubesc, in afara parca nu se mai inghit mie asa imi da impresia ca s-au certat ....si parca m-am saturat de atata plans si jale......si faza in pat zici ca erau doi frati.....asa se sta cu iubita in pat??? ....macar sa se fi strans in brate...
Bine că măcar voi îmi dați dreptate la faza cu patul și ceea ce NU este între ei doi.Cineva mă,,acuza"pe facebook ca vreau cu tot dinadinsul să îi văd că rup patulMi se pare o mare prostie sa-i pui îmbrăcați și încălțați în pat și la distanță unul de altul
Ultima editare efectuata de catre Miha79 in Sam 21 Dec 2019, 10:08 pm, editata de 1 ori
Miha79- membru activ
Azat are creștetul capului de parcă e tăiat cu satârul
ziceai ca sunt doi boșorogi plictisiți....Miha79 a scris:
Bine că măcar voi îmi dați dreptate la faza cu patul și ceea ce NU este între ei doi.Cineva mă,,acuza"pe facebook ca vreau cu tot dinadinsul să îi văd că rup patulMi se pare o mare prostie sa-i pui îmbrăcați și încălțați în pat și la distanță unul de altul
Admin_dea05- Admin
DENISA a scris:]
Isi astupă chelia...
Admin_dea05- Admin
Oare nu se ocupă de el tot cel care de ocupă de părul ,,divului"?Cu,, divul",frizerul face treabă bună doar scenariștii îl strică
Miha79- membru activ
păi are Azat statutul divului ?? este el cel mai cel ?
Dea eu m-am plictisit de multișor tu ai avut prea multă răbdare ... mai pun scenariștii de câteva ep făcute din flash-uri din trecut, mai varsă marele și inegalabilul actor ceva lăcrămioare ,, mai leșină careva și uite mai trec câteva ep cu o audiență bunicică după ce în prealabil ne fac curioși cu un trailer cu ceva secvențe wow care în final se dovedesc a fi visele cuiva ..
Dea eu m-am plictisit de multișor tu ai avut prea multă răbdare ... mai pun scenariștii de câteva ep făcute din flash-uri din trecut, mai varsă marele și inegalabilul actor ceva lăcrămioare ,, mai leșină careva și uite mai trec câteva ep cu o audiență bunicică după ce în prealabil ne fac curioși cu un trailer cu ceva secvențe wow care în final se dovedesc a fi visele cuiva ..
Continut sponsorizat
Pagina 37 din 39 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39
Subiecte similare
» 5. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 6. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 7. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 1. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 8. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 6. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 7. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 1. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors
» 8. Hercai- Inimă schimbătoare -comentarii -Comments about serial and actors