3.GONULCELEN (inima furata)
+18
nutzi
Motzişor
iulianagl
anda
windy_day
Theo_1
vali1cluj
vivi
anuta1971
Admin_dea05
pissycutz
florina1989
DENISA
chrisa
clio 24
alitheea
iulia80
mihaela99
22 participanți
Pagina 9 din 42
Pagina 9 din 42 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 42
Re: 3.GONULCELEN (inima furata)
ai dreptate eu am uitat ca el este obisnuit cu asfel de sceneDENISA a scris:vivi a scris:eu ma intreb daca tot sta cu ea acolo cum va reactiona cand o va saruta Murat
Îşi va roade unghiile, dacă ia mai rămas ceva de ros după ce a filmat Tuba la ASI .
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
Va spun noapte buna ne auzim pe maine.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
iulianagl a scris:Va spun noapte buna ne auzim pe maine.
noapte bună !!!
buna seara fetelor...
despre ce poze vorbiti ? am sa vad ce poze a pus vivi ..acum 10 min am aterizat si am intrat sa va citesc..intai in ograda la omul negru si slab si pe urma aici...
gata am vazut poza.. frumosul frumosului...
despre ce poze vorbiti ? am sa vad ce poze a pus vivi ..acum 10 min am aterizat si am intrat sa va citesc..intai in ograda la omul negru si slab si pe urma aici...
gata am vazut poza.. frumosul frumosului...
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Bună seara şi vise plăcute cu o veste să sperăm că foarte bună: pe 21 mai Tuba şi Murat sunt invitaţi ăn Dubai alături de alţi actori turci de succes, Bulent, Kivanc, Songul, la un fel de festival. Am primit acum vestea de la Florina. Vă ţuc dulce!!!!!!!!!!!!!!
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
noapte buna motzisor..Motzişor a scris:Bună seara şi vise plăcute cu o veste să sperăm că foarte bună: pe 21 mai Tuba şi Murat sunt invitaţi ăn Dubai alături de alţi actori turci de succes, Bulent, Kivanc, Songul, la un fel de festival. Am primit acum vestea de la Florina. Vă ţuc dulce!!!!!!!!!!!!!!
ies si eu.. sa aveti o sapt cat mai placuta!
iulia80- vip
buna dimineata fetelor...
va doresc sa aveti o sapt cat mai frumoasa!
iulia80- vip
Multumesc pt cafeluta..ma apuc de subtitrarea ep 6 partea 6iulia80 a scris:buna dimineata fetelor...
Votati!
http://www.televizyondizisi.com/index.php/televizyondizisicom-anketi-2010/
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Salutare
Sa aveti o saptamana minunata. Multumesc harnicutelor pentru traduceri si imi pare rau ca nu am putut participa cu mai mult de o parte
Acum sa va impartasesc cateva dintre impresiile mele despre episodul de vineri :
Mie mi-a placut episodul de vineri. Se pare ca protagonistii nostri se confrunta cu sentimente pe care inca nu si le pot explica.
Am vazut un Murat cat se poate de îndrǎgostit, toate reactiile lui vizavi de Hasret spun acelasi lucru dar sunt convinsa ca la o intrebare directa ar nega cu vehementa ca s-a îndrǎgostit nebuneste de ea. Consider ca a meritat tratamentul lui Hasret actiunile ei eu fost deliciul episodului eu m-am distrat copios cum i-a varsat vaza pe pian, cum i-a inchis clapa peste degete sau cum i-a aruncat zaharul in ceasca facandu-l sa verse cafeaua pe el.
Cel mai mult mi-a placut scena din gradina cand se pregatea sa dansezeze cu ea pentru a-i aminti cum au daramat zidurile dintre ei indragostit
Sunt curioasa care vor fi demersurile lui Murat cu privire la veste pe care a primit-o in final
Sa aveti o saptamana minunata. Multumesc harnicutelor pentru traduceri si imi pare rau ca nu am putut participa cu mai mult de o parte
Acum sa va impartasesc cateva dintre impresiile mele despre episodul de vineri :
Mie mi-a placut episodul de vineri. Se pare ca protagonistii nostri se confrunta cu sentimente pe care inca nu si le pot explica.
Am vazut un Murat cat se poate de îndrǎgostit, toate reactiile lui vizavi de Hasret spun acelasi lucru dar sunt convinsa ca la o intrebare directa ar nega cu vehementa ca s-a îndrǎgostit nebuneste de ea. Consider ca a meritat tratamentul lui Hasret actiunile ei eu fost deliciul episodului eu m-am distrat copios cum i-a varsat vaza pe pian, cum i-a inchis clapa peste degete sau cum i-a aruncat zaharul in ceasca facandu-l sa verse cafeaua pe el.
Cel mai mult mi-a placut scena din gradina cand se pregatea sa dansezeze cu ea pentru a-i aminti cum au daramat zidurile dintre ei indragostit
Sunt curioasa care vor fi demersurile lui Murat cu privire la veste pe care a primit-o in final
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
nu stiu care vor fi demersurile...cred ca Hasret va pleca pana la urma din casa (interviul dat cu ea langa flori ma face sa cred lucrul asta) iar Muratelul va trebui sa o recastige din nou......si cum Hasret e foarte incapatanata sigur ii va trebuii ceva timp.pissycutz a scris:Salutare
Admin_dea05- Admin
Eu cred ca Saime o va convinge sa nu plece si cred ca nici fluturasii din inima nu o vor lasa sa plece asa usor
Pe de alta parte scenaristii trebuie cumva sa cresca suspansul
Pe de alta parte scenaristii trebuie cumva sa cresca suspansul
Ultima editare efectuata de catre pissycutz in Lun 12 Apr 2010, 6:14 pm, editata de 1 ori
pissycutz- vip
nu are treabă interviul dat de ea cu flmările ea era acolo pentru că era ziua naţională a ţiganilor cred sau a florăreselor nu e din film
Eu acum am venit de la şcoală...azi noapte am adormit la 4 şi la 8 am fost în picioare...am o veste bună să vă dau urc ep 1 pe mega astăzi dar de tradus la ep 5 nu am timp azi că am referate de făcut
Eu acum am venit de la şcoală...azi noapte am adormit la 4 şi la 8 am fost în picioare...am o veste bună să vă dau urc ep 1 pe mega astăzi dar de tradus la ep 5 nu am timp azi că am referate de făcut
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau
florina1989 a scris:nu are treabă interviul dat de ea cu flmările ea era acolo pentru că era ziua naţională a ţiganilor cred sau a florăreselor nu e din film
Multumim Florina esti o draguta Si ia-o mai usor caci in ritmul asta vei claca. Noi suntem rabdatoare si te intelegem ... asa ca atunci cand poti tu e bine pentru noi
pissycutz- vip
buna seara fetelor...
am intrat ca sa va salut..florina ai grija de tine!
am intrat ca sa va salut..florina ai grija de tine!
iulia80- vip
Buna seara ,la toate furnicutele!!
Multumesc Florina pentru tot ce faci ...este mare lucru ,si mare bucurie ,sa vezi filmul subtitrat...si asta nu se putea fara tine!
Multumesc tuturor fetelor ce depun mari eforturi pt traduceri...aveti un suflet tare bun!
Si nu in ultimul rand ,multumesc tie Dea ,pt acest forum ..
Va doresc numai bine si numai clipe fericite ...va pup!!
Multumesc Florina pentru tot ce faci ...este mare lucru ,si mare bucurie ,sa vezi filmul subtitrat...si asta nu se putea fara tine!
Multumesc tuturor fetelor ce depun mari eforturi pt traduceri...aveti un suflet tare bun!
Si nu in ultimul rand ,multumesc tie Dea ,pt acest forum ..
Va doresc numai bine si numai clipe fericite ...va pup!!
nutzi- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61
Buna seara fetelor ..eu cred ca Hasret isi va da toata silinta si va participa la show...si va iesi f.bine...si apoi va pleca la tiganii ei..Cansel carte si asa e topit de indragostit se va topi si mai mult ..si va incepe s-o recucereasca...si uite asa vom avea mai multe ep.nu cred ca filmul poate fi mai lung de un sezon..dar poti sa stii???
clio 24- vip
Data de inscriere : 03/10/2009
bună seara !
Chrisa s-a gândit că începem să luăm proporţii de la atâtea dulciuri şi ne recomandă ceva .
http://retete-chrisa.blogspot.com/2010/04/dieta-monica-anghel.html
Chrisa s-a gândit că începem să luăm proporţii de la atâtea dulciuri şi ne recomandă ceva .
http://retete-chrisa.blogspot.com/2010/04/dieta-monica-anghel.html
buna seara fetelor
multumesc din suflet pentru ce faceti , imi pare rau ca nu pot sa va ajut cu traduceri, inteleg engleza dar ma misc greu cu tradusul, pai pana as traduce eu o parte cred ca voi sunteti la urmatorul episod, imi pare tare tau si nu as vrea sa va incurc
mi-a placut ep, de vineri, hasret e distrusa, mai bine zis e dezamagita, eu cred ca va ramane in casa lui murat pana la marele ev, va avea succes, dar dupa aceea va disparea din viata lui, si abia atunci va incepe adevarata poveste de dragoste, nu zic ca acum nu exista in inimile lor, dar este abia inceputul
florina ai grija de tine draga mea, si succese la scoala
:flower:
va doresc o seara frumoasa
pe curand
multumesc din suflet pentru ce faceti , imi pare rau ca nu pot sa va ajut cu traduceri, inteleg engleza dar ma misc greu cu tradusul, pai pana as traduce eu o parte cred ca voi sunteti la urmatorul episod, imi pare tare tau si nu as vrea sa va incurc
mi-a placut ep, de vineri, hasret e distrusa, mai bine zis e dezamagita, eu cred ca va ramane in casa lui murat pana la marele ev, va avea succes, dar dupa aceea va disparea din viata lui, si abia atunci va incepe adevarata poveste de dragoste, nu zic ca acum nu exista in inimile lor, dar este abia inceputul
florina ai grija de tine draga mea, si succese la scoala
va doresc o seara frumoasa
pe curand
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
buna seara clio
buna seara mihaela!
buna seara mihaela!
iulia80- vip
iulia80 a scris:buna seara clio
buna seara mihaela!
Buna iubita..tocmai voiam sa ies..ce faci?
clio 24- vip
Fetelor va doresc o seara super buna..
clio 24- vip
buna clio..noi de pregatim de petrecere in cealalta curte!nu vii la noi nitel?clio 24 a scris:Fetelor va doresc o seara super buna..
iulia80- vip
buna DEA,
DE MILIOANE clipul,
de unde le scoti? esti o comoara la casa omului, stii?????
DE MILIOANE clipul,
Admin_dea05 a scris:
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:buna DEA,
DE MILIOANE clipul,
Buna!le-am cautat pe youtube...si l-am descoperit si pe acesta..recunosc m-am amuzat copios cat romantism !
Pe viitor te rog sa folosesti butonul edit cand vrei sa mai adaugi ceva la un mesaj (mai ales ca te adresai la o singura persoana) ..iar la topicurile actorilor nu se fac comentarii acolo(ti-am mutat postarile de la murat pe topicul ask ve ceza)
Va rog fetelor cititi regulamentul(eu zic ca nu am impus multe reguli)....VALABIL PENTRU TOATA LUMEA!
Regula asta cu reeditarea se practica deoarece daca nu s-ar folosii butonul edit s-ar inchide prea repede un topic.
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:
DEA, stiii ca esti o comoara la casa omulu?, de unde le scotii?
cum intru aici la voi , ma vad pe mine postand ep 7 , da de unde ,era ep. 1, , imi aduc aminte cum m-ai zis si radeai de mama focului, deh , poate va era dor, , si acum imi este rusine, vroiam sa va aduc si eu ceva in premiera, dar nu a fost vina mea sa stii sper ca nu repudiati ca atunci da?
mihaela99- vip
Pagina 9 din 42 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 42
Subiecte similare
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata
» 16.Gonulcelen- Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata