3.GONULCELEN (inima furata)
+18
nutzi
Motzişor
iulianagl
anda
windy_day
Theo_1
vali1cluj
vivi
anuta1971
Admin_dea05
pissycutz
florina1989
DENISA
chrisa
clio 24
alitheea
iulia80
mihaela99
22 participanți
Pagina 42 din 42
Pagina 42 din 42 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42
Re: 3.GONULCELEN (inima furata)
Si mie imi place tot mai mult Murat/ Cansel . Incep sa cred ca privirea lui e de fapt modul in care ii face Tuba pe barbati sa se uite la ea ( in filme bineinteles!!), la fel o privea si celalat Murat
abia astept sa vad ce ai crosetat.
https://www.youtube.com/watch?v=qeMqQtwbQ3I
abia astept sa vad ce ai crosetat.
https://www.youtube.com/watch?v=qeMqQtwbQ3I
vali1cluj- vip
Data de inscriere : 29/10/2009
buna ziua fetelor..ce mai faceti...pissycutz..arati superb..mihaela ai un avatar f frumos..
dea..ti-ai schimbat avatarul sau am probleme cu vederea?
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
buna iulia, , bine ai venit, ce faci ? ai veit de la munca? esti bine? m\ bucur ca iti place ax meu, eu ce sa mai zic ? sunt indragostitiulia80 a scris:buna ziua fetelor..ce mai faceti...pissycutz..arati superb..mihaela ai un avatar f frumos..
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
buna mihaela...da..prima parte..trebuie sa vina un amic sa vad fetita lui ca e bolnavioara..si sotia lui-care imi e o prietena buna e la maternitate cu nr 2 care nu vrea sa se nasca..si dupa trebuie sa trag si o fuga pana la maternitate sa o vad si pe ea....deci agitatie ..dar speram sa fie bine..mihaela99 a scris:buna iulia, , bine ai venit, ce faci ? ai veit de la munca? esti bine?iulia80 a scris:buna ziua fetelor..ce mai faceti...pissycutz..arati superb..mihaela ai un avatar f frumos..
voi ?..vad ca din ce in ce mai fascinate de cansel..
a..multumim pt videoclipuri mihaela..sunt toata f frumoase ar treb sa le postezi ca videoclipuri!
iulia80- vip
vezi ca am mai pus unul la video, tare de totiulia80 a scris:buna mihaela...da..prima parte..trebuie sa vina un amic sa vad fetita lui ca e bolnavioara..si sotia lui-care imi e o prietena buna e la maternitate cu nr 2 care nu vrea sa se nasca..si dupa trebuie sa trag si o fuga pana la maternitate sa o vad si pe ea....deci agitatie ..dar speram sa fie bine..mihaela99 a scris:buna iulia, , bine ai venit, ce faci ? ai veit de la munca? esti bine?iulia80 a scris:buna ziua fetelor..ce mai faceti...pissycutz..arati superb..mihaela ai un avatar f frumos..
voi ?..vad ca din ce in ce mai fascinate de cansel..
a..multumim pt videoclipuri mihaela..sunt toata f frumoase ar treb sa le postezi ca videoclipuri!
te sarut si sa ai o dupa amiaza cat nai linistita, si sa se nasca bebe cu bine,
nu prea ma pricep la postat video, o las pe dea su denisa, sau tu daca te pricepi, la poze ma pricep dar la video
mihaela99- vip
multumim mihaela..esti o super draguta!mihaela99 a scris:
vezi ca am mai pus unul la video, tare de tot
te sarut si sa ai o dupa amiaza cat nai linistita, si sa se nasca bebe cu bine,
nu prea ma pricep la postat video, o las pe dea su denisa, sau tu daca te pricepi, la poze ma pricep dar la video
iulia80- vip
iulia80 a scris:buna ziua fetelor..ce mai faceti...pissycutz..arati superb..mihaela ai un avatar f frumos..
Nu-i asa? indragostit
Cu Tuba nu as putea arata altfel, dar mi-a placut atat de mult scena aceea ca nu am rezistat sa nu ma identific cu ea
Si da sunt si eu de senzulitatea lui Cansel indragostit Imi amintesc ca Arzu spunea inainte de inceperea serialului ca Tuba il va face pe Cansel sa vorbeasca cu ochii ... ei bine a avut dreptate, devine din ce in ce mai expresiv in priviri iar eu ma topesc dupa ei
Buna Miha ... cum au fost lectiile de tenis? Profesorul s-a dovedit la fel de interesant?
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
pissycutz a scris:iulia80 a scris:buna ziua fetelor..ce mai faceti...pissycutz..arati superb..mihaela ai un avatar f frumos..
Nu-i asa? indragostit
Cu Tuba nu as putea arata altfel, dar mi-a placut atat de mult scena aceea ca nu am rezistat sa nu ma identific cu ea
Si da sunt si eu de senzulitatea lui Cansel indragostit Imi amintesc ca Arzu spunea inainte de inceperea serialului ca Tuba il va face pe Cansel sa vorbeasca cu ochii ... ei bine a avut dreptate, devine din ce in ce mai expresiv in priviri iar eu ma topesc dupa ei
Buna Miha ... cum au fost lectiile de tenis? Profesorul s-a dovedit la fel de interesant?
buna pisi sunt rupta de oboseala, abia astept sa dorm sa ma mangaie cancelito, am niste link-uri poate la traduceti voi ca eu
http://www.sacitaslan.com/video/unlu-isimlerin-yaslari_1_5958.html
http://sultanawards.com/Awards.asp
mihaela99- vip
pissycutz a scris:
Nu-i asa? indragostit
fetelor..cred ca trebuie sa chem pompierii cu un furtun cu apa rece..ca se incing tare sentimentele pe aici..si nu de alta nu vrem sa sufere nici una din voi!
iulia80- vip
iulia80 a scris:pissycutz a scris:
Nu-i asa? indragostit
fetelor..cred ca trebuie sa chem pompierii cu un furtun cu apa rece..ca se incing tare sentimentele pe aici..si nu de alta nu vrem sa sufere nici una din voi!
ai dreptate sa chemam POMPERIAAAAAAAAAAA
mihaela99- vip
fetelor..am sa vorbesc cu o colega a carei sot e pompier..tot regimentul /batalionul sa vina..ca va fi jale mare aici!mihaela99 a scris:ai dreptate sa chemam POMPERIAAAAAAAAAAAiulia80 a scris:fetelor..cred ca trebuie sa chem pompierii cu un furtun cu apa rece..ca se incing tare sentimentele pe aici..si nu de alta nu vrem sa sufere nici una din voi!
plus smurd-ul sa acorde primul ajutor la nevoie!
iulia80- vip
mihaela99 a scris:
buna pisi sunt rupta de oboseala, abia astept sa dorm sa ma mangaie cancelito, am niste link-uri poate la traduceti voi ca eu
Si eu as face nani ... azi noapte nu am putut sa dorm prea bine si de dimineata visez la perna mea de acasa
O sa ma uit pe ele de acasa si daca sunt in engleza traduc ... daca nu, ma voi uita la ele si ma voi gandi ce bine ar fi sa stiu turceste
pissycutz- vip
Pe tine nu te-a atins la nici o coarda sensibila episodul de vineri ... chiar nu ti-a placut de domn' profesor Cum se uita el gales dupa eleva lui ... cum a ramas el tintuit cu privirea si cu vocabularul cand a vazut-o in rochia rosie? Hai ca nu te cred daca imi spui ca te-a lasat receiulia80 a scris:
Da, cred ca am nevoie de un dus rece ca am luat-o pe aratura rau de tot
pissycutz- vip
mi-a placut cum sa nu imi placa.....n-am zis eu ca a ramas fara plombe in gura,a inghitit saracul in gol...f frumos..dar eu sunt din curtea cealalta..aici sunt pe lista de asteptare..ca nu vreau sa ma linsati!inca tin la ochii din cap!pissycutz a scris:Pe tine nu te-a atins la nici o coarda sensibila episodul de vineri ... chiar nu ti-a placut de domn' profesor Cum se uita el gales dupa eleva lui ... cum a ramas el tintuit cu privirea si cu vocabularul cand a vazut-o in rochia rosie? Hai ca nu te cred daca imi spui ca te-a lasat receiulia80 a scris:
Da, cred ca am nevoie de un dus rece ca am luat-o pe aratura rau de tot
iulia80- vip
pissycutz a scris:mihaela99 a scris:
Si eu as face nani ... azi noapte nu am putut sa dorm prea bine si de dimineata visez la perna mea de acasa
O sa ma uit pe ele de acasa si daca sunt in engleza traduc ... daca nu, ma voi uita la ele si ma voi gandi ce bine ar fi sa stiu turceste
draga mea iavas, iavas, invatam noi si turceste, nu vezi ca ne uitam la cate un ep. de cel putin trei ori , o data ne uitam la poze , ca de ne utam ca curcan bete, dupa aia apare traducerea in engleza, si abia dupa aia il vedem si noi ca lumea nu? imposibil , pana la urma invatam turceste parol
mihaela99- vip
Pagina 42 din 42 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42
Subiecte similare
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata
» 16.Gonulcelen- Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata