3.GONULCELEN (inima furata)
+18
nutzi
Motzişor
iulianagl
anda
windy_day
Theo_1
vali1cluj
vivi
anuta1971
Admin_dea05
pissycutz
florina1989
DENISA
chrisa
clio 24
alitheea
iulia80
mihaela99
22 participanți
Pagina 41 din 42
Pagina 41 din 42 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42
Re: 3.GONULCELEN (inima furata)
Am pus partea a sasea la traduceri
clio 24- vip
Data de inscriere : 03/10/2009
clio 24 a scris:Am pus partea a sasea la traduceri
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
am pus partea 7 la traduceri.
vali1cluj- vip
Data de inscriere : 29/10/2009
pissycutz a scris:Eu nu cred ca sa lasa cu un sarut ... probabil ii va sterge lacrimile de pe fatamihaela99 a scris:
si eu l-am schimbat
ma uitam la sf. ep. cand erau pe terasa, cred ca dom profesor a provocat-o, a vrut sa vada daca hasret isi da arama pe fata, dar saraca a inceput sa
mie mi-a placut cum i-a mirosit parul. DE DOUA ORI!!!!.
am revazut partea cu imbratisarea de nu mai stiu cate ori. atunci cand el inchide ochii.
cred ca am innebunit de tot
ma apuc de partea 9
vali1cluj- vip
MA APUC DE PARTEA A ZECEA
clio 24- vip
vali1cluj a scris:
am revazut partea cu imbratisarea de nu mai stiu cate ori. atunci cand el inchide ochii.
ma apuc de partea 9
Si eu am revazut cateva secvente de le-am invatat pe de rost.
AM postat si eu partea VIII si vad ca restul ati luat voi. Spor
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
vali1cluj a scris:pissycutz a scris:Eu nu cred ca sa lasa cu un sarut ... probabil ii va sterge lacrimile de pe fatamihaela99 a scris:
si eu l-am schimbat
ma uitam la sf. ep. cand erau pe terasa, cred ca dom profesor a provocat-o, a vrut sa vada daca hasret isi da arama pe fata, dar saraca a inceput sa
ma apuc de partea 9
eu asa m-am nascut adica zbanghie si mai cred ca nu ne mai facem bine
mihaela99- vip
Pun partea a zecea aici pana se pune parteaa noua
ep 8 partea 10
Nakiye: Lasa-ma .. lasa-ma.
Cobra: Linisteste-te sora..
Cihan: taci
Cobra: linisteste-te.
Nakiye: cine esti..opreste-te.. lasa-ma..
Cihan: rahat…. rahat
Cobra: ce s-a intamplat?
Cihan:am rapit pe alta nesrin.
Cobra:Deci care nesrin esti tu? Care nesrin omule?
**
Omul : Buna seara miss hasret.
Hasret: Imi place acest hotel ..dar si toata lumea aici ma place…
Murat: Cred ca lor le place cum ai venit aici ca o studenta sit e-ai transformat intr-o printesa
Hasret: Cum?
Murat:Daca ei ar sti ca vinzi flori pe strada s-ar comporta altfel
Hasret: nu, nu s-ar comporta ….
Murat:Obiectezi fara nici un motiv Ei au vazut cum te-ai tarnsformat dintr-o omida intr-un fluture . Adevarul este ca esti mare
Hasret: Ce vrei sa spui?
Murat: Spun ca esti o oportunista.
Hasret:spune-mi ce inseamna in turca
Murat: Este foarte clar
Hasret: Nu este clar.. nu ma fa sa caut pentru cuvinte in carul cu fan.
Murat: Este simplu.Tu obisnuiesti sa fii sincera tot timpul Dar atunci cand banii sunt subiectul , brusc nu mai vrei sa vorbesti Tu nu trebuie sa te opresti chiar daca nu-ti face placere subiectul..sau cu cuvintele tale nu spui..Hei Ce se intampla!
**
Nesrin:Unde naiba este ea.Am sa innebunesc. .
Ethem: Te rog linisteste-te
Saime: koray spune ca ea s-a dus dar nu a iesit.Oamenii de la magazine spun ca a luat rochiile si a plecat
.
Nesrin:deci unde este ea ..nu s-a putut evapora in aer?.
Cihan: Trebuie sa renuntam
Cobra: Ce vom face?
Cihan:s-o ducem innapoi..uita-te la ea..trebuie sa fie speriata.
Cobra: si atunci de ce zambeste?
Cihan:Nu stiu ..este ciudata
Cobra: scuze doamna ..noi te-am rapit din greseala
Nakiye: nu-I nimic..voi nu sunteti straini
Cihan:Vezi, niciodata nu facem asa, dar mi-am pierdut mintile din cauza lui Hasret
Cobra:Sa te ducem inapoi acasa
Nakiye: oh, nun u ma duceti inapoi acasa
Cobra: Esti nebuna doamna?Ea nu a inteles..explica-I tu
Cihan:Vezi..noi te-am rapit din greseala.Noi de fapt voiam s-a rapim pe nesrin.
Nakiye: yeah , am inteles, darn u poti sa te duci s-o rapesti nesrin de data astaSi hasret nu e de gasit. Voi deja m-ati rapit deci luati-ma cu voi…Suna-ti acasa si spuneti-le ca ma aveti pe mine si ca ma schimbati cu hasret.
Mrs nesrin ma pretuiete mult …
Cihan:Ok..
Nakiye: Vino si ia-ma, vino
**
Hasret: Cafeaua este foarte tare si nici nu-mi place gustul dar vezi inca o beau Din cauza ca sunt incapatanata, vezi Trebuie sa ma prefac ca beau suc pentru ca eu beau sange(inseamna ca ea se preface ca e fericita chiar daca nu e)
Murat:modul corectsa spui asta este “sa scuipi sange si si spui ca-I suc” Dar spune-mi ce simti ..spune-mi(parca e in filmul noua saptamani jumate..)
Hasret:OK,..deci tu spui scoate sabia
Murat:Daca gandesti ceva spune
Hasret: Da,,trebuie s-o spun…Stii tu esti un bandit las..ai pus pariu pe mine..
Murat: Oh multumesc lui Dzeu..ai spus=o pana la urma. .Te-ai oprit dandu-mi timp cu comentariile tale viclene
Hasret: Deci..tu stii ca eu stiu de PARIU .
Murat: Cu atat mai mult pentru planurile tale ascunse.Nu ai vorbit doar pentru ca eu trebuia sa te fac faimoasa. Dar acum stiu jocul tau. Vezi ..pana si Hasret are limite
Hasret: Tu..…snobi rasfatati amandoi ati pus pariu pe mine ca si cum ati pus pariu pe o lupta de cocosi Si eu Hasret trebuie sa inghit toate astea..mandria mea ..si acum tu nici macar nut e simti vinovat pentru ca ai facut asta
**
Cihan: O sa sun
Cobra: suna
Nakiye: Daca intreaba de mine nu le spune ca suunt OK.Spune-le ca vor vedea cand o sa ma schombati cu Hasret .Vreau ca ei sa-si faca griji pentru mine.
Cihan:OK. suna
Saime: Hello? Au rapit-o pe nakiye.
Nesrin: CE??
**Murat: Hasret? Plangi? Tu plangi…
Hasret: oh, de ce nu ma lasi singura sa pot sa din toata inima
Murat:Cred ca trebuie sa stii si altceva
Hasret:spune-mi incet …san u crezi ca nu am si eu inima
Murat:Vad cat de fragile esti
Hasret:Ce este atunci
mUrat: Am renuntat la pariu .I-am dat compozitia lui Levent cu mult timp in urma .Aceasta problema a fost inchisa de ceva timp
Hasret: Cum? De ce ai renuntat?(Din pacate vom stii in ep.urmator..dar putem pune si noi p[ariuri)
ep 8 partea 10
Nakiye: Lasa-ma .. lasa-ma.
Cobra: Linisteste-te sora..
Cihan: taci
Cobra: linisteste-te.
Nakiye: cine esti..opreste-te.. lasa-ma..
Cihan: rahat…. rahat
Cobra: ce s-a intamplat?
Cihan:am rapit pe alta nesrin.
Cobra:Deci care nesrin esti tu? Care nesrin omule?
**
Omul : Buna seara miss hasret.
Hasret: Imi place acest hotel ..dar si toata lumea aici ma place…
Murat: Cred ca lor le place cum ai venit aici ca o studenta sit e-ai transformat intr-o printesa
Hasret: Cum?
Murat:Daca ei ar sti ca vinzi flori pe strada s-ar comporta altfel
Hasret: nu, nu s-ar comporta ….
Murat:Obiectezi fara nici un motiv Ei au vazut cum te-ai tarnsformat dintr-o omida intr-un fluture . Adevarul este ca esti mare
Hasret: Ce vrei sa spui?
Murat: Spun ca esti o oportunista.
Hasret:spune-mi ce inseamna in turca
Murat: Este foarte clar
Hasret: Nu este clar.. nu ma fa sa caut pentru cuvinte in carul cu fan.
Murat: Este simplu.Tu obisnuiesti sa fii sincera tot timpul Dar atunci cand banii sunt subiectul , brusc nu mai vrei sa vorbesti Tu nu trebuie sa te opresti chiar daca nu-ti face placere subiectul..sau cu cuvintele tale nu spui..Hei Ce se intampla!
**
Nesrin:Unde naiba este ea.Am sa innebunesc. .
Ethem: Te rog linisteste-te
Saime: koray spune ca ea s-a dus dar nu a iesit.Oamenii de la magazine spun ca a luat rochiile si a plecat
.
Nesrin:deci unde este ea ..nu s-a putut evapora in aer?.
Cihan: Trebuie sa renuntam
Cobra: Ce vom face?
Cihan:s-o ducem innapoi..uita-te la ea..trebuie sa fie speriata.
Cobra: si atunci de ce zambeste?
Cihan:Nu stiu ..este ciudata
Cobra: scuze doamna ..noi te-am rapit din greseala
Nakiye: nu-I nimic..voi nu sunteti straini
Cihan:Vezi, niciodata nu facem asa, dar mi-am pierdut mintile din cauza lui Hasret
Cobra:Sa te ducem inapoi acasa
Nakiye: oh, nun u ma duceti inapoi acasa
Cobra: Esti nebuna doamna?Ea nu a inteles..explica-I tu
Cihan:Vezi..noi te-am rapit din greseala.Noi de fapt voiam s-a rapim pe nesrin.
Nakiye: yeah , am inteles, darn u poti sa te duci s-o rapesti nesrin de data astaSi hasret nu e de gasit. Voi deja m-ati rapit deci luati-ma cu voi…Suna-ti acasa si spuneti-le ca ma aveti pe mine si ca ma schimbati cu hasret.
Mrs nesrin ma pretuiete mult …
Cihan:Ok..
Nakiye: Vino si ia-ma, vino
**
Hasret: Cafeaua este foarte tare si nici nu-mi place gustul dar vezi inca o beau Din cauza ca sunt incapatanata, vezi Trebuie sa ma prefac ca beau suc pentru ca eu beau sange(inseamna ca ea se preface ca e fericita chiar daca nu e)
Murat:modul corectsa spui asta este “sa scuipi sange si si spui ca-I suc” Dar spune-mi ce simti ..spune-mi(parca e in filmul noua saptamani jumate..)
Hasret:OK,..deci tu spui scoate sabia
Murat:Daca gandesti ceva spune
Hasret: Da,,trebuie s-o spun…Stii tu esti un bandit las..ai pus pariu pe mine..
Murat: Oh multumesc lui Dzeu..ai spus=o pana la urma. .Te-ai oprit dandu-mi timp cu comentariile tale viclene
Hasret: Deci..tu stii ca eu stiu de PARIU .
Murat: Cu atat mai mult pentru planurile tale ascunse.Nu ai vorbit doar pentru ca eu trebuia sa te fac faimoasa. Dar acum stiu jocul tau. Vezi ..pana si Hasret are limite
Hasret: Tu..…snobi rasfatati amandoi ati pus pariu pe mine ca si cum ati pus pariu pe o lupta de cocosi Si eu Hasret trebuie sa inghit toate astea..mandria mea ..si acum tu nici macar nut e simti vinovat pentru ca ai facut asta
**
Cihan: O sa sun
Cobra: suna
Nakiye: Daca intreaba de mine nu le spune ca suunt OK.Spune-le ca vor vedea cand o sa ma schombati cu Hasret .Vreau ca ei sa-si faca griji pentru mine.
Cihan:OK. suna
Saime: Hello? Au rapit-o pe nakiye.
Nesrin: CE??
**Murat: Hasret? Plangi? Tu plangi…
Hasret: oh, de ce nu ma lasi singura sa pot sa din toata inima
Murat:Cred ca trebuie sa stii si altceva
Hasret:spune-mi incet …san u crezi ca nu am si eu inima
Murat:Vad cat de fragile esti
Hasret:Ce este atunci
mUrat: Am renuntat la pariu .I-am dat compozitia lui Levent cu mult timp in urma .Aceasta problema a fost inchisa de ceva timp
Hasret: Cum? De ce ai renuntat?(Din pacate vom stii in ep.urmator..dar putem pune si noi p[ariuri)
clio 24- vip
Am pus partea 9 la traduceri.
Deci despre Casablanca era vorba!!!! Nuintelesesem despre ce film vorbeau. mi-a placut ce pariu au pus. abia astept sa mai vad odata episodul cu subtitrare.
Deci despre Casablanca era vorba!!!! Nuintelesesem despre ce film vorbeau. mi-a placut ce pariu au pus. abia astept sa mai vad odata episodul cu subtitrare.
vali1cluj- vip
vali1cluj a scris:Am pus partea 9 la traduceri.
Super..abia astept vineri seara...
clio 24- vip
Fetelor va pup ..ies.,.o seara buna!!!
clio 24- vip
clio 24 a scris:Fetelor va pup ..ies.,.o seara buna!!!
Fetelor, vreau si eu un avatar "miscator" cu hasret si cansel , ca semnatura. unde gasesc? HELP!!!
vali1cluj- vip
vali1cluj a scris:clio 24 a scris:Fetelor va pup ..ies.,.o seara buna!!!
Fetelor, vreau si eu un avatar "miscator" cu hasret si cansel , ca semnatura. unde gasesc? HELP!!!
multumim din suflet fetelor sunteti [
, iar despre avatar gasesti pe panoul forumului la ,, cum postam pe forum'', denisa a dat instructiuni acolo , mi se pare ca trebuie sa ai salvat in calculator o poza miscatoare succes
mihaela99- vip
clio 24 a scris:Fetelor va pup ..ies.,.o seara buna!!!
multumim pentru traduceri esti o draguta ]
mihaela99- vip
da, dar unde gasesc?mihaela99 a scris:vali1cluj a scris:clio 24 a scris:Fetelor va pup ..ies.,.o seara buna!!!
, iar despre avatar gasesti pe panoul forumului la ,, cum postam pe forum'', denisa a dat instructiuni acolo , mi se pare ca trebuie sa ai salvat in calculator o poza miscatoare succes
vali1cluj- vip
vali1cluj a scris:da, dar unde gasesc?mihaela99 a scris:vali1cluj a scris:clio 24 a scris:Fetelor va pup ..ies.,.o seara buna!!!
vezi ca a pus vivi unde pune noi poze pe pagina 24 , jos niste poze miscatoare, selectezi una ii dai copy si paste la tine in calculator , unde vrei, in my documents sau si pe destop poti si dupa aia urmezi pasii, hai ca mai stau cu tine da? sa imi spui daca ai reusit, de fapt se vede la avatar
mihaela99- vip
fetelor, ma retrag va spun de maine ma apuc de tenis ]
inca o data multumesc fetelor pentru munca de azi
inca o data multumesc fetelor pentru munca de azi
mihaela99- vip
vezi ca a pus vivi unde pune noi poze pe pagina 24 , jos niste poze miscatoare, selectezi una ii dai copy si paste la tine in calculator , unde vrei, in my documents sau si pe destop poti si dupa aia urmezi pasii, hai ca mai stau cu tine da? sa imi spui daca ai reusit, de fapt se vede la avatar [/quote]
am reusit. multumesc. noapte buna!
Multumesc vivi, sper ca nu te superi ca am folosit pozele de la tine! dar imi plac asa de mult...
am reusit. multumesc. noapte buna!
Multumesc vivi, sper ca nu te superi ca am folosit pozele de la tine! dar imi plac asa de mult...
vali1cluj- vip
buna dimineata fetelor..va doresc sa aveti o sapt cat mia frumoasa...
si serviti o cafea..
si serviti o cafea..
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Buna dimineata
Sa aveti o saptamana frumoasa ... fara nori cenusii
Aseara dupa ce am citit traducerile am revazut episodul .... si sunt fermecata. Am avut atatea momente frumoase intr-un singur episod si abia astept episodul urmator sa vad cum vor evolua lucrurile pentru Murat si Hasret. Ma intreb daca discutia dintre Nersin si Hasret din episodul 9 este menita sa ii aduca pe amandoi din nou acasa?
Au cateva scene care m-au fermecat si inca nu pot spune care este momentul care mi-a placut cel mai mult. Trebuie sa il mai vad de cateva ori
Aseara dupa ce am citit traducerile am revazut episodul .... si sunt fermecata. Am avut atatea momente frumoase intr-un singur episod si abia astept episodul urmator sa vad cum vor evolua lucrurile pentru Murat si Hasret. Ma intreb daca discutia dintre Nersin si Hasret din episodul 9 este menita sa ii aduca pe amandoi din nou acasa?
Au cateva scene care m-au fermecat si inca nu pot spune care este momentul care mi-a placut cel mai mult. Trebuie sa il mai vad de cateva ori
pissycutz- vip
Buna dimineata!
vali1cluj- vip
pissycutz a scris:Buna dimineata
Eu, dupa ce am vazut niste secvente de catevaaaa ori, pot sa spun ca mi-a placut cum a ramas mut , mut cand a aparut hasret in rocha rosie. si bineintales cele doua momente in care isi pierde pt o clipa controlul si inchide ochii(cu nasul in parul lui hasret).
astea, pe langa alte momente care mi-au placut. eu cred ca si scenaristii se distreaza copios.
vali1cluj- vip
vali1cluj a scris:
Eu, dupa ce am vazut niste secvente de catevaaaa ori, pot sa spun ca mi-a placut cum a ramas mut , mut cand a aparut hasret in rocha rosie. si bineintales cele doua momente in care isi pierde pt o clipa controlul si inchide ochii(cu nasul in parul lui hasret).
astea, pe langa alte momente care mi-au placut. eu cred ca si scenaristii se distreaza copios.
Toata secventa cand a aparut Hasret in rochia rosie a fost A ramas blocat si nu stia cum sa reactioneze ... s-a ridicat si si-a pierdut tot vocabularul lui ales Oare un profesor bun nu ar trebui sa o pregateasca pentru astfel de momente in care ea sa nu ramana blocata Si cat de mandru este de ea ... si nu cred ca e mandria artistului fata de operei sale, e mandria unui barbat insotit de o femeie frumoasa dupa care toata lumea intoarce capul.
Si dupa scena imbratisarii, vocea si-a scumbat tonalitatea indragostit plus ca nu indraznea sa o priveasca in ochi.
Fetelor sunt din nou o cauza pierduta as fi in stare sa scriu foarte mult despre fiecare scena in parte
pissycutz- vip
Buna dimi!! Ce fac fetele mele???Viseaza la Hasret si Murat???...si eu sunt nebuna dupa ei..tocmai crosetez cateva poze(vorba denisei)..am avut pana acum f multe momente cu cei doi impreuna imi place.cat despre cel mai frumos moment eu nu am unul special au fost o ploaie de momente nici nu pot sa-mi dau seama care a fost mai frumos sper s-o tina tot asa
Cansel imi place din ce in ce mai mult
Cansel imi place din ce in ce mai mult
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Buna dimineata Admino
Cred ca vom croseta multe posturi despre cuplul Hasret si Murat
Cred ca vom croseta multe posturi despre cuplul Hasret si Murat
pissycutz- vip
Pagina 41 din 42 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42
Subiecte similare