4.GONULCELEN (inima furata)
+17
chrisa
iulianagl
vivi
clio 24
DENISA
nutzi
rodica
alitheea
florina1989
demiruta
anuta1971
mitzymeu
Admin_dea05
vali1cluj
iulia80
mihaela99
pissycutz
21 participanți
Pagina 44 din 44
Pagina 44 din 44 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44
Re: 4.GONULCELEN (inima furata)
bună dimineaţa.... aţi văzut poza asta de la gala la care a înmânat şi cansel un premiu la masă cu colegii din ezel toţi aplaudau numai ea fluiera
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau
florina1989 a scris:bună dimineaţa.... aţi văzut poza asta de la gala la care a înmânat şi cansel un premiu la masă cu colegii din ezel toţi aplaudau numai ea fluiera
buna
, bai da nu se poate , parca ar fi din carierul lui hasret , oricum la ea nu ma mai mira nimic
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Nu trebuie sa mai asteptam nimik de la ea...credeam ca in timp se va mai cizela, dar e incurabila! Greu pietroi are Murat atarnat de gat, wowww!
demiruta- vip
Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI
demiruta a scris:Nu trebuie sa mai asteptam nimik de la ea...credeam ca in timp se va mai cizela, dar e incurabila! Greu pietroi are Murat atarnat de gat, wowww!
văd că nu e nimeni cu partenerul poate de aceea nu era şi murat
florina1989- vip
demiruta a scris:Nu trebuie sa mai asteptam nimik de la ea...credeam ca in timp se va mai cizela, dar e incurabila! Greu pietroi are Murat atarnat de gat, wowww!
asta atârnă cât o carieră de piatră....
fetelor Vivi a pus un articol la topicul lui Tuba , eu am rugat o turcoaică să îmi spună ce scrie în articol ..
I don't know if TB and/or MY will be present for that ceremony. I did not read anything about it. It looks like a big and a series event that is hard to turn down. Since Tuba has been to Dubai before for Ihlamurlar Altında also, my guess is, she will be attending. Cannot be sure though.
The interview...
Most of the things she talked about, we already know... Like how she started acting, she is successful not only because of her beauty, etc... She says she always played in drama but she has a comic side in real life. This show brings out that comedy side and because she is sincere, people like the show and her part. She has played volleyball, fencing, tennis, archery. She paints, and writes also. She would like to play a mentally disabled person; she is very sensitive about them, especially autistic kids. After the shootings, she spends her time outside that 'filming world', that's why she does not interact much with other actors/actresses. This sentence is the main thing written in the other article also. The one which is about Beren Saat.
Încă nu se ştie dacă va fi prezentă în Dubai, nu acomfirmat . :nh8: :nh8: :nh8:
vivi a scris:http://www.sabah.com.tr/Yazarlar/2010/04/25/hep_dramciydim_ama_gizli_komikligim_vardi
I don't know if TB and/or MY will be present for that ceremony. I did not read anything about it. It looks like a big and a series event that is hard to turn down. Since Tuba has been to Dubai before for Ihlamurlar Altında also, my guess is, she will be attending. Cannot be sure though.
The interview...
Most of the things she talked about, we already know... Like how she started acting, she is successful not only because of her beauty, etc... She says she always played in drama but she has a comic side in real life. This show brings out that comedy side and because she is sincere, people like the show and her part. She has played volleyball, fencing, tennis, archery. She paints, and writes also. She would like to play a mentally disabled person; she is very sensitive about them, especially autistic kids. After the shootings, she spends her time outside that 'filming world', that's why she does not interact much with other actors/actresses. This sentence is the main thing written in the other article also. The one which is about Beren Saat.
Încă nu se ştie dacă va fi prezentă în Dubai, nu acomfirmat . :nh8: :nh8: :nh8:
fetelor, care va mai duceti prin siteurile turcilor si va pricepti, spuneti-mi si mie cine canta melodia de la clipul asta, ca ma omoara, imi place rau!
https://www.dailymotion.com/video/xcwjeo_gonulcelen-klibi-kyrmyzybiber_shortfilms?start=1
https://www.dailymotion.com/video/xcwjeo_gonulcelen-klibi-kyrmyzybiber_shortfilms?start=1
axxa246 a scris:fetelor, care va mai duceti prin siteurile turcilor si va pricepti, spuneti-mi si mie cine canta melodia de la clipul asta, ca ma omoara, imi place rau!
Bendeniz - Kirmizi Biber uite aici cine cântă
florina1989- vip
Wowww, ce frumos ai spus-o!!!DENISA a scris:demiruta a scris:Nu trebuie sa mai asteptam nimik de la ea...credeam ca in timp se va mai cizela, dar e incurabila! Greu pietroi are Murat atarnat de gat, wowww!
asta atârnă cât o carieră de piatră....
Ma fac miner sa scot toata pitra din cariera asta pana la batranete, macar sa-i iau greutatea de la gat si panza de pe ochi baiatului asta!
demiruta- vip
axxa246 a scris:fetelor, care va mai duceti prin siteurile turcilor si va pricepti, spuneti-mi si mie cine canta melodia de la clipul asta, ca ma omoara, imi place rau!
buna axxa
si mie imi place melodia , barbate-miu e mort dupa ea, , ii place ritmul,
mihaela99- vip
Si mie imi place mult...mihaela99 a scris:axxa246 a scris:fetelor, care va mai duceti prin siteurile turcilor si va pricepti, spuneti-mi si mie cine canta melodia de la clipul asta, ca ma omoara, imi place rau!
buna axxa
Ce bine ca barbatul tau nu face discriminare si asculta si muzica turceasca, al meu fuge in alta camera cand aude ca pun d'asta!Nici macar nu asculta sa vada daca ii place sau ba, are ceva cu turcii de cand l-am cunoscut pe Demir si-mi tot pierd vremea cu siteurile turcesti!
II este teama ca ma navalesc turcii, probabil!
demiruta- vip
demiruta a scris:Si mie imi place mult...mihaela99 a scris:axxa246 a scris:fetelor, care va mai duceti prin siteurile turcilor si va pricepti, spuneti-mi si mie cine canta melodia de la clipul asta, ca ma omoara, imi place rau!
buna axxa
Ce bine ca barbatul tau nu face discriminare si asculta si muzica turceasca, al meu fuge in alta camera cand aude ca pun d'asta!Nici macar nu asculta sa vada daca ii place sau ba, are ceva cu turcii de cand l-am cunoscut pe Demir si-mi tot pierd vremea cu siteurile turcesti!
buna demiruta
si al meu la inceput a facut ca trenu , dar cu timpul s-a obisnuit , ce bine ar fii sa ne cotropeasca din nou, in frunte cu demir bey, ezel bey, si de ce nu si cancelito bey
https://www.youtube.com/watch?v=AOdl3ggJ18E&feature=related
mihaela99- vip
ia utati-va la axxa ce avatar are, un turc adevarat, veritabil
mihaela99- vip
stai ca l-am schimbat si eu intr-un franco-turc veritabil
mihaela99- vip
buna seara fetelor!mihaela99 a scris:stai ca l-am schimbat si eu intr-un franco-turc veritabil
bine v-am gasit!
mihalea dar ce ochelari de firma ai!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Eu nu am reusit pertformanta de a-l face pe sotz sa se obisnuiasaca cu turcii astia si basta!El ii considera, pur si simplu niste cotropitori si atat! Si eu recunosc in fata lui, ca Demir mi-a cotropit inima si sotzul, m-a iertat pentru multe prostioare casnice facute din cauza lui Demir:mancare arsa, uitata pe foc, ma intreaba mereu ce vad eu la el ca nu i se pare frumos si daca nu a vrut sa vada Asi, nu am cum sa-i explic...Si da si eu astept sa -mi provoace iat fluturasi, vreun turc din cei cativa pe care i-am vazut in filmele lor, dar sa vedem cat o sa astept;Savas se straduieste, dar nu reuseste!mihaela99 a scris:demiruta a scris:Si mie imi place mult...mihaela99 a scris:axxa246 a scris:fetelor, care va mai duceti prin siteurile turcilor si va pricepti, spuneti-mi si mie cine canta melodia de la clipul asta, ca ma omoara, imi place rau!
buna axxa
buna demiruta
si al meu la inceput a facut ca trenu , dar cu timpul s-a obisnuit , ce bine ar fii sa ne cotropeasca din nou, in frunte cu demir bey, ezel bey, si de ce nu si cancelito bey
https://www.youtube.com/watch?v=AOdl3ggJ18E&feature=related
demiruta- vip
Buna, iulia!iulia80 a scris:buna seara fetelor!mihaela99 a scris:stai ca l-am schimbat si eu intr-un franco-turc veritabil
bine v-am gasit!
Azi am cam facut de serviciu pe forum, m-am plimbat pe toate aleile!
Asa, ca sa-mi iau revansa pentru toata saptamana trecuta cand am fost ocupata rau!
Ce faci, te "dezbetivisi" dupa nunta?
demiruta- vip
Am remarcat si eu turcul din avatarul axxei!mihaela99 a scris:ia utati-va la axxa ce avatar are, un turc adevarat, veritabil
Dar si pe al tau!
demiruta- vip
hi hi hi imi place si franco turcul si cum ai spus-o!mihaela99 a scris:stai ca l-am schimbat si eu intr-un franco-turc veritabil
demiruta- vip
iulia80 a scris:buna seara fetelor!mihaela99 a scris:stai ca l-am schimbat si eu intr-un franco-turc veritabil
bine v-am gasit!
buna iuliana
, iti place? pai
mihaela99- vip
buna demiruta..vad ca esti plimbareata tare..!demiruta a scris:Buna, iulia!
Azi am cam facut de serviciu pe forum, m-am plimbat pe toate aleile!
Asa, ca sa-mi iau revansa pentru toata saptamana trecuta cand am fost ocupata rau!
Ce faci, te "dezbetivisi" dupa nunta?
am recuperat ceva din somnul pierdut..
acum sunt mai treaza...vedem cat ma tine!
plus demiruta draga..am baut la apa aseara la nunta.....vreun litru jum..am fost paznic la baie..!
imi plac ochelarii mihaela!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Pagina 44 din 44 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44
Subiecte similare
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata
» 16.Gonulcelen- Inima furata