4.GONULCELEN (inima furata)
+17
chrisa
iulianagl
vivi
clio 24
DENISA
nutzi
rodica
alitheea
florina1989
demiruta
anuta1971
mitzymeu
Admin_dea05
vali1cluj
iulia80
mihaela99
pissycutz
21 participanți
Pagina 23 din 44
Pagina 23 din 44 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 33 ... 44
Re: 4.GONULCELEN (inima furata)
mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:mihaela99 a scris:buna seara fetele
ce faceti? unde sunteti?
am vazut bine este axxa pe aici pe undeva axxa unde esti?
buna mihaela .. axxa a postat doar un mesaj de multumire si a disparut... tu ce faci? ai intrat foarte tarziu azi
bbuna ana , am fost mai devreme dar nu era nimeni, si eu ca tine am zis sa mai astept, m-am uitat la doua seriale la axn, si uite ca au trecut aproape 2 ore
mai ai concediu? ce mi-ar trebui si mie macar o saptamana de concediu... ti-am admirat avatarul esti tare...
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
anuta1971 a scris:mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:mihaela99 a scris:buna seara fetele
ce faceti? unde sunteti?
am vazut bine este axxa pe aici pe undeva axxa unde esti?
buna mihaela .. axxa a postat doar un mesaj de multumire si a disparut... tu ce faci? ai intrat foarte tarziu azi
bbuna ana , am fost mai devreme dar nu era nimeni, si eu ca tine am zis sa mai astept, m-am uitat la doua seriale la axn, si uite ca au trecut aproape 2 ore
mai ai concediu? ce mi-ar trebui si mie macar o saptamana de concediu... ti-am admirat avatarul esti tare...
de luni incep munca mai am putin, da avatarul am uitat sa-l schimb, stai asa ca il schimb acuma
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
ei ana ce zici? cupidon cupidon
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:ei ana ce zici? cupidon cupidon
ma inebunesti fata.. imi pare rau ca incepi munca.. cel putin ai reusit sa te refaci cat de cat?
de unde le gasesti?.. am vazut pozele pe care le-a pus Denisa sunt superbe
anuta1971- vip
am văzut că întreba dea de iubita lui cansel nu cred că mai e cu ea pentru că la gala aci ask cansel nu a fost şi mai are ea un film tot aşa recent şi tot singură era am fugit că am găsit un calculator în cabinet
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau
anuta1971 a scris:mihaela99 a scris:ei ana ce zici? cupidon cupidon
ma inebunesti fata.. imi pare rau ca incepi munca.. cel putin ai reusit sa te refaci cat de cat?
pai unde sa le gasesc, umblu si eu ca bezmetica ca de sunt in co, pardon am fost ca mai am putin, si le caut , ma ustura ochii cat ma zgaiesc pe netul asta, o sa ia fos intr-o zi , da stai ca incep munca ,cared ca vin rupta de oboseala si de
mihaela99- vip
florina1989 a scris:am văzut că întreba dea de iubita lui cansel nu cred că mai e cu ea pentru că la gala aci ask cansel nu a fost şi mai are ea un film tot aşa recent şi tot singură era am fugit că am găsit un calculator în cabinet
buna florina
mihaela99- vip
anuta1971 a scris:mihaela99 a scris:ei ana ce zici? cupidon cupidon
da frumoase poze, le-am vazut, mai dar axxa de ce o fi fugit asa repede? ce rau imi pare ca n-am salutat-o
Ultima editare efectuata de catre mihaela99 in Joi 22 Apr 2010, 11:25 pm, editata de 1 ori
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:mihaela99 a scris:ei ana ce zici? cupidon cupidon
pai unde sa le gasesc, umblu si eu ca bezmetica ca de sunt in co, pardon am fost ca mai am putin, si le caut , ma ustura ochii cat ma zgaiesc pe netul asta, o sa ia fos intr-o zi , da stai ca incep munca ,cared ca vin rupta de oboseala si de
uite ce am gasit apropos de cautari pe net
Dacă o pocneşti, se cheamă maltratarea soţiei. Dacă te pocneşte ea, e autoapărare.
Dacă iei o decizie fără să o întrebi, eşti nesimţit.Dacă ea ia o decizie fără să te consulte, e femeie emancipată.
Dacă-i ceri să facă ceva ce nu-i place, e dominare masculină. Daca te roagă ea, îţi face o favoare.
Dacă apreciezi formele unei femei şi lenjeria sumară, eşti pervers. Dacă nu, esti homo.
Dacă-i oferi flori, urmăreşti ceva. Dacă nu, eşti fraier.
Dacă eşti mîndru de realizările tale, eşti plin de tine. Dacă nu, eşti lipsit de ambiţie.
Dacă o doare capul, e obosită. Dacă te doare pe tine, n-o mai iubeşti.
Dacă vrei să faci dragoste prea des, eşti obsedat. Dacă nu, ai pe altcineva.
De aceea bărbaţii mor mai repede decît femeile.
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:mihaela99 a scris:ei ana ce zici? cupidon cupidon
uite ce am gasit apropos de cautari pe net
Dacă o pocneşti, se cheamă maltratarea soţiei. Dacă te pocneşte ea, e autoapărare.
Dacă iei o decizie fără să o întrebi, eşti nesimţit.Dacă ea ia o decizie fără să te consulte, e femeie emancipată.
Dacă-i ceri să facă ceva ce nu-i place, e dominare masculină. Daca te roagă ea, îţi face o favoare.
Dacă apreciezi formele unei femei şi lenjeria sumară, eşti pervers. Dacă nu, esti homo.
Dacă-i oferi flori, urmăreşti ceva. Dacă nu, eşti fraier.
Dacă eşti mîndru de realizările tale, eşti plin de tine. Dacă nu, eşti lipsit de ambiţie.
Dacă o doare capul, e obosită. Dacă te doare pe tine, n-o mai iubeşti.
Dacă vrei să faci dragoste prea des, eşti obsedat. Dacă nu, ai pe altcineva.
De aceea bărbaţii mor mai repede decît femeile.
sa stii ca asa este
mihaela99- vip
mai dar axxa de ce o fi fugit asa repede? ce rau imi pare ca n-am salutat-o
mihaela99- vip
si pentru ca aia era cam misogina.. ceva despre ei...
Barbatii sunt precum pantofii
Cei care iti plac, te costa.
Foarte putini merita pastrati mai mult de un sezon.
Daca nu ii iei potriviti, s-ar putea sa te bata.
Cei comozi nu te atrag, iar cei care te atrag nu vor sa intre.
Oricat le-ai vorbi, nu devin mai maleabili.
Unul singur nu e de ajuns decat pentru Cenusarese.
Unii merita lasati la usa.
Lumea te judeca in functie de ei.
Alte femei te invidiaza pentru ai tai, iar tu invidiezi alte femei pentru ai lor.
Cei sireti trebuie legati.
Toti trebuie calcati in picioare.
Alte femei te invidiaza pentru ai tai, iar tu invidiezi alte femei pentru ai lor.
anuta1971- vip
mihaela99 a scris:mai dar axxa de ce o fi fugit asa repede? ce rau imi pare ca n-am salutat-o
cred ca nu a avut de gand sa converseze .. a vrut cred numai sa nultumeasca fetelor care traduc
pacat este foarte simpatica..
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:mihaela99 a scris:mai dar axxa de ce o fi fugit asa repede? ce rau imi pare ca n-am salutat-o
cred ca nu a avut de gand sa converseze .. a vrut cred numai sa nultumeasca fetelor care traduc
si mie imi place de ea, poate intra maine cu noi , sa vedem serialul impreina ce m-as bucura
mihaela99- vip
anuta1971 a scris:si pentru ca aia era cam misogina.. ceva despre ei...
siasta e la fel de adevarata
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:mihaela99 a scris:mai dar axxa de ce o fi fugit asa repede? ce rau imi pare ca n-am salutat-o
si mie imi place de ea, poate intra maine cu noi , sa vedem serialul impreina ce m-as bucura
da poate intra...are comentarii foarte amuzante e o placere s-o citesti.. din pacate eu cand incep sa vad filnul nu mai pot vorbi pana se termina.. am eu un stil de a vedea un film .. ma rup de tot si sunt acolo.. asa sa comentezi in timpul filmului mi se pare aiurea .. parca ai comenta un meci de fotbal... dar eu stiu ca sunt defecta..
anuta1971- vip
iar ti-ai schimbat imaginea...off chiar ca-l l-ai luat in toate pozitiile...mihaela99 a scris:[
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
si eu la fel, nu vad nu aud , sunt lipita de ecran, mai ales ca ne si place filmulanuta1971 a scris:mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:mihaela99 a scris:mai dar axxa de ce o fi fugit asa repede? ce rau imi pare ca n-am salutat-o
da poate intra...are comentarii foarte amuzante e o placere s-o citesti.. din pacate eu cand incep sa vad filnul nu mai pot vorbi pana se termina.. am eu un stil de a vedea un film .. ma rup de tot si sunt acolo.. asa sa comentezi in timpul filmului mi se pare aiurea .. parca ai comenta un meci de fotbal... dar eu stiu ca sunt defecta..
mihaela99- vip
Admin_dea05 a scris:iar ti-ai schimbat imaginea...off chiar ca-l l-ai luat in toate pozitiile...mihaela99 a scris:[
iti place? cupidon cupidon
mihaela99- vip
mie de el imi place in toate pozitiilemihaela99 a scris:Admin_dea05 a scris:iar ti-ai schimbat imaginea...off chiar ca-l l-ai luat in toate pozitiile...mihaela99 a scris:[
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:mie de el imi place in toate pozitiilemihaela99 a scris:Admin_dea05 a scris:iar ti-ai schimbat imaginea...off chiar ca-l l-ai luat in toate pozitiile...mihaela99 a scris:[
si mie , maine il schimb iar
mihaela99- vip
abia astept sa vina seara de maine... cred ca acum dupa foto care a aparut cu ei doi si dupa declaratia lui Sami or sa le fie analizate toate gesturile.. toate privirile.. devine tot mai interesant
anuta1971- vip
mihaela99 a scris:Admin_dea05 a scris:mie de el imi place in toate pozitiilemihaela99 a scris:Admin_dea05 a scris:iar ti-ai schimbat imaginea...off chiar ca-l l-ai luat in toate pozitiile...mihaela99 a scris:[
si mie , maine il schimb iar
scuza-ma ca iti spun dar esti cam usuratica fato... sotul stie ce invarti tu pe aci?
anuta1971- vip
offf !!!!!!!!!oricum se anunta mai interesant dar totusi sarutul s-a anuntat in ep 10anuta1971 a scris:abia astept sa vina seara de maine... cred ca acum dupa foto care a aparut cu ei doi si dupa declaratia lui Sami or sa le fie analizate toate gesturile.. toate privirile.. devine tot mai interesant
Admin_dea05- Admin
anuta1971 a scris:abia astept sa vina seara de maine... cred ca acum dupa foto care a aparut cu ei doi si dupa declaratia lui Sami or sa le fie analizate toate gesturile.. toate privirile.. devine tot mai interesant
da asa ma gandeam si eu, mai ales ca in ep. 10 cand o si saruta, sa vedem daca o fi pe placul nostru sarutul, o fi pasional sau doar prin atingerea buzelor? cupidon
mihaela99- vip
Pagina 23 din 44 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 33 ... 44
Subiecte similare
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata
» 16.Gonulcelen- Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata