4.GONULCELEN (inima furata)
+17
chrisa
iulianagl
vivi
clio 24
DENISA
nutzi
rodica
alitheea
florina1989
demiruta
anuta1971
mitzymeu
Admin_dea05
vali1cluj
iulia80
mihaela99
pissycutz
21 participanți
Pagina 13 din 44
Pagina 13 din 44 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 28 ... 44
Re: 4.GONULCELEN (inima furata)
pai am fost sa vad trailer-ul....am vazut ca si anuta are fata noua..din asi draga de ea..mihaela99 a scris:ei ce zici? ai vz promo 2 la ep. 9? ce parere ai, crezi c-o va pupa profu pe hasret sau nu?
in legatura cu pupatul..nu cred..e cam devreme..poate ceva asa parinteste..in nici un caz ventuza din aia adevarata..desi daca e sa ma iau dupa ce spuneti voi daca tuba e asa de bine pazita de schelet ..nici nu cred ca vom avea parte de ventuze patimase!
da sigur...pune lupul paznic la oi!mihaela99 a scris:las ca te ajut eu la note, nu tre sa canti,
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
iulia80 a scris:
vai de mine..pissycutz..sansele ca sa ma linsati sunt mai mari in curtea aceasta decat in cealalta! ..eu am zis ca aici sunt pe lista de asteptare..si ma multumesc cu privitul..din cand in cand poate mai pun si eu mana pe cate ceva..dar doar atat..stau cuminte ca sa nu ma ! ei..o vocaliza acolo nu strica..pacat ca sunt afona afona afona!
Nu conteaza si eu sunt afona dar ma bazez pe domn' profesor
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
pissycutz a scris:iulia80 a scris:
vai de mine..pissycutz..sansele ca sa ma linsati sunt mai mari in curtea aceasta decat in cealalta! ..eu am zis ca aici sunt pe lista de asteptare..si ma multumesc cu privitul..din cand in cand poate mai pun si eu mana pe cate ceva..dar doar atat..stau cuminte ca sa nu ma ! ei..o vocaliza acolo nu strica..pacat ca sunt afona afona afona!
Nu conteaza si eu sunt afona dar ma bazez pe domn' profesor
eu sunt as lui, tre sa treceti pe la mine mai intai
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Doar nu am avea parte de o noua in persoana scheletului Vrem pasiune si cat mai multe tandreturi ca asa le sta bine actorilor principali indragostit . Mie una mi-a ajuns o mironosita (Yasemin) care nici macar nu e credibilaiulia80 a scris:
pai am fost sa vad trailer-ul....am vazut ca si anuta are fata noua..din asi draga de ea..
in legatura cu pupatul..nu cred..e cam devreme..poate ceva asa parinteste..in nici un caz ventuza din aia adevarata..desi daca e sa ma iau dupa ce spuneti voi daca tuba e asa de bine pazita de schelet ..nici nu cred ca vom avea parte de ventuze patimase!
Cat despre sarut nici eu nu cred ca vine asa curand ... plus ca lui Murat ii e frica de balcoane
pissycutz- vip
mihaela99 a scris:
Hai hai ca te intinzi Cine iti da puterea sa te autodeclari asistenta Ce crezi ca daca il schimbi zilnic in avatarul tau ai mai multe drepturi decat noi?
PS: Stii ca glumesc nu-i asa?
pissycutz- vip
pissycutz a scris:Doar nu am avea parte de o noua in persoana scheletului Vrem pasiune si cat mai multe tandreturi ca asa le sta bine actorilor principali indragostit . Mie una mi-a ajuns o mironosita (Yasemin) care nici macar nu e credibilaiulia80 a scris:
pai am fost sa vad trailer-ul....am vazut ca si anuta are fata noua..din asi draga de ea..
Cat despre sarut nici eu nu cred ca vine asa curand ... plus ca lui Murat ii e frica de balcoane
pai si ce tre s-o pupe in balcon? nu ai vazt ce dormitoare mari are fotelul?
mihaela99- vip
pissycutz a scris:mihaela99 a scris:
Hai hai ca te intinzi Cine iti da puterea sa te autodeclari asistenta Ce crezi ca daca il schimbi zilnic in avatarul tau ai mai multe drepturi decat noi?
PS: Stii ca glumesc nu-i asa?
nu ma supi, dar eu am fost prima la tenis
mihaela99- vip
mihaela..ai grija ca aici sunt in trupa pissycutz,dea si cio...deci cam nasol...
trebuie sa ataci la caderea serii!
acum fotelul......e super tare! ! iti merge mintea!
iulia80- vip
mihaela99 a scris:
pai si ce tre s-o pupe in balcon? nu ai vazt ce dormitoare mari are fotelul?
Pai acolo se petrece scena cu pricina ... acolo s-ar putea produce minunea. Hotelul are camere mari dar nu pentru ei
pissycutz- vip
mihaela99 a scris:
nu ma supi, dar eu am fost prima la tenis
Ba eu Vreau dovada ca te-ai inscris prima
pissycutz- vip
iulia80 a scris:mihaela..ai grija ca aici sunt in trupa pissycutz,dea si cio...deci cam nasol...
Da se intreba mai devreme de unde i-a venit ideea De la masina de spalat i se trage
pissycutz- vip
fetelor cate o data sa imi mai dati niste si niste deastea pe cocoasa poate mai imi revin si eu, dar cred ca nu ,asa m-am nascut nici o sansa
iar am scris fotel??????????? e clar sunt dusa
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:fetelor cate o data sa imi mai dati niste si niste deastea pe cocoasa poate mai imi revin si eu, dar cred ca nu ,asa m-am nascut nici o sansa
Noi mai perseveram este una dintre primele lectii invatate de la domn' profesor
pissycutz- vip
eu nu dau nimic..eu sunt cuminte..sunt treaza de la 5 jumatate..nu mai dau nimic..nu mai faci nimic..doar stau..si va citesc..mihaela99 a scris:fetelor cate o data sa imi mai dati niste si niste deastea pe cocoasa poate mai imi revin si eu, dar cred ca nu ,asa m-am nascut nici o sansa
cu fotelul..e tare..eu zic sa adoptam cuvantul! ..dusa..nea..topita..sigur!
iulia80- vip
iulia80 a scris:eu nu dau nimic..eu sunt cuminte..sunt treaza de la 5 jumatate..nu mai dau nimic..nu mai faci nimic..doar stau..si va citesc..mihaela99 a scris:fetelor cate o data sa imi mai dati niste si niste deastea pe cocoasa poate mai imi revin si eu, dar cred ca nu ,asa m-am nascut nici o sansa
cu fotelul..e tare..eu zic sa adoptam cuvantul! ..dusa..nea..topita..sigur!
ba da dusa o sa raman, dar topita cred ca :nh8: depinde de sezon, dupa muratel am fost topita 2 ani, asa ca cine stie cupidon
mihaela99- vip
fetele imi fac si eu o si revin sa nu plecati da? ca altfel
mihaela99- vip
nea..stam aici.!.... te asteptam..pofta mare!mihaela99 a scris:fetele imi fac si eu o si revin sa nu plecati da? ca altfel
iulia80- vip
Suntem aici pe baricade indragostit Zicea Arzu ca in seara asta ar trebui s aapara al treilea trailer
Pofta mare ... sa ne trimiti si noua o frunza de salata
Gata m-am razgandit e cazul sa plec si eu acasa, nu credeti?! E si maine o zi si poimaine ... e cazul ca mai ajung si acasa. Va pup si ne vedem
Gata m-am razgandit e cazul sa plec si eu acasa, nu credeti?! E si maine o zi si poimaine ... e cazul ca mai ajung si acasa. Va pup si ne vedem
pissycutz- vip
drum bun spre casa..pissycutz a scris:Suntem aici pe baricade indragostit Zicea Arzu ca in seara asta ar trebui s aapara al treilea trailer
..seara cat mai placuta draga pissycutz!
iulia80- vip
gata am revenit, oooooooooooo ce burta am , mu mai mananc pana maine , m-au luat cat am mancat
gata pisicutz ? bine
gata pisicutz ? bine
mihaela99- vip
lasa draga..ca doar ai mancat iarba! ..e bine ca transpiri..incepi deja sa consumi ce ai depus! cupidonmihaela99 a scris:gata am revenit, oooooooooooo ce burta am , mu mai mananc pana maine , m-au luat cat am mancat
iulia80- vip
iulia80 a scris:drum bun spre casa..pissycutz a scris:Suntem aici pe baricade indragostit Zicea Arzu ca in seara asta ar trebui s aapara al treilea trailer
..seara cat mai placuta draga pissycutz!
iuliana ce zici? in seara asta apare trailar-ul? mama abia astept
mihaela99- vip
iulia80 a scris:lasa draga..ca doar ai mancat iarba! ..e bine ca transpiri..incepi deja sa consumi ce ai depus! cupidonmihaela99 a scris:gata am revenit, oooooooooooo ce burta am , mu mai mananc pana maine , m-au luat cat am mancat
da pe langa iarba am mai mancat ceva , ce credeai ca merge fara carnita? fara cartofi prajiti?
mihaela99- vip
sincer nu stiu...nu prea sunt la curent cu aparitia lor..stiu doar ca vineri seara am meciuri cu prietenul meu pt ca stau la calc in loc sa stau cu el!mihaela99 a scris:iuliana ce zici? in seara asta apare trailar-ul? mama abia astept
quote="mihaela99"]da pe langa iarba am mai mancat ceva , ce credeai ca merge fara carnita? fara cartofi prajiti? [/quote]
dar nu ai zis ca te duci sa papi salata..sau cartofii prajiti au aparut asa deodata in salata... si ai zis ca daca sunt sunt binevenit in stomac si ei!
iulia80- vip
dar nu ai zis ca te duci sa papi salata..sau cartofii prajiti au aparut asa deodata in salata... si ai zis ca daca sunt sunt binevenit in stomac si ei! [/quote]iulia80 a scris:sincer nu stiu...nu prea sunt la curent cu aparitia lor..stiu doar ca vineri seara am meciuri cu prietenul meu pt ca stau la calc in loc sa stau cu el!mihaela99 a scris:iuliana ce zici? in seara asta apare trailar-ul? mama abia astept
quote="mihaela99"]da pe langa iarba am mai mancat ceva , ce credeai ca merge fara carnita? fara cartofi prajiti?
nu stiu au aparut asa deodata, pai eu mai stiu ceva in casa asta? decand cu cancelito, cu hasretim, cu cobragim , da sa vezi cand oi incepe munca nici nu vreau sa ma gandesc
mihaela99- vip
Pagina 13 din 44 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 28 ... 44
Subiecte similare
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata
» 16.Gonulcelen- Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata