4.GONULCELEN (inima furata)
+17
chrisa
iulianagl
vivi
clio 24
DENISA
nutzi
rodica
alitheea
florina1989
demiruta
anuta1971
mitzymeu
Admin_dea05
vali1cluj
iulia80
mihaela99
pissycutz
21 participanți
Pagina 12 din 44
Pagina 12 din 44 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 28 ... 44
Re: 4.GONULCELEN (inima furata)
salutare fetele,
buna pisi, se pare ca o sa avem si niste gelozie din partea lui dom profesor? , e si normal , a inceput sa o iubeasca ca un nebun, , ajunge sa se duca dupa ea in cartier noapte tarziu
o zi buna in continuare va doresc fetele
buna pisi, se pare ca o sa avem si niste gelozie din partea lui dom profesor? , e si normal , a inceput sa o iubeasca ca un nebun, , ajunge sa se duca dupa ea in cartier noapte tarziu
o zi buna in continuare va doresc fetele
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Buna Miha
Da domn' profesor isi spune "Ce-am gasit sa fie al meu" E nebun de gelozie Citeam zilele trecute un post de-a lui Arzu in care spunea cum a manipulat-o Murat pe Hasret sa isi inchida telefonul dupa ce a sunat Cihan fiind convins ca acesta va suna si in ziele urmatoare, e clar ca vrut-o doar pentru el indragostit
Si certurile cu Cihan au directa legatura cu gelozia lui pentru relatia dintre Cihan si Hasret ... ca altceva nu au ce sa-si dispute si prea nu se inghit
Da domn' profesor isi spune "Ce-am gasit sa fie al meu" E nebun de gelozie Citeam zilele trecute un post de-a lui Arzu in care spunea cum a manipulat-o Murat pe Hasret sa isi inchida telefonul dupa ce a sunat Cihan fiind convins ca acesta va suna si in ziele urmatoare, e clar ca vrut-o doar pentru el indragostit
Si certurile cu Cihan au directa legatura cu gelozia lui pentru relatia dintre Cihan si Hasret ... ca altceva nu au ce sa-si dispute si prea nu se inghit
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
pissycutz a scris:Buna Miha
ai dreptate , asa putea s-o duca la studio la el, sa o invete toate cele dar nu , el a dus-o la fotel, si ce hotel, cu camerele alaturate, si cu usile deschise de perete
scuze am scris fotel in loc de hotel, de o insemnand ceva acest fotel? cupidon cupidon
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:
ai dreptate , asa putea s-o duca la studio la el, sa o invete toate cele dar nu , el a dus-o la fotel, si ce hotel, cu camerele alaturate, si cu usile deschise de perete
scuze am scris fotel in loc de hotel, de o insemnand ceva acest fotel? cupidon cupidon
subconstientul face analogii dintre cele mai neasteptate.
Se pare ca si vineri vom avea un episod interesant ... iar faptul ca Murat isi aduce aminte de trecut cand o vede pe Hasret pe balcon spune multe. Banuiesc ca nu isi aduce aminte de Selin de fiecare data cand vede pe cineva pe balcon decat daca il incearca anumite sentimente pentru persoana respectiva. indragostit
Nakiye e mortala cu geloziile ei si patosul pentru Burhan, o vad in postura de viitoare sotie a lui Burhan
Inteleg ca se intorc acasa, oare ne asteapata din nou un speach din partea lui Hasret pentru Nersin
pissycutz- vip
miercurea la 20.30 o să dea filmele de lung metraj la kanald..o să fie şi filmul lui halit aci ask si filmul lui berg ask geliyorum demez şi filmul lui cemal hunal Issiz adam şi mai multe e un film în care apare şi cetin tekindor se poate să fie babam ve oglum...
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau
mare crai si burhan asta , , si stii care mai imi place? nenea ala cu mustata, sotul matusii lui hasret si gulmaz, ala de a fost tuns aproape zero, cica a pierdut la pariu , imi aduc aminte cand a vorbit el la telefon cu as. lui murat , cand a inchis tel. a spus asa cica hadi , bai am ras cu lacrimi, e tare haios tipu
mihaela99- vip
florina1989 a scris:miercurea la 20.30 o să dea filmele de lung metraj la kanald..o să fie şi filmul lui halit aci ask si filmul lui berg ask geliyorum demez şi filmul lui cemal hunal Issiz adam şi mai multe e un film în care apare şi cetin tekindor se poate să fie babam ve oglum...
buna /], multumim
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:mare crai si burhan asta , , si stii care mai imi place? nenea ala cu mustata, sotul matusii lui hasret si gulmaz, ala de a fost tuns aproape zero, cica a pierdut la pariu , imi aduc aminte cand a vorbit el la telefon cu as. lui murat , cand a inchis tel. a spus asa cica hadi , bai am ras cu lacrimi, e tare haios tipu
Faza asta m-a distrat si pe mine copios cum le-a zis el ca a rezolvat iar in ziua cand trebuia sa vina Murat a recunoscut ca nu a vorbit cu el, dar si in episodul trecut cand vorbea cu Berrin si s-a pierdut in explicatii
Multumim Florina pentru vesti
pissycutz- vip
pai nu ai vazut cu se uita nevasta-sa , saracupissycutz a scris:mihaela99 a scris:mare crai si burhan asta , , si stii care mai imi place? nenea ala cu mustata, sotul matusii lui hasret si gulmaz, ala de a fost tuns aproape zero, cica a pierdut la pariu , imi aduc aminte cand a vorbit el la telefon cu as. lui murat , cand a inchis tel. a spus asa cica hadi , bai am ras cu lacrimi, e tare haios tipu
Faza asta m-a distrat si pe mine copios cum le-a zis el ca a rezolvat iar in ziua cand trebuia sa vina Murat a recunoscut ca nu a vorbit cu el, dar si in episodul trecut cand vorbea cu Berrin si s-a pierdut in explicatii
Multumim Florina pentru vesti
parca ziceai ca vineri nu poti sa vezi serialul de ce? esti la munca, sau pleci pe undeva?
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:
parca ziceai ca vineri nu poti sa vezi serialul de ce? esti la munca, sau pleci pe undeva?
Ma duc sa petrec cu George, Georgiana si Georgeta si sa fac precum voi aseara hac hac hac
Dar ma voi gandi la voi, la Hasret si la Murat
pissycutz- vip
pissycutz a scris:mihaela99 a scris:
Ma duc sa petrec cu George, Georgiana si Georgeta si sa fac precum voi aseara hac hac hac
Dar ma voi gandi la voi, la Hasret si la Murat
ei draga mea , iti doresc petrecere frumoasa de pe acum, sa te distrezi ,la multi ani daca ai pe cineva in familie, sa iti traiasaca si sa te bucuri in fiecare clipa alaturi de ei
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:
ei draga mea , iti doresc petrecere frumoasa de pe acum, sa te distrezi ,la multi ani daca ai pe cineva in familie, sa iti traiasaca si sa te bucuri in fiecare clipa alaturi de ei
Multumesc
Iar l-ai schimbat pe Cansel?
pissycutz- vip
Multumesc
Iar l-ai schimbat pe Cansel?
da , vreau sa il am in toate ipostazele
ma duc sa mai intind niste rufe revin
gata, de data asta le-am intins mai bine, si aseara am intins niste rufe, ma uitam azi dimineata cum le-am intins , una hais una cea, daca ma vedea soacra-mea
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:
gata, de data asta le-am intins mai bine, si aseara am intins niste rufe, ma uitam azi dimineata cum le-am intins , una hais una cea, daca ma vedea soacra-mea
E clar i-ai pus gand rau Muratelului, lasa ca vine Hasret si te ia la rost Aseara rufe, azi rufe ... ti-ai deschis spalatorie? Am si eu niste restante de spalat
pissycutz- vip
E clar i-ai pus gand rau Muratelului, lasa ca vine Hasret si te ia la rost Aseara rufe, azi rufe ... ti-ai deschis spalatorie? Am si eu niste restante de spalat
la mine spala masina non stop, am famile mare neicusorule, si cand gatesc , gatesc ca la popota , dar in utiml timp, recunosc nu prea mai stau prin buc. ca deh am treaba aaaa si mai sunt si in co
mihaela99- vip
buna seara fetelor..
am ajuns si eu acasa..cu mancarea in fata..recuperez ce ati scris voi..
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
iulia80 a scris:buna seara fetelor..
buna iuli, bine ai venit , pofta buna
mihaela99- vip
multumesc mult.. sunt la final acum..ca am intrat si in curtea cealalta la cetit..mihaela99 a scris:iulia80 a scris:buna seara fetelor..
draga mihaela..dar esti schimbatoare tare! dar sa nu il obosesti tare!
iulia80- vip
mihaela99 a scris:
la mine spala masina non stop, am famile mare neicusorule, si cand gatesc , gatesc ca la popota , dar in utiml timp, recunosc nu prea mai stau prin buc. ca deh am treaba aaaa si mai sunt si in co
Famelie mare zici Pai cand vine familia de la treburile zilnice nu le arati cat de obosita esti?
Lasa ca stim noi ca de fapt esti ocupata sa cauti noi ipostaze cu Cansel Hai recunoate ca te-am prins.
pissycutz- vip
iulia80 a scris:multumesc mult.. sunt la final acum..ca am intrat si in curtea cealalta la cetit..mihaela99 a scris:iulia80 a scris:buna seara fetelor..
dupa ce il ob eu vi-l dau si voua un pic , ca sa fie obosit sa pot sa-i fac ce vreau eu ca altfel nu sta iti dai seama
mihaela99- vip
iulia80 a scris:
multumesc mult.. sunt la final acum..ca am intrat si in curtea cealalta la cetit..
A venit opzecista Salutare si mai lasa curtea lui Murat ca e plina. Mai vino si pe la noi ca iti putem arata profesori interesanti si mai faci o vocaliza, mai un tenis
pissycutz- vip
Famelie mare zici Pai cand vine familia de la treburile zilnice nu le arati cat de obosita esti?
Lasa ca stim noi ca de fapt esti ocupata sa cauti noi ipostaze cu Cansel Hai recunoate ca te-am prins.
pai vezi ca stii
mihaela99- vip
vai de mine..pissycutz..sansele ca sa ma linsati sunt mai mari in curtea aceasta decat in cealalta! ..eu am zis ca aici sunt pe lista de asteptare..si ma multumesc cu privitul..din cand in cand poate mai pun si eu mana pe cate ceva..dar doar atat..stau cuminte ca sa nu ma ! ei..o vocaliza acolo nu strica..pacat ca sunt afona afona afona!pissycutz a scris:iulia80 a scris:
multumesc mult.. sunt la final acum..ca am intrat si in curtea cealalta la cetit..
A venit opzecista Salutare si mai lasa curtea lui Murat ca e plina. Mai vino si pe la noi ca iti putem arata profesori interesanti si mai faci o vocaliza, mai un tenis
iulia80- vip
iulia80 a scris:multumesc mult.. sunt la final acum..ca am intrat si in curtea cealalta la cetit..mihaela99 a scris:iulia80 a scris:buna seara fetelor..
ei ce zici? ai vz promo 2 la ep. 9? ce parere ai, crezi c-o va pupa profu pe hasret sau nu?
mihaela99- vip
las ca te ajut eu la note, nu tre sa canti,iulia80 a scris:vai de mine..pissycutz..sansele ca sa ma linsati sunt mai mari in curtea aceasta decat in cealalta! ..eu am zis ca aici sunt pe lista de asteptare..si ma multumesc cu privitul..din cand in cand poate mai pun si eu mana pe cate ceva..dar doar atat..stau cuminte ca sa nu ma ! ei..o vocaliza acolo nu strica..pacat ca sunt afona afona afona!pissycutz a scris:iulia80 a scris:
mihaela99- vip
Pagina 12 din 44 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 28 ... 44
Subiecte similare
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata
» 16.Gonulcelen- Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata