4.GONULCELEN (inima furata)
+17
chrisa
iulianagl
vivi
clio 24
DENISA
nutzi
rodica
alitheea
florina1989
demiruta
anuta1971
mitzymeu
Admin_dea05
vali1cluj
iulia80
mihaela99
pissycutz
21 participanți
Pagina 11 din 44
Pagina 11 din 44 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 27 ... 44
Re: 4.GONULCELEN (inima furata)
anuta1971 a scris:mihaela.. l-ai vazut?.. uf ce credeai ca am luat-o pe aratura?... ce episod o sa fie si vineri...
da l-am vazut, iar nu dorm in noaptea asta , dar cred ca de la beutura
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
fetelor, noapte buna va doresc, am obosit
ne auzim si maine, somn usor
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Admin_dea05 a scris:vaii ne-a bagat in ceata de tot n-am inteles nimic..o fi sarutat-o...nu o fi sarutat-o..offff :gfd<:anuta1971 a scris:asta e
https://www.youtube.com/watch?v=0wqpPcvNboY&feature=player_embedded
nu cred ca o saruta.. cred ca e prea devreme... dar ai dreptate ne-au bagat in ceata
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
[quote="Admin_dea05"]
cred ca n-a sarutat-o. dar sigur, sigur ar fi vrut. noapte buna!
vaii ne-a bagat in ceata de tot n-am inteles nimic..o fi sarutat-o...nu o fi sarutat-o..offff :gfdanuta1971 a scris:asta e
https://www.youtube.com/watch?v=0wqpPcvNboY&feature=player_embedded
cred ca n-a sarutat-o. dar sigur, sigur ar fi vrut. noapte buna!
Ultima editare efectuata de catre vali1cluj in Mar 20 Apr 2010, 11:28 pm, editata de 1 ori
vali1cluj- vip
Data de inscriere : 29/10/2009
noapte buna mihaela... ma retrag si eu... noapte buna fetelor care mai ramanmihaela99 a scris:fetelor, noapte buna va doresc, am obosit
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
noapte buna dragutelor..anuta1971 a scris:noapte buna mihaela... ma retrag si eu... noapte buna fetelor care mai ramanmihaela99 a scris:fetelor, noapte buna va doresc, am obosit
data viitoare mai usor cu hac hac hac..
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
noapte buna dragele mele inca o data multumesc inca o data ca mi-ati fost alaturi , chiar m-a facut tare fericita acest lucru , cat despre episod... nu stiu daca o saruta dar o mangaie de mama focului si ea pluteste pe aripile lui Cupidonanuta1971 a scris:noapte buna mihaela... ma retrag si eu... noapte buna fetelor care mai ramanmihaela99 a scris:fetelor, noapte buna va doresc, am obosit
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
cred ca de la beutura am inceput sa repet cuvintelealitheea a scris:noapte buna dragele mele inca o data multumesc inca o data ca mi-ati fost alaturi , chiar m-a facut tare fericita acest lucru , cat despre episod... nu stiu daca o saruta dar o mangaie de mama focului si ea pluteste pe aripile lui Cupidonanuta1971 a scris:noapte buna mihaela... ma retrag si eu... noapte buna fetelor care mai ramanmihaela99 a scris:fetelor, noapte buna va doresc, am obosit
alitheea- vip
noapte buna puisoriulia80 a scris:noapte buna dragutelor..anuta1971 a scris:noapte buna mihaela... ma retrag si eu... noapte buna fetelor care mai ramanmihaela99 a scris:fetelor, noapte buna va doresc, am obosit
alitheea- vip
inca odata...asa pe ultima suta de metri..alitheea a scris:noapte buna puisoriulia80 a scris:noapte buna dragutelor..anuta1971 a scris:noapte buna mihaela... ma retrag si eu... noapte buna fetelor care mai ramanmihaela99 a scris:fetelor, noapte buna va doresc, am obosit
LA MULTI ANI!
noapte buna fetelor!
iulia80- vip
Noapte buna!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
noapte bunaAdmin_dea05 a scris:Noapte buna!
alitheea- vip
buna dimineata fetelor!
va doresc sa aveti o zi cat mai placuta!
va doresc sa aveti o zi cat mai placuta!
iulia80- vip
Buna dimi!!!!
Admin_dea05- Admin
buna dimineata!
vali1cluj- vip
Data de inscriere : 29/10/2009
Buna dimineata,
Am vazut trailerul pentru vineri ... wooooooooow ce ne asteapta indragostit
Dupa scena finala din episodul trecut mai urmeaza ceva Se plimba impreuna iar eu cred ca Murat o ia de mana si pleaca impreuna spre camera de hotel fara alte urmari decat fluturasii din stomacul lor Inteleg ca Hasret viseaza la ceea ce s-a intamplat ... dar Murat ce va face? Isi va aminti din nou ca este intr-o camera de hotel care are balcon? Sau din lipsa de somn va compune o melodie pentru Hasret ?
Dupa scena finala din episodul trecut mai urmeaza ceva Se plimba impreuna iar eu cred ca Murat o ia de mana si pleaca impreuna spre camera de hotel fara alte urmari decat fluturasii din stomacul lor Inteleg ca Hasret viseaza la ceea ce s-a intamplat ... dar Murat ce va face? Isi va aminti din nou ca este intr-o camera de hotel care are balcon? Sau din lipsa de somn va compune o melodie pentru Hasret ?
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
Sigur ii va compune si o melodie dar cred intr-un moment de singuratate asta mai tarziu dupa ce-o sa fie impreuna ( eu sper sa nu semene filmul cum a fost Rosalinda, film ce l-am vazut acum 15 ani -la momentul respectiv mi s-a parut reusit acum nu as mai avea rabdarea necesara sa ma uit)pissycutz a scris:Buna dimineata,
Admin_dea05- Admin
Buna Dea,
Eu sunt foarte entuziasmata pentru vineri dar nu cred ca il voi putea urmari cu voi
Eu sunt foarte entuziasmata pentru vineri dar nu cred ca il voi putea urmari cu voi
pissycutz- vip
buna dimineata fete inimoase!
Dea, buna cafea, multumesc...eu deja m-am asezat la masa voastra ,beau cafea si rontai ceva dulce...hai, ca impart si cu voi
Va doresc o zi frumoasa cu bucurii si impliniri!
Dea, buna cafea, multumesc...eu deja m-am asezat la masa voastra ,beau cafea si rontai ceva dulce...hai, ca impart si cu voi
nutzi- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61
Imi pare rau pt tine..dar lasa ca-l recuperezi tu ,nu-i nicio problema bine ca ai unde sa-l vezi apoi.pissycutz a scris:Buna Dea,
Admin_dea05- Admin
..Multumim.Imi pare bine ca imparti si cu noi dulciurilenutzi a scris: buna dimineata fete inimoase!
Admin_dea05- Admin
buna dimineata , o zi buna fetelor , fug la lucru............
alitheea- vip
Serviciu usor!alitheea a scris:buna dimineata , o zi buna fetelor , fug la lucru............
Admin_dea05- Admin
Traducerea o gasiti aici
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/gonulcelen-f3/gonulcelen-inima-furata-traducere-t80-100.htm#21705
SUMMARY OF EPISODE 9
Murat tells Hasret that he has given up on the bet long time ago. Hasret tells Murat in earnest what she felt about this situation. Cihan and Kobra bring Nakiye to Burhan's house. Nakiye will not leave until Burhan arrives. :img-hyste.
Berrin Balçiçek and Kadriye are together for the mission to teach Berrin how to sing from the heart.
Murat sees Hasret at the balcony in the morning and remembers the past. Nesrin comes to the hotel and persuades Murat and Hasret to return back home. Everyone is amazed with the change in Hasret. Cihan goes to have a talk with Murat and it turns out to an argument.
Cihan tells hasret she has changed and she has forgotten the neighborhood. Hasret returns back to the neighborhood with her old clothing (OH WHY :iyy :iyy ). Murat thinks Hasret has gone after Cihan. At dinner Murat receives a call from hasret saying her father is ill and she will stay the night in the neighborhood and Murat does not believe her. Murat and Levent take a cruise after dinner and Murat decides to check the neighborhood. But the tension in the neighborhood has escalated due to Burhan and Davut's (Kadir's stepdad) argument..
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/gonulcelen-f3/gonulcelen-inima-furata-traducere-t80-100.htm#21705
SUMMARY OF EPISODE 9
Murat tells Hasret that he has given up on the bet long time ago. Hasret tells Murat in earnest what she felt about this situation. Cihan and Kobra bring Nakiye to Burhan's house. Nakiye will not leave until Burhan arrives. :img-hyste.
Berrin Balçiçek and Kadriye are together for the mission to teach Berrin how to sing from the heart.
Murat sees Hasret at the balcony in the morning and remembers the past. Nesrin comes to the hotel and persuades Murat and Hasret to return back home. Everyone is amazed with the change in Hasret. Cihan goes to have a talk with Murat and it turns out to an argument.
Cihan tells hasret she has changed and she has forgotten the neighborhood. Hasret returns back to the neighborhood with her old clothing (OH WHY :iyy :iyy ). Murat thinks Hasret has gone after Cihan. At dinner Murat receives a call from hasret saying her father is ill and she will stay the night in the neighborhood and Murat does not believe her. Murat and Levent take a cruise after dinner and Murat decides to check the neighborhood. But the tension in the neighborhood has escalated due to Burhan and Davut's (Kadir's stepdad) argument..
pissycutz- vip
Pagina 11 din 44 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 27 ... 44
Subiecte similare
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata
» 16.Gonulcelen- Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata