4.GONULCELEN (inima furata)
+17
chrisa
iulianagl
vivi
clio 24
DENISA
nutzi
rodica
alitheea
florina1989
demiruta
anuta1971
mitzymeu
Admin_dea05
vali1cluj
iulia80
mihaela99
pissycutz
21 participanți
Pagina 14 din 44
Pagina 14 din 44 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 29 ... 44
Re: 4.GONULCELEN (inima furata)
lasa draga... mai ai nitel! apropo cat mai ai concediu? ca nu de alta vad ca iti da toata viata peste cap cansel!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
iulia80 a scris:lasa draga... mai ai nitel! apropo cat mai ai concediu? ca nu de alta vad ca iti da toata viata peste cap cansel!
de luni incep munca , poate ma mai linistesc si eu daca nu il mai vad in fiecare zi, dar nu ,ca am leptop si il car dupa mine, si tot il vad , asa ca tot nu am fact nimic
apropo stai sa-mi schimb avatarul, am unul tare de tot fii antena
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
eeeeeeee ce zici? cupidon cupidon cupidon
daca il vede al meu sot numa deaste imi iau, da las ca nu-l vede ca il ascund bine sau ii zic ca e al tau
daca il vede al meu sot numa deaste imi iau, da las ca nu-l vede ca il ascund bine sau ii zic ca e al tau
mihaela99- vip
sunt antena..mihaela99 a scris:eeeeeeee ce zici? cupidon cupidon cupidon
zicea denisa ca crede ca doarme afara..eu sunt sigura ca tu vei dormi afara!
oricum frumos! frumos!
spune ca e al meu..ca la mine oricum nu are cum sa vada..el la casa lui eu la casa mea..!
iulia80- vip
iulia80 a scris:sunt antena..mihaela99 a scris:eeeeeeee ce zici? cupidon cupidon cupidon
zicea denisa ca crede ca doarme afara..eu sunt sigura ca vei dormi afara!
oricum frumos! frumos!
vad eu unde dorm, poate ajung acolo langa el
citeam pe forul la asi un interviu pus de giulia luiat lui muri de nu stiu cine, e in engleza, am inteles eu un pic dar nu prea mult, ma intelegi nu? te intereseaza vrei sa-l vez sau intri tu pe port?
mihaela99- vip
mihaela eu nu intru pe port..am intrat acolo de maxim 5 ori anul acesta ,am citit f putin din ce scria acolo..si am decis sa raman doar aici pe forum...mihaela99 a scris:vad eu unde dorm, poate ajung acolo langa el citeam pe forul la asi un interviu pus de giulia luiat lui muri de nu stiu cine, e in engleza, am inteles eu un pic dar nu prea mult, ma intelegi nu? te intereseaza vrei sa-l vez sau intri tu pe port?
sper sa nu te superi pe mine..daca esti draguta pune interviul pe forumul de la AvC sa il vada si fetele!
multumim mihaela pt postare..
iulia80- vip
cu placereiulia80 a scris:mihaela eu nu intru pe port..am intrat acolo de maxim 5 ori anul acesta ,am citit f putin din ce scria acolo..si am decis sa raman doar aici pe forum...mihaela99 a scris:vad eu unde dorm, poate ajung acolo langa el citeam pe forul la asi un interviu pus de giulia luiat lui muri de nu stiu cine, e in engleza, am inteles eu un pic dar nu prea mult, ma intelegi nu? te intereseaza vrei sa-l vez sau intri tu pe port?
sper sa nu te superi pe mine..daca esti draguta pune interviul pe forumul de la AvC sa il vada si fetele!
multumim mihaela pt postare..
mihaela99- vip
I think the police men are arresting Murat and everyone else ..imagine Cihan and Murat in jail
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
vivi a scris:I think the police men are arresting Murat and everyone else ..imagine Cihan and Murat in jail
buna vivi
eu cred ca aici este mana lui saime care cred ca se razbuna pe murat
mihaela99- vip
Buna seara fetelor!!ce mai faceti?
vai ce poza ...se pare ca se lasa cu scandal ........cred ca pe Nesrin o va lua durerile de cap din nou cand va afla de aceasta isprava
vai ce poza ...se pare ca se lasa cu scandal ........cred ca pe Nesrin o va lua durerile de cap din nou cand va afla de aceasta isprava
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Mier 21 Apr 2010, 9:02 pm, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
[quote="mihaela99"]
eu zic ca o sa se incaiere Murat si Cihan pt Hasret ca de profu e gelosvivi a scris:I think the police men are arresting Murat and everyone else ..imagine Cihan and Murat in jail
buna vivi
vivi- vip
Admin_dea05 a scris:Buna seara fetelor!!ce mai faceti?
buna dea
mihaela99- vip
[quote="vivi"]
se poate sa ai dreptate, poza este din ep. 9? atunci e posibil
mihaela99 a scris:eu zic ca o sa se incaiere Murat si Cihan pt Hasret ca de profu e gelosvivi a scris:I think the police men are arresting Murat and everyone else ..imagine Cihan and Murat in jail
buna vivi
se poate sa ai dreptate, poza este din ep. 9? atunci e posibil
mihaela99- vip
vai de mine,gata reincepe agitatia...si dai si lupta..de-acum pt amorul ghebos..plus ca prevad cateva scene de gelozie absurda !
iulia80- vip
iulia80 a scris:vai de mine,gata reincepe agitatia...si dai si lupta..de-acum pt amorul ghebos..plus ca prevad cateva scene de gelozie absurda !
poate vedem in trilarul urm. ceva
mihaela99- vip
abia astept sa apara.De data asta trebuie sa fie si cateva replici in promo.mihaela99 a scris:iulia80 a scris:vai de mine,gata reincepe agitatia...si dai si lupta..de-acum pt amorul ghebos..plus ca prevad cateva scene de gelozie absurda !
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:abia astept sa apara.De data asta trebuie sa fie si cateva replici in promo.mihaela99 a scris:iulia80 a scris:vai de mine,gata reincepe agitatia...si dai si lupta..de-acum pt amorul ghebos..plus ca prevad cateva scene de gelozie absurda !
stii ceva apare in seara asta,? pissycutz zicea ceva ca poate pe huni sa puna turcoaicele, eu nu pot sa intru acolo, nu sunt logata
mihaela99- vip
http://www.atv.com.tr/diziler/yeni_diziler/2010/04/23/gonulcelen?target=fragmanAdmin_dea05 a scris:abia astept sa apara.De data asta trebuie sa fie si cateva replici in promo.mihaela99 a scris:iulia80 a scris:vai de mine,gata reincepe agitatia...si dai si lupta..de-acum pt amorul ghebos..plus ca prevad cateva scene de gelozie absurda !
vivi- vip
offf se pare ca de data asta au fost mai zgarciti in imaginivivi a scris:http://www.atv.com.tr/diziler/yeni_diziler/2010/04/23/gonulcelen?target=fragmanAdmin_dea05 a scris:abia astept sa apara.De data asta trebuie sa fie si cateva replici in promo.mihaela99 a scris:iulia80 a scris:vai de mine,gata reincepe agitatia...si dai si lupta..de-acum pt amorul ghebos..plus ca prevad cateva scene de gelozie absurda !
Admin_dea05- Admin
asa se pareAdmin_dea05 a scris:offf se pare ca de data asta au fost mai zgarciti in imaginivivi a scris:http://www.atv.com.tr/diziler/yeni_diziler/2010/04/23/gonulcelen?target=fragmanAdmin_dea05 a scris:abia astept sa apara.De data asta trebuie sa fie si cateva replici in promo.mihaela99 a scris:iulia80 a scris:vai de mine,gata reincepe agitatia...si dai si lupta..de-acum pt amorul ghebos..plus ca prevad cateva scene de gelozie absurda !
vivi- vip
Admin_dea05 a scris:offf se pare ca de data asta au fost mai zgarciti in imaginivivi a scris:http://www.atv.com.tr/diziler/yeni_diziler/2010/04/23/gonulcelen?target=fragmanAdmin_dea05 a scris:abia astept sa apara.De data asta trebuie sa fie si cateva replici in promo.mihaela99 a scris:iulia80 a scris:vai de mine,gata reincepe agitatia...si dai si lupta..de-acum pt amorul ghebos..plus ca prevad cateva scene de gelozie absurda !
asa este , dar poate mai apare unul , la ep. 7 au fost vreo 4 trailere daca nu ma-nsel
mihaela99- vip
o las un pic si pe fimea la calculator ca mi-a facut capul calendar....intru mai tarziu
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Mier 21 Apr 2010, 9:29 pm, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
Vine si traducerea
Trailer III
Hasret: something is happening to me. Did it happen to you too? Do you have anything in your tummy? Its a feeling. like pain. but a pain actually. Its as if something is being pulled up and it knots my throat.
Its hard to breathe then.. do you feel like this too? :cry1 :cry1
Trailer III
Hasret: something is happening to me. Did it happen to you too? Do you have anything in your tummy? Its a feeling. like pain. but a pain actually. Its as if something is being pulled up and it knots my throat.
Its hard to breathe then.. do you feel like this too? :cry1 :cry1
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
te asteptam draga dea,Admin_dea05 a scris:o las un pic si pe fimea la calculator ca mi-a facut capul calendar....intru mai tarziu
bine ai revenit pissycutz!
iulia80- vip
te asteptamAdmin_dea05 a scris:o las un pic si pe fimea la calculator ca mi-a facut capul calendar....intru mai tarziu
mihaela99- vip
Pagina 14 din 44 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 29 ... 44
Subiecte similare
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata
» 16.Gonulcelen- Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata