4.GONULCELEN (inima furata)
+17
chrisa
iulianagl
vivi
clio 24
DENISA
nutzi
rodica
alitheea
florina1989
demiruta
anuta1971
mitzymeu
Admin_dea05
vali1cluj
iulia80
mihaela99
pissycutz
21 participanți
Pagina 15 din 44
Pagina 15 din 44 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 29 ... 44
Re: 4.GONULCELEN (inima furata)
am pus unul nou este super
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
pissycutz a scris:Vine si traducerea
Trailer III
Hasret: something is happening to me. Did it happen to you too? Do you have anything in your tummy? Its a feeling. like pain. but a pain actually. Its as if something is being pulled up and it knots my throat.
Its hard to breathe then.. do you feel like this too? :cry1 :cry1
multumim pissy
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
vivi a scris:am pus unul nou este super
multumim
mihaela99- vip
vai de mine vivi..mai am putin si si eu...!vivi a scris:am pus unul nou este super
serios acuma!
de departe e cel mai bun trailer de pana acum!
cand o tine in brate cred ca o trage de la balcon..si o sperie..ce ziceti fetelor!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Pana termin traducerea ... Miha de unde l-ai scos
yummyyyyyyyyyyy
Pana am reusit sa postez am terminat si traducerea
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/gonulcelen-f3/gonulcelen-trailer-episoade-si-traduceri-t93-10.htm
Hasret: Mi se întâmplǎ ceva. Ţi se întâmplǎ şi ţie? Simţi şî tu ceva în stomac? Este un sentiment ca o durere … de fapt ca o durere. Este ca şî când ceva a fost smuls şi se înnoadǎ în piept. Este greu sǎ respiri … simţi şî tu asta?
yummyyyyyyyyyyy
Pana am reusit sa postez am terminat si traducerea
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/gonulcelen-f3/gonulcelen-trailer-episoade-si-traduceri-t93-10.htm
Hasret: Mi se întâmplǎ ceva. Ţi se întâmplǎ şi ţie? Simţi şî tu ceva în stomac? Este un sentiment ca o durere … de fapt ca o durere. Este ca şî când ceva a fost smuls şi se înnoadǎ în piept. Este greu sǎ respiri … simţi şî tu asta?
Ultima editare efectuata de catre pissycutz in Mier 21 Apr 2010, 9:44 pm, editata de 2 ori
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
iulia80 a scris:vai de mine vivi..mai am putin si si eu...!vivi a scris:am pus unul nou este super
serios acuma!
de departe e cel mai bun trailer de pana acum!
isuper , ai dreptate cel mai bun, e din ce in ce mai
mihaela99- vip
vivi e de vina!pissycutz a scris:Pana termin traducerea ... Miha de unde l-ai scos
yummyyyyyyyyyyy
iulia80- vip
pissycutz a scris:Pana termin traducerea ... Miha de unde l-ai scos
yummyyyyyyyyyyy
pe cine draga mea?
mihaela99- vip
Stiu si eu? ... vad si eu avatare schimbate, ca le schimbi precum sosetelemihaela99 a scris:pissycutz a scris:Pana termin traducerea ... Miha de unde l-ai scos
yummyyyyyyyyyyy
pe cine draga mea?
pissycutz- vip
aa pe dom profesor, pai nu vezi ca sunt si eu vip, merit si eu un pic sa ma rasfat nu?pissycutz a scris:Stiu si eu? ... vad si eu avatare schimbate, ca le schimbi precum sosetelemihaela99 a scris:pissycutz a scris:Pana termin traducerea ... Miha de unde l-ai scos
yummyyyyyyyyyyy
pe cine draga mea?
bai tare de tot trailarul 3 beton, , super
mihaela99- vip
bine v-am gasit fetele , mama , mama ce episod vom avea din nou , voi vedeti cata pasiune e intre ei , mi se par nemaipomenite scenele de dragoste parca ar vrea sa se agate unul de celalalt si sa nu-i mai dea drumul , ce credeti voi oare chiar nu o sa se lege ceva intre tuba si cansel prea realist mi se pare ca joaca?
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
http://www.sabah.com.tr/anket/dizi_guzel
Bună seara !
Pissycutz te trecusem la persoane dispărute , pe la Muratul meu nu mai apari ....
felicitari pt vip , stai asa ca vin din urma si eu , cam ca si melcul dar sigurmihaela99 a scris:aa pe dom profesor, pai nu vezi ca sunt si eu vip, merit si eu un pic sa ma rasfat nu?pissycutz a scris:Stiu si eu? ... vad si eu avatare schimbate, ca le schimbi precum sosetelemihaela99 a scris:pissycutz a scris:Pana termin traducerea ... Miha de unde l-ai scos
yummyyyyyyyyyyy
pe cine draga mea?
alitheea- vip
de cate ori se paote vota?DENISA a scris:
Bună seara !
Pissycutz te trecusem la persoane dispărute , pe la Muratul meu nu mai apari ....
alitheea- vip
alitheea a scris:de cate ori se paote vota?
de câte ori vrei , eu am votat de vreo 3 ori .
alitheea a scris:bine v-am gasit fetele , mama , mama ce episod vom avea din nou , voi vedeti cata pasiune e intre ei , mi se par nemaipomenite scenele de dragoste parca ar vrea sa se agate unul de celalalt si sa nu-i mai dea drumul , ce credeti voi oare chiar nu o sa se lege ceva intre tuba si cansel prea realist mi se pare ca joaca?
buna draga mea ce faci? , ai petrecut aseara ?
mihaela99- vip
da , incerc sa revin la normal mori de rasmurat asta nou ma da peste cap si imi tulbura zenul , nici de musafiri nu am avut chef decat sa stau cu voimihaela99 a scris:alitheea a scris:bine v-am gasit fetele , mama , mama ce episod vom avea din nou , voi vedeti cata pasiune e intre ei , mi se par nemaipomenite scenele de dragoste parca ar vrea sa se agate unul de celalalt si sa nu-i mai dea drumul , ce credeti voi oare chiar nu o sa se lege ceva intre tuba si cansel prea realist mi se pare ca joaca?
buna draga mea ce faci? , ai petrecut aseara ?
Ultima editare efectuata de catre alitheea in Mier 21 Apr 2010, 9:57 pm, editata de 1 ori
alitheea- vip
si eu am votat de 3 ori...
alitheea buna seara! bine ai venit!
iulia80- vip
trailer 4 Hasret: I see. You went back to that day. You couldn't have caught her again. How could you catch her? I am here. Right next to you. Don't blame yourself in vain. Its not your fault. ok.
(THE WAY HE HUGS HER... my knees are wobbly
(THE WAY HE HUGS HER... my knees are wobbly
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
bine te-am gasit puisor , ce faci?iulia80 a scris:si eu am votat de 3 ori...
ai vazut ce ne asteapta vineri , iar dam liber la toti din casa sa ne lase in pace , eu le-am si zis la ai mei sa nu ma bruieze ca fac urat
alitheea- vip
mihaela99 a scris:
aa pe dom profesor, pai nu vezi ca sunt si eu vip, merit si eu un pic sa ma rasfat nu?
Felicitari Vipo !!!!
Eu nu reusesc sa il vad ( Ma chinuie rau netul imi vine sa arunc laptopul de geam ...
pissycutz- vip
buna deni!DENISA a scris:
Bună seara !
M-am intors si eu si am ramas masca ce promo superb...vaii nu mai pot abia astept sa se faca vineri
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Yýlmaz Erdogan critisized Tuba and said she had to go to the gala and the opening event and it was Tuba's fault that she did not etc.
so a woman wrote in the newspaper to critisize and said HELLO she was there at the gala with her black dress and her golden bracelets and she said go and TELL YOUR WIFE'S friends ... (Yýlmaz Erdogan's wife, is best friends with Beren saat by the way). I wrote also and said we all know how good hearted Tuba is and that the truth cannot be concealed by lies and she was at the gala and I also said I wonder why Yilmaz erdogan did not critisize Beren saat who had not gone to the gala...
anyway a week later there was another news. and it says BEREN SAAT's mentor was Yýlmaz erdogan
so a woman wrote in the newspaper to critisize and said HELLO she was there at the gala with her black dress and her golden bracelets and she said go and TELL YOUR WIFE'S friends ... (Yýlmaz Erdogan's wife, is best friends with Beren saat by the way). I wrote also and said we all know how good hearted Tuba is and that the truth cannot be concealed by lies and she was at the gala and I also said I wonder why Yilmaz erdogan did not critisize Beren saat who had not gone to the gala...
anyway a week later there was another news. and it says BEREN SAAT's mentor was Yýlmaz erdogan
ati vazut cat de dulce si inocenta e harset cum il ia de mana si ii spune cum simte ea fiorii , imi place ca e mult mai directa decat in asi , cred ca isi vor declara dragostea mult mai repede , sunt atat de frumosi nu mai pot de dragul lor , oare ce3 simte MY CAND O VEDE PE TUBA?
alitheea- vip
Admin_dea05 a scris:buna deni!
M-am intors si eu si am ramas masca ce promo superb...vaii nu mai pot abia astept sa se faca vineri
bună iubita !
sunt puţin nervozată un nene s-a gândidt să o critice pe Tuba .
Pagina 15 din 44 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 29 ... 44
Subiecte similare
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata
» 16.Gonulcelen- Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata
» 16.Gonulcelen- Inima furata
Pagina 15 din 44