4.GONULCELEN (inima furata)
+17
chrisa
iulianagl
vivi
clio 24
DENISA
nutzi
rodica
alitheea
florina1989
demiruta
anuta1971
mitzymeu
Admin_dea05
vali1cluj
iulia80
mihaela99
pissycutz
21 participanți
Pagina 16 din 44
Pagina 16 din 44 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 30 ... 44
Re: 4.GONULCELEN (inima furata)
alitheea a scris:ati vazut cat de dulce si inocenta e harset cum il ia de mana si ii spune cum simte ea fiorii , imi place ca e mult mai directa decat in asi , cred ca isi vor declara dragostea mult mai repede , sunt atat de frumosi nu mai pot de dragul lor , oare ce3 simte MY CAND O VEDE PE TUBA?
cred ca acolo pe lac ii pvesteste drama prin care a trecut el , ce zici?
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
ai vazut cu cata disperare o strange in brate?mihaela99 a scris:alitheea a scris:ati vazut cat de dulce si inocenta e harset cum il ia de mana si ii spune cum simte ea fiorii , imi place ca e mult mai directa decat in asi , cred ca isi vor declara dragostea mult mai repede , sunt atat de frumosi nu mai pot de dragul lor , oare ce3 simte MY CAND O VEDE PE TUBA?
am impresia ca in momentul in care ii vede levent o suna pe masa , halal prieten...
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
pai daca suntem noi calate pe trailere , iti dai seama ce retea incarcata , o sa ia foc pana la urmapissycutz a scris:mihaela99 a scris:
aa pe dom profesor, pai nu vezi ca sunt si eu vip, merit si eu un pic sa ma rasfat nu?
bai tare de tot trailarul 3 beton, , super
Felicitari Vipo !!!!
Eu nu reusesc sa il vad ( Ma chinuie rau netul imi vine sa arunc laptopul de geam ...
mihaela99- vip
DENISA a scris:Admin_dea05 a scris:buna deni!
M-am intors si eu si am ramas masca ce promo superb...vaii nu mai pot abia astept sa se faca vineri
bună iubita !
sunt puţin nervozată un nene s-a gândidt să o critice pe Tuba .
Buna seara.
Aaaaaa rubish eu cred ca e facatura.Nu stiu ce sa mai scoata.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
sau il suna pe el, ca sa-i distraga atentia , sa nu o mai sarute? cupidon cupidonalitheea a scris:ai vazut cu cata disperare o strange in brate?mihaela99 a scris:alitheea a scris:ati vazut cat de dulce si inocenta e harset cum il ia de mana si ii spune cum simte ea fiorii , imi place ca e mult mai directa decat in asi , cred ca isi vor declara dragostea mult mai repede , sunt atat de frumosi nu mai pot de dragul lor , oare ce3 simte MY CAND O VEDE PE TUBA?
am impresia ca in momentul in care ii vede levent o suna pe masa , halal prieten...
mihaela99- vip
eu nu bag prostiile aste in seama ..sunt invidiosi doar atatDENISA a scris:Admin_dea05 a scris:buna deni!
M-am intors si eu si am ramas masca ce promo superb...vaii nu mai pot abia astept sa se faca vineri
bună iubita !
sunt puţin nervozată un nene s-a gândidt să o critice pe Tuba .
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
alitheea ..eu cred ca o strange in brate dupa ce o vede pe un balcon..ca e cam disperat stransul ala in brate!alitheea a scris:ai vazut cu cata disperare o strange in brate?mihaela99 a scris:alitheea a scris:ati vazut cat de dulce si inocenta e harset cum il ia de mana si ii spune cum simte ea fiorii , imi place ca e mult mai directa decat in asi , cred ca isi vor declara dragostea mult mai repede , sunt atat de frumosi nu mai pot de dragul lor , oare ce3 simte MY CAND O VEDE PE TUBA?
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
iulianagl a scris:
Buna seara.
bună iubita !! îi roade invidia .
asta este tare la varianta asta chiar ca nu m-am gandit.mihaela99 a scris:
sau il suna pe el, ca sa-i distraga atentia , sa nu o mai sarute? cupidon cupidon
Dar oare de ce plange ea?????
Admin_dea05- Admin
M-au spart turcii astia cu mironosita de Beren Saat mare actrita.
Hei dar ati auzit ca de pe 5 mai in ficare miercuri o sa avem cate un film cu unii din actorii nostri preferati pe care i-am vazut si in seriale?Nice ha!
Hei dar ati auzit ca de pe 5 mai in ficare miercuri o sa avem cate un film cu unii din actorii nostri preferati pe care i-am vazut si in seriale?Nice ha!
iulianagl- moderator
Buna!!!!!Si eu cred la feliulianagl a scris:
Buna seara.
Admin_dea05- Admin
si mie mi se pare , ea mi se pare chiar futin nedumerita , oricum vor iesi scantei intre ei , poate sunt eu subiectiva dar mi se pare ca se potrivesc foarte bineiulia80 a scris:alitheea ..eu cred ca o strange in brate dupa ce o vede pe un balcon..ca e cam disperat stransul ala in brate!alitheea a scris:ai vazut cu cata disperare o strange in brate?mihaela99 a scris:alitheea a scris:ati vazut cat de dulce si inocenta e harset cum il ia de mana si ii spune cum simte ea fiorii , imi place ca e mult mai directa decat in asi , cred ca isi vor declara dragostea mult mai repede , sunt atat de frumosi nu mai pot de dragul lor , oare ce3 simte MY CAND O VEDE PE TUBA?
alitheea- vip
[quote="Admin_dea05"]
Asta inseamna ca Tuba are succes in tot ceea ce face de tot o mananca astia de undeva, scuze pt. asa vorbe nu-i frumos din partea mea dar asta e m-au enervat si pe mine.
Buna!!!!!Si eu cred la fel[/quoteiulianagl a scris:
Buna seara.
Asta inseamna ca Tuba are succes in tot ceea ce face de tot o mananca astia de undeva, scuze pt. asa vorbe nu-i frumos din partea mea dar asta e m-au enervat si pe mine.
iulianagl- moderator
nu vi se pare ca la sfarsitul trailerului cand pleaca de la murat de acasa se uita in urma ca si cum nu se va mai intoarce acolo?
alitheea- vip
iulianagl a scris:M-au spart turcii astia cu mironosita de Beren Saat mare actrita.
să vedem dacă se vor ţine şi de promisiuni , sunt cam neserioşi .
Cel cu Halit şi Songul . l-am văzut puţinetel şi nu mi se pare prea strălucit .
mihaela99 a scris:
aa pe dom profesor, pai nu vezi ca sunt si eu vip, merit si eu un pic sa ma rasfat nu?
bai tare de tot trailarul 3 beton, , super
Felicitari Vipo !!!!
Eu nu reusesc sa il vad ( Ma chinuie rau netul imi vine sa arunc laptopul de geam ...
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
Admin_dea05 a scris:asta este tare la varianta asta chiar ca nu m-am gandit.mihaela99 a scris:
sau il suna pe el, ca sa-i distraga atentia , sa nu o mai sarute? cupidon cupidon
cred ca plange de frica, , nu stiu ,e speriata se vede, nu stie ce se intampla, si cred ca acolo pe lac ii povesteste despre drama lui , si atunci se mai linisteste ea
mihaela99- vip
chiar se potrivesc ..poate poate scapam si de schelet dar ce ne facem cu iubita lui Cansel?????..oricum intre cei doi exista o atractie doar nu a iesit cu ea mai demult asa degeabaalitheea a scris:si mie mi se pare , ea mi se pare chiar futin nedumerita , oricum vor iesi scantei intre ei , poate sunt eu subiectiva dar mi se pare ca se potrivesc foarte bineiulia80 a scris:alitheea ..eu cred ca o strange in brate dupa ce o vede pe un balcon..ca e cam disperat stransul ala in brate!alitheea a scris:ai vazut cu cata disperare o strange in brate?mihaela99 a scris:alitheea a scris:ati vazut cat de dulce si inocenta e harset cum il ia de mana si ii spune cum simte ea fiorii , imi place ca e mult mai directa decat in asi , cred ca isi vor declara dragostea mult mai repede , sunt atat de frumosi nu mai pot de dragul lor , oare ce3 simte MY CAND O VEDE PE TUBA?
Admin_dea05- Admin
[quote="iulianagl"]
iti dai seama ca nulitatile nu incap de ea si atunci lovesc sub centuraAdmin_dea05 a scris:Buna!!!!!Si eu cred la fel[/quoteiulianagl a scris:
Buna seara.
alitheea- vip
I-a sa merg sa vad si eu trailerul si revin.
iulianagl- moderator
chiarvroiam sa va intreb care e treaba cu ce a fost mai demult intre ei?Admin_dea05 a scris:chiar se potrivesc ..poate poate scapam si de schelet dar ce ne facem cu iubita lui Cansel?????..oricum intre cei doi exista o atractie doar nu a iesit cu ea mai demult asa degeabaalitheea a scris:si mie mi se pare , ea mi se pare chiar futin nedumerita , oricum vor iesi scantei intre ei , poate sunt eu subiectiva dar mi se pare ca se potrivesc foarte bineiulia80 a scris:alitheea ..eu cred ca o strange in brate dupa ce o vede pe un balcon..ca e cam disperat stransul ala in brate!alitheea a scris:ai vazut cu cata disperare o strange in brate?mihaela99 a scris:alitheea a scris:ati vazut cat de dulce si inocenta e harset cum il ia de mana si ii spune cum simte ea fiorii , imi place ca e mult mai directa decat in asi , cred ca isi vor declara dragostea mult mai repede , sunt atat de frumosi nu mai pot de dragul lor , oare ce3 simte MY CAND O VEDE PE TUBA?
alitheea- vip
DENISA a scris:
http://www.sabah.com.tr/anket/dizi_guzel
Bună seara !
Pissycutz te trecusem la persoane dispărute , pe la Muratul meu nu mai apari ....
Sunt pe aici fermecata indragostit dar va mai vizitez si prin harem
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
iulianagl a scris:I-a sa merg sa vad si eu trailerul si revin.
buna iuliana
mihaela99- vip
o imbratiseaza asa si o lasa cu ochii in soare fara nici o explicatie ??? zici ca ii rupe oasele saracei fete asa de strans o tinemihaela99 a scris:Admin_dea05 a scris:asta este tare la varianta asta chiar ca nu m-am gandit.mihaela99 a scris:
cred ca plange de frica, , nu stiu ,e speriata se vede, nu stie ce se intampla, si cred ca acolo pe lac ii povesteste despre drama lui , si atunci se mai linisteste ea
Admin_dea05- Admin
DENISA a scris:iulianagl a scris:M-au spart turcii astia cu mironosita de Beren Saat mare actrita.
să vedem dacă se vor ţine şi de promisiuni , sunt cam neserioşi .
Cel cu Halit şi Songul . l-am văzut puţinetel şi nu mi se pare prea strălucit .
La seriozitate intradevar stau prost rau dar vorba ta sa vedem.Da cine e Songul o stiu cumva?
iulianagl- moderator
Pagina 16 din 44 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 30 ... 44
Subiecte similare
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata
» 16.Gonulcelen- Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata