4.GONULCELEN (inima furata)
+17
chrisa
iulianagl
vivi
clio 24
DENISA
nutzi
rodica
alitheea
florina1989
demiruta
anuta1971
mitzymeu
Admin_dea05
vali1cluj
iulia80
mihaela99
pissycutz
21 participanți
Pagina 17 din 44
Pagina 17 din 44 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 30 ... 44
Re: 4.GONULCELEN (inima furata)
l-am vazut eu pe asta...DENISA a scris:iulianagl a scris:M-au spart turcii astia cu mironosita de Beren Saat mare actrita.
Hei dar ati auzit ca de pe 5 mai in ficare miercuri o sa avem cate un film cu unii din actorii nostri preferati pe care i-am vazut si in seriale?Nice ha!
să vedem dacă se vor ţine şi de promisiuni , sunt cam neserioşi .
Cel cu Halit şi Songul . l-am văzut puţinetel şi nu mi se pare prea strălucit .
cam sadici in anumite faze!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
mihaela99 a scris:iulianagl a scris:I-a sa merg sa vad si eu trailerul si revin.
buna iuliana
hi
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Admin_dea05 a scris:chiar se potrivesc ..poate poate scapam si de schelet dar ce ne facem cu iubita lui Cansel?????..oricum intre cei doi exista o atractie doar nu a iesit cu ea mai demult asa degeabaalitheea a scris:si mie mi se pare , ea mi se pare chiar futin nedumerita , oricum vor iesi scantei intre ei , poate sunt eu subiectiva dar mi se pare ca se potrivesc foarte bineiulia80 a scris:alitheea ..eu cred ca o strange in brate dupa ce o vede pe un balcon..ca e cam disperat stransul ala in brate!alitheea a scris:ai vazut cu cata disperare o strange in brate?mihaela99 a scris:alitheea a scris:ati vazut cat de dulce si inocenta e harset cum il ia de mana si ii spune cum simte ea fiorii , imi place ca e mult mai directa decat in asi , cred ca isi vor declara dragostea mult mai repede , sunt atat de frumosi nu mai pot de dragul lor , oare ce3 simte MY CAND O VEDE PE TUBA?
cred ca acolo pe lac ii pvesteste drama prin care a trecut el , ce zici?
am impresia ca in momentul in care ii vede levent o suna pe masa , halal prieten...
e tinerica e si frumusica,
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
cine stie ce sentimente erau adormite in cansel si acum are ocazia sa actioneze cupidon , pe iubita lui sa o lase sa mai creasca pt ca e micaAdmin_dea05 a scris:o imbratiseaza asa si o lasa cu ochii in soare fara nici o explicatie ??? zici ca ii rupe oasele saracei fete asa de strans o tinemihaela99 a scris:Admin_dea05 a scris:asta este tare la varianta asta chiar ca nu m-am gandit.mihaela99 a scris:
sau il suna pe el, ca sa-i distraga atentia , sa nu o mai sarute? cupidon cupidon
Dar oare de ce plange ea?????
cred ca plange de frica, , nu stiu ,e speriata se vede, nu stie ce se intampla, si cred ca acolo pe lac ii povesteste despre drama lui , si atunci se mai linisteste ea
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
au fost prinsi de paparazzi intr-un local in rest eu nu stiu mai nimic dar se zvonea ca ar fi impreuna...dar asta prin 2007alitheea a scris:chiarvroiam sa va intreb care e treaba cu ce a fost mai demult intre ei?Admin_dea05 a scris:chiar se potrivesc ..poate poate scapam si de schelet dar ce ne facem cu iubita lui Cansel?????..oricum intre cei doi exista o atractie doar nu a iesit cu ea mai demult asa degeabaalitheea a scris:si mie mi se pare , ea mi se pare chiar futin nedumerita , oricum vor iesi scantei intre ei , poate sunt eu subiectiva dar mi se pare ca se potrivesc foarte bineiulia80 a scris:alitheea ..eu cred ca o strange in brate dupa ce o vede pe un balcon..ca e cam disperat stransul ala in brate!alitheea a scris:ai vazut cu cata disperare o strange in brate?mihaela99 a scris:alitheea a scris:ati vazut cat de dulce si inocenta e harset cum il ia de mana si ii spune cum simte ea fiorii , imi place ca e mult mai directa decat in asi , cred ca isi vor declara dragostea mult mai repede , sunt atat de frumosi nu mai pot de dragul lor , oare ce3 simte MY CAND O VEDE PE TUBA?
am impresia ca in momentul in care ii vede levent o suna pe masa , halal prieten...
https://www.youtube.com/watch?v=Trt3fuQsgL0&feature=related
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris:au fost prinsi de paparazzi intr-un local in rest eu nu stiu mai nimic dar se zvonea ca ar fi impreuna...dar asta prin 2007alitheea a scris:chiarvroiam sa va intreb care e treaba cu ce a fost mai demult intre ei?Admin_dea05 a scris:chiar se potrivesc ..poate poate scapam si de schelet dar ce ne facem cu iubita lui Cansel?????..oricum intre cei doi exista o atractie doar nu a iesit cu ea mai demult asa degeabaalitheea a scris:si mie mi se pare , ea mi se pare chiar futin nedumerita , oricum vor iesi scantei intre ei , poate sunt eu subiectiva dar mi se pare ca se potrivesc foarte bineiulia80 a scris:alitheea ..eu cred ca o strange in brate dupa ce o vede pe un balcon..ca e cam disperat stransul ala in brate!alitheea a scris:ai vazut cu cata disperare o strange in brate?mihaela99 a scris:alitheea a scris:ati vazut cat de dulce si inocenta e harset cum il ia de mana si ii spune cum simte ea fiorii , imi place ca e mult mai directa decat in asi , cred ca isi vor declara dragostea mult mai repede , sunt atat de frumosi nu mai pot de dragul lor , oare ce3 simte MY CAND O VEDE PE TUBA?
https://www.youtube.com/watch?v=Trt3fuQsgL0&feature=related
cica ar fi facur profu si un film , e regizorul filmului si joaca si el in film
asta mica e iubita , cred nu sunt sigura
https://www.youtube.com/watch?v=4QyMCmMQYHQ&feature=related
mihaela99- vip
iulianagl a scris:
La seriozitate intradevar stau prost rau dar vorba ta sa vedem.Da cine e Songul o stiu cumva?
e tipa care a jucat în " iubire de argint "
http://photo.bdr130.net/files/file/photos/Songul-Oden.jpg
http://tvarabia.files.wordpress.com/2009/05/songul-oden.jpg
Am reusit sa vad trailerul foarte tare.
Deci Murat isi povesteste trecutul lui Hasret, nu ma asteptam la o astfel de confesiune, dar probabil ca trebuie cumva sa ii explice imbratisarea aceea disperata
Deci Murat isi povesteste trecutul lui Hasret, nu ma asteptam la o astfel de confesiune, dar probabil ca trebuie cumva sa ii explice imbratisarea aceea disperata
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
DENISA a scris:iulianagl a scris:
La seriozitate intradevar stau prost rau dar vorba ta sa vedem.Da cine e Songul o stiu cumva?
e tipa care a jucat în " iubire de argint "
http://photo.bdr130.net/files/file/photos/Songul-Oden.jpg
http://tvarabia.files.wordpress.com/2009/05/songul-oden.jpg
Aha mersi Danuta acum o stiu cu toate ca n-am urmarit serialul.
iulianagl- moderator
pissycutz a scris:Am reusit sa vad trailerul foarte tare.
i-o explica , cred ca pe lac
mihaela99- vip
Se pare ca ea pleaca de la Hogea.Cred ca Nesrin ii desparte, probabil pe moment eu banuiesc ca el o sa mearga din nou dupa ea ca doar i-a intrat la suflet nu?
Iar daca in trecut a fost ceva intre ei si nu s-a consumat acum poate a venit timpul sa continue de unde au ramas ah ce m-as bucura, nimic nu e intamplator.
Iar daca in trecut a fost ceva intre ei si nu s-a consumat acum poate a venit timpul sa continue de unde au ramas ah ce m-as bucura, nimic nu e intamplator.
iulianagl- moderator
abia astept sa vad , oricum ne-au cam bagat in ceata , cert este ca se va intampla si ceva neplacut di moment ce harset plange , iar apoi pleacapissycutz a scris:Am reusit sa vad trailerul foarte tare.
alitheea- vip
hello fetelor...am intrat doar sa va salut.....si sa va spun ca va citesc si promit sa intru curand sa mai stam la taina.....cucuiato...ce faci??????eu ma uit acum la antena 1 la emisiunea lu negru...super tare...si incerc sa o culc pe fiimea......va pupacesc pe toate
chrisa- membru senior
Data de inscriere : 15/09/2009
Varsta : 48
multi si de la noi , te asteptam ca se pare ca vom avea ce dezbatechrisa a scris:hello fetelor...am intrat doar sa va salut.....si sa va spun ca va citesc si promit sa intru curand sa mai stam la taina.....cucuiato...ce faci??????eu ma uit acum la antena 1 la emisiunea lu negru...super tare...si incerc sa o culc pe fiimea......va pupacesc pe toate
alitheea- vip
da se duce dupa ea vezi ca e tradus si rezumatul ep de vineri il gasesti la TRADUCEREiulianagl a scris:Se pare ca ea pleaca de la Hogea.Cred ca Nesrin ii desparte, probabil pe moment eu banuiesc ca el o sa mearga din nou dupa ea ca doar i-a intrat la suflet nu?
Admin_dea05- Admin
fetelor eu ma retrag
o seara frumoasa va doresc, si spor la discutii in continuare
mihaela99- vip
chrisa a scris:hello fetelor...am intrat doar sa va salut.....si sa va spun ca va citesc si promit sa intru curand sa mai stam la taina.....cucuiato...ce faci??????(
eu fac bine cucuiato , dar mătăluţă ce mai faci ????
aha..dezertezi acuma?mihaela99 a scris:fetelor eu ma retrag
noapte buna si vise placute!
iulia80- vip
Buna!O culci ?A mea maine nu se duce la gradi sunt invatatoarele in greva asa ca se mai uita la Tv..Te asteptam.Ai vazut noul promo????Vaii ce o mai strange domn' profesor in brate!chrisa a scris:hello fetelor...am intrat doar sa va salut.....si sa va spun ca va citesc si promit sa intru curand sa mai stam la taina.....cucuiato...ce faci??????eu ma uit acum la antena 1 la emisiunea lu negru...super tare...si incerc sa o culc pe fiimea......va pupacesc pe toate
Admin_dea05- Admin
buna seara draga chrisa...!chrisa a scris:hello fetelor...am intrat doar sa va salut.....si sa va spun ca va citesc si promit sa intru curand sa mai stam la taina.....cucuiato...ce faci??????eu ma uit acum la antena 1 la emisiunea lu negru...super tare...si incerc sa o culc pe fiimea......va pupacesc pe toate
iulia80- vip
Admin_dea05 a scris:Ai vazut noul promo????Vaii ce o mai strange domn' profesor in brate!
vrea să i se impregneze mirosul sau vreo coastă de a ei .
Admin_dea05 a scris:da se duce dupa ea vezi ca e tradus si rezumatul ep de vineri il gasesti la TRADUCEREiulianagl a scris:Se pare ca ea pleaca de la Hogea.Cred ca Nesrin ii desparte, probabil pe moment eu banuiesc ca el o sa mearga din nou dupa ea ca doar i-a intrat la suflet nu?
Mersi, merg sa vad traducerea.
iulianagl- moderator
DENISA a scris:Admin_dea05 a scris:Ai vazut noul promo????Vaii ce o mai strange domn' profesor in brate!
vrea să i se impregneze mirosul sau vreo coastă de a ei .
Aia de drac sa-i faca mai multe zile negre ca deabia s-a obisnuit.
iulianagl- moderator
noapte buna sa visezi cu cine vrei , dar sa nu vorbesti in somn sa afle si altiimihaela99 a scris:fetelor eu ma retrag
alitheea- vip
Deni a promis si Shustha ca va intra pe aici abia asteptDENISA a scris:chrisa a scris:hello fetelor...am intrat doar sa va salut.....si sa va spun ca va citesc si promit sa intru curand sa mai stam la taina.....cucuiato...ce faci??????(
eu fac bine cucuiato , dar mătăluţă ce mai faci ????
asta este mesajul ei...
imi place filmul foarte mult... e mult mai reusit decat ask ve. ceza ..are toate condimentele in el :)
as intra cu mare drag pe site-ul tau , stiu ca acolo s-au adunat toate "fetili " noastre ... dar mai am ceva de lucrat pt licenta...voi intra curand :*
Admin_dea05- Admin
Pagina 17 din 44 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 30 ... 44
Subiecte similare
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata
» 16.Gonulcelen- Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata