4.GONULCELEN (inima furata)
+17
chrisa
iulianagl
vivi
clio 24
DENISA
nutzi
rodica
alitheea
florina1989
demiruta
anuta1971
mitzymeu
Admin_dea05
vali1cluj
iulia80
mihaela99
pissycutz
21 participanți
Pagina 18 din 44
Pagina 18 din 44 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 31 ... 44
Re: 4.GONULCELEN (inima furata)
Admin_dea05 a scris:Buna!O culci ?A mea maine nu se duce la gradi sunt invatatoarele in greva asa ca se mai uita la Tv..Te asteptam.Ai vazut noul promo????Vaii ce o mai strange domn' profesor in brate!chrisa a scris:hello fetelor...am intrat doar sa va salut.....si sa va spun ca va citesc si promit sa intru curand sa mai stam la taina.....cucuiato...ce faci??????eu ma uit acum la antena 1 la emisiunea lu negru...super tare...si incerc sa o culc pe fiimea......va pupacesc pe toate
Are maine ziua unui coleg si la ora somnului merg toti la "casa didi" un loc unde se fac chefuri de boraci.
si maine ciuciu nani...asa ca...sper si eu ...macar atat...ca adoarme acum...pupicei
acum intru sa il vad
Ultima editare efectuata de catre chrisa in Mier 21 Apr 2010, 10:47 pm, editata de 1 ori
chrisa- membru senior
Data de inscriere : 15/09/2009
Varsta : 48
Noapte Buna!!!mihaela99 a scris:fetelor eu ma retrag
o seara frumoasa va doresc, si spor la discutii in continuare
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
ba denule.....eu plec la nani....om vorbi curand,....o noapte faina...ca stiu ca tu esti cu somnul mai tarzior....
chrisa- membru senior
Admin_dea05 a scris:Deni a promis si Shustha ca va intra pe aici abia asteptDENISA a scris:chrisa a scris:hello fetelor...am intrat doar sa va salut.....si sa va spun ca va citesc si promit sa intru curand sa mai stam la taina.....cucuiato...ce faci??????(
eu fac bine cucuiato , dar mătăluţă ce mai faci ????
asta este mesajul ei...
imi place filmul foarte mult... e mult mai reusit decat ask ve. ceza ..are toate condimentele in el :)
as intra cu mare drag pe site-ul tau , stiu ca acolo s-au adunat toate "fetili " noastre ... dar mai am ceva de lucrat pt licenta...voi intra curand :*
Ehei de mult n-am mai auzit de ea, o asteptam cu drag.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Admin_dea05 a scris:Deni a promis si Shustha ca va intra pe aici abia astept
asta este mesajul ei...
imi place filmul foarte mult... e mult mai reusit decat ask ve. ceza ..are toate condimentele in el :)
as intra cu mare drag pe site-ul tau , stiu ca acolo s-au adunat toate "fetili " noastre ... dar mai am ceva de lucrat pt licenta...voi intra curand :*
o aşteptăm.....
Doomne m-au inebunit copii in ziua de azi..chefuri care mai decare cu fuste..a mea e mai frumoasa ba a mea.... rochite.... parfumuri ..lantisoare..ufff...chrisa a scris:Admin_dea05 a scris:Buna!O culci ?A mea maine nu se duce la gradi sunt invatatoarele in greva asa ca se mai uita la Tv..Te asteptam.Ai vazut noul promo????Vaii ce o mai strange domn' profesor in brate!chrisa a scris:hello fetelor...am intrat doar sa va salut.....si sa va spun ca va citesc si promit sa intru curand sa mai stam la taina.....cucuiato...ce faci??????eu ma uit acum la antena 1 la emisiunea lu negru...super tare...si incerc sa o culc pe fiimea......va pupacesc pe toate
Are maine ziua unui coleg si la ora somnului merg toti la "casa didi" un loc unde se fac chefuri de boraci.
si maine ciuciu nani...asa ca...sper si eu ...macar atat...ca adoarme...pupicei
Admin_dea05- Admin
Cred ca Burhan afla ca l-a pus pe pripasul lui la furat si de aceea se cearta cu el.
iulianagl- moderator
e he dea!!!si sa vezi de aci incolo......
Ultima editare efectuata de catre chrisa in Mier 21 Apr 2010, 10:49 pm, editata de 1 ori
chrisa- membru senior
chrisa a scris:ba denule.....eu plec la nani....om vorbi curand,....o noapte faina...ca stiu ca tu esti cu somnul mai tarzior....
ha.. ha .. ha... te culci odată cu găinile sau cu curcile ?? pomeneşti că mai nou eşti fan Burcinica ????
Admin_dea05 a scris:Doomne m-au inebunit copii in ziua de azi..chefuri care maichrisa a scris:Admin_dea05 a scris:Buna!O culci ?A mea maine nu se duce la gradi sunt invatatoarele in greva asa ca se mai uita la Tv..Te asteptam.Ai vazut noul promo????Vaii ce o mai strange domn' profesor in brate!chrisa a scris:hello fetelor...am intrat doar sa va salut.....si sa va spun ca va citesc si promit sa intru curand sa mai stam la taina.....cucuiato...ce faci??????eu ma uit acum la antena 1 la emisiunea lu negru...super tare...si incerc sa o culc pe fiimea......va pupacesc pe toate
si maine ciuciu nani...asa ca...sper si eu ...macar atat...ca adoarme...pupicei
decare cu fuste..a mea e mai frumoasa ba a mea.... rochite.... parfumuri ..lantisoare..ufff...
Astia sunt copiii din ziua de azi.
iulianagl- moderator
DENISA a scris:chrisa a scris:ba denule.....eu plec la nani....om vorbi curand,....o noapte faina...ca stiu ca tu esti cu somnul mai tarzior....
ha.. ha .. ha... te culci odată cu găinile sau cu curcile ?? pomeneşti că mai nou eşti fan Burcinica ????
hai hai!!1ca iau acusik tancu....gata pa..va pupacesc
chrisa- membru senior
mihaela99 a scris:pissycutz a scris:Am reusit sa vad trailerul foarte tare.
Deci Murat isi povesteste trecutul lui Hasret, nu ma asteptam la o astfel de confesiune, dar probabil ca trebuie cumva sa ii explice imbratisarea aceea disperata
i-o explica , cred ca pe lac
Asa cred si eu pentru astfel imi explic si atingerea mainii ei. Acea mana intinsa pare sa spuna ca ea este acolo sa il sustina. indragostit
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
noapte buna draga chrisa..somn usor si vise placute..chrisa a scris:DENISA a scris:chrisa a scris:ba denule.....eu plec la nani....om vorbi curand,....o noapte faina...ca stiu ca tu esti cu somnul mai tarzior....
fetelor dar aveti un ritm de scris..care ma depaseste..sunt tehuie...cand aici cand in curtea cealalta!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
chrisa a scris:
Înseamnă că ţi-e somn , eşti pusă pe fapte mari ..
tu vrei să mă elimini din schemă , să rămâi singură cu Muratelu'/
Noaptre buna va spun si eu si va salut cu drag pe cele care au intrat Ma duc sa visez in culori
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
in culori cat mai frumoase..pissycutz a scris:Noaptre buna va spun si eu si va salut cu drag pe cele care au intrat Ma duc sa visez in culori
noapte buna si vise cat mai placute draga pissycutz!
iulia80- vip
iulia80 a scris:
fetelor dar aveti un ritm de scris..care ma depaseste..sunt tehuie...cand aici cand in curtea cealalta!
asta e şi scopul , să te ameţim .... Şi mie îmi cam joacă ochii de la atâta fugăreală .
da de ce..eu lupt numai in curtea cealalta..aici sunt cuminte!DENISA a scris:iulia80 a scris:
asta e şi scopul , să te ameţim .... Şi mie îmi cam joacă ochii de la atâta fugăreală .
serios acuma denisa..sunt tehuie..imi mai trebuie o pereche de ochelari!
iulia80- vip
iulia80 a scris:
da de ce..eu lupt numai in curtea cealalta..aici sunt cuminte!
eu cred că dacă mai stau atât de mult la PC o să-mi pun ochelari cu lentile precum fundurile de borcan .
Gonulcelenele mele frumoase va spun si eu noapte buna si vise caaaat mai placute, ne auzim pe maine.
iulianagl- moderator
chrisa a scris:
pissycutz a scris:Noaptre buna va spun si eu si va salut cu drag pe cele care au intrat Ma duc sa visez in culori
iulianagl a scris:Gonulcelenele mele frumoase va spun si eu noapte buna si vise caaaat mai placute, ne auzim pe maine.
Noapte buna fetelor!
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Mier 21 Apr 2010, 11:01 pm, editata de 3 ori
Admin_dea05- Admin
eu am -2, si -2,75..dar la cat stau in ultima vreme la computador..sigur creste fundul borcanului!DENISA a scris:iulia80 a scris:
da de ce..eu lupt numai in curtea cealalta..aici sunt cuminte!
eu cred că dacă mai stau atât de mult la PC o să-mi pun ochelari cu lentile precum fundurile de borcan .
noapte buna draga iuliana..somn usorr cu vise cat mai placute...
iulia80- vip
iulianagl a scris:Gonulcelenele mele frumoase va spun si eu noapte buna si vise caaaat mai placute, ne auzim pe maine.
Noapte bună !!!
Haideti fetelor asa va laudati voi???in loc sa fiti agere in vedere voi va luati borcane?
Admin_dea05- Admin
dar deja le am la purtator! ..crezi ca fara ei mai stateam eu la computador..Admin_dea05 a scris:Haideti fetelor asa va laudati voi???in loc sa fiti agere in vedere voi va luati borcane?
ei ..acum nu iti pare rau ca m-ai adus aici pe forum....nu mai scapi de mine!
iulia80- vip
Pagina 18 din 44 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 31 ... 44
Subiecte similare
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata
» 16.Gonulcelen- Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata