4.GONULCELEN (inima furata)
+17
chrisa
iulianagl
vivi
clio 24
DENISA
nutzi
rodica
alitheea
florina1989
demiruta
anuta1971
mitzymeu
Admin_dea05
vali1cluj
iulia80
mihaela99
pissycutz
21 participanți
Pagina 8 din 44
Pagina 8 din 44 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 26 ... 44
Re: 4.GONULCELEN (inima furata)
buna seara.. alitheea iti urez din nou la multi ani si tot ce iti diresti sa se implineasca
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
mihaela99 a scris:fetelor am uitat aaaaaaaaa , azi e filmul lui muratel , o fi inceput?
la ei da ...
denisa am si eu una cu muratel , dar nu o gasesc acum , dar lasa ca o oun eu ha ha haDENISA a scris:Admin_dea05 a scris:Uitati fetelor ce dragut e
are faţă de tocilar aici ....
stai ca nu ma las
ha uite ca am gasit-o sa nu te supi pe mine da ?uite-l pe muri, ce fata de nevinovat are
, asa ca nu mai rade de cancelito da?
Ultima editare efectuata de catre mihaela99 in Mar 20 Apr 2010, 9:05 pm, editata de 2 ori
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
de inceput a inceput sunt sigura..mai greu cu vizionarea..dar sigur denisa ne va fi aproape..mihaela99 a scris:fetelor am uitat aaaaaaaaa , azi e filmul lui muratel , o fi inceput?
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
alitheea a scris:nu este la fel de dulce ca si voi dar v-il ofer din inimaalitheea a scris:
a venit si tortuletul
Alitheia iti multumesc pentru tortulet...mmmme super bun si iti doresc si eu alaturi de fete LA MULTI ANI!! si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca in viata!!!alaturi de cei dragi tie :flower:
clio 24- vip
Data de inscriere : 03/10/2009
buna seara clio..
scumpa la vedere si citire!
scumpa la vedere si citire!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
DENISA a scris:nutzi a scris:[
De ce draga nu-i faci loc loc si lui Cansel in ta...acolo intrun colt...unde are loc unu are si al doilea
nu , sunt hotărâtă nu e pe gustul meu , nu spun că e urât dar nu îmi place , nu ai văzut ce harem am în dotare ?? unde să-i mai fac şi lui loc ?
ei, ai sa vezi ca o sa dea din coate si isi va face loc printre ceilalti ...ca doar te-oi satura si tu de vreunul sii faci vant din harem
nutzi- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61
nutzi a scris:
ei, ai sa vezi ca o sa dea din coate si isi va face loc printre ceilalti ...ca doar te-oi satura si tu de vreunul sii faci vant din harem
bine , hai că nu zic nu , că nu se ştie niciodată, las uşile haremului deschise , fac încă înscrieri ...
buna Mihaella!! alearga draguta sa-l vezi pe Savas,l-ai parasit pe Demir.. ce nestatornica esti...l-ai lasat cu buza umflata la prima c otituramihaela99 a scris:fetelor am uitat aaaaaaaaa , azi e filmul lui muratel , o fi inceput?
nutzi- vip
vai de mine ,dar ai forta iubita... faci fata ,sau vrei sa te ajute cineva? am vazut ca e lupta mare pe haremul tauDENISA a scris:nutzi a scris:
bine , hai că nu zic nu , că nu se ştie niciodată, las uşile haremului deschise , fac încă înscrieri ...
nutzi- vip
nutzi a scris:
vai de mine ,dar ai forta iubita... faci fata ,sau vrei sa te ajute cineva? am vazut ca e lupta mare pe haremul tau
nu ai văzut ce armament am în dotare ????? pe harem nu ştiu dacă e război , dar ptr şeful haremului ne luptăm cam multe .
iar am musafiri , scap de ei si vin la voi
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
multumescclio 24 a scris:alitheea a scris:nu este la fel de dulce ca si voi dar v-il ofer din inimaalitheea a scris:
a venit si tortuletul
Alitheia iti multumesc pentru tortulet...mmmme super bun si iti doresc si eu alaturi de fete LA MULTI ANI!! si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca in viata!!!alaturi de cei dragi tie :flower:
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
nutzi a scris:vai de mine ,dar ai forta iubita... faci fata ,sau vrei sa te ajute cineva? am vazut ca e lupta mare pe haremul tauDENISA a scris:nutzi a scris:
buna nuti , nu te-am zic ca eu nu cunosc nici un savas? eu ik cunosc pe demir si atat, restul e cancan
mihaela99- vip
am vazu ca el este cap de lista..dar reusiti sa duceti lupta cu pt ca si ea isi apara avutia ...cu posetaDENISA a scris:nutzi a scris:
vai de mine ,dar ai forta iubita... faci fata ,sau vrei sa te ajute cineva? am vazut ca e lupta mare pe haremul tau
nu ai văzut ce armament am în dotare ????? pe harem nu ştiu dacă e război , dar ptr şeful haremului ne luptăm cam multe .
nutzi- vip
anuta1971 a scris:buna seara.. alitheea iti urez din nou la multi ani si tot ce iti diresti sa se implineasca
buna ana bine ai venit
mihaela99- vip
nutzi a scris:
am vazu ca el este cap de lista..dar reusiti sa duceti lupta cu c.urca pt ca si ea isi apara avutia ...cu poseta
Ea foloseşte poşeta , noi ne folosim creieraşul , ce ei îi cam lipseşte, cred eu .
[quote="mihaela99"][quote="nutzi"]
cancan, cancan, dar intrebi de el...lasa draga ca si Savas este bun...nu mai are el privirea grea de dragoste ,dar este incarcata de plictiseala ,trebuie intels langa asa partenera nici nu ai cum..DENISA a scris:[quote="nutzi
buna nuti , nu te-am zic ca eu nu cunosc nici un savas? eu ik cunosc pe demir si atat, restul e cancan
nutzi- vip
[quote="DENISA"]
acolo unde trebuia sa fie creierul este o cicatrice ,semn ca daca candva a fost creieras pe acolo s-a stafidit...dar se zice ca de prost trebuie sa te feresti ,ca are mintea odihnita si nu stii la ce surprize te supune..
nutzi a scris:
Ea foloseşte poşeta , noi ne folosim creieraşul , ce ei îi cam lipseşte, cred eu .
acolo unde trebuia sa fie creierul este o cicatrice ,semn ca daca candva a fost creieras pe acolo s-a stafidit...dar se zice ca de prost trebuie sa te feresti ,ca are mintea odihnita si nu stii la ce surprize te supune..
nutzi- vip
va pup fetelor si va doresc o seara frumoasa ! vizionare placuta la Avc!!
nutzi- vip
[quote="nutzi"][quote="mihaela99"]
bu ma convinge nimeni, cunosc pe savas, demir ramane pentry mine muratel , atat, hai sa aveti vizionare placuta
nutzi a scris:cancan, cancan, dar intrebi de el...lasa draga ca si Savas este bun...nu mai are el privirea grea de dragoste ,dar este incarcata de plictiseala ,trebuie intels langa asa partenera nici nu ai cum..DENISA a scris:[quote="nutzi
bu ma convinge nimeni, cunosc pe savas, demir ramane pentry mine muratel , atat, hai sa aveti vizionare placuta
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:buna seara.. alitheea iti urez din nou la multi ani si tot ce iti diresti sa se implineasca
buna ana bine ai venit
ce faci mihaela? ai servit sampanie, tort ai petrecut bine...
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:buna seara.. alitheea iti urez din nou la multi ani si tot ce iti diresti sa se implineasca
buna ana bine ai venit
am petrecut , am petrecut, dar vad ca fetele au fugit in sufragerie la film, iar nu s-a nimerit bine, dar asta e, , tu ce faci te uiti la savas?
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:buna seara.. alitheea iti urez din nou la multi ani si tot ce iti diresti sa se implineasca
buna ana bine ai venit
am petrecut , am petrecut, dar vad ca fetele au fugit in sufragerie la film, iar nu s-a nimerit bine, dar asta e, , tu ce faci te uiti la savas?
nu ma uit.. am vazut 3 episoade si mi-a ajuns.. nu ma atrage... nici chiar pentru Murat nu pot sa ma uit.. imi pare rau pentru el
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:buna seara.. alitheea iti urez din nou la multi ani si tot ce iti diresti sa se implineasca
buna ana bine ai venit
nu ma uit.. am vazut 3 episoade si mi-a ajuns.. nu ma atrage... nici chiar pentru Murat nu pot sa ma uit.. imi pare rau pentru el
nici eu, eu am renuntat de la primul ep. , asa ca si mie imi pare si mai rau, pai hai atunci sa mancam si sa bem tot ca fetele sunt la film nu ne vad, lasa-le pe ele colo si noi aici [[ uite hai norooc pentru ali de ziua ei nu?
mihaela99- vip
Pagina 8 din 44 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 26 ... 44
Subiecte similare
» 6. Gonulcelen-Inima furata
» 7. Gonulcelen-Inima furata
» 8. Gonulcelen-Inimă furată
» 9. Gonulcelen-Inimă furată
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 7. Gonulcelen-Inima furata