4.GONULCELEN (inima furata)
+17
chrisa
iulianagl
vivi
clio 24
DENISA
nutzi
rodica
alitheea
florina1989
demiruta
anuta1971
mitzymeu
Admin_dea05
vali1cluj
iulia80
mihaela99
pissycutz
21 participanți
Pagina 22 din 44
Pagina 22 din 44 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 33 ... 44
Re: 4.GONULCELEN (inima furata)
am cam bantuit in seara asta pe mai multe forumuri.. nu stiu precis pe unde am citit.. cred ca pe port.. Sami a spus ceva de genul ca nu o sa se casatoreasca cu Tuba pentru ca baiatul lui trebuie sa mai creasca.. ca Tuba a fost deacord sa se casatoreasca mai tarziu... ca ar putea astepta cel putin 3 ani.. imi suna a despartire.. poate ma insel, dar as vrea sa fie asa
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
aha am gasit declaratia , se pare ca nu e pace in paradisul (sau jungla )lui samialitheea a scris:nu am vazut declaratia , unde?anuta1971 a scris:din pacate pana la film mai sunt 24 ore.. ai vazut poza cu Tuba si Cancel?... nu mi-ar fi spus mai nimic poza daca nu ar fi aparut si declaratia lui Sami
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
asa cred si eu si ma bucuranuta1971 a scris:am cam bantuit in seara asta pe mai multe forumuri.. nu stiu precis pe unde am citit.. cred ca pe port.. Sami a spus ceva de genul ca nu o sa se casatoreasca cu Tuba pentru ca baiatul lui trebuie sa mai creasca.. ca Tuba a fost deacord sa se casatoreasca mai tarziu... ca ar putea astepta cel putin 3 ani.. imi suna a despartire.. poate ma insel, dar as vrea sa fie asa
alitheea- vip
nu cred ca Tuba il iubeste.. dar are totusi o privire trista cateodata.. sau poate o fi obosita.. imi place ca ochii lui Murat au inceput sa sclipeasca.. nu mai spun de ochii Tubei.. in episodul 8 (si nu numai ) au fost super
anuta1971- vip
faptul ca ies impreuna chiar ca si amici mi se pare promitator si mai cred ca daca ar incerca cansel ar putea sa o faca sa il iubeasca ,anuta1971 a scris:nu cred ca Tuba il iubeste.. dar are totusi o privire trista cateodata.. sau poate o fi obosita.. imi place ca ochii lui Murat au inceput sa sclipeasca.. nu mai spun de ochii Tubei.. in episodul 8 (si nu numai ) au fost super
alitheea- vip
da se vede in privirile ei ca il place.. poate ca e numai prietenul ei acum, dar il place si asta e un bun inceput
anuta1971- vip
Doamnelor, domnisoarelor, fetelor!
iar va multumesc pentru sufletul vostru minunat si pentru pasiunea voastra si pentru generozitate...
saru` mana!
va imbratisez!
imi plac si comentariile voastre personale (atunci cand le faceti) la traducerea Gonulcelen-ului!
sunt foarte amuzante!
iar va multumesc pentru sufletul vostru minunat si pentru pasiunea voastra si pentru generozitate...
saru` mana!
va imbratisez!
imi plac si comentariile voastre personale (atunci cand le faceti) la traducerea Gonulcelen-ului!
sunt foarte amuzante!
axxa246 a scris:Doamnelor, domnisoarelor, fetelor!
saru` mana!
va imbratisez!
sunt foarte amuzante!
buna seara axxa ne intalnim si in casa asta... bine ai venit din pacate cam liniste in seara asta.. fetele care au o contributie importanta lipsesc
anuta1971- vip
bine ai venit in casa noastra , te intampinam noi pana vin celelalte feteaxxa246 a scris:Doamnelor, domnisoarelor, fetelor!
saru` mana!
va imbratisez!
sunt foarte amuzante!
alitheea- vip
alitheea a scris:bine ai venit in casa noastra , te intampinam noi pana vin celelalte feteaxxa246 a scris:Doamnelor, domnisoarelor, fetelor!
saru` mana!
va imbratisez!
sunt foarte amuzante!
un banc cules de pe net...
Doi betivi in patru labe. mergeau pe linia de cale ferata. Primul : Ba, da multe trepte mai are scara asta.....Al -II-lea-:- nu-i nimic, uite ca vine liftul...
anuta1971- vip
Bine ai venit printre noi!!!!axxa246 a scris:Doamnelor, domnisoarelor, fetelor!
saru` mana!
va imbratisez!
sunt foarte amuzante!
BUNA SEARA LA TOATA LUMEA!!!!!
nici nu am intrat bine si deja o noua declaratie..cea a lui Sami....
stateam si ma gandeam dupa ce am vazut poza cu Tuba & Cansel...daca erau doar simplii colegi acum ea nu ar fi acceptat sa iasa la masa cu el si singurei apoi sa mai se plimbe si pe la cumparaturi parca e deja prea mult (sper ).......
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
bine ai venit , de curand am aterizat si eu si o gramada de vesti bune , poate de data asta seva intampla asa cum ne dorim noiAdmin_dea05 a scris:Bine ai venit printre noi!!!!axxa246 a scris:Doamnelor, domnisoarelor, fetelor!
saru` mana!
va imbratisez!
sunt foarte amuzante!
stateam si ma gandeam dupa ce am vazut poza cu Tuba & Cansel...daca erau doar simplii colegi acum ea nu ar fi acceptat sa iasa la masa cu el si singurei apoi sa mai se plimbe si pe la cumparaturi parca e deja prea mult (sper ).......
alitheea- vip
fetelor eu va spun noapte buna pentru ca merge tare rau netul si numai ma enervez , multi pentru toate si o zi super sa aveti
alitheea- vip
fetelor asta e chipurile declaraţia scheleticului de Sami " there are rumors that Tuba and Sami will marry, when his son is old enough.. Sami told his wish to wait till his son is old enough to Tuba and she accepted.. the writer of this news wrote that it can last 3 years till they marry..."
sunt zvonuri că Tuba se va căsători cu Sami atunci când fiul lui va fi suficient de mare . Sami i-a spus Tubei dorinţa lui ( să aştepte până băiatul va mai creşte ) , Tuba a acceptat. Autorul comentariului a spus că poate dura şi 3 ani până la " nefericitul" eveninment .
PS sper să aştepte până copilul va face 30-40 de ani .
sunt zvonuri că Tuba se va căsători cu Sami atunci când fiul lui va fi suficient de mare . Sami i-a spus Tubei dorinţa lui ( să aştepte până băiatul va mai creşte ) , Tuba a acceptat. Autorul comentariului a spus că poate dura şi 3 ani până la " nefericitul" eveninment .
Noapte buna!..petrecerea o dam cand vor incepe sa curga vestile bune..de iubita lui Cansel mai stie cineva ceva???alitheea a scris:fetelor eu va spun noapte buna pentru ca merge tare rau netul si numai ma enervez , multi pentru toate si o zi super sa aveti
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Bine ai venit printre noi!!!!axxa246 a scris:Doamnelor, domnisoarelor, fetelor!
saru` mana!
va imbratisez!
sunt foarte amuzante!
si mie mi se pare prea mare coincidenta.. si apoi cred eu ca daca a divortat de nevasta si-a asumat niste riscuri (ma refer la faptul ca baiatul a fost afectat de despartire).... sa spui acum ca astepti sa creasca copilul ca sa te insori mi se pare cusuta cu ata alba... atunci cand a aparut poza aceea cu Tuba si Sami imbratisati si Tuba tinea copilul de mana in mall nu afectau copilul?
anuta1971- vip
noapte buna alialitheea a scris:fetelor eu va spun noapte buna pentru ca merge tare rau netul si numai ma enervez , multi pentru toate si o zi super sa aveti
anuta1971- vip
ce declaratie tampita pai daca era totul roz intre ei nu mai asteptau se luau si gata se vede ca se clatina relatia lor...el lucreaza tot la gonulclelen?sau se duce pe acolo sa-i tina companie tubei?DENISA a scris:fetelor asta e chipurile declaraţia scheleticului de Sami " there are rumors that Tuba and Sami will marry, when his son is old enough.. Sami told his wish to wait till his son is old enough to Tuba and she accepted.. the writer of this news wrote that it can last 3 years till they marry..."
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris: ce declaratie tampita pai daca era totul roz intre ei nu mai asteptau se luau si gata se vede ca se clatina relatia lor...el lucreaza tot la gonulclelen?sau se duce pe acolo sa-i tina companie tubei?
eu cred şi sper să se vorbească la timpul trecut despre această relaţie .
eu acum mi-am dat drumul la gura(am spus ce mi-as dorii) dar sunt inca f rezervata stiind ce-am patit cu MUrat Yildirim eram fff sigura ca va fi ceva intre ei si am ramas cu ochii in soare doar cu dorintaDENISA a scris:Admin_dea05 a scris: ce declaratie tampita pai daca era totul roz intre ei nu mai asteptau se luau si gata se vede ca se clatina relatia lor...el lucreaza tot la gonulclelen?sau se duce pe acolo sa-i tina companie tubei?
eu cred şi sper să se vorbească la timpul trecut despre această relaţie .
Admin_dea05- Admin
buna seara fetele
ce faceti? unde sunteti?
am vazut bine este axxa pe aici pe undeva axxa unde esti?
ce faceti? unde sunteti?
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
mihaela99 a scris:buna seara fetele
ce faceti? unde sunteti?
buna mihaela .. axxa a postat doar un mesaj de multumire si a disparut... tu ce faci? ai intrat foarte tarziu azi
anuta1971- vip
Buna! ..mihaela99 a scris:buna seara fetele
ce faceti? unde sunteti?
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Joi 22 Apr 2010, 11:03 pm, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
anuta1971 a scris:mihaela99 a scris:buna seara fetele
ce faceti? unde sunteti?
buna mihaela .. axxa a postat doar un mesaj de multumire si a disparut... tu ce faci? ai intrat foarte tarziu azi
bbuna ana , am fost mai devreme dar nu era nimeni, si eu ca tine am zis sa mai astept, m-am uitat la doua seriale la axn, si uite ca au trecut aproape 2 ore
mihaela99- vip
Admin_dea05 a scris:Buna! ..mihaela99 a scris:buna seara fetele
ce faceti? unde sunteti?
buna dea , este acolo intins in pat ma asteapta vezi?
mihaela99- vip
Pagina 22 din 44 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 33 ... 44
Subiecte similare
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata
» 16.Gonulcelen- Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata