4.GONULCELEN (inima furata)
+17
chrisa
iulianagl
vivi
clio 24
DENISA
nutzi
rodica
alitheea
florina1989
demiruta
anuta1971
mitzymeu
Admin_dea05
vali1cluj
iulia80
mihaela99
pissycutz
21 participanți
Pagina 21 din 44
Pagina 21 din 44 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 32 ... 44
Re: 4.GONULCELEN (inima furata)
fetele dragi n-as pleca de langa voi dar se pare ca mai exista viata si dincolo de forum , si trebuie sa plec , dar revin diseara sa sarbatorim vestea cea buna , sa aveti o zi super si va imbratisez cu drag
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
alitheea a scris:bine ai venit , azi suntem ffericiteeeeeeeeeeeeee , poate ii vine mintea la cap fetei noastre , eu cred ca daca vrea si cansel poate , ai observat ce fata ghidusa are?mihaela99 a scris:buna ziua fetele
ce vad eu aici e adevarat? , tuba cu cancelito? nu imi vine sa cred ce bine imi pare, uraaaaaaaaaa, hai ca se poate
o zi frumoasa si plina de soare va doresc
tuba mi se pare putin speriata dar e un inceput
buna alitheea, da tot ce se poate poate, eu intotdeauna am sperat ca tubei sa ii vina mintea la cap, si mai cred ca lui tuba asa un barbat ii trebuie ,calm, tandru, , cancelito cred ca si in viata de zi cu zi e asa , parerea mea sper sa nu ma insel
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
alitheea a scris:fetele dragi n-as pleca de langa voi dar se pare ca mai exista viata si dincolo de forum , si trebuie sa plec , dar revin diseara sa sarbatorim vestea cea buna , sa aveti o zi super si va imbratisez cu drag
o zi frumoasa sa ai
mihaela99- vip
si eu am putina treaba asa ca. ne auzim un pic mai tarziu
mihaela99- vip
Buna ziua fetelor...am zis sa va salut si io pana nu plec la munca.Nu pot crede.Sa fie adevaraciune ce spuneti voi aci???Ba ...sa nu vi se para ca iar facem galci.....va las ceva dulce pentru vestea asta care sper sa fie de bun augur.
http://retete-chrisa.blogspot.com/2009/12/tort-cu-fructefinetti-si-frisca.html
Sa aveti o zi frumoasa si plina de stiri bune.
http://retete-chrisa.blogspot.com/2009/12/tort-cu-fructefinetti-si-frisca.html
Ultima editare efectuata de catre chrisa in Joi 22 Apr 2010, 11:39 am, editata de 3 ori
chrisa- membru senior
Data de inscriere : 15/09/2009
Varsta : 48
Buna dimi!Multumim pt tort..chrisa a scris:Buna ziua fetelor...am zis sa va salut si io pana nu plec la munca.Nu pot crede.Sa fie adevaraciune ce spuneti voi aci???Ba ...sa nu vi se para ca iar facem galci.....va las ceva dulce pentru vestea asta care sper sa fie de bun augur.
noi glumim si noi pe seama lor..dar cine stie din gluma poate o dam intr-o stire adevarata mai tarziu
Pa fetelor...o zi placuta!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Nu pot sa va scap din ochi o ora ca am recuperat cu carul Aveti vant la tastatura
Salutari noilor intrate si pa pa celor care au iesit deja. Chrisa multumim pentru bunatati
Salutari noilor intrate si pa pa celor care au iesit deja. Chrisa multumim pentru bunatati
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
Traducerea iesirii celor doi, daca a mai fost postata si am avut eu orbul gainii va rog sa nu aruncati cu rosii dupa mine
The lead actor and actress in the series Gonulcelen which is about the love story between a music teacher and a florist girl, Tuba Buyukustun and Cansel Elcin were seen together the other day in Kanyon shopping center. They had lunch together and then went shopping. :yes1 :yes1
Actorii principali din serialul Gonulcelen, care prezinta povestea dintre un profesor d emuzica si o florareasa, Tuba Buyukustun si Cansel Elcin au fost vazuti impreuna zilele trecute in centrul comercial Kanyon. Au luat pranzul impreuna dupa care au mers la cumparaturi impreuna.
The lead actor and actress in the series Gonulcelen which is about the love story between a music teacher and a florist girl, Tuba Buyukustun and Cansel Elcin were seen together the other day in Kanyon shopping center. They had lunch together and then went shopping. :yes1 :yes1
Actorii principali din serialul Gonulcelen, care prezinta povestea dintre un profesor d emuzica si o florareasa, Tuba Buyukustun si Cansel Elcin au fost vazuti impreuna zilele trecute in centrul comercial Kanyon. Au luat pranzul impreuna dupa care au mers la cumparaturi impreuna.
pissycutz- vip
bravo, bravo incep sa aiba activitati casnice...pissycutz a scris:Traducerea iesirii celor doi, daca a mai fost postata si am avut eu orbul gainii va rog sa nu aruncati cu rosii dupa mine
alitheea- vip
bună fetelor !!!
wow... au ieşit la cină????? Eu nu sunt fan Cansel dar zău că mi-ar place să fie Sami exclus din ecuaţie . " Săracul " va intra urgent la recuperare dacă îl lasă Tuba .
Sami cel încornorat .
sper ca epoca maimuţelor să fi apus .
wow... au ieşit la cină????? Eu nu sunt fan Cansel dar zău că mi-ar place să fie Sami exclus din ecuaţie . " Săracul " va intra urgent la recuperare dacă îl lasă Tuba .
Sami cel încornorat .
sper ca epoca maimuţelor să fi apus .
bună ziua ce fac fetele?super poza cu tuba şi cansel şi trailerele sunt super abia aştept ep de mâine
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau
ce vesti bune, ce vesti bune! abia astept episodul de maine! o sa fie cu
vali1cluj- vip
Data de inscriere : 29/10/2009
daca o scapa Cansel pe Tuba de schelet o sa-l iubesc toata viata si ce bine le sta celor doi impreuna
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
buna seara fetelor
ce faceti? eu am inceput de acum sa=l iubesc
bine vad ca aveti treaba , atunci mai pe seara
ce faceti? eu am inceput de acum sa=l iubesc
bine vad ca aveti treaba , atunci mai pe seara
Ultima editare efectuata de catre mihaela99 in Joi 22 Apr 2010, 7:11 pm, editata de 1 ori
mihaela99- vip
buna fetelor..am ajuns si eu acasa dar din pacate o iau iar la picior..
asa ca va doresc seara palcuta..
fetelor..si va rog eu fiti cuminti!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
iulia80 a scris:buna fetelor..am ajuns si eu acasa dar din pacate o iau iar la picior..
pa pa iuliana, o seara frumoasa,
mihaela99- vip
Am revenit ei eu printre voi pentru jumatate de ora. Bag seama ca e mare chef pe acest topic de la fotografie. Sper sa iasa asa cum ne dorim
pissycutz- vip
Nu e nimeni acasa?... foarte frumoase pozele Denisei... superbe... multumim mult
Cand am si eu putin timp nu am cu cine vorbi... mai astept poate vine cineva acasa
Cand am si eu putin timp nu am cu cine vorbi... mai astept poate vine cineva acasa
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
buna seara , prezent , acum am intrat pe usa
alitheea- vip
alitheea a scris:buna seara , prezent , acum am intrat pe usa
buna seara alitheea... unde or fi fetele?..liniste pe aici
anuta1971- vip
cred ca isi termina treburile sa fie libere maine , doar avem seara importantaanuta1971 a scris:alitheea a scris:buna seara , prezent , acum am intrat pe usa
buna seara alitheea... unde or fi fetele?..liniste pe aici
alitheea- vip
ai vazut cu ce poza frumoasa am inceput dimineata?
alitheea- vip
din pacate pana la film mai sunt 24 ore.. ai vazut poza cu Tuba si Cancel?... nu mi-ar fi spus mai nimic poza daca nu ar fi aparut si declaratia lui Sami
anuta1971- vip
am scris in acelasi timp... da am vazut-o si ma bucur
anuta1971- vip
nu am vazut declaratia , unde?anuta1971 a scris:din pacate pana la film mai sunt 24 ore.. ai vazut poza cu Tuba si Cancel?... nu mi-ar fi spus mai nimic poza daca nu ar fi aparut si declaratia lui Sami
alitheea- vip
Pagina 21 din 44 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 32 ... 44
Subiecte similare
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata
» 16.Gonulcelen- Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata