4.GONULCELEN (inima furata)
+17
chrisa
iulianagl
vivi
clio 24
DENISA
nutzi
rodica
alitheea
florina1989
demiruta
anuta1971
mitzymeu
Admin_dea05
vali1cluj
iulia80
mihaela99
pissycutz
21 participanți
Pagina 20 din 44
Pagina 20 din 44 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 32 ... 44
Re: 4.GONULCELEN (inima furata)
Buna dimi!Ai perfecta dreptate cred ca vor ca scena sa le iasa superb asa ca au facut cateva duble la separeupissycutz a scris:Buna dimineata frumoaselor Sa aveti o zi minunata
Tuba e iesit cu Cansel? Wow oare au facut probe pentru sarutul care urmeaza sa vina? Nu ma luati in seama am luat-o razna de tot Vestea ma bucura, dar ma intreb unde era tortita de Sami :box: Cum de a lasat-o el singura?
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Cred ca e o speculatie, acum daca, intamplator se afla undeva alaturi, asta inseamna ca au iesit impreuna???pissycutz a scris:Buna dimineata frumoaselor Sa aveti o zi minunata
Tuba e iesit cu Cansel? Wow oare au facut probe pentru sarutul care urmeaza sa vina? Nu ma luati in seama am luat-o razna de tot Vestea ma bucura, dar ma intreb unde era tortita de Sami :box: Cum de a lasat-o el singura?
Sa nu uitam ca si prietena lui Cancel e vigilenta!!!
demiruta- vip
Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI
Gata, mi-am creat chef de treaba, dar avand asa de multa, va trebui sa ies, va pupacesc si daca nu intru diseara, e pentru ca treburile ma sufocaaaaaaaaa, dar maine, la prima ora, sper sa va tratez cu multe, bunatati, asa cum face o derivata de la Gheorghe, care se resp[ecta!!!
PS.O sa fac si niste sarmale bune, in foi de vita, pentru Murat, sa-l salvez de calvarul pilafului, macar pentru o zi!
PS.O sa fac si niste sarmale bune, in foi de vita, pentru Murat, sa-l salvez de calvarul pilafului, macar pentru o zi!
demiruta- vip
Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI
demiruta a scris:
Cred ca e o speculatie, acum daca, intamplator se afla undeva alaturi, asta inseamna ca au iesit impreuna???
Probabil sa si Sami si prietena lui Cansel sunt vigilenti dar de data aceasta le-a scapat Am incercat si eu sa speculez in speranta ca dispare Sami din peisaj pana la urma
PS: Spor la treaba
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
Admin_dea05 a scris:Buna dimi!Ai perfecta dreptate cred ca vor ca scena sa le iasa superb asa ca au facut cateva duble la separeu
Asa sper si eu La cat mai multe duble si sa dispara maimuta
pissycutz- vip
ma leg de orice zvon numai sa nu mai aud de samidemiruta a scris:Cred ca e o speculatie, acum daca, intamplator se afla undeva alaturi, asta inseamna ca au iesit impreuna???pissycutz a scris:Buna dimineata frumoaselor Sa aveti o zi minunata
Admin_dea05- Admin
La noi functioneaza telepatiapissycutz a scris:
Probabil sa si Sami si prietena lui Cansel sunt vigilenti dar de data aceasta le-a scapat Am incercat si eu sa speculez in speranta ca dispare Sami din peisaj pana la urma
PS: Spor la treaba
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris: La noi functioneaza telepatia
Da gand la gand cu bucurie Pai cand vezi o asa mandrete de fata. finuta, isteata, cu toate atuurile la indemana si iese cu schelet sa nu iti vina sa innebunesti. Calitatile fizice nu ar trebui sa fie importante dar eu nu cred in Sami ca om si nu par se potrivi
pissycutz- vip
Cu siguranta nu se potrivescpissycutz a scris:Admin_dea05 a scris: La noi functioneaza telepatia
Da gand la gand cu bucurie Pai cand vezi o asa mandrete de fata. finuta, isteata, cu toate atuurile la indemana si iese cu schelet sa nu iti vina sa innebunesti. Calitatile fizice nu ar trebui sa fie importante dar eu nu cred in Sami ca om si nu par se potrivi
Fetelor am pus traducerea fragmentului aici
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/gonulcelen-f3/gonulcelen-trailer-episoade-si-traduceri-t93-10.htm#21868
Se pare ca Hasret il hraneste pe Murat
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/gonulcelen-f3/gonulcelen-poze-t92-250.htm#22137
iar vom avea un duel intre Hasret si Belcicek cred ca aici o va vedea din nou Murat si va face scandal
Admin_dea05- Admin
Acum am vazut si eu pozele ... ce sa intampla acolo? Printul isi salveaza Printesa? Iar ea il hraneste? indragostit
Dar ati vazut ce fortos pare Cansel ? e hotarat sa o apare cu orice pret cupidon
Dar ati vazut ce fortos pare Cansel ? e hotarat sa o apare cu orice pret cupidon
pissycutz- vip
..e dezastru cu eipissycutz a scris:Acum am vazut si eu pozele ... ce sa intampla acolo? Printul isi salveaza Printesa? Iar ea il hraneste? indragostit
am gasit doua poze interesante le-am pusi si aici si la cansel
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/seriale-turcesti-f1/5asi-impotriva-destinului-t77-210.htm#22142
Admin_dea05- Admin
da , da , da sunt fericita sa vad asa ceva buna dimineata iubiteleAdmin_dea05 a scris:Eeee asa de drag sa intru pe aici cand sunt vesti bune...Dar scheletul pe unde o fi fost ? cred ca si-a ros unghiile de ciudaTheo_1 a scris:Buna dimineata!
Tuba si Cansel au mancat impreuna....
http://cadde.milliyet.com.tr/2010/04/22/HaberDetay/1228137/TUBA_PARTNERIYLE_GEZMEDE
Va doresc tuturor o zi placuta!
Cu stirea asta am uitat sa va zic Buna dimi la toata lumea!!!! Cred ca o sa am o zi superba daca am inceput-o cu o stite asa de dimineata
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
[quote="alitheea"][quote="Admin_dea05"]
cu adevarat o dimineata frumoasa, nu-i asa?Theo_1 a scris:Buna dimineata!
da , da , da sunt fericita sa vad asa ceva buna dimineata iubitele
Admin_dea05- Admin
[quote="Admin_dea05"][quote="alitheea"]
vorba ta fluturi fluturasi in stomac , dupa cum vad ca evolueaza lucrurile cred ca vom fi prinse mai ceva ca si in asi de serial , vai , vai de sufletul nostru...si actiunea deabia incepe , ni se va da din plin cred tot ce ne place...Admin_dea05 a scris:cu adevarat o dimineata frumoasa, nu-i asa?Theo_1 a scris:Buna dimineata!
alitheea- vip
noi de fapt traim alaturi de ei , uneori criar mi se pare o problema , dar poate e bine mai evadam din cotidian in lumea lor de printi si printese care lupta cu balaurii dar inving in final
alitheea- vip
[quote="alitheea"][quote="Admin_dea05"]
imi place ca totul este accentuat pe cei doi au inceput in forta nu se lalaie mult la celalalte personaje..iar acelea sunt f simpatice fiecare isi are rolul bine inchegat, imi plac pt ca majoritatea replicilor sunt comice... deci pana acum nu am avut timp sa ma plictisesc la vre-o faza..gasesti de toate..iubire ..comedie..orgoliu..invidie...suspans....ce sa mai zic filmul le are pe toatealitheea a scris:vorba ta fluturi fluturasi in stomac , dupa cum vad ca evolueaza lucrurile cred ca vom fi prinse mai ceva ca si in asi de serial , vai , vai de sufletul nostru...si actiunea deabia incepe , ni se va da din plin cred tot ce ne place...Admin_dea05 a scris:cu adevarat o dimineata frumoasa, nu-i asa?Theo_1 a scris:Buna dimineata!
Admin_dea05- Admin
asta este farmecul..intotdeauna mi-a placut sa visez inca ma cosider un copil pe interior si la desene ma uit cu fiimeaalitheea a scris:noi de fapt traim alaturi de ei , uneori criar mi se pare o problema , dar poate e bine mai evadam din cotidian in lumea lor de printi si printese care lupta cu balaurii dar inving in final
Admin_dea05- Admin
[quote="Admin_dea05"][quote="alitheea"]
aiperfecta dreotate , am observat si eu asta , nu stiu ce sa zic o fi rolul alt fel dar tuba mi se pare ca se implica mai tare in rol , nu mai e acea retinere pe care am sesizat-o noi in asi , ce sa mai zic ma leaga tot mai tare si imi fac treburile tot mai in graba sa revin aici...Admin_dea05 a scris:imi place ca totul este accentuat pe cei doi au inceput in forta nu se lalaie mult la celalalte personaje..iar acelea sunt f simpatice fiecare isi are rolul bine inchegat, imi plac pt ca majoritatea replicilor sunt comice... deci pana acum nu am avut timp sa ma plictisesc la vre-o faza..gasesti de toate..iubire ..comedie..orgoliu..invidie...suspans....ce sa mai zic filmul le are pe toatealitheea a scris:vorba ta fluturi fluturasi in stomac , dupa cum vad ca evolueaza lucrurile cred ca vom fi prinse mai ceva ca si in asi de serial , vai , vai de sufletul nostru...si actiunea deabia incepe , ni se va da din plin cred tot ce ne place...Admin_dea05 a scris:cu adevarat o dimineata frumoasa, nu-i asa?Theo_1 a scris:Buna dimineata!
alitheea- vip
buna ziua fetele
ce vad eu aici e adevarat? , tuba cu cancelito? nu imi vine sa cred ce bine imi pare, uraaaaaaaaaa, hai ca se poate
o zi frumoasa si plina de soare va doresc
ce vad eu aici e adevarat? , tuba cu cancelito? nu imi vine sa cred ce bine imi pare, uraaaaaaaaaa, hai ca se poate
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
O zi placuta!se poate..facem cateva plecaciuni la doamne doame si poate reusim sa scapam de scheletul ambulantmihaela99 a scris:buna ziua fetele
Admin_dea05- Admin
copii suntem cu totii , si e normal , nefiresc este sa iti maschezi aceasta latura , cred ca de multe ori atitudinea asta copilareasca te scoate din multe stari mai delicate , si eu ma uit la desene , desi fiul meu se uita mai mult la filme cu dragoni , monstruleti , samani si alte cele , dar ma uit si singura la boomerang unde sunt desene cu tom si jerry , donald si compania , asa ca nu iti fa probleme sunt multi ca noi...Admin_dea05 a scris:asta este farmecul..intotdeauna mi-a placut sa visez inca ma cosider un copil pe interior si la desene ma uit cu fiimeaalitheea a scris:noi de fapt traim alaturi de ei , uneori criar mi se pare o problema , dar poate e bine mai evadam din cotidian in lumea lor de printi si printese care lupta cu balaurii dar inving in final
alitheea- vip
buna dea , se pare ca doamne doamne se mai uita si la noi din cand in cand , ca prea ne cu focAdmin_dea05 a scris:O zi placuta!se poate..facem cateva plecaciuni la doamne doame si poate reusim sa scapam de scheletul ambulantmihaela99 a scris:buna ziua fetele
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
se pare ca avem acelasi canal de desene favoritalitheea a scris:copii suntem cu totii , si e normal , nefiresc este sa iti maschezi aceasta latura , cred ca de multe ori atitudinea asta copilareasca te scoate din multe stari mai delicate , si eu ma uit la desene , desi fiul meu se uita mai mult la filme cu dragoni , monstruleti , samani si alte cele , dar ma uit si singura la boomerang unde sunt desene cu tom si jerry , donald si compania , asa ca nu iti fa probleme sunt multi ca noi...Admin_dea05 a scris:asta este farmecul..intotdeauna mi-a placut sa visez inca ma cosider un copil pe interior si la desene ma uit cu fiimeaalitheea a scris:noi de fapt traim alaturi de ei , uneori criar mi se pare o problema , dar poate e bine mai evadam din cotidian in lumea lor de printi si printese care lupta cu balaurii dar inving in final
Admin_dea05- Admin
bine ai venit , azi suntem ffericiteeeeeeeeeeeeee , poate ii vine mintea la cap fetei noastre , eu cred ca daca vrea si cansel poate , ai observat ce fata ghidusa are?mihaela99 a scris:buna ziua fetele
tuba mi se pare putin speriata dar e un inceput
alitheea- vip
stii tu cum e vorba :cine se aseamana se aduna , traiasca forumul...Admin_dea05 a scris:se pare ca avem acelasi canal de desene favoritalitheea a scris:copii suntem cu totii , si e normal , nefiresc este sa iti maschezi aceasta latura , cred ca de multe ori atitudinea asta copilareasca te scoate din multe stari mai delicate , si eu ma uit la desene , desi fiul meu se uita mai mult la filme cu dragoni , monstruleti , samani si alte cele , dar ma uit si singura la boomerang unde sunt desene cu tom si jerry , donald si compania , asa ca nu iti fa probleme sunt multi ca noi...Admin_dea05 a scris:asta este farmecul..intotdeauna mi-a placut sa visez inca ma cosider un copil pe interior si la desene ma uit cu fiimeaalitheea a scris:noi de fapt traim alaturi de ei , uneori criar mi se pare o problema , dar poate e bine mai evadam din cotidian in lumea lor de printi si printese care lupta cu balaurii dar inving in final
alitheea- vip
Pagina 20 din 44 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 32 ... 44
Subiecte similare
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata
» 16.Gonulcelen- Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata