5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
+14
pissycutz
iulia1965
michiper68
mihaela99
rodica
demiruta
lexia
Admin_dea05
vali1cluj
DENISA
windy_day
iulia80
andradamaria
Motzişor
18 participanți
Pagina 36 din 37
Pagina 36 din 37 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37
Re: 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
windy_day a scris: Fetelor, hai nu va mai suparati. Si mie imi place Tuba dar este prea eleganta pentru rolul de tiganca si se vede. Imi place ca pune suflet in ceea ce face dar cum joaca Elcinel langa ea nu imi place fiindca imi da senzatia ca este prea plin de sine, inexpresiv si fara vlaga.
2. Mai am o nedumerire, cu ce se ocupa domnule cele doua Yaso si fosta sefa, ca vad ca stau toata ziua pe canapea sau la cafenea cu canutele, canaoiale sau paharele, dupa caz, in mana si bla, bla, bla (ca ce spun nu stiu dar zic ele ceva acolo). Imi place
In incheierea primei parti – imi place faza cu banii, cum vine Bora cu gentuta si o preda lui Savas, probabil era cazut NET-ul sau erau functionarii bancari in greva de n-au putut transfera banii decat asa manual.
Deocamdata atat.[/justify]
Nu prea le am cu finantele dar din care cont sa vireze banii ala personal ca se plangea Bora mai ieri ca bani yok serviciu yok, si de la firma falimentata nu se putea asa ca au ales metoda mafiota cred eu.
Apropo de birou se poarta ca la fiecare punct de lucru sa ai cate un birou, asa e pe la noi se pare ca am luat modelul de la turci. Biroul este de la fabrica de carnati se pare.
Windy Yasemina şi " pretena " se ocupă să facă cunoscuţi cârnaţii lui Savaş, dar cred că prea le iese nik ...
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Joi 29 Apr 2010, 3:47 pm, editata de 1 ori
lexia a scris:
Nu prea le am cu finantele dar din care cont sa vireze banii ala personal ca se plangea Bora mai ieri ca bani yok serviciu yok, si de la firma falimentata nu se putea asa ca au ales metoda mafiota cred eu.
Apropo de birou se poarta ca la fiecare punct de lucru sa ai cate un birou, asa e pe la noi se pare ca am luat modelul de la turci. Biroul este de la fabrica de carnati se pare.
Lexia pai eu m-am intrebat tinand cont ca cine a facut rezumatul (mini cum a fost el) pe Huni spunea ca Savas a descoperit banii aia intr-un cont al lui Bora din Elvetia
Chiar daca este la fabrica de carnati tot este super sic si tot nu imi dau seama la ce nivel al cladirii este amplasat
Ultima editare efectuata de catre windy_day in Joi 29 Apr 2010, 3:35 pm, editata de 1 ori
windy_day- vip
Data de inscriere : 10/02/2010
windy_day a scris:lexia a scris:
Lexia pai eu m-am intrebat tinand cont ca cine a facut rezumatul (mini cum a fost el) pe Huni spunea ca Savas a descoperit banii aia intr-un cont al lui Bora din Elvetia
Chiar daca este la fabrica de carnati tot este super sic
A merci, buna discutia eu nu am stiut ca Savas a descoperit banii din contul lui Bora, am crezut ca asta afacut pe el de frica nu vroia inca o vizita a lui Esref si din proprie initiativa i-a inapoiat. Of greu fara traducere.
la mansarda,daca are cladirea asa cevawindy_day a scris:lexia a scris:
Chiar daca este la fabrica de carnati tot este super sic si tot nu imi dau seama la ce nivel al cladirii este amplasat
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
si unde sunt iluziile taleDENISA a scris:andradamaria a scris:suntem in zona ,si ce-ti veni?? de unde pana unde ai tras concluzia ca ti-l lasam tie? ia-ti gandul si renunta la rochii de gala,ca stim noi ca esti meseriasa-!!!!!!!!!!!!
wow.... şi eu care deja îmi făceam planuri , ce să-i povestesc , cu ce să-l aburesc, îmi făceam probleme că mă va invita pe barcă şi eu am rău de apă...
deja aveam vedeniii
andradamaria- vip
andradamaria a scris:si unde sunt iluziile tale
şi când credeam că sunt singură pe felie hop apăreţi şi mă treziţi la realitate .
m-am gandit intens la voi si am venit cu o melodie draga inimii mele..sper sa va placa
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Joi 29 Apr 2010, 4:12 pm, editata de 1 ori
andradamaria- vip
Eu am fost la finalul "Son bahar" si tare mi-a placut!DENISA a scris:hey !! ! unde aţi dispărut ??? să înţeleg că mi-l lăsaţi mie pe Muratelu' ????? întreg ?????? spuneţi să mă duc să-mi pun rochia de gală.
S-au pupat si s-au imbratisat frumos si a fost un final dragutz!
Tu nu ai vazut?
demiruta- vip
Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI
Dar, stai, ca pe Muratel nu ti-l las, nu si nu!demiruta a scris:Eu am fost la finalul "Son bahar" si tare mi-a placut!DENISA a scris:hey !! ! unde aţi dispărut ??? să înţeleg că mi-l lăsaţi mie pe Muratelu' ????? întreg ?????? spuneţi să mă duc să-mi pun rochia de gală.
S-au pupat si s-au imbratisat frumos si a fost un final dragutz!
Tu nu ai vazut?
Sa nu iei in calcul varsta ca eu am inima tanara si stii tu, ca la douazeci de ani imi bate, nu te pune!
Sau vrei in sabii pentru Murat sa ne masuram, in iatagane sa ne luptam sau in comentarii sa ne duelam...accept orice, ca nu sunt lasa, aici, comentariu deschis, la vedere, nu atac pe la spate ca aia nu e lupta dreapta, e marsavieeeeeeeeeee!
Dar, da-mi ragaz sa merg la bucatarie sa pregatesc ceva pentru diseara, ca sa nu am parte si de alt duel diseara, ca-mi ajunge pentru azi!
demiruta- vip
Imi place melodia, multumesc...si daca-r fi sa ne vedem vreodata, am sa ti-o si cant, ca stiu!andradamaria a scris:m-am gandit intens la voi si am venit cu o melodie draga inimii mele..sper sa va placa
Si iti raman datoare cu linkul ala, pe diseara, nu mai caut acum nimicutic, risc sa nu am cina si sotul meu i-a medicamente cu pumnul, e si diabetic si trebuie ceva proaspat pentru el, pentru mine mai e cate ceva in frigider!
demiruta- vip
Ei nu s-au pupat chiar pe buze, dar au fost asa niste tandreturi dragalase si niste replici frumoase, tot episodul a fost superrr!
Si regret ca s-a sfarsit...
L a final, intr-un dans, Galip i-a cerut Sabihai "Imbratiseaza-ma pana la sfarsitul vietii..."si multe faze tari;Ruhsar si Kenal au fost de coma si tandreturi, a pupat-o si nebunaticul ala, hi, hi, hi!
Nu ca mi-ar fi gandul la pupat, dar cum la turci, cica nu prea se poarta, gustam momentele,mmmm!!
demiruta- vip
Rog fetele carora nu le-am raspuns la obiect sa ma ierte ca am fost la filmu "un nou destin";multumesc pentru ganduri si va rog sa fiti convinse ca tin cont de ele!
Acum va trebui musai sa ies, ca ardeeeee!
Discutii placute, pe diseara!
Acum va trebui musai sa ies, ca ardeeeee!
Discutii placute, pe diseara!
demiruta- vip
demiruta a scris:
Dar, stai, ca pe Muratel nu ti-l las, nu si nu!
Sa nu iei in calcul varsta ca eu am inima tanara si stii tu, ca la douazeci de ani imi bate, nu te pune!
Sau vrei in sabii pentru Murat sa ne masuram, in iatagane sa ne luptam sau in comentarii sa ne duelam...accept orice, ca nu sunt lasa, aici, comentariu deschis, la vedere, nu atac pe la spate ca aia nu e lupta dreapta, e marsavieeeeeeeeeee!
Dar, da-mi ragaz sa merg la bucatarie sa pregatesc ceva pentru diseara, ca sa nu am parte si de alt duel diseara, ca-mi ajunge pentru azi!
iar mă faci să-mi scot armamentul greu din dotare ????
vezi că am de tăte , sunt cea mai tare , mă topesc precum untul la soare .....
doamneeeeeeeeeeeeee,ai dat vreo spargere la vreo baza NATODENISA a scris:demiruta a scris:
vezi că am de tăte , sunt cea mai tare mă topesc precum untul la soare .....
andradamaria- vip
andradamaria a scris:doamneeeeeeeeeeeeee,ai dat vreo spargere la vreo baza NATO[
secret.... eu mă pregătesc ptr situaţii de urgenţă....
Inteleg ca te pregatesti .. eye ..dar chiar la nivelul razboiului din Afganistan d/ d/DENISA a scris:andradamaria a scris:doamneeeeeeeeeeeeee,ai dat vreo spargere la vreo baza NATO[
secret.... eu mă pregătesc ptr situaţii de urgenţă....
andradamaria- vip
andradamaria a scris:Inteleg ca te pregatesti .. eye ..dar chiar la nivelul razboiului din Afganistan d/ d/
Şi mai şi ..... fetelor uitaţi că a dat norocul peste mine http://www.monfestival.fr/index.php?v=5ac7388e8c50a1a6892254e1ff0033d6 cu un imbold de la Chrisa .
DENISA a scris:andradamaria a scris:Inteleg ca te pregatesti .. eye ..dar chiar la nivelul razboiului din Afganistan d/ d/
Şi mai şi ..... fetelor uitaţi că a dat norocul peste mine http://www.monfestival.fr/index.php?v=5ac7388e8c50a1a6892254e1ff0033d6 cu un imbold de la Chrisa .
....vezi cum priveste si el???
chrisa- membru senior
Data de inscriere : 15/09/2009
Varsta : 48
mai fetelor v-ati ascuns aci unde purtati razboiul singurele???/rusinik......
chrisa- membru senior
Data de inscriere : 15/09/2009
Varsta : 48
chrisa a scris:
săracu' l-am speriat şi pe el la cât sunt de dotată..
ia..priveste...pana o sa reusesti tu sa pui vreun armament in functiune....nici nu stii ce te va loviDENISA a scris:chrisa a scris:
săracu' l-am speriat şi pe el la cât sunt de dotată..
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Joi 29 Apr 2010, 5:57 pm, editata de 1 ori
andradamaria- vip
DENISA a scris:hey !! ! unde aţi dispărut ??? să înţeleg că mi-l lăsaţi mie pe Muratelu' ????? întreg ?????? spuneţi să mă duc să-mi pun rochia de gală.
hi hi cred ca ca visezi frumos Eu si Iulia nu am renuntat la Muratel asa ca fato stai cuminte ca
rodica- vip
Varsta : 67
DENISA a scris:demiruta a scris:
vezi că am de tăte , sunt cea mai tare , mă topesc precum untul la soare .....
Si tu Brutus pisica infuriat
rodica- vip
Varsta : 67
eu zic sa-i oferim lui SAVAS acest dans in loc de imobilitatea Yasomicai
si dumneaei ..lectia..
si daca tot am inceput...aceasta este pentru voi....cred cu tarie ca toata lumea l-a iubit.
nu stiu pe unde umblati, dar v-am adus un Cancel ...ca la mama lui
si dumneaei ..lectia..
si daca tot am inceput...aceasta este pentru voi....cred cu tarie ca toata lumea l-a iubit.
nu stiu pe unde umblati, dar v-am adus un Cancel ...ca la mama lui
andradamaria- vip
Pagina 36 din 37 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37
Subiecte similare
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 46. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 46. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 16. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 36 din 37
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum