6. Gonulcelen-Inima furata
+19
michiper68
iulia1965
axxa246
tiberici
narcisa
vivi
Admin_dea05
clio 24
pissycutz
vali1cluj
iulia80
alitheea
chrisa
Hatice2J
anuta1971
Bruni-My
mihaela99
nutzi
DENISA
23 participanți
Pagina 25 din 40
Pagina 25 din 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Re: 6. Gonulcelen-Inima furata
DENISA a scris:INDICII( Bisena) PENTRU EPISODUL 11
Cămașa pe care o poartă Murat e cadou de la Gulnaz
Hasret realizează greșeala făcută, cu ajutorul lui Murat
Petrecerea e foarte antrenantă
Gulnaz și Cobra sunt singuri în camera lui Hasret
Hasret: Dacă sunt eu însămi, cum mă vei lua în serios, cum mă vei plăcea?
Murat: Tu crezi că nu te plac?
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
DENISA a scris:Narcisa eu nu sunt supărăcioasă , aşa că nu e nici o problemă, eu bântui pe meleguri străine încercând să recuperez ce am pierdut în aceste 2 zile . vezi că ai un MP.
Mulțumim mult că ne aduci informații noi
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
buna dimineata fetelor..
va doresc sa aveti o sapt cat mai linistita.
si nu uitati sa serviti o cafea...!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
iulia80 a scris:buna dimineata fetelor..
buna dimineata doamnelor multumim pt cafea iuli... :flower:
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Buna Dimi fetelor! Sa aveti o zi si o saptamana super frumoasa!
clio 24- vip
Data de inscriere : 03/10/2009
va doresc o saptamana plina de soare
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Merge un om la frizerie sa se barbiereasca. Si ii spune barbierului ca niciodata nu a putut fi bine ras pe obraji.
- Nici o problema, spune barbierul scotand o bila mica, de lemn, dintr-un sertar. Luati in gura bila asta si tineti-o intre gingii si obraz.
Omul face asta si capata cel mai fin barbierit din cate a simtit vreodata.
Apoi intreaba:
- Si daca inghiteam bila?
- Nici o problema, o aduceati a doua zi inapoi, la fel ca toti ceilalti clienti!
- Nici o problema, spune barbierul scotand o bila mica, de lemn, dintr-un sertar. Luati in gura bila asta si tineti-o intre gingii si obraz.
Apoi intreaba:
- Nici o problema, o aduceati a doua zi inapoi, la fel ca toti ceilalti clienti!
mihaela99- vip
m-ai binedispus... ce iti face maseaua?.. hai ca iti pun si eu un banc...mihaela99 a scris:Merge un om la frizerie sa se barbiereasca. Si ii spune barbierului ca niciodata nu a putut fi bine ras pe obraji.
Apoi intreaba:
Un ardelean se urca grabit in tramvai.(metrou).Isi pune sapca pe un scaun si merge grabit sa-si composteze biletul.Cand vine la scaun ,uita de sacosa si se aseaza pe ea dar se ridica repede strigand disperat:Aoleu,ouale! O femeie curioasa il intreaba ! D.le ,aveti oua in sacosa ? Nu- CUIE
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:m-ai binedispus... ce iti face maseaua?.. hai ca iti pun si eu un banc...mihaela99 a scris:Merge un om la frizerie sa se barbiereasca. Si ii spune barbierului ca niciodata nu a putut fi bine ras pe obraji.
Apoi intreaba:
Un ardelean se urca grabit in tramvai.(metrou).Isi pune sapca pe un scaun si merge grabit sa-si composteze biletul.Cand vine la scaun ,uita de sacosa si se aseaza pe ea dar se ridica repede strigand disperat:Aoleu,ouale! O femeie curioasa il intreaba ! D.le ,aveti oua in sacosa ? Nu- CUIE
, buna anuta, nu ma mai doare , sa vad deseara , ca numai noaptea ma ia durerea
mihaela99- vip
Buna dimi!fetelor am intrat doar sa va salut.sunt la o verisoara la o cafeluta si vreau sa vad un pic din serial
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
buna Deea sa vii acasa ca ne lipsesti... :flower:Admin_dea05 a scris:Buna dimi!fetelor am intrat doar sa va salut.sunt la o verisoara la o cafeluta si vreau sa vad un pic din serial
anuta1971- vip
narcisa bine ai venit printre noi!!!!!O sa stam mai mult de vorba cind ma voi reintoarce acasanarcisa a scris:DENISA a scris:INDICII( Bisena) PENTRU EPISODUL 11
Cămașa pe care o poartă Murat e cadou de la Gulnaz
Hasret realizează greșeala făcută, cu ajutorul lui Murat
Petrecerea e foarte antrenantă
Gulnaz și Cobra sunt singuri în camera lui Hasret
Hasret: Dacă sunt eu însămi, cum mă vei lua în serios, cum mă vei plăcea?
Murat: Tu crezi că nu te plac?
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Buna dimi!fetelor am intrat doar sa va salut.sunt la o verisoara la o cafeluta si vreau sa vad un pic din serial
buna dimineata Dea, sa serviti cu placere , o saptamana excelenta
mihaela99- vip
mai am pana ajung..acum intru sa vad si eu fazele importante..s-au pupat sau nu?????anuta1971 a scris:buna Deea sa vii acasa ca ne lipsesti... :flower:Admin_dea05 a scris:Buna dimi!fetelor am intrat doar sa va salut.sunt la o verisoara la o cafeluta si vreau sa vad un pic din serial
Admin_dea05- Admin
din pacate nu.. dar au fost multe faze reusite...Admin_dea05 a scris:mai am pana ajung..acum intru sa vad si eu fazele importante..s-au pupat sau nu?????anuta1971 a scris:buna Deea sa vii acasa ca ne lipsesti... :flower:Admin_dea05 a scris:Buna dimi!fetelor am intrat doar sa va salut.sunt la o verisoara la o cafeluta si vreau sa vad un pic din serial
anuta1971- vip
Mihaela sa te duci la stomatolog.. sa nu te joci ca dupa cum ti sa manifesta durerea sigur ai infectie si trebuie sa iei antibiotic.. sunt foarte periculoase infectiile dentare dau foarte multe complicatii
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:Mihaela sa te duci la stomatolog.. sa nu te joci ca dupa cum ti sa manifesta durerea sigur ai infectie si trebuie sa iei antibiotic.. sunt foarte periculoase infectiile dentare dau foarte multe complicatii
saru mana , ma duc , dar cand o sa am timp (euroi)
mihaela99- vip
gasesti tu euroii ca doar esti fata desteapta.. cauta un sponsor...mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:Mihaela sa te duci la stomatolog.. sa nu te joci ca dupa cum ti sa manifesta durerea sigur ai infectie si trebuie sa iei antibiotic.. sunt foarte periculoase infectiile dentare dau foarte multe complicatii
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:gasesti tu euroii ca doar esti fata desteapta.. cauta un sponsor...mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:Mihaela sa te duci la stomatolog.. sa nu te joci ca dupa cum ti sa manifesta durerea sigur ai infectie si trebuie sa iei antibiotic.. sunt foarte periculoase infectiile dentare dau foarte multe complicatii
am un sponsor, de cand i-am aratat rochia rosie, a zis ca imi pune si dinti de portelan cu o pietricica de svarovschi
mihaela99- vip
pupicei fetelor......
Admin_dea05- Admin
ei vezi ca te-ai scos...mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:gasesti tu euroii ca doar esti fata desteapta.. cauta un sponsor...mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:Mihaela sa te duci la stomatolog.. sa nu te joci ca dupa cum ti sa manifesta durerea sigur ai infectie si trebuie sa iei antibiotic.. sunt foarte periculoase infectiile dentare dau foarte multe complicatii
am un sponsor, de cand i-am aratat rochia rosie, a zis ca imi pune si dinti de portelan cu o pietricica de svarovschi
anuta1971- vip
Admin_dea05 a scris:pupicei fetelor......
. , Dea
mihaela99- vip
Salutare fetelor
Ce faceti? Eu am absentat vineri pentru ca am plecat la petrecere, sa particip in direct
Nu am reusit sa vad episodul dar voi incerca sa citesc ce ati scris si traducerea pentru a intelege ce s-a intamplat.
Ce faceti? Eu am absentat vineri pentru ca am plecat la petrecere, sa particip in direct
Nu am reusit sa vad episodul dar voi incerca sa citesc ce ati scris si traducerea pentru a intelege ce s-a intamplat.
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
BUNA PISI.. direct la sursa... si cum a fost.. fite de fitepissycutz a scris:Salutare fetelor
anuta1971- vip
pissycutz a scris:Salutare fetelor
buna pissy,
ai avut dreptate nu s-au pupat , poate data viitoare
mihaela99- vip
Pagina 25 din 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Subiecte similare
» 7. Gonulcelen-Inima furata
» 8. Gonulcelen-Inimă furată
» 9. Gonulcelen-Inimă furată
» 11. Gonulcelen - Inima furata