6. Gonulcelen-Inima furata
+19
michiper68
iulia1965
axxa246
tiberici
narcisa
vivi
Admin_dea05
clio 24
pissycutz
vali1cluj
iulia80
alitheea
chrisa
Hatice2J
anuta1971
Bruni-My
mihaela99
nutzi
DENISA
23 participanți
Pagina 31 din 40
Pagina 31 din 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Re: 6. Gonulcelen-Inima furata
nu-i acasa mama Deea asa ca facem ce vrem noi.. Deni nu-i nici ea asa ca ....mihaela99 a scris:alitheea a scris:dred ca o luam pe ulei si vine mama noastra dea si ne batemihaela99 a scris:alitheea a scris:auzi tu ana , zici de buze , da de limbutza ce zici? (din semnatura fetelor)
mai fetelor dar ce marca de telefon o avea , o fi performant????
deja suntem pe camp cu stegulete
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
anuta1971 a scris:se dau la pachet nu? eu cer numai buzele si primesc si limbutzaalitheea a scris:auzi tu ana , zici de buze , da de limbutza ce zici? (din semnatura fetelor)
nu vrei si un telefon?????? performant , , dupa cum are nasullllllllllllll, aare si telefonulllllllllllllll
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
ai vrea tu , nu crezi ca esti prea rasfatataanuta1971 a scris:se dau la pachet nu? eu cer numai buzele si primesc si limbutzaalitheea a scris:auzi tu ana , zici de buze , da de limbutza ce zici? (din semnatura fetelor)
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
mai bine la paris , ca la venetia e prea mare inghesuiala , si pe deasupra o poate duce sa o prezinte lui mamanmihaela99 a scris:alitheea a scris:nu stiu dar daca o duce pe tuba in excursie nu mai are scapare , e ceva in orasul ala care te da gata , te indragostesti iremediabilmihaela99 a scris:alitheea a scris:fetelor , nu ziceti nimic? nu vedeti ca l-am trimis pe cansel sa va aduca flori?
am vazut , sunt de la paris florile?
da, ar fi o idee s-o duca la paris sau la venetia
alitheea- vip
mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:se dau la pachet nu? eu cer numai buzele si primesc si limbutzaalitheea a scris:auzi tu ana , zici de buze , da de limbutza ce zici? (din semnatura fetelor)
nu vrei si un telefon?????? performant , , dupa cum are nasullllllllllllll, aare si telefonulllllllllllllll
vreau si buze.. vreau si limbutza.. vreau si telefon.. bag sama ca devin prea pofticiosa..
anuta1971- vip
vezi ca vine dea si nu numa te bate , nici nu te mai lasa afara o saptamanamihaela99 a scris:anuta1971 a scris:se dau la pachet nu? eu cer numai buzele si primesc si limbutzaalitheea a scris:auzi tu ana , zici de buze , da de limbutza ce zici? (din semnatura fetelor)
alitheea- vip
anuta1971 a scris:nu-i acasa mama Deea asa ca facem ce vrem noi.. Deni nu-i nici ea asa ca ....mihaela99 a scris:alitheea a scris:dred ca o luam pe ulei si vine mama noastra dea si ne batemihaela99 a scris:alitheea a scris:auzi tu ana , zici de buze , da de limbutza ce zici? (din semnatura fetelor)
mai fetelor dar ce marca de telefon o avea , o fi performant????
deja suntem pe camp cu stegulete
daca e atunci sa fie :drunken: :dancing:
mihaela99- vip
eu mă duc la culcare să am timp mai mult să visez buze și limbuțe, și mânuțe și excursii la Paris și la Veneția
Noapte bună și aveți grijă ce visați, poate ne întâlnim toate la Paris cu Cansel
Noapte bună și aveți grijă ce visați, poate ne întâlnim toate la Paris cu Cansel
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
fetelor , la mine suna la 5, voi aveti de gand sa mai stati? mie imi este , mai fumez o tigare si plec
mihaela99- vip
anaaaaaaaaa vezi ca nemultumitului i se ia darul... ai grijaanuta1971 a scris:mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:se dau la pachet nu? eu cer numai buzele si primesc si limbutzaalitheea a scris:auzi tu ana , zici de buze , da de limbutza ce zici? (din semnatura fetelor)
vreau si buze.. vreau si limbutza.. vreau si telefon.. bag sama ca devin prea pofticiosa..
alitheea- vip
n-ar fi prea placut toate.. pe rand ca e timp.. te pup puiut.. noapte bunanarcisa a scris:eu mă duc la culcare să am timp mai mult să visez buze și limbuțe, și mânuțe și excursii la Paris și la Veneția
anuta1971- vip
narcisa a scris:eu mă duc la culcare să am timp mai mult să visez buze și limbuțe, și mânuțe și excursii la Paris și la Veneția
noapte buna narcisa
sa visezi in culori
mihaela99- vip
da , da venim...narcisa a scris:eu mă duc la culcare să am timp mai mult să visez buze și limbuțe, și mânuțe și excursii la Paris și la Veneția
noapte buna
alitheea- vip
alitheea a scris:anaaaaaaaaa vezi ca nemultumitului i se ia darul... ai grijaanuta1971 a scris:mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:se dau la pachet nu? eu cer numai buzele si primesc si limbutzaalitheea a scris:auzi tu ana , zici de buze , da de limbutza ce zici? (din semnatura fetelor)
ali eu care sunt.. cu posetuta roz sau cu aia albastra?
anuta1971- vip
mihaela99 a scris:narcisa a scris:eu mă duc la culcare să am timp mai mult să visez buze și limbuțe, și mânuțe și excursii la Paris și la Veneția
noapte buna narcisa
sa visezi in culori
oricum visez toată ziua la ei, de fapt sper ca noaptea să fie o continuare
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
somn usor iubitamihaela99 a scris:fetelor , la mine suna la 5, voi aveti de gand sa mai stati? mie imi este , mai fumez o tigare si plec
alitheea- vip
chrisa a scris:Buna seara bubulinelor!!Nu e nimeni aksa?Mi-am amintit azi despre filmul care ne-a unit pe forumuri si a facutsa fim bune prietene.
Imi e dor de ei!!sper sa nu ma certe moderatorul
Bună seara fetelor !!!
cucuiato ţi-e teamă de armamentul meu ??? de i-ar fi niţel frică şi Burcinei ce m-aş bucura .
anuta1971 a scris:
stiam eu ca v-a zapacit cancelu, acum ce faceti va luati la bataie , eu stau pe margine, si prifit
Ultima editare efectuata de catre mihaela99 in Lun 03 Mai 2010, 10:56 pm, editata de 1 ori
mihaela99- vip
anuta1971 a scris:
alitheea- vip
aia roz ca esti mai mica decat mineanuta1971 a scris:
alitheea- vip
gata am fumat, fetelor, noapte buna si vise placute
buna denisa, , ai grija de fete , ali si ana, s-au incins rau , noapte buna
buna denisa, , ai grija de fete , ali si ana, s-au incins rau , noapte buna
mihaela99- vip
bine ai venit , noi ne cam facem de cap si aveam nevoie de un om serios sa aiba grija de noiDENISA a scris:chrisa a scris:Buna seara bubulinelor!!Nu e nimeni aksa?Mi-am amintit azi despre filmul care ne-a unit pe forumuri si a facutsa fim bune prietene.
Imi e dor de ei!!sper sa nu ma certe moderatorul
Bună seara fetelor !!!
cucuiato ţi-e teamă de armamentul meu ??? de i-ar fi niţel frică şi Burcinei ce m-aş bucura .
alitheea- vip
mihaela99 a scris:fetelor , la mine suna la 5, voi aveti de gand sa mai stati? mie imi este , mai fumez o tigare si plec
am incurcat-o a venit Denisa.. daca ne ia la intrebari.. si la mine ceasul suna la aceeasi ora.. asa ca iti urez vise frumoase si le spun si eu la fetele care raman.. discutii placute in continuare..
anuta1971- vip
alitheea a scris:bine ai venit , noi ne cam facem de cap si aveam nevoie de un om serios sa aiba grija de noi
eu dau pe afară de seriozitate sunteţi libere să vă faceţi de cap .
Pagina 31 din 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Subiecte similare
» 7. Gonulcelen-Inima furata
» 8. Gonulcelen-Inimă furată
» 9. Gonulcelen-Inimă furată
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 8. Gonulcelen-Inimă furată
» 9. Gonulcelen-Inimă furată
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
Pagina 31 din 40