6. Gonulcelen-Inima furata
+19
michiper68
iulia1965
axxa246
tiberici
narcisa
vivi
Admin_dea05
clio 24
pissycutz
vali1cluj
iulia80
alitheea
chrisa
Hatice2J
anuta1971
Bruni-My
mihaela99
nutzi
DENISA
23 participanți
Pagina 34 din 40
Pagina 34 din 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Re: 6. Gonulcelen-Inima furata
nutzi a scris:pissycutz a scris:Ba da dar sa stii ca am spus in gura mare pe aici ca am fost vineri la petrecere in direct ... m-am pregatit de o saptamana de petrecere si am ramas pregatita caci s-a amanat petrecereanutzi a scris:
Buna Pysy!! vai dar ce rochie ti-ai tras draga? nu care cumva ti-ai dat intalnire cu Canselito,fara sa ne spui?
nu-i bai ...vine vineri iavas ,iavas ...tu stai numai pregatita si pusa pe atac
buna Deniisa ,multumim!
Mihaella ,dar fa bine si arata-mi si mie rochia...curiozitatea a omorat pisica...dar nu pe Pysy a noastra ,ea sta pe metereze in lupta apriga cu dusmanul..
stai un piculet, sa nu pleci, vezi ca o pun la mp.
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
miha, pana o vad pe a ta ,iti arat si eu cu ce m-am pregatit pt vineri..
nutzi- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61
nutzi a scris:miha, pana o vad pe a ta ,iti arat si eu cu ce m-am pregatit pt vineri..
imi place , imi place, e aproape de adevar , dar mai trebe lucrat la ea in special la partea din spate
mihaela99- vip
superba rochita miha
canselito ,bietul de el va scoate o limba de doi coti. indragostit ..dar nici eu nu o sa ma las si o voi modifica pe a mea ...o voi face cu decupaje la bust si i"nimioara" ,sa vada cat de tare bate pt el
canselito ,bietul de el va scoate o limba de doi coti. indragostit ..dar nici eu nu o sa ma las si o voi modifica pe a mea ...o voi face cu decupaje la bust si i"nimioara" ,sa vada cat de tare bate pt el
nutzi- vip
Miha ,te pup soro..la fel si pe fete...merg sa fac niscavai mancare ,ca am lenevit pana acum(4 aragaze de orez) ne vedem si ne auzim pe inserate!! !
nutzi- vip
Pa Nutzi
Si ai grija cu rochia ... oricate decupaje i-ai face nu cred ca are acelasi impact Miha a fost prima curajoasa
Si ai grija cu rochia ... oricate decupaje i-ai face nu cred ca are acelasi impact Miha a fost prima curajoasa
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
nutzi a scris:miha, pana o vad pe a ta ,iti arat si eu cu ce m-am pregatit pt vineri..
e prea cuminţică rochiţa ta , aici fetele joacă tare , ar trebui să te reorientezi să-ţi achiziţionezi altă rochiţă , cu mai puţintel material , că doar e recesiune economică şi nu putem investi prea mult în material .
Men or in our case Murat probably thought he showed selin he loved her or somehow she knew from his actions. Men usually think they have shown you how much they love you by being near you, sharing an event or even half their hamburger with you buying you flowers, kissing you, complimenting you on your body or your looks or your talents and making love to you. Some men think this is also a way of showing love I mean making love to a woman. So they feel they do not have to voice it as women are usually more insecure (during the relationship) and they want to hear those words of love. (Men are usually more insecure before the relationship starts. they want to be sure that the woman in front of them will not decline them when they ask her out but when the relationship starts men are more confident).
So Murat probably did not know Selin had made such big deal out of this issue. maybe he even wanted to say those special words in his marriage proposal a few years late
nutzi a scris:Miha ,te pup soro..la fel si pe fete...merg sa fac niscavai mancare ,ca am lenevit pana acum(4 aragaze de orez) ne vedem si ne auzim pe inserate!! !
nutzi, am fost sa fumez si m-a uitat d-zeu pe terasa
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:
Ai fost sa golesti punga?
pissycutz- vip
pissycutz a scris:mihaela99 a scris:
Ai fost sa golesti punga?
da , avem o terasa asa frumoasa ,nici nu ti mai vine sa te ridici , eu oricum nu am taine
mihaela99- vip
Ce fac fetele?Va distrati ia veniti voi la mine sa va pun un pic la munca...
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris:Ce fac fetele?Va distrati ia veniti voi la mine sa va pun un pic la munca...
buna Dea, sa traiti, suntem aici ,
mihaela99- vip
f bine faceti distrativa dar sa va ganditi si la minemihaela99 a scris:
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Ce fac fetele?Va distrati ia veniti voi la mine sa va pun un pic la munca...
Buna Te-ai intors? Sau ne scrii de prin vecini?
Munca? Nuuuuuuuuuuuu vrem party
Care e misiunea? :drunken:
pissycutz- vip
pissycutz a scris:Admin_dea05 a scris:Ce fac fetele?Va distrati ia veniti voi la mine sa va pun un pic la munca...
Buna Te-ai intors? Sau ne scrii de prin vecini?
Munca? Nuuuuuuuuuuuu vrem party
Care e misiunea?
mie imi este frica sa intreb
mihaela99- vip
e inca nu sunt prin vecini...munca eee mai bine nu spun acum vad ca veti disparea toate cand va voi pune la treaba..pissycutz a scris:
Admin_dea05- Admin
mihaela99 a scris:
mie imi este frica sa intreb
Eu mi-am facut curaj Am zis ca daca ma dau lovita ma baneaza
pissycutz- vip
Acum ai lansat buzduganul si ne lasi sa asteptam?Admin_dea05 a scris:e inca nu sunt prin vecini...munca eee mai bine nu spun acum vad ca veti disparea toate cand va voi pune la treaba..pissycutz a scris:
Asteptam ochi si urechi dar mai ales urechi
pissycutz- vip
n-am de gand sa dispareti de aici cand e vorba de munca asa ca va las sa petreceti numai sa va ganditi si la minepissycutz a scris:[
Admin_dea05- Admin
mai stau pe aici 3 saptamani noroc ca mai am de pe unde sa intru macar un pic pe la voi sa-mi treaca dorulpissycutz a scris:Acum ai lansat buzduganul si ne lasi sa asteptam?Admin_dea05 a scris:e inca nu sunt prin vecini...munca eee mai bine nu spun acum vad ca veti disparea toate cand va voi pune la treaba..pissycutz a scris:
Asteptam ochi si urechi dar mai ales urechi
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Mar 04 Mai 2010, 4:38 pm, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:n-am de gand sa dispareti de aici cand e vorba de munca asa ca va las sa petreceti numai sa va ganditi si la mine
Hei am glumit si noi putin Nu te induri tu sa ne dai afara asa usor
pissycutz- vip
Admin_dea05 a scris:e inca nu sunt prin vecini...munca eee mai bine nu spun acum vad ca veti disparea toate cand va voi pune la treaba..pissycutz a scris:
eu deja sunt la semafor
mihaela99- vip
sa nu uiti sa vii cu muratmihaela99 a scris:Admin_dea05 a scris:e inca nu sunt prin vecini...munca eee mai bine nu spun acum vad ca veti disparea toate cand va voi pune la treaba..pissycutz a scris:
eu deja sunt la semafor
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:
maieste de asteptatmaiamdestat pe aici 3 saptamani noroc ca mai am de pe unde sa intru macar un pic pe la voi sa-mi treaca dorul
te asteptam cu drag si dor. Sa nu ne uiti si sa stii ca suntem fete cuminti chiar si la petrecere vom asculta muzica in surdina sa nu deranjam vecinii :drunken:
pissycutz- vip
mihaela99 a scris:
eu deja sunt la semafor
Ce faci soro la semafor? Te-ai apucat de vandut flori poate dai peste domn' profesor?
pissycutz- vip
Pagina 34 din 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Subiecte similare
» 7. Gonulcelen-Inima furata
» 8. Gonulcelen-Inimă furată
» 9. Gonulcelen-Inimă furată
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 8. Gonulcelen-Inimă furată
» 9. Gonulcelen-Inimă furată
» 11. Gonulcelen - Inima furata