TRADARE IN FAMILIE
+7
lucyana
ladyblue
bad_girl
iulianagl
iulia1965
DENISA
demiruta
11 participanți
Pagina 2 din 3
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Re: TRADARE IN FAMILIE
salutare fetelor dupa ce am citit cele scrise de voi ma apuc si eu sa vad filmul sper sa sa poata fi urcat pe youtube pana la sfarsit daca nu ma apuca ciuda ca m-am uitat, pt ca ora de difuzare imi este imposibila la aceea ora sant la firma
lucyana- membru senior
Data de inscriere : 28/09/2009
Varsta : 44
De ziua ce vă surâde-n prag
Şi-i purtaţi frumosul nume,
Noi vă dorim tot ce-i mai drag
Şi mai frumos pe lume.
La mulţi ani !!!! sărbătoritelor
Membri forumului https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro
[quote="DENISA"]
[font=Georgia][size=18][i][b][color=blue]
[center]
Cu multa intarziere, dar cu scuzele de rigoare, va urez voua, celor care purtati numele Sf. Constantin si Elena, multa sanatate , fericire si La Multi ani!
:flower:
pentru voi 2 melodii superbe, interpretate de Yavuz Bingol cantec
have a nice day
[font=Georgia][size=18][i][b][color=blue]
[center]
Cu multa intarziere, dar cu scuzele de rigoare, va urez voua, celor care purtati numele Sf. Constantin si Elena, multa sanatate , fericire si La Multi ani!
:flower:
pentru voi 2 melodii superbe, interpretate de Yavuz Bingol cantec
have a nice day
prytymeu- membru activ
Data de inscriere : 24/10/2009
Varsta : 65
http://www.yavuzbingol.com.tr/en/
Deci tipul e,de fapt,cantaret ?? Vad ca are mai multe albume lansate,decat filme si seriale in care a jucat...Ca si "Ethem" din Gonulcelen..
Adevarul e ca...canta foooarte bine !!
Deci tipul e,de fapt,cantaret ?? Vad ca are mai multe albume lansate,decat filme si seriale in care a jucat...Ca si "Ethem" din Gonulcelen..
Adevarul e ca...canta foooarte bine !!
iulia1965- vip
Data de inscriere : 01/12/2009
Punem pariu ca cel care-i poarta sambetele lui Galip e fostul lui prieten,cel care a plecat cu 15 ani in urma in America ??
O fi plecat pt ca s-a indragostit de Hanzade,atunci...iar ea l-a preferat pe Galip...
Te pomeni ca din cauza idiotilor aia doi pierde Hanzade copilul...
O fi plecat pt ca s-a indragostit de Hanzade,atunci...iar ea l-a preferat pe Galip...
iulia1965- vip
Da și eu cred că el este cel din umbră,mie mi-ar place să ramană Galip cu Leylaiulia1965 a scris:Punem pariu ca cel care-i poarta sambetele lui Galip e fostul lui prieten,cel care a plecat cu 15 ani in urma in America ??
denta- vip
Data de inscriere : 24/05/2010
Si mie mi s-a parut curios cum a venit asa repede din America fostul prieten taman la inmormantare!Posibil sa fie el cel care incearca sa-l elimine pe Galip!iulia1965 a scris:Punem pariu ca cel care-i poarta sambetele lui Galip e fostul lui prieten,cel care a plecat cu 15 ani in urma in America ??
elena50- vip
elena50 a scris:Si mie mi s-a parut curios cum a venit asa repede din America fostul prieten taman la inmormantare!Posibil sa fie el cel care incearca sa-l elimine pe Galip!iulia1965 a scris:Punem pariu ca cel care-i poarta sambetele lui Galip e fostul lui prieten,cel care a plecat cu 15 ani in urma in America ??
Buna dimineata asa este prietenul lui ii poarta sambetele lui Galip enervant personaj Salih asta, el o omoara pana la urma pe ziarista.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Numai ce a recunoscut Semih bey ca este inca indragostit nebuneste de sotia lui Galip, iar ea a incercat sa-l trimita la plimbare , nu a vrut sa-i asculte declaratiile.Iulia 1965 ai avut dreptate!
elena50- vip
Cam parsiva fiinta e prietena din copilarie a lui Akin!A aflat ca Balim e invitata de Akim sa o prezinte familiei si unelteste ca Balim sa nu se poata duce .
elena50- vip
Parsiva,dar cam proasta! Intriga e prea pe fata...elena50 a scris:Cam parsiva fiinta e prietena din copilarie a lui Akin!A aflat ca Balim e invitata de Akim sa o prezinte familiei si unelteste ca Balim sa nu se poata duce .
iulia1965- vip
E foarte insistenta, nu se fereste!Sa vedem daca reuseste s-o indeparteze pe Balim de Akim.Mi-ar parea rau, imi place de Balim!
elena50- vip
Buna!Ce fac fetele? Nu urmareste nimeni ,,Tradare...,,?Tuna si-a atins scopul si-l va santaja pe viitor pe Akin probabil.Nimeni nu banuie ce fel de om e Semih iar Galip isi tot sileste sotia sa se intalnrasca cu el ,sa- l ajute sa-si caute casa.Esma Nur a primit doua lovituri intr-o zi:Veysel nu i-a cedat mostenirea pe care o primise de la tatal lui , apoi a vazut inelul pe care credea ca-l va primi cadou ea cu ocazia aniversarii casatoriei , pe mana mamei lui Veysel!Dezamagire crunta!Adevarat, actiunea serialului e cam previzibila dar m-am obisnuit cu actorii si il urmaresc deja cu placere.
elena50- vip
Trebuie sa-i desparta...pt ca Akin sa-si dea seama ca o iubeste atat de mult,incat sa se insoare cu ea !elena50 a scris:E foarte insistenta, nu se fereste!Sa vedem daca reuseste s-o indeparteze pe Balim de Akim.Mi-ar parea rau, imi place de Balim!
Deocamdata...nici prin gand nu-i trece sa se insoare...Ar vrea sa guste din "miere"...dar fara obligatii pe termen lung..Iar Balim e fata cuminte...si sigur nu va accepta decat daca-i pune inelul pe deget !
Sunt simpatici...
iulia1965- vip
Ha,ha, ,,miere,,zici!Trebuie sa-ti dau dreptate, Akin este indragostit, dar fara ganduri de casatorie.Imi place ca o respecta pe Balim.
elena50- vip
Fetele, Kanald ro a anuntat azi alta ora pentru difuzarea serialului:14,45.Sper sa nu fie pacaleala.
elena50- vip
Makbule seamana din ce in ce mai mult cu Fusun din "1001 de NoptiŢ....
iulia1965- vip
iulia1965 a scris:Makbule seamana din ce in ce mai mult cu Fusun din "1001 de NoptiŢ....
Cam asa ceva dar un pic mai cizelata decat Fusun.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Nu stiu ce sa spun....Macar aia nu se imbraca ca o sorcova....iulianagl a scris:iulia1965 a scris:Makbule seamana din ce in ce mai mult cu Fusun din "1001 de NoptiŢ....
Cam asa ceva dar un pic mai cizelata decat Fusun.
iulia1965- vip
Nu am putut vedea ep. de azi, sper ca nu am pierdut nimic important!?
elena50- vip
Nu mai intra nimeni pe acest portal?Spuneti_si mie va roooooog al cui era de fapt copilul pe care il astepta Tuna?
elena50- vip
Deocamdata, a dus-o Akin cu forta la un laborator,i-a facut testul de sarcina,si a iesit pozitiv !elena50 a scris:Nu mai intra nimeni pe acest portal?Spuneti_si mie va roooooog al cui era de fapt copilul pe care il astepta Tuna?
Leyla a acceptat cererea inb casatorie a lui Semih...
Balim i-a zis lui Akin s-o uite...
Tuna o face pe trista si spune ca-si va creste singura copilul, ca nu asteapta nimic de la Akin...Iar Asaf face crize de isterie .. ca,draga-doamne,ce magarie a facut fiu-sau !
iulia1965- vip
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum