7. Gonulcelen-Inima furata
+14
windy_day
axxa246
iulianagl
vali1cluj
Hatice2J
clio 24
florina1989
pissycutz
mihaela99
anuta1971
iulia80
DENISA
nutzi
alitheea
18 participanți
Pagina 15 din 40
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: 7. Gonulcelen-Inima furata
buna fetelor..ce mai faceti?
vad ca aveti ceva probleme cu fotbalul?
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
DENISA a scris: http://www.young-germany.de/news-verwaltung/news-singleview/article/c987f955f7/football-art-and-the-art-of-football-the-ruhr-lit-cup.html?no_cache=1?cHash=c987f955f7&tx_ttnews[tt_news
Domn profesor fuse fotbalist în această săptămână.
buna seara denisa un cadou de la mine pentru tot ce faci pentru noi
https://www.youtube.com/watch?v=1218mLt-b9w&feature=channel
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
iulia80 a scris:buna fetelor..ce mai faceti?
buna seara iuliana
mihaela99- vip
buna draguta..vad ca esti sora cu mine mihaela..si eu mis varsatoare..din aia iute la vorba si manie..mihaela99 a scris:iulia80 a scris:buna fetelor..ce mai faceti?
buna seara iuliana
super fain videoclipul..felicitari denisei!
iulia80- vip
iulia80 a scris:buna draguta..vad ca esti sora cu mine mihaela..si eu mis varsatoare..din aia iute la vorba si manie..mihaela99 a scris:iulia80 a scris:buna fetelor..ce mai faceti?
buna seara iuliana
super fain videoclipul..felicitari denisei!
suntem iuti intradevar, ne enervam repede, ne suparam repede, dar la fel de repede ne trece avem inima mare suntem si frumoase foc nu? mama ce de calitati avem
mihaela99- vip
asa e cand ne mor laudatorii!
iulia80- vip
buna seara doamnelor... frumos videoclip ai pus Mihaela.. sa inteleg ca este al Denisei.. draga doamna tot respectul... jos palaria..
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
voi ce faceti.. va laudati?.. faceti-o ca meritati.. sunteti doua scumpe
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:buna seara doamnelor... frumos videoclip ai pus Mihaela.. sa inteleg ca este al Denisei.. draga doamna tot respectul... jos palaria..
buna seara anuta
nu stiam ce cadou sa-i fac denisei, bineinteles din partea noastra a fetelor, si m-am gandit la clipul asta cupidon iti place nu?
mihaela99- vip
anuta1971 a scris:voi ce faceti.. va laudati?.. faceti-o ca meritati.. sunteti doua scumpe
eu cu iuliana am descoperit ca suntem varsatoareeeeeeeeee , cele mai frumoase, cele mai destepte, cele mai cuminti fete din lume
mihaela99- vip
anuta1971 a scris:buna seara doamnelor... frumos videoclip ai pus Mihaela.. sa inteleg ca este al Denisei.. draga doamna tot respectul... jos palaria..
inca unul tare de data asta cu ai nostrii
https://www.youtube.com/watch?v=thgELiAS3pc&feature=related
mihaela99- vip
foarte mult imi place.. trebuie sa fie destul de greu de facut.. din ce observ eu care nu ma pricep vad ca fiecare poza este prelucrata ..melodia nu mai spun cat de frumoasa este.. o fata sensibila Denisamihaela99 a scris:anuta1971 a scris:buna seara doamnelor... frumos videoclip ai pus Mihaela.. sa inteleg ca este al Denisei.. draga doamna tot respectul... jos palaria..
buna seara anuta
nu stiam ce cadou sa-i fac denisei, bineinteles din partea noastra a fetelor, si m-am gandit la clipul asta cupidon iti place nu?
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:foarte mult imi place.. trebuie sa fie destul de greu de facut.. din ce observ eu care nu ma pricep vad ca fiecare poza este prelucrata ..melodia nu mai spun cat de frumoasa este.. o fata sensibila Denisamihaela99 a scris:anuta1971 a scris:buna seara doamnelor... frumos videoclip ai pus Mihaela.. sa inteleg ca este al Denisei.. draga doamna tot respectul... jos palaria..
buna seara anuta
merita , doar are grija de noi mereu nu?
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:foarte mult imi place.. trebuie sa fie destul de greu de facut.. din ce observ eu care nu ma pricep vad ca fiecare poza este prelucrata ..melodia nu mai spun cat de frumoasa este.. o fata sensibila Denisamihaela99 a scris:anuta1971 a scris:buna seara doamnelor... frumos videoclip ai pus Mihaela.. sa inteleg ca este al Denisei.. draga doamna tot respectul... jos palaria..
buna seara anuta
da .. ma scuzi a venit cineva la mine.. si am disparut... stateam ca pe ghimpi sa plece mai repede.. nu sunt sanatoasa asta iti place?
https://www.youtube.com/watch?v=PFgjzO0gKlQ&NR=1
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:mihaela99 a scris:anuta1971 a scris:foarte mult imi place.. trebuie sa fie destul de greu de facut.. din ce observ eu care nu ma pricep vad ca fiecare poza este prelucrata ..melodia nu mai spun cat de frumoasa este.. o fata sensibila Denisamihaela99 a scris:anuta1971 a scris:buna seara doamnelor... frumos videoclip ai pus Mihaela.. sa inteleg ca este al Denisei.. draga doamna tot respectul... jos palaria..
buna seara anuta
da .. ma scuzi a venit cineva la mine.. si am disparut... stateam ca pe ghimpi sa plece mai repede.. nu sunt sanatoasa asta iti place?
https://www.youtube.com/watch?v=PFgjzO0gKlQ&NR=1
ce le-ai la musafiri? le-ai dat flit???????
da super melodie, imi place
vreau sa inceapa filmullllllll , ce mult mai este pana vinerea viitoare
mihaela99- vip
am fost amabila.. sper sa nu se fi observat ca eram cu gandul in alta parte..n-ar fi frumos... da vinerea trecuta asteptam sa inceapa filmul... simt ca imi lipseste ceva.. pe bune..
anuta1971- vip
bună seara fetele...voi puteţi să daţi mp?pe mine nu mă lasă
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau
buna Florina ..nu am incercat.. am sa incerc acum..florina1989 a scris:bună seara fetele...voi puteţi să daţi mp?pe mine nu mă lasă
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:buna Florina ..nu am incercat.. am sa incerc acum..florina1989 a scris:bună seara fetele...voi puteţi să daţi mp?pe mine nu mă lasă
la tine merge la mine nu
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau
ti-am trimis trei razareti.. imi spune ca ti-am trimis mp
anuta1971- vip
florina1989 a scris:bună seara fetele...voi puteţi să daţi mp?pe mine nu mă lasă
buna florina
stai sa incerc si eu
la mine merge, ti-am trimis multi din astia , ia vezi ai primit?
Ultima editare efectuata de catre mihaela99 in Vin 07 Mai 2010, 7:56 pm, editata de 1 ori
mihaela99- vip
[quote="mihaela99"][quote="anuta1971"][quote="mihaela99"][quote="anuta1971"][quote="mihaela99"]
Explicatia crizei financiare pe intelesul tuturor
Intr-un satuc de campie, a venit un investitor american , insotit de asistentul lui. A batut la prima usa intalnita si i-a spus proprietarului: Uite, eu sunt colectionar de broscute. Daca imi aduci o broscuta, am sa iti dau pe ea 10 euro.
Taranul a fugit repede in padurea din spatele casei si a luat o broscuta. I-a dat-o investitorului, si-a luat cei 10 euro si le-a spus vecinilor despre ce afacere a facut. A doua zi, fiecare taran s-a dus la investitor cu cate o broscuta, pe care a vandut-o cu 10 euro.
Dupa cateva zile, investitorul le-a spus satenilor: Vad ca afacerea merge. De azi, pentru fiecare broscuta am sa va p platesc cate 20 de euro.
Taranii au dat fuga in padure, au cules broscute si le-au predat pentru 20 de euro/bucata, investitorului. Dupa alte cateva zile, acesta s-a intors in SUA presat de afacerile de acolo, lasandu-l pe asistentul lui sa vina cu broscutele dupa cel mult o saptamana. Inainte de a pleca, le-a spus:
- Dragii mei, sunt nevoit sa ma intorc urgent in State. Va promit insa ca la intoarcere am sa cumpar de la voi broscutele cu 60 de euro bucata.
Si a plecat, in uralele satenilor fericiti de pleasca ce a dat peste ei. A doua zi, asistentul investitorului a adunat satenii si le-a spus:
- Fratilor, m-am gandit la o afacere pentru voi. Seful meu se va intoarce peste doua saptamani si va va plati cate 60 de euro/broscuta. Daca vreti, vi le vand eu inapoi pentru 35 de euro bucata, iar voi le veti vinde cu 60. Profitul vostru va fi frumusel. Ce spuneti?
Satenii, s-au adunat la sfat si au decis ca o asa afacere nu mai prind ei degraba. Au pus mana de la mana, s-au imprumutat pe la cunoscuti, pe la banci, care pe unde a putut, si au cumparat broscutele inapoi cu 35 de euro bucata. Asistentul investitorului a luat banii, a plecat in SUA, iar pe sateni nu i-a mai cautat nimeni, niciodata. Au ramas cu banii dati, cu imprumuturi scumpe la banci si fara sa detina niciun activ in plus fata de ceea ce aveau inaintea afacerii.
Aceasta este povestea crizei , pe intelesul celor care nu au deprins cotloanele businessului bancar.
hai sa-ti pun ceva interesant ca prea am cazut in butoiul cu melancolie...anuta1971 a scris:da super melodie, imi place
vreau sa inceapa filmullllllll , ce mult mai este pana vinerea viitoare
Explicatia crizei financiare pe intelesul tuturor
Intr-un satuc de campie, a venit un investitor american , insotit de asistentul lui. A batut la prima usa intalnita si i-a spus proprietarului: Uite, eu sunt colectionar de broscute. Daca imi aduci o broscuta, am sa iti dau pe ea 10 euro.
Taranul a fugit repede in padurea din spatele casei si a luat o broscuta. I-a dat-o investitorului, si-a luat cei 10 euro si le-a spus vecinilor despre ce afacere a facut. A doua zi, fiecare taran s-a dus la investitor cu cate o broscuta, pe care a vandut-o cu 10 euro.
Dupa cateva zile, investitorul le-a spus satenilor: Vad ca afacerea merge. De azi, pentru fiecare broscuta am sa va p platesc cate 20 de euro.
Taranii au dat fuga in padure, au cules broscute si le-au predat pentru 20 de euro/bucata, investitorului. Dupa alte cateva zile, acesta s-a intors in SUA presat de afacerile de acolo, lasandu-l pe asistentul lui sa vina cu broscutele dupa cel mult o saptamana. Inainte de a pleca, le-a spus:
- Dragii mei, sunt nevoit sa ma intorc urgent in State. Va promit insa ca la intoarcere am sa cumpar de la voi broscutele cu 60 de euro bucata.
Si a plecat, in uralele satenilor fericiti de pleasca ce a dat peste ei. A doua zi, asistentul investitorului a adunat satenii si le-a spus:
- Fratilor, m-am gandit la o afacere pentru voi. Seful meu se va intoarce peste doua saptamani si va va plati cate 60 de euro/broscuta. Daca vreti, vi le vand eu inapoi pentru 35 de euro bucata, iar voi le veti vinde cu 60. Profitul vostru va fi frumusel. Ce spuneti?
Satenii, s-au adunat la sfat si au decis ca o asa afacere nu mai prind ei degraba. Au pus mana de la mana, s-au imprumutat pe la cunoscuti, pe la banci, care pe unde a putut, si au cumparat broscutele inapoi cu 35 de euro bucata. Asistentul investitorului a luat banii, a plecat in SUA, iar pe sateni nu i-a mai cautat nimeni, niciodata. Au ramas cu banii dati, cu imprumuturi scumpe la banci si fara sa detina niciun activ in plus fata de ceea ce aveau inaintea afacerii.
Aceasta este povestea crizei , pe intelesul celor care nu au deprins cotloanele businessului bancar.
anuta1971- vip
da cam asa merge treaba din pacate
vezi ca iti trimit un mp. cu ceva fierbinte
vezi ca iti trimit un mp. cu ceva fierbinte
Ultima editare efectuata de catre mihaela99 in Vin 07 Mai 2010, 8:03 pm, editata de 1 ori
mihaela99- vip
acum vad ca iar ti-ai schimbat avatarul... imi placemihaela99 a scris:da cam asa merge treaba din pacate
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:acum vad ca iar ti-ai schimbat avatarul... imi placemihaela99 a scris:da cam asa merge treaba din pacate
da si mie imi place
vezi ca ti-am trimis mp
mihaela99- vip
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Subiecte similare
» 11. Gonulcelen - Inima furata
» 14.Gonulcelen- Inima furata
» 2.GONULCELEN (inima furata)
» 15.Gonulcelen- Inima furata